diGalaxiakos Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Βασιλη,εκανα ολα οσα παραθετεις στον οδηγο σου,αλλαξα και ρομ και η μπαταρια κραταει πολυ καλα οσο ειναι στην αναμονη η μονο κλησεις και σμσ αλλα πεφτει απιστευτα γρηγορα οταν σερφαρω η εκτελω εφαρμογες.σε 10 λεπτα μπορει να πεσει και 5% Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Βασιλη,εκανα ολα οσα παραθετεις στον οδηγο σου,αλλαξα και ρομ και η μπαταρια κραταει πολυ καλα οσο ειναι στην αναμονη η μονο κλησεις και σμσ αλλα πεφτει απιστευτα γρηγορα οταν σερφαρω η εκτελω εφαρμογες.σε 10 λεπτα μπορει να πεσει και 5% SetCpu έβαλες? Εάν ναι το προφίλ Battery<101% άλλαξε το scaling από perfomance σε ondemand! Με την τελευταία έκδοση του setcpu στο Perfomance η cpu μένει στα 1000mhz. Δεν θυμάμαι ποιος το εντόπισε αλλά το άλλαξα και στον οδηγό. :) Edited January 7, 2011 by Stinger Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Πόση μπαταρία χρειάζεστε ποια ρε παιδιά? :) Διαβάστε τον οδηγό.. Πίστεψε με χωρίς να έχει πρόβλημα το κινητό ενα 12ωρο με έβγαλε εχθές (με πολύ - μα πολύ χρήση όμως -με έχει βγάλει και 36 ώρες και στα παρελθόν), μέχρι και video απο το webtv του mega είδα!!! Μιλάμε μετά και απο αυτό το "μήλο" (βλ. iphone) πρέπει να κοιτάει απο μακριά με τα κιάλια και να ξερογλείφεται! Άρα μπαταρία είναι χρήσιμη να υπάρχει ακόμα μια... Ο οδηγός σου πράγματι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ αλλά πραγματικά δεν φταίει το κινητό μου γιατί το έχω ΞΕΖΟΥΜΊΣΕΙ! Παιχνίδια, surfing, wifi και αρκετή ενασχόληση σε μόνιμη βάση!!! Edited January 7, 2011 by Coolgreek Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 SetCpu έβαλες? Εάν ναι το προφίλ Battery<101% άλλαξε το scaling από perfomance σε ondemand! Με την τελευταία έκδοση του setcpu στο Perfomance η cpu μένει στα 1000mhz. Δεν θυμάμαι ποιος το εντόπισε αλλά το άλλαξα και στον οδηγό. :) Stinger ο οδηγός σου για την κατανάλωση της μπαταρίας είναι τέλειος. Έχεις πιάσει όλα τα θέματα και πραγματικά ήδη βλέπω καλύτερη κατανάλωση από πριν που με τις standard Darky δεν είναι και στα καλύτερα της! Χαρακτηριστικά, όλο το βράδυ ΟΧΙ σε flight mode αλλα με όλα κλειστά πλην του κινητού, έχασε μόλις 1% !!!!! :D Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Stinger ο οδηγός σου για την κατανάλωση της μπαταρίας είναι τέλειος. Έχεις πιάσει όλα τα θέματα και πραγματικά ήδη βλέπω καλύτερη κατανάλωση από πριν που με τις standard Darky δεν είναι και στα καλύτερα της! Χαρακτηριστικά, όλο το βράδυ ΟΧΙ σε flight mode αλλα με όλα κλειστά πλην του κινητού, έχασε μόλις 1% !!!!! :D Χαίρομαι που έχει αποτελέσματα και σε εσάς, όχι ότι είχα καμιά αμφιβολία δηλαδή, αλλά οι περισσότεροι βαριούνται να διαβάσουν :) Πίστεψε με χωρίς να έχει πρόβλημα το κινητό ενα 12ωρο με έβγαλε εχθές (με πολύ - μα πολύ χρήση όμως -με έχει βγάλει και 36 ώρες και στα παρελθόν), μέχρι και video απο το webtv του mega είδα!!! Μιλάμε μετά και απο αυτό το "μήλο" (βλ. iphone) πρέπει να κοιτάει απο μακριά με τα κιάλια και να ξερογλείφεται! Άρα μπαταρία είναι χρήσιμη να υπάρχει ακόμα μια... Ο οδηγός σου πράγματι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ αλλά πραγματικά δεν φταίει το κινητό μου γιατί το έχω ΞΕΖΟΥΜΊΣΕΙ! Παιχνίδια, surfing, wifi και αρκετή ενασχόληση σε μόνιμη βάση!!! Συμφωνώ, ακολουθώντας όμως τον οδηγό έχεις βελτίωση 30%-40% (χοντρικά τόσο το υπολογίζω) άσχετα με την χρήση που κάνεις! Δηλαδή μπορεί για μένα το 30% να είναι + 24 ώρες, για σένα που το λιώνεις να είναι +10 ώρες. Δεν νομίζω να σε χαλάνε 10 ωρίτσες juice ακόμα ε? :) Αναφορικά εγώ έχω +2 μπαταρίες και επιτραπέζιο φορτιστή. Είναι παρατημένα στο συρτάρι όμως πλέον.. :happy: Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 SetCpu έβαλες? Εάν ναι το προφίλ Battery<101% άλλαξε το scaling από perfomance σε ondemand! Με την τελευταία έκδοση του setcpu στο Perfomance η cpu μένει στα 1000mhz. Δεν θυμάμαι ποιος το εντόπισε αλλά το άλλαξα και στον οδηγό. :) Ναι το άλλαξα και αυτό. Πριν κάνω όλες τις αλλαγές του οδηγού σου,κατέβαζε την μπαταρία και με σβηστή οθόνη,τώρα στο 6ωρο που κοιμάμαι,άντε να κατέβει 1% το πολύ 2%(όχι flight mode) Αλλά από την στιγμή που ανοίγω οθόνη,είτε σερφάρω(άρα ανοιχτό το wi-fi) είτε απασχολούμαι σε μη ενεργοβόρες εφαρμογές(για games ούτε λόγος) κατεβαίνει 1% ανά 2'-3' Η πλάκα είναι ότι πριν βάλω την 7.6 του Darky η αυτονομία μου ξεπερνούσε τις 30 ώρες,με σέρφ,παιχνίδια,εφαρμογές,μουσική γενικά για την χρήση που του αρμόζει. Τώρα...κατάντια-εξ'ού και η απαίτηση για μεγαλύτερη μπαταρία,μπας και βγάλει 14-15 ωρίτσες,μέχρι να γυρνάω σπίτι για επαναφόρτιση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Ναι το άλλαξα και αυτό. Πριν κάνω όλες τις αλλαγές του οδηγού σου,κατέβαζε την μπαταρία και με σβηστή οθόνη,τώρα στο 6ωρο που κοιμάμαι,άντε να κατέβει 1% το πολύ 2%(όχι flight mode) Αλλά από την στιγμή που ανοίγω οθόνη,είτε σερφάρω(άρα ανοιχτό το wi-fi) είτε απασχολούμαι σε μη ενεργοβόρες εφαρμογές(για games ούτε λόγος) κατεβαίνει 1% ανά 2'-3' Η πλάκα είναι ότι πριν βάλω την 7.6 του Darky η αυτονομία μου ξεπερνούσε τις 30 ώρες,με σέρφ,παιχνίδια,εφαρμογές,μουσική γενικά για την χρήση που του αρμόζει. Τώρα...κατάντια-εξ'ού και η απαίτηση για μεγαλύτερη μπαταρία,μπας και βγάλει 14-15 ωρίτσες,μέχρι να γυρνάω σπίτι για επαναφόρτιση Gallery 3D? wifi drivers? Αυτά τα 2 προκαλούν heavy battery drain. Κάτι δεν πάει καλά σίγουρα προφανώς. Πάνε σε darky8 ή dockitchen. Τι launcher έχεις? Για βάλε android system info από μάρκετ να δεις εάν έχεις 100% cpu πουθενά. (thnx nick) Edited January 7, 2011 by Stinger Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izabo Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Παιδιά μια πολύ γρήγορη ερώτηση. Θυμήστε μου πως να κάνω το handcent να στέλνει