a_tsa Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 οταν εφυγα απ΄το σπιτι ειχε 20% μπαταρια και εκλεισε πριν 2 λεπτα! τα εχει παιξει το κινητο μου σημερα!!:mad::mad: το αλλο που μου κανει ειναι μου ζηταει κωδικο Pin στα καλα καθουμενα,εκει που ειναι στην θηκη του και παω να το βγαλω ζηταει κωδικο Pin! εχει να κανει με καποια ρυθμιση η να το παω στο γιατρο ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι σε όσους έχουν βάλει επίσημη froyo(έχω vodafone κινητό και έκανα σήμερα αναβάθμιση).Στη lockscreen σας εμφανίζει την ημερομηνία στα ελληνικά γιατί εμένα μου τη δείχνει στα αγγλικά.Να σημειωθεί ότι όλα τα άλλα στο κινητό είναι στα ελληνικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Παιδια,οσοι ειστε vodafone και κανατε αναβαθμιση σε 2.2,η εκδοση που εχετε τωρα ειναι branded της vodafone η ειναι καθαρη; Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Δυστυχώς είναι branded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Παιδιά, καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει το εξής παράλογο με την μπαταρία. Ξυπνάω το πρωί και η μπαταρία είχε ένδειξη περίπου στο 52%. Οκ... όλα νορμάλ μέχρι εδώ. Για κάποιο λόγο χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήθελα να κάνω), και όταν ξαναέβαλα τη μπαταρία και άνοιξα τη συσκευή, αυτή μου έδειχνε ένδειξη γύρω στο 38%. (αυτό μιλάμε οτι έγινε σε μεσοδιάστημα 5λέπτου και δεν είχα κάνει καμία άλλη χρήστη στο κινητό) Μου κίνησε υποψίες και για αυτό το λόγο, ξαναβγάζω τη μπαταρία, την ξαναβάζω και η ένδειξη είχε πάει στο 24% (πάλι σε διάστημα λιγότερο από 3λεπτο και τονίζω χωρίς καμία ιδιαίτερη χρήση) Το ξαναέκανα, αλλά σταθεροποιήθηκε εκεί περίπου, γύρω στο 23%. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω ένα είδος "reset" στη μπαταρία ώστε να δείχνει σωστή ένδειξη? Δεν γίνεται κάθε φορά που βγάζω και βάζω τη μπαταρία να μου δείχνει 15% περίπου λιγότερα από την προηγούμενη!!! Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό το φαινόμενο? Ευχαριστώ. Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 παιδια υπαρχει περιπτωση να μην παρουμε την 2.2? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 παιδια υπαρχει περιπτωση να μην παρουμε την 2.2? Oχι αυτο αποκλειεται.Απλα περιμενουν μαλλον να μας κανουν δωρακι για τα Χριστουγεννα.:D Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Oχι αυτο αποκλειεται.Απλα περιμενουν μαλλον να μας κανουν δωρακι για τα Χριστουγεννα.:D Τέτοιο δώρο, αφού μας έβγαλαν την ψυχή να μας λείπει. Τέλος πάντων, αφού το έδωσε η Vodafon κάποια στιγμή θα το πάρουμε και μεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 (edited) καλησπερα παιδια!!δεν ξερω αν εδω ειναι το σωστο topic αλλα σκεφτομαι να αγορασω το κινητακι..διαβασα ολες τις σελιδες αλλα δεν πολυκαταλαβα πως εχουν τα πραγματα και θα ηθελα καποιος που ξερει αρκετα να μου στειλει pm γιατι εχω αρκετες ερωτησεις :p...ευχαριστω εκ των προτερων :) Edited December 2, 2010 by domigr Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 (edited) καλησπερα παιδια!!δεν ξερω αν εδω ειναι το σωστο topic αλλα σκεφτομαι να αγορασω το κινητακι..διαβασα ολες τις σελιδες αλλα δεν πολυκαταλαβα πως εχουν τα πραγματα και θα ηθελα καποιος που ξερει αρκετα να μου στειλει pm γιατι εχω αρκετες ερωτησεις :p...ευχαριστω εκ τον προτερων :) Με λιγα λογια φιλε προκειται για ενα κορυφαιο απο αποψη hardware κινητο (το καλυτερο κατα την αποψη μου αυτη τη στιγμη μαζι με το iphone4 - δεν εχω δει καθολου το desire HD) το οποιο ομως εχει απο πισω του ισως την χειροτερη εταιρεια σε θεματα after sales support. Η samsung αφου σου παρει το 500αρικο (τοσο δεν κανει τωρα περιπου?) μετα δεν θα την ξαναδεις. Ουτε για αναβαθμισεις, ουτε για service ουτε για τιποτα. Αν εχεις διαθεση να ασχοληθεις λιγο παραπανω και να διαβασεις αρκετα, μπορεις να κανεις καποιες βελτιωσεις που απογειωνουν το κινητο. Οφειλεις ομως να ξερεις τι αντιμετωπιση θα εχεις σαν πελατης της samsung. Για περισσοτερα στο επισημο thread του galaxys το οποιο ειναι σε 2 μερη και απαριθμει αυτη τη στιγμη γυρω στις 800 σελιδες αν δεν κανω λαθος :p:p Αν εχεις υπομονη... Edited December 3, 2010 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 κοιτα οτι θα ασχοληθω θα ασχοληθω σιγουρα οπως ουτος η αλλως ασχοληθηκα και με το iphone και την αποφαση μου την εχω παρει απλως θα ηθελα να ξερω αν μεινω ικανοποιημενος σχετικα με το android και γενικα απο το συγκεκριμενο κινητο...ο φιλος μου παντως που εχει το το iphone 4 απο την πρωτη μερα που το ειδα το επιασα και ασχοληθηκα ειπα οκ ενα κλασικο iphone δεν εχω να ζηλεψω κατι τοσο πολυ απο το δικο μου αλλα οταν πηγα στον γερμανο και δοκιμασα το galaxy s ειδα κατι το διαφορετικο... Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 κοιτα οτι θα ασχοληθω θα ασχοληθω σιγουρα οπως ουτος η αλλως ασχοληθηκα και με το iphone και την αποφαση μου την εχω παρει απλως θα ηθελα να ξερω αν μεινω ικανοποιημενος σχετικα με το android και γενικα απο το συγκεκριμενο κινητο...ο φιλος μου παντως που εχει το το iphone 4 απο την πρωτη μερα που το ειδα το επιασα και ασχοληθηκα ειπα οκ ενα κλασικο iphone δεν εχω να ζηλεψω κατι τοσο πολυ απο το δικο μου αλλα οταν πηγα στον γερμανο και δοκιμασα το galaxy s ειδα κατι το διαφορετικο... Ειναι πολυ θετικο οτι σκεφτεσαι τοσο διαφορετικα απο οτι σκεφτονται συνηθως οσοι εχουν iphone. Οχι τιποτα αλλο αλλα δυσκολα αλλαζουν απο αυτο που εχουν μαθει. Αφου καταφερες να δεις με καλο ματι το κατι διαφορετικο και καινουργιο, το κινητο κατα πασα πιθανοτητα θα σε ενθουσιασει οταν δεις και τι αλλο μπορει να κανει. Τι να σου πω, η αποφαση τελικα ειναι δικη σου. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 κοιτα οτι θα ασχοληθω θα ασχοληθω σιγουρα οπως ουτος η αλλως ασχοληθηκα και με το iphone και την αποφαση μου την εχω παρει απλως θα ηθελα να ξερω αν μεινω ικανοποιημενος σχετικα με το android και γενικα απο το συγκεκριμενο κινητο...ο φιλος μου παντως που εχει το το iphone 4 απο την πρωτη μερα που το ειδα το επιασα και ασχοληθηκα ειπα οκ ενα κλασικο iphone δεν εχω να ζηλεψω κατι τοσο πολυ απο το δικο μου αλλα οταν πηγα στον γερμανο και δοκιμασα το galaxy s ειδα κατι το διαφορετικο... Κι εγω ειμαι κατοχος του κινητου εδω και 5-6 ημερες... το πηρα στα 440 αλλα αποδειχθηκε γερμανικο το κινητο... βεβαια το καλο της υποθεσης ειναι οτι εκανα αμεσως αναβαθμιση σε φρογιο... ;) οσο για το κινητο το ιδιο θα στο προτεινα ανεπιφυλακτα φιλε... ειχα συμπιαν προηγουμενως (Σαμσουνγκ ι-8510) αλλα δεν συγκρινεται με το ανδροειδες... πιο απλο μου φαινεται... πολυ πιο απλοποιημενο... οθονη εξαιρετικη στο να βλεπεις ταινιες αλλα και να διαβασεις βιβλιο... ιντερνετ μια χαρα και ευχρηστος ακομη και ο browser που εχει προεγκατεστημενο. Η ποιοτητα κατασκευης δεν συγκρινεται με του μηλοκινητου αλλα δεν με πολυαπασχολει. Καλο ΗD βιντεο, οχι κατι τρομερο αλλα καλο για μεση χρηση. Καλουτσικη φωτογραφια, αν δεν εχεις πολλες απιτησεις θα σε ικανοποιηση. Για το gps εχω ακουσει, διαβασει οτι δεν ειναι αποτελεσματικο αλλα δεν το εχω δοκιμασει, μακαρι να μην ειναι αληθεια γιατι κι αυτο το θελω... ΤΕΛΟΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΡΡΕΝΤΣ κατεβαζω πλεον!! Με το πολυ καλο aBTC!!! Ενας μικρος υπολογιστής στο χερι μου... κάνω ο,τι έκανα με τον υπολογιστη, τραβαω καλουτσικεσ φωτογραφίες, πολυ καλό βίντεο, διαβαζω βιβλια (αν και τα πιο πολλά που κατεβαζω δεν ειναι OCR νομιζω, οποτε δεν φαινεται τπτ στην οθονη, ουτε το ζουμ δουλευει), εχει gps που χρειαζομαι (ελπιζω να δουλευει καλα), μπαινω ανετα και γρηγορα στο νετ, ακουω μουσικη και βλέπω ταινιες στην εξαιρετικη οθονη και... και... και... ενας ενθουσιασμενος χρήστης! (Υ/Γ: Ενα μικρό lag υπάρχει ακομη, και καμμια φορα κολλάει το κινητό, αρχιζει να δονειται και με βγαζει απο την σελιδα που ειμαι αλλα αυτα ειναι ολα κι ολα που έχω αντιμετωπισει και σε καμμια περιπτωση δεν παρουσια΄ζνται σε εκνευριστικό βαθμό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 κοιτα οτι θα ασχοληθω θα ασχοληθω σιγουρα οπως ουτος η αλλως ασχοληθηκα και με το iphone και την αποφαση μου την εχω παρει απλως θα ηθελα να ξερω αν μεινω ικανοποιημενος σχετικα με το android και γενικα απο το συγκεκριμενο κινητο...ο φιλος μου παντως που εχει το το iphone 4 απο την πρωτη μερα που το ειδα το επιασα και ασχοληθηκα ειπα οκ ενα κλασικο iphone δεν εχω να ζηλεψω κατι τοσο πολυ απο το δικο μου αλλα οταν πηγα στον γερμανο και δοκιμασα το galaxy s ειδα κατι το διαφορετικο... βρε παιδια το αι φοουν δενμπορει να συγκριθει με το γκαλαξυ γιατι κατ εμε ειναι δυο τηλ εντελως διαφορετικα.συγκρινουμε τοσο καιρο μηλα με πορτοκαλια ρετινες με αμολεντ και δεν βλεπουμε οτι και τα δυο εχουν τελειως διαφορετικη συσταση.απλα τα πραγματα αν θεςνα μην πολυασχολεισαι με λογισμικο περα απο ξεκλειδωμα και τσαμπα εφαρμογες και ipod ηχο παιρνεις το ενα αν θες ταινιες και γουσταρεισ το ψαξιμο παρε το αλλο.βλεπς οτι πολλα ατομα δεν βλεπουν τις πραγματικες τους απαιτησεις και ζητανε ενα τοπ τηλ.δεν γινεται παιδια γιατι μετα δεν θα θελατε αλλο τηλ και δεν θα αγοραζατε τιποτα καινουργιο.εγω σαν χρηστης και των δυο ενα εχω να πω.δυο χρονια iphoneδεν χρειαστηκε να παρω την αντιπροσωπια με το σαμσουνγκ εχς μετανιωσει που το πηρα ΜΟΝΟ σε υποστηριξη.περιμενω το 2.2 να δω αν φτιαξει σε σημεια ο γαλαξιας :D galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι σε όσους έχουν βάλει επίσημη froyo(έχω vodafone κινητό και έκανα σήμερα αναβάθμιση).Στη lockscreen σας εμφανίζει την ημερομηνία στα ελληνικά γιατί εμένα μου τη δείχνει στα αγγλικά.Να σημειωθεί ότι όλα τα άλλα στο κινητό είναι στα ελληνικά. Ακριβώς το ιδιο και σε μενα. froyo απο vodafone και εχω αγγλικα στο lockscreen. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 έχει ακόμα το ηλίθιο αργό σήμα της voda όταν ανοίγει; Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Παιδιά, καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει το εξής παράλογο με την μπαταρία. Ξυπνάω το πρωί και η μπαταρία είχε ένδειξη περίπου στο 52%. Οκ... όλα νορμάλ μέχρι εδώ. Για κάποιο λόγο χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήθελα να κάνω), και όταν ξαναέβαλα τη μπαταρία και άνοιξα τη συσκευή, αυτή μου έδειχνε ένδειξη γύρω στο 38%. (αυτό μιλάμε οτι έγινε σε μεσοδιάστημα 5λέπτου και δεν είχα κάνει καμία άλλη χρήστη στο κινητό) Μου κίνησε υποψίες και για αυτό το λόγο, ξαναβγάζω τη μπαταρία, την ξαναβάζω και η ένδειξη είχε πάει στο 24% (πάλι σε διάστημα λιγότερο από 3λεπτο και τονίζω χωρίς καμία ιδιαίτερη χρήση) Το ξαναέκανα, αλλά σταθεροποιήθηκε εκεί περίπου, γύρω στο 23%. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω ένα είδος "reset" στη μπαταρία ώστε να δείχνει σωστή ένδειξη? Δεν γίνεται κάθε φορά που βγάζω και βάζω τη μπαταρία να μου δείχνει 15% περίπου λιγότερα από την προηγούμενη!!! Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό το φαινόμενο? Ευχαριστώ. ναι φιλε και μενα μου το κανει και στη ρομ που φοραω τωρα και σε πολλες αλλες... το μονο που μπορω να σου πω να κανεις ειναι ενα καλιμπραρισμα της μπαταριας δες εδω στο ποστ αναλυτικες οδηγιες Λέει ότι για να καλιμπράρεις τη μπαταρία πρέπει: 1)Να αδειάσεις τελείως τη μπαταρία (χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα που τρώει πολύ μπαταρία) 2)Μετά να φορτίσεις τελείως τη μπαταρία μέχρι να σου βγάλει το μήνυμα ότι είναι πλήρως φορτισμένη 3)Τότε δώσε τις εντολές: su rm /data/system/batterystats.bin Σ' ενημερώνω ότι απλώς μεταφράζω τις οