Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το mybackup κανω τη διαδικασια. Εννοειται πρεπει να εισαι rooted.

Ναι rooted ειμαι αλλα δεν εχω καταλαβει πως γινεται και τι σωζει.Σωζει και εφαρμογες,μνματα,επαφες,εικονες και βιντεο η μονο εφαρμογες?

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ναι rooted ειμαι αλλα δεν εχω καταλαβει πως γινεται και τι σωζει.Σωζει και εφαρμογες,μνματα,επαφες,εικονες και βιντεο η μονο εφαρμογες?

Σωζει τις εφαρμογες και τα δεδομενα τους σιγουρα αυτο κανω εγω δηλαδη. Για τα αλλα δεν το εχω ψαξει. Εικονες και βιντεο τα σωζω συνδεοντας το κινητο στο pc και το βλεπει σαν εξωτερικο σκληρο ενω τις επαφες τις εχω συγχρονισμενες στο gmail μου

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

To mybackup σωζει εφαρμογες και τα δεδομενα του. Σωζει και ρυθμισεις αλλα προσωπικα το αποφευγω.

Φωτογραφιες, βιντεο κλπ τα σωζω με copy/paste απο mass storage, απλα και παλαιολιθικα, χωρις Kies και χωρις τιποτα :)

Sms δεν μου εχει περασει ποτε απο το μυαλο να σωσω, σπανια αφηνω και κανενα μεσα αλλα τεσπα.

@Red_Herring Παναγιωτη καλοριζικο και παλι το κινητο σου!!!! Σε καταλαβαινω παντως και εγω θα φοβομουν. Η γνωστη παροιμια με τον χυλο και το... γιαουρτι (pun intended). Τελος καλο ολα καλα παντως!

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

@Red_Herring Παναγιωτη καλοριζικο και παλι το κινητο σου!!!! Σε καταλαβαινω παντως και εγω θα φοβομουν. Η γνωστη παροιμια με τον χυλο και το... γιαουρτι (pun intended). Τελος καλο ολα καλα παντως!

Ακριβως ετσι Πετρο! Προς το παρον παλαιολιθικη JM2 και βλεπουμε...Λοιπον επισης παρατηρησα πως το kies που ειχα να το ανοιξω καιρο, σημερα μου εδωσε αναβαθμιση (του kies οχι του android μην τρελαθειτε) στην εκδοση 1.5.3.10103_102. Αφου εγινε η αναβαθμιση κανονικα δοκιμασα με το stock firmware που μου περασαν και μου γραφει οτι εχω την ηδη τελευταια εκδοση. Λογικα μολις ερθει το αναμενομενο ειμαι ετοιμος. Οχι οτι εχει καμια σημασια αλλα τεσπα.

Επισης εχει δοκιμασει κανεις να κανει root σε 2.1 με το z4root του RyanZA?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Σωζει τις εφαρμογες και τα δεδομενα τους σιγουρα αυτο κανω εγω δηλαδη. Για τα αλλα δεν το εχω ψαξει. Εικονες και βιντεο τα σωζω συνδεοντας το κινητο στο pc και το βλεπει σαν εξωτερικο σκληρο ενω τις επαφες τις εχω συγχρονισμενες στο gmail μου

To mybackup σωζει εφαρμογες και τα δεδομενα του. Σωζει και ρυθμισεις αλλα προσωπικα το αποφευγω.

Φωτογραφιες, βιντεο κλπ τα σωζω με copy/paste απο mass storage, απλα και παλαιολιθικα, χωρις Kies και χωρις τιποτα :)

Sms δεν μου εχει περασει ποτε απο το μυαλο να σωσω, σπανια αφηνω και κανενα μεσα αλλα τεσπα.

Thanks παιδες!Ετσι θα το κανω και γω μου φαινεται.Τωρα για εφαρμογες καμμια 10αρια εχω ολες κι ολες οποτε και σε ενα χαρτι να τις σημειωσω τις ξαναπερναω απο market και ολα οκ.:p

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ακριβως ετσι Πετρο! Προς το παρον παλαιολιθικη JM2 και βλεπουμε...Λοιπον επισης παρατηρησα πως το kies που ειχα να το ανοιξω καιρο, σημερα μου εδωσε αναβαθμιση (του kies οχι του android μην τρελαθειτε) στην εκδοση 1.5.3.10103_102. Αφου εγινε η αναβαθμιση κανονικα δοκιμασα με το stock firmware που μου περασαν και μου γραφει οτι εχω την ηδη τελευταια εκδοση. Λογικα μολις ερθει το αναμενομενο ειμαι ετοιμος. Οχι οτι εχει καμια σημασια αλλα τεσπα.

Επισης εχει δοκιμασει κανεις να κανει root σε 2.1 με το z4root του RyanZA?

ναι δουλευει το z4root σε 2.1

Επειδή με κατάπιε το γιγάντιο πόστ πριν, παραθέτω ξανά το ερώτημά μου:)

Παιδιά καλησπέρα..θα μπορούσατε να μου πείτε αν είναι σοφό να αναβαθμίσω μέσω του Kies Registry Patcher για το Kies βάζοντας το Product Cοde XEU που είναι για Ηνωμένο Βασίλειο και κάνει το Kies να βλέπει αναβάθμιση?? Ή να περιμένω την ελληνική??

υγ: το Product Code μου αυτή τη στιγμή είναι EUR και δεν είναι branded από ότι έχω καταλάβει..

-- Άγγελος

Το δοκιμασα σε plaisio και Multirama....πως γινεται το smart με τον πιο δυνατο επεξεργαστη της αγορας να εχει τοσο αισθητο lag στο ρολαρισμα....καπου διαβασα για ενα lag fix...τι ακριβως φταει?

Εγω το χω βαλει να σωζει τα παντα μια φορα την ημερα κατα τις 3 το πρωι κανοντας μονο 1 σωσιμο πανω στο αλλο ωστε παντα να εχω το καινουργιο back up σε ετοιμοτητα

Συν το image μεσω cwr

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Εγω το χω βαλει να σωζει τα παντα μια φορα την ημερα κατα τις 3 το πρωι κανοντας μονο 1 σωσιμο πανω στο αλλο ωστε παντα να εχω το καινουργιο back up σε ετοιμοτητα

Συν το image μεσω cwr

Να σε ρωτησω κατι, σε σχεση με το cwm αν εχω καταλαβει καλα. Ειμαι με μια Ρομ (εστω JPO). Παιρνω backup με το cwm. Μετα βαζω αλλη rom (εστω JPU).

Αν κανω restore το backup που ειχα παρει θα γυρισω σε JPO ή θα ειμαι σε JPU με εφαρμογες/ρυθμισεις κλπ της JPO? Νομιζω το δευτερο, αλλα ετσι χρησιμευει μονο για να επιστρεφουμε σε παλιοτερη ρομ ή σε προηγουμενο σταδιο της ιδιας ρομ?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Σ ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση, αλλα επειδη ειναι σφραγισμενο, (και εννοειτε χωρις αποδειξη αγορας γι αυτο ρωταω) μεσω serial number απο το κουτι, δε μπορω να καταλαβω τιποτα?

Να σε ρωτησω κατι, σε σχεση με το cwm αν εχω καταλαβει καλα. Ειμαι με μια Ρομ (εστω JPO). Παιρνω backup με το cwm. Μετα βαζω αλλη rom (εστω JPU).

Αν κανω restore το backup που ειχα παρει θα γυρισω σε JPO ή θα ειμαι σε JPU με εφαρμογες/ρυθμισεις κλπ της JPO? Νομιζω το δευτερο, αλλα ετσι χρησιμευει μονο για να επιστρεφουμε σε παλιοτερη ρομ ή σε προηγουμενο σταδιο της ιδιας ρομ?

Δε το χω δοκιμασει να περασω αλλη ρομ και να τραβηξω το image μετα.λογικα εφοσον υποτιθεται πως ειναι image θα γυρισει σε jpo πληρως,δε ξερω...

Να ρωτησω κι εγω κατι που μου χει σπασει τα νευρα τις τελευταιες μερες;Μπορουμε να ρυθμισουμε με τι ηχο,τι ενταση και αν θα χτυπανε με δονηση οι ειδοποιησεις του ημερολογιου και αν ναι,πως;;Γιατι εδω και λιγες μερες δεν μου χτυπαει οποια ειδοποιηση και να βαλω..(ναι βαζω ειδοποιηση εγκαιρα και στις ρυθμισεις αναπαραγωγης και εμφανισης ειναι σε ολα η ενταση στο μισο. Σημειωτεον χρησιμοποιω και το smooth calendar)

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Το δοκιμασα σε plaisio και Multirama....πως γινεται το smart με τον πιο δυνατο επεξεργαστη της αγορας να εχει τοσο αισθητο lag στο ρολαρισμα....καπου διαβασα για ενα lag fix...τι ακριβως φταει?

φταιει οτι το συστημα αρχειοθετισης ειναι rfs, και αυτο επιβραδυνει την ταχυτητα αναγνωσης απο τους δισκους...

πιστευω ομως οτι αν το galaxy εβγαινε με τη foryo 2.2.1 jpu που εχω τωρα, θα ηταν η καλυτερη συσκευη με διαφορα out of the box και φυσικα ουτε λογος για lagαρισμα...

Σ ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση, αλλα επειδη ειναι σφραγισμενο, (και εννοειτε χωρις αποδειξη αγορας γι αυτο ρωταω) μεσω serial number απο το κουτι, δε μπορω να καταλαβω τιποτα?

συγνωμη, αν ειναι χωρις αποδειξη, αν σου παθει κατι πως θα το φτιαξεις???

δεν σε καλυπτει η εγγυση...

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

συγνωμη, αν ειναι χωρις αποδειξη, αν σου παθει κατι πως θα το φτιαξεις???

δεν σε καλυπτει η εγγυση...

Αν το εβρισκες 280 ευρω δε θα το επαιρνες κι εσυ?

δεν ξερω, δεν ειναι ευκολη αποφαση...

σιγουρα ειναι παρα πολυ φθηνο, αλλα αμα σου βγαλει ενα προβλημα στα 2 χρονια που το εχεις θα κλαις τα 280ε, οποτε ειναι ενα ρισκο...

και φυσικα για μεταπωληση ξεχασε το ;)

εννοειται να ΜΗΝ το παρεις !!!! βρισκεις με 350 μεταχειρισμενο με αποδειξη και εχεις το κεφαλι σου υσηχο. μην το ρισκαρεις. γνωμη μου.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Επίσημη απάντηση της Samsung για την ελληνική αναβάθμιση σε 2.2.

Με 2 λόγια: Όσοι αγοράσατε απο WIND και COSMOTE ετοιμαστείτε..

http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-android-2-2-9599/

Χωρις αποδειξη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ φιλε. Απλα...

edit - Ειδατε που σας τα λεγα οτι θα του απαντησουν? Καλα γενικη κι αοριστη απαντηση βεβαια οπως ηταν αναμενομενο αλλα τουλχιστον ειναι μια απαντηση. Μαλλον τελειοποιουν και ελληνικοποιουν την 2,2,1 τα παλλικαρια χαχαχαχα:p:p:p

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Επειδή με κατάπιε το γιγάντιο πόστ πριν, παραθέτω ξανά το ερώτημά μου:)

Ρε παιδια ελεος απαντηστε στον ανθρωπο...φιλε μου το εκανα εγω ολα μια χαρα. Αν ειναι να περιμενεις το ελληνικο froyo καλυτερα να το ξεχασεις. Καντο αγγλικο γιατι σε λιγο θα παρουν την 2.2.1.

Αν δουμε ποτε την 2.2 στην ελλαδα φαντασου η αλλη ποσο θα κανει να ερθει :p

Ευχαριστω ρε παιδια αλλα αν παθει κατι τι να πω, οσο για τη μεταπωληση τα μαγαζια στην ομονοια τα αγοραζουν και χωρις αποδειξη (εχω πουλησει αρκετα), αν και δε σκεφτομαι να το πουλησω οτι και να γινει,. Απλα αυτο που μ ενδιαφερει ειναι αν ειναι ελληνικο η παραεισαγωγη. Απο το serial number απ εξω απ το κουτι δε φενεται με τιποτα αν ειναι ελληνικο η οχι? Ειναι σφραγισμενο και δε το ανοιγει. Απλα δε θελω να ειναι παραεισαγωγη, απο καμια χωρα μ εκαψες.. Edited by aby

Ρε παιδια ελεος απαντηστε στον ανθρωπο...φιλε μου το εκανα εγω ολα μια χαρα. Αν ειναι να περιμενεις το ελληνικο froyo καλυτερα να το ξεχασεις. Καντο αγγλικο γιατι σε λιγο θα παρουν την 2.2.1.

Αν δουμε ποτε την 2.2 στην ελλαδα φαντασου η αλλη ποσο θα κανει να ερθει :p

για να μην απανταει καποιος σημαινει οτι δεν γνωριζουμε... ;)

Ευχαριστω ρε παιδια αλλα αν παθει κατι τι να πω, οσο για τη μεταπωληση τα μαγαζια στην ομονοια τα αγοραζουν και χωρις αποδειξη (εχω πουλησει αρκετα), αν και δε σκεφτομαι να το πουλησω οτι και να γινει,. Απλα αυτο που μ ενδιαφερει ειναι αν ειναι ελληνικο η παραεισαγωγη. Απο το serial number απ εξω απ το κουτι δε φενεται με τιποτα αν ειναι ελληνικο η οχι? Ειναι σφραγισμενο και δε το ανοιγει. Απλα δε θελω να ειναι παραεισαγωγη.

εφοσον ξεχνας την εγγυηση γιατι καιγεσαι τοσο πολυ αν θα ειναι ελληνικο η εισαγωγης???

αμα το παρεις μετα του περνας οποια ρομ θελεις στα ελληνικα και τελειωνει το πανηγυρι...

απο οποια χωρα και να ειναι, κατασκευαστικα θα ειναι το ιδιο ποιοτικο ;)

οσον αφορα την ειδηση για τη froyo, αναμενομενο ηταν, εφοσον τη πηρε η vodafone θα την παιρναμε και εμεις ωσονουπο... :)

Ειδατε που σας τα λεγα οτι θα του απαντησουν? Καλα γενικη κι αοριστη απαντηση βεβαια οπως ηταν αναμενομενο αλλα τουλχιστον ειναι μια απαντηση. Μαλλον τελειοποιουν και ελληνικοποιουν την 2,2,1 τα παλλικαρια χαχαχαχα:p:p:p

Ναι όντως πολύ γενική..Βέβαια είχες δίκιο στο ότι θα του απαντήσουν. Εμένα δεν μου έχουν στείλει απάντηση στα mail μου, και δε πιστεύω να είμαι ο μόνος απλός άνθρωπος που τους έχει στείλει. Όχι τίποτε άλλο θα περιμένω και εγώ την τελειοποίηση (=γελοιοποίηση) του ελληνικού 2.2.1.

BTW καλορίζικο (ξανά) το κινητό

Edited by pappasi

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...