μικρά γράμματα (το samsung keypad τα στέλνει κανονικά) Δήμητρα :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Gallery 3D? wifi drivers? Αυτά τα 2 προκαλούν heavy battery drain. Κάτι δεν πάει καλά σίγουρα προφανώς. Πάνε σε darky8 ή dockitchen. Τι launcher έχεις? Για βάλε android system info από μάρκετ να δεις εάν έχεις 100% cpu πουθενά. (thnx nick) gallery 3d έχω κάνει update μέσω SGS tools wi-fi drivers δεν έχω πειράξει,μιας και στον οδηγό σου λές να μην τα πειράξουμε Doc's Kitchen rom έβαλα με touchwz launcher. το εγκατέστησα το android system info και τα μόνα που παίζουν είναι τοAndroid system info από 5-40% kai to Σύστημα Android στο 4-10% Τα υπόλοιπα αν έχουν καμιά αναλαμπή και πάνε από το 0% στο 4% για ένα δευτερόλεπτο και μετά ξανά 0% Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 @Stinger Μια ερώτηση για το προφίλ screen off... ρυθμίζοντας το όπως γράφεις, αν μιλάω π.χ στο skype και κλείσει η οθόνη θα υπάρχει πρόβλημα με το skype, λόγω της μεγαλύτερης απαίτησης σε επεξεργαστική ισχύ ή θα λειτουργεί απροβλημάτιστα; Αν υπάρχει πρόβλημα μπορώ να κάνω με 1-2 κλικ εύκολα προσωρινά disable το προφίλ και μόλις τελειώσω την κλήση να το ξαναενεργοποιήσω; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Αν δεις πως ζορίζει βάλε το σε Conservative και min 100/max 400. Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) @Stinger Μια ερώτηση για το προφίλ screen off... ρυθμίζοντας το όπως γράφεις, αν μιλάω π.χ στο skype και κλείσει η οθόνη θα υπάρχει πρόβλημα με το skype, λόγω της μεγαλύτερης απαίτησης σε επεξεργαστική ισχύ ή θα λειτουργεί απροβλημάτιστα; Αν υπάρχει πρόβλημα μπορώ να κάνω με 1-2 κλικ εύκολα προσωρινά disable το προφίλ και μόλις τελειώσω την κλήση να το ξαναενεργοποιήσω; :) Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, εγώ πχ με όλα τα widgets που τρέχουν από πίσω, εάν αφήσω και μουσική να παίζει με poweramp που δεν είναι και ελαφρύς player δεν έχω παρατηρήσει παρόμοιο φαινόμενο! Και ναι μπορείς να το απενεργοποιήσεις πολύ γρήγορα status bar-->ανοίγεις το τρέχων Profile-->profiles-->enable. Βασιλη,εκανα ολα οσα παραθετεις στον οδηγο σου,αλλαξα και ρομ και η μπαταρια κραταει πολυ καλα οσο ειναι στην αναμονη η μονο κλησεις και σμσ αλλα πεφτει απιστευτα γρηγορα οταν σερφαρω η εκτελω εφαρμογες.σε 10 λεπτα μπορει να πεσει και 5% Ναι το άλλαξα και αυτό. Πριν κάνω όλες τις αλλαγές του οδηγού σου,κατέβαζε την μπαταρία και με σβηστή οθόνη,τώρα στο 6ωρο που κοιμάμαι,άντε να κατέβει 1% το πολύ 2%(όχι flight mode) Αλλά από την στιγμή που ανοίγω οθόνη,είτε σερφάρω(άρα ανοιχτό το wi-fi) είτε απασχολούμαι σε μη ενεργοβόρες εφαρμογές(για games ούτε λόγος) κατεβαίνει 1% ανά 2'-3' Η πλάκα είναι ότι πριν βάλω την 7.6 του Darky η αυτονομία μου ξεπερνούσε τις 30 ώρες,με σέρφ,παιχνίδια,εφαρμογές,μουσική γενικά για την χρήση που του αρμόζει. Τώρα...κατάντια-εξ'ού και η απαίτηση για μεγαλύτερη μπαταρία,μπας και βγάλει 14-15 ωρίτσες,μέχρι να γυρνάω σπίτι για επαναφόρτιση Περίεργο...calibrate δοκίμασες? Αστην μια να ξεφορτίσει, wipe stats και φουλ φόρτιση ξανά. Mediadb και thumbs καθάρισες? Edited January 7, 2011 by Stinger Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wonder Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλησπέρα ! Αγόρασα τον γαλαξία πριν απο ένα μήνα περίπου και ενώ έμπαινα στο ιντερνετ μέσω wi-fi τώρα μου γράφει οτι "δεν είναι δυνατή η σάρωση δυκτύων" επίσης δεν μου ανοίγει τους χάρτες παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας στο αν μπορώ να κάνω κάτι ή αν είναι για σέρβις . Σας ευχαριστώ εκ προτέρων ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, εγώ πχ με όλα τα widgets που τρέχουν από πίσω, εάν αφήσω και μουσική να παίζει με poweramp που δεν είναι και ελαφρύς player δεν έχω παρατηρήσει παρόμοιο φαινόμενο! Και ναι μπορείς να το απενεργοποιήσεις πολύ γρήγορα status bar-->ανοίγεις το τρέχων Profile-->profiles-->enable. Περίεργο...calibrate δοκίμασες? Αστην μια να ξεφορτίσει, wipe stats και φουλ φόρτιση ξανά. Mediadb και thumbs καθάρισες? Ναι,calibration εκανα οταν ξεφορτισε τελειως-οπως εγραψες οπως και τα thumbs αλλα το mediadb που το βρισκουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Παιδιά ποιο είναι κατα τη γνώμη σας το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης γιατί μετά την αναβάθμιση,πάει και το mls..:( Υπάρχει κανένας τρόπος (όπως xda μεριά) που να μπορεί να περαστεί χάρτης με κάποιο patch χωρίς να αγοραστεί?? s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Αν δεις πως ζορίζει βάλε το σε Conservative και min 100/max 400. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, εγώ πχ με όλα τα widgets που τρέχουν από πίσω, εάν αφήσω και μουσική να παίζει με poweramp που δεν είναι και ελαφρύς player δεν έχω παρατηρήσει παρόμοιο φαινόμενο! Και ναι μπορείς να το απενεργοποιήσεις πολύ γρήγορα status bar-->ανοίγεις το τρέχων Profile-->profiles-->enable. Ευχαριστώ και του δυο σας :up: EDIT: Και μια ακόμη ερώτηση γιατί από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505419 μόλις πατάω το link για να διαβάσω το documentation της εφαρμογής βγάζει πρόβλημα η σελίδα... το Battery < 101% (ondemand) τι σημαίνει; Edited January 7, 2011 by QTiVoCo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ναι,calibration εκανα οταν ξεφορτισε τελειως-οπως εγραψες οπως και τα thumbs αλλα το mediadb που το βρισκουμε; Βήμα 12 :p Διαγράψτε (με root explorer) dbdata/databases/com.android.providers.media dbdata/databases/com.cooliris.media Αυτά τα αρχεία μετά από πολλά φλας τείνουν να γίνονται corrupt και να έχουν επίπτωση στην μπαταρία (A tip by Doc himself) Εναλλακτικά υπάρχει και έτοιμο Script γι'αυτή την δουλεία SGS tools -->Apply script -->clean_thumb_db.txt Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Εναλλακτικά υπάρχει και έτοιμο Script γι'αυτή την δουλεία SGS tools -->Apply script -->clean_thumb_db.txt Επίσης κατέβασα το SGS Tools έκανα το update στο gallery και μετά πήγα να δοκιμάσω την επιλογή με τα Scripts, άλλα δεν μου εμφανίζει απολύτως κανένα στη λίστα (την επιλογή apply script στην αρχική οθόνη του sgs δεν επιλέγουμε; )... ξέρεις που μπορεί να οφείλεται; EDIT: Τελικά βρήκα τι έφταιγε... ενώ είχα εγκατεστημένη την τελευταία 4.1.9 από το market στις 26/12 αυτή για κάποιο λόγο δεν εμφάνιζε τη λίστα με τα scripts, μόλις εγκατέστησα την 4.1.9 από το xda δούλεψε :-) Edited January 7, 2011 by QTiVoCo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AragornCY Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Προσπαθώ να βρώ καποιο πρόγραμμα πλοήγησης για το Samsung Galaxy S και ειδικότερα που να έχει τον χάρτη της Κύπρου. Έχω κατεβάσει το Sygic αλλά δεν έχει τον χάρτη που θέλω. Μήπως γνωρίζετε κάποιο άλλο πρόγραμμα; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Το δικό μου τηλέφωνο έχει πάρει αναβάθμιση από KIES αρχές Νοεμβρίου λόγω του ότι ήταν ΅Γερμανικό΅ (PCODE GT-I9000HKDDBT). Αν μέσω Kies registry patcher επιλέξω COS θα πάρω ελληνική αναβάθμιση ή θα θεωρήσει ότι έχω ήδη froyo ? Ο λόγος για τον οποίο θέλω ελληνική αναβάθμιση είναι για το ελληνικό πληκτρολόγιο sumsung. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Προσπαθώ να βρώ καποιο πρόγραμμα πλοήγησης για το Samsung Galaxy S και ειδικότερα που να έχει τον χάρτη της Κύπρου. Έχω κατεβάσει το Sygic αλλά δεν έχει τον χάρτη που θέλω. Μήπως γνωρίζετε κάποιο άλλο πρόγραμμα; Ευχαριστώ. Ndriver, Sygic Aura, Igo .. Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Το δικό μου τηλέφωνο έχει πάρει αναβάθμιση από KIES αρχές Νοεμβρίου λόγω του ότι ήταν ΅Γερμανικό΅ (PCODE GT-I9000HKDDBT). Αν μέσω Kies registry patcher επιλέξω COS θα πάρω ελληνική αναβάθμιση ή θα θεωρήσει ότι έχω ήδη froyo ? Ο λόγος για τον οποίο θέλω ελληνική αναβάθμιση είναι για το ελληνικό πληκτρολόγιο sumsung. θα στην δωσει κανονικα :p Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Η αγγλική 2.2.1 JPY μεσω kies patcher να υποθέσω ότι έχει την αγγλική γραμματοσειρά στις επαφές ,οπότε λύση μόνο ο dialer one ετσι δεν είναι? s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komodos Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Από τότε που εκανα αναβάθμιση σε froyo 2.2, δεν μπορώ να αλλάξω ήχο κλήσης στις επαφές. Ξέρει κανένας το γιατί και πως το φτάχνω? Επίσης παρατήρησα ότι το kies registry patcher δεν λειτουργεί με το νέο kies2. Καμμιά λύση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Η αγγλική 2.2.1 JPY μεσω kies patcher να υποθέσω ότι έχει την αγγλική γραμματοσειρά στις επαφές ,οπότε λύση μόνο ο dialer one ετσι δεν είναι? εχει κανονικα την ελληνικη απο οτι ξερω ;) Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts