Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μια ερωτηση που μπορει να ειναι κουτη ομως και sorry.. Πως ξεχωριζουμε ενα galaxy s ελληνικο, αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα, απο ενα απο ξενη εισαγωγη? Με ποιον τροπο?

απο το firmware που εχει και φανταζομαι και απο το product code, αλλα δεν ξερω ποιος κωδικος αντιστοιχει σε ποια χωρα...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σόρρυ για την ερώτηση αλλά μετά από factory reset το Handcent στέλνει στα ελληνικά κεφαλαία αλλά με λειψούς χαρακτήρες. Κυρίως κρατάει τα φωνήεντα ενώ αφήνει κενά στους άλλους χαρακτήρες. Αυτό το κάνει σε κάθε input method (GSM, Automatic, Unicode) και με το Greek SMS Mode ενεργοποιημένο. Ξέρω ότι παλιά το απενεργοποιούσαμε, αλλά χωρίς αυτό δεν μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες. Έχω ψάξει πολύ στο νετ αλλά κανείς δεν έχει αναφέρει λειψούς χαρακτήρες. (Επανεγκατέστησα το Handcent και τα ίδια) Ξέρει κανένας από τους γκουρού τίποτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

απο το firmware που εχει και φανταζομαι και απο το product code, αλλα δεν ξερω ποιος κωδικος αντιστοιχει σε ποια χωρα...
Καποιος που να ξερει σιγουρα..?

Παιδια μια ερωτηση που μπορει να ειναι κουτη ομως και sorry.. Πως ξεχωριζουμε ενα galaxy s ελληνικο, αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα, απο ενα απο ξενη εισαγωγη? Με ποιον τροπο?

Το ελληνικο ειναι ανεργο :lol:

Δες ποια ρομ φορας απο τις ρυθμισεις.

Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ!

Καποιος που να ξερει σιγουρα? (επειδη ενδιαφερομαι για αγορα απο καποιο παιδι το λεω)

Καποιος που να ξερει σιγουρα?

Μπες στις ρυθμισεις και scrollare τερμα κατω και πατα πανω στο τελευταιο. Τερμα κατω θα δεις ποια ρομ εχει το κινητο. Στειλε μας τι γραφει και θα σου πουμε :)

Μπες στις ρυθμισεις και scrollare τερμα κατω και πατα πανω στο τελευταιο. Τερμα κατω θα δεις ποια ρομ εχει το κινητο. Στειλε μας τι γραφει και θα σου πουμε :)

γιατι ρε παιδια δεν μπορει να εχει φλασαρει και να εχει βαλει οποια ρομ θελει???:lol::lol:

Σόρρυ για την ερώτηση αλλά μετά από factory reset το Handcent στέλνει στα ελληνικά κεφαλαία αλλά με λειψούς χαρακτήρες. Κυρίως κρατάει τα φωνήεντα ενώ αφήνει κενά στους άλλους χαρακτήρες. Αυτό το κάνει σε κάθε input method (GSM, Automatic, Unicode) και με το Greek SMS Mode ενεργοποιημένο. Ξέρω ότι παλιά το απενεργοποιούσαμε, αλλά χωρίς αυτό δεν μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες. Έχω ψάξει πολύ στο νετ αλλά κανείς δεν έχει αναφέρει λειψούς χαρακτήρες. (Επανεγκατέστησα το Handcent και τα ίδια) Ξέρει κανένας από τους γκουρού τίποτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πάντως, για να στείλει μηνύματα 160 χαρακτήρων, πρέπει σίγουρα να τα στείλει με κεφαλαία (για τα Ελληνικά μιλώντας πάντα) και με το Greek Mode ενεργοποιημένο. Κανονικά, σε Automatic ή Unicode δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.

Αυτο βεβαια προυποθετει πως δεν εχει αλλαξει την rom...

Το κουτι και το manual δεν ειναι στα ελληνικα οταν ειναι απο Ελλαδα η συσκευη?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

γιατι ρε παιδια δεν μπορει να εχει φλασαρει και να εχει βαλει οποια ρομ θελει???:lol::lol:

Εχεις δικιο... το product code μπορεις να το δεις πληκτρολογωντας *2767*4387264636# αν στο 2 στο τελος γραφει COS σιγουρα ειναι ελληνικο. Δεν ξερω αν υπαρχει αλλο ελληνικο...

Εχεις δικιο... το product code μπορεις να το δεις πληκτρολογωντας *2767*4387264636# αν στο 2 στο τελος γραφει COS σιγουρα ειναι ελληνικο. Δεν ξερω αν υπαρχει αλλο ελληνικο...

και το csc μπορει να το αλλαξει ευκολα επισης... ;)

μια λυση ειναι αυτο που ειπε ο prattein aloga

Παιδια ξεχασα να το πω μιλαω για σφραγισμενο

Ε τοτε ζητα αποδειξη αγορας :lol: Η αποδειξη ειναι και εγγυηση απο οσο ξερω και σιγουρα δεν θελεις να εισαι χωρις εγγυηση φανταζομαι....

Ασχετο αλλα... πως μου ηρθε χθες, καθως ειχα συνδεμενο το κινητο στον υπολογιστη σαν δισκο, και ανοιξα το diskeeper pro που εχω στον υπολογιστη και εκανα αναλυση στον δισκο του τηλεφωνου... βρηκε παρα πολλα fragments!! εκανα defragment και σχεδον ολα ηρθανε στα ισια τους. Δεν ξερω 1ον αν αυτο βοηθαει στο συστημα να διαβαζει πιο γρηγορα και στο κινητο (οπως στο pc δηλαδη) και 2ον αν υπαρχει περιπτωση στα αρχεια του συστηματος του κινητου να γινεται το ιδιο (να ειναι fragmented δηλαδη και αυτα). Τα αρχεια του συστηματος δεν τα βλεπει ο υπολογιστης...

An υπαρχει καποιος να μας πει σιγουρα τι παιζει με αυτο θα βοηθησει πολυ κοσμο αν οντως κανει δουλεια.:)

Και γω ηξερα οτι fragmentation γινεται μονο σε σκληρους δισκους με βραχιονα κτλ:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Παιδιά στην ιστοσελίδα της Σάμσουνγκ γράφει ότι έχει βγει η έκδοση 2.2 για Samsung Galaxy S, Vodafone κι ότι για Cosmote και Wind έρχεται σύντομα. Τι σημαίνει αυτό; Πήγα μέσω kies να κάνω την αναβάθμιση αλλά μου είπε ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση, δηλαδή την 2.1. Είμαι συνδρομητής της Κοσμοτέ. Αλλά τι σχέση έχει το δίκτυο; Αν δηλαδή έβαζα μια κάρτα sim της Βόνταφον θα μου την έκανε την αναβάθμιση; Το κινητό μου δεν είναι ούτε Βόνταφον, ούτε Κοσμοτέ ούτε Wind.

An υπαρχει καποιος να μας πει σιγουρα τι παιζει με αυτο θα βοηθησει πολυ κοσμο αν οντως κανει δουλεια.:)

Και γω ηξερα οτι fragmentation γινεται μονο σε σκληρους δισκους με βραχιονα κτλ:blink:

παιδια μην κανετε τετοιου ειδους "γαλαξιο-ατασταλιες". δεν θα κερδισετε τιποτα.

πρωτον γιατι σε μια ανακοινωση της samsung, ειπαν οτι χρησιμοποιουν το rfs γιατι δεν υπαρχει θεμα κατακερματισμου.

κατα δευτερον, στο hd2 που ειχα πριν, καποια παιδια ειχαν βαλει μια εφαρμογη που εκανε defragmantation, και μετα το κινητο τους εχασε αρχεια και δεν λειτουργουσε καλα.

η επιλογη ειναι δικη σας. εγω παντως δεν θα το εκανα.

* δεν ειναι τυχαιο που στο linux δεν εχουμε fragmentation :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Πάντως, για να στείλει μηνύματα 160 χαρακτήρων, πρέπει σίγουρα να τα στείλει με κεφαλαία (για τα Ελληνικά μιλώντας πάντα) και με το Greek Mode ενεργοποιημένο. Κανονικά, σε Automatic ή Unicode δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.

Δεν είχα πριν το factory reset... Δεν ξέρω τι να πω...

Παιδιά στην ιστοσελίδα της Σάμσουνγκ γράφει ότι έχει βγει η έκδοση 2.2 για Samsung Galaxy S, Vodafone κι ότι για Cosmote και Wind έρχεται σύντομα. Τι σημαίνει αυτό; Πήγα μέσω kies να κάνω την αναβάθμιση αλλά μου είπε ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση, δηλαδή την 2.1. Είμαι συνδρομητής της Κοσμοτέ. Αλλά τι σχέση έχει το δίκτυο; Αν δηλαδή έβαζα μια κάρτα sim της Βόνταφον θα μου την έκανε την αναβάθμιση; Το κινητό μου δεν είναι ούτε Βόνταφον, ούτε Κοσμοτέ ούτε Wind.

Δεν εχει σχεση τι καρτα εχεις μεσα και τι παροχο δουλευεις.Αν εχει αγοραστει με λογισμικο voda,cos,wind τοτε και μονο θα παιρνει τις αναβαθμισεις το συγκεκριμενο κινητο.;)

Οταν βγει γενικα απο την samsung τοτε θα παρουμε και μεις αναβαθμιση με τις ξεκλειδωτες συσκευες.:)

παιδια μην κανετε τετοιου ειδους "γαλαξιο-ατασταλιες". δεν θα κερδισετε τιποτα.

πρωτον γιατι σε μια ανακοινωση της samsung, ειπαν οτι χρησιμοποιουν το rfs γιατι δεν υπαρχει θεμα κατακερματισμου.

κατα δευτερον, στο hd2 που ειχα πριν, καποια παιδια ειχαν βαλει μια εφαρμογη που εκανε defragmantation, και μετα το κινητο τους εχασε αρχεια και δεν λειτουργουσε καλα.

η επιλογη ειναι δικη σας. εγω παντως δεν θα το εκανα.

* δεν ειναι τυχαιο που στο linux δεν εχουμε fragmentation :).

Αρα δεν ειναι ασφαλες.Αυτο ηθελα να διαβασω.Thanks!:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Λοιπον παιδια σημερα παρελαβα το κινητο μου απο το service. Πλακα πλακα ειμαι πιο χαρουμενος αποτι ημουν τη μερα που το αγορασα αλλα τεσπα. Θα γραψω την εμπειρια μου οσο πιο συνοπτικα γινεται για να καταλαβουν οσοι δεν διαβασαν για την περιπτωση μου, αλλα και να μην βαρεθουν αυτοι που ηδη ξερουν.

Εν ολιγοις καποια βραδυα που δοκιμαζα διαφορες rom και modακια γνωστα απο δω αλλα και απο το xda το τηλεφωνο μου πεθανε. Συγκεκριμενα αφου φλασαρα αρκετες φορες δοκιμαζοντας διαφορα αποφασισα να σταματησω και κλεινοντας το τηλεφωνο για να περασω μεσα τη sim μου και την sd card το τηλεφωνο δεν ξανανοιξε. Αφου η rom δηλαδη περαστηκε κανονικα και δουλεψα το τηλ για κανενα μισαωρο το εκλεισα φυσιολογικα. Οσο και να εσπασα το κεφαλι μου δεν μπορω να θυμηθω στα φλασαρισματα να πηγε τιποτα στραβα, εξαλλου ειχα καποια εμπειρια. Νεκρο τελειως, τιποτα, οτι κι αν πατουσα. Ενα πραγματικο τουβλο. Δοκιμαζαμε επι 3 ημερες με τον Δημητρη (aka jimacid) τα παντα. Οτι κι αν δοκιμασα απο αλχημειες δεν δουλεψε (κατι που ηταν λογικο και θα καταλαβετε αργοτερα γιατι), οπως επισης και το γνωστο usb jig το οποιο εφτιαξε ο Δημητρης. Αφου το ειχα παρει αποφαση οτι το κινητο θα φυγει στο service αρχισα να ψανχω να δω τι γινεται.

Η υποθεση του service (στην Ελλαδα τουλαχιστον γιατι εξω απο οτι διαβασα ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα) ειναι μια πονεμενη ιστορια. Αρχικα ξεκινησα απο το Γερμανο, οπου παινευονται για το service τους και το μονο που καταφερε ο ανθρωπος εκει ηταν να με τρελανει. Συμφωνα με τα λεγομενα του και αφου τηλεφωνησε υποτιθεται στη samsung, "η samsung δεν αναλαβανει τηλεφωνα αγορασμενα απο το εξωτερικο" και οταν του ειπα για την πανευρωπαικη εγγυηση, κατα τα γνωστα της ελληνικης πραγματικοτητας η απαντηση ηταν "δεν ξερω φιλε εμενα ετσι μου ειπαν απο τη samsung". Αρα το τηλεφωνο επρεπε να φυγει Γερμανια η να παω να το πεταξω. Το ιδιο απογευμα εγινε τηλεφωνο στο service της samsung οπου με διαβεβαιωσαν οτι η εγγυηση εφοσον ειναι απο χωρα της ευρωπαικης ενωσης ισχυει κανονονικοτατα. Πηγα το τηλεφωνο λοιπον στο επισκευαστικο κεντρο της περιοχης μου και απο εκει εφυγε για τα κεντρικα. Δεν με ξαναενοχλησε κανεις παρα μονο σημερα το πρωι για να παω να το παραλαβω. Οσο για το service του Γερμανου και γενικοτερα για το καταστημα τους, δεν προκειται να με ξαναδουν ουτε για αγορα του 1 ευρω, οχι γιατι δεν ανελαβαν το κινητο μου αλλα γιατι μου ειπαν ψεμματα και με κοροιδεψαν. Αλλο δεν αναλαμβανει η samsung και αλλο δεν αναλαμβανουμε ΕΜΕΙΣ. Αν δηλαδη στη θεση μου ηταν καποιος αλλος με λιγοτερη διαθεση/χρονο/γνωσεις να το ψαξει επρεπε να κλαιει τωρα τα 500 ευρω του και να παει να πνιγει. Απλα απαραδεκτοι και φυσικα η δυσφημηση που θα τους κανω θα κρατησει για πολυ καιρο.

Αnyway στο ψητο τωρα, το κινητο εφυγε στις 24 Νοεμβρη και το παρελαβα σημερα 13 Δεκεμβριου, 2μιση βδομαδες μετα δηλαδη (φυσικα οι εργασιμες μονο λογαριαζονται). Oπως ειχα ψυλλιαστει και το ειχα πει στα παιδια εδω, ειχε προβληματικη πλακετα. Αυτο βρηκαν στο service, αυτο σας λεω. Τωρα ηταν καμμενη, ειχε υγρασια, δεν ξερω οτι και να σας πω θα ειναι ψεμα. Απλα εγινε αλλαγη πλακετας. Το κινητο δοξα το Θεο ηταν (η μαλλον το θεωρησαν) μεσα στην εγγυηση και συνολικα η δουλεια αυτη μου κοστισε 10 ευρω για το courier, τιποτα παραπανω. Επομενως κατα πασα πιθανοτητα η πλακετα ηταν προβληματικη και μεσα στην εγγυηση για να μου την αλλαξουν χωρις χρεωση. Τωρα αν εβγαλε το προβλημα επειδη καποια στιγμη ηταν να το βγαλει η αν καηκε απο τα συνεχομενα φλασαρισματα δεν το ξερω και μαλλον δεν θα το μαθω ποτε. Επειδη παντως διαβασα πολλες ιστοριες για αγριους στα διαφορα service, μαλλον θα πρεπει να θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο.

Ηρθε αρκετα προσεγμενο, μεσα σε σακουλακι απο φουσκαλες, σφραγισμενο και αρκετα καθαρο. Οση ωρα εχω και το δουλευω δεν παρουσιασε καποιο προβλημα η κουσουρι λογω του service. Μου περασαν, οπως ηταν αναμενομενο, την JM2 με csc COS για να ειμαι ετοιμος και για γιαουρτι χαχαχαχα. Επισης σημαντικο, που το ειχα υποπτευθει και αναφερει παλιοτερα, ειναι οτι ΔΕΝ λειτουργει πλεον ο συνδυασμος των 3 πληκτρων, ουτε για recovery αλλα ουτε και για download mode. Αυτο βεβαια ειναι το λιγοτερο που με ενδιαφερει αυτη τη στιγμη, αφου στο download mode μπορω ανετα να το βαλω με το usb jig και το recovery το επαναφερω οποια στιγμη θελω. Το θεμα ειναι οτι προς το παρον και αν και κολαζομαι ασχημα, δεν θα το πειραξω και θα μεινω με την JM2 αφου βαλω εννοειται το oclf και το rootαρω. Για να σας δωσω να καταλαβετε αυτη τη στιγμη φοβαμαι ακομα και την οθονη να απενεργοποιησω, οχι να φλασαρω. Ειναι λογικο νομιζω και θελω καποιο χρονο για να ηρεμησω, εξαλλου λεω να μην προκαλεσω την τυχη μου, ακομα δεν το πηρα πισω, γιατι δεν ξερω αν θα ειμαι ξανα τοσο τυχερος με το service. Ας περασει λιγος καιρος, να δοκιμαστει καλα και η JPU, να δουμε και τι αλλο θα σκασει και βλεπουμε.

Αυτα πανω κατω παιδια. Δυστυχως δεν μπορεσα να μαθω ακριβως τι προκαλεσε το θανατο του κινητου μου, οποτε απο δω και στο εξης θα ειμαι επιφυλακτικος με τα πειραγματα και συνιστω σε ολους το ιδιο. Δεν λεω οτι δεν θα ξαναπειραξω, αλλα θα προσεχω 2 φορες περισσοτερο. Επισης, επειδη πρεπει να λεμε και τα καλα, το service απο τη στιγμη που το εστειλαν στα κεντρικα της samsung ηταν πολυ ενταξει και μεσα στην εγγυηση με αλλαγη πλακετας, οποτε παραπονο απο αυτους δεν πρεπει να εχω. Για να δουμε τωρα τι θα πουν και στο φιλο potokis ο οποιος εχει ακριβως το ιδιο θεμα με εμενα και το κινητο του ειναι αυτη τη στιγμη στο service της samsung μεσω Γερμανου. Ειναι και μια ευκαιρια να συγκρινουμε τις περιπτωσεις και να δουμε τι θα πουν και σε εκεινον.

Συγγνωμη για το μακροσκελες post και για τη ζαλουρα που σας προκαλεσα τοσο καιρο με την ιστορια μου.

Αυτα απο μενα:)

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αρα δεν ειναι ασφαλες.Αυτο ηθελα να διαβασω.Thanks!:)

Αν το κανεις με ενα "σοβαρο" προγραμμα ειναι ασφαλες. Βεβαια αν οι sd εχουν καποιο οριο ζωης (γραψε-σβησε), το defragment θα πρεπει να αποφευγεται γιατι σβηνει και γραφει αλλου στην καρτα. Απλα το κερδος που θα εχεις με το να κανεις defragment την sd δεν θα το καταλαβεις. Επειδη η sd λειτουργει με πυλες nand στην ουσια οι πληροφοριες (τα 0 και 1) ειναι "κλειδωμενες" στις πυλες και η αναγνωση τους γινεται ταχυτατα και οχι οπως σε εναν δισκο απο μια μαγνητικη βελονα που διαβαζει ενω ο δισκος γυρναει. Οποτε οταν εχεις π.χ μια defragmented καρτα sd στην ουσια αυτο που κερδιζεις ειναι να διαβαζει μια πληροφορια το συστημα που ειναι τοποθετημενη, ας πουμε, σε διπλανες πυλες (δηλαδη το κερδος ειναι να γλιτωσεις ηλεκτρονια απο το να κανουν μια μεγαλυτερη διαδρομη και να πανε στις παραδιπλα πυλες, σε μερικα χιλιοστα αποσταση ενω η ταχυτητα του ηλεκτρονιου ειναι τεραστια) ενω αντιθετως στον δισκο εχεις κερδος αρκετα μεγαλο οταν η πληροφορια ειναι γραμμενη πανω στον δισκο σε σειρα (η βελονα αργει πολυ περισσοτερο να κινηθει για να ψαξει σε σχεση με το ηλεκτρονιο). Χονδρικα καπως ετσι εχει η ιστορια και ξαναλεω οτι εγω το εκανα τελειως πειραματικα και δεν εχω αισθανθει καμμια διαφορα.

Τελος και καλο δηλαδη,αυτο μετραει.:)

Το μονο κακο ειναι οτι εχασες καποια αρχεια που πιθανον να ηθελες.:(

(μυνηματα,επαφες,φωτο,βιντεο κτλ)

Εγω σκεφτομαι να σωζω οτι μπορω με copy/paste σε disc mode πριν απο καθε flashαρισμα (οταν παρω την αποφαση να φλασαρω για πρωτη φορα.:O),εστω να σωζω αρχεια που εχω μεσα.

Παιδιά καλησπέρα..θα μπορούσατε να μου πείτε αν είναι σοφό να αναβαθμίσω μέσω του Kies Registry Patcher για το Kies βάζοντας το Product Cοde XEU που είναι για Ηνωμένο Βασίλειο και κάνει το Kies να βλέπει αναβάθμιση?? Ή να περιμένω την ελληνική??

υγ: το Product Code μου αυτή τη στιγμή είναι EUR και δεν είναι branded από ότι έχω καταλάβει..

-- Άγγελος

Τελος και καλο δηλαδη,αυτο μετραει.:)

Το μονο κακο ειναι οτι εχασες καποια αρχεια που πιθανον να ηθελες.:(

(μυνηματα,επαφες,φωτο,βιντεο κτλ)

Εγω σκεφτομαι να σωζω οτι μπορω με copy/paste σε disc mode πριν απο καθε flashαρισμα (οταν παρω την αποφαση να φλασαρω για πρωτη φορα.:O),εστω να σωζω αρχεια που εχω μεσα.

Ειχα πληρες backup πριν τη νυχτα του αγιου βαρθολομαιου:lol:

Ε τα sms μονο εχασα αλλα σιγα δεν ειχα και τιποτα ενδιαφερον...Κι εγω πριν καθε flashing παιρνω ενα backup για παν ενδεχομενο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ειχα πληρες backup πριν τη νυχτα του αγιου βαρθολομαιου:lol:

Ε τα sms μονο εχασα αλλα σιγα δεν ειχα και τιποτα ενδιαφερον...Κι εγω πριν καθε flashing παιρνω ενα backup για παν ενδεχομενο.

Ε τωρα με μπριζωσες να ρωτησω.:p

Με εφαρμογη τα σωζεις ολα η μεσω kies η μεσω disc mode?:O

(να το βλεπει σαν σκληρο δηλαδη.)

Ε τωρα με μπριζωσες να ρωτησω.:p

Με εφαρμογη τα σωζεις ολα η μεσω kies η μεσω disc mode?:O

(να το βλεπει σαν σκληρο δηλαδη.)

Με το mybackup κανω τη διαδικασια. Εννοειται πρεπει να εισαι rooted.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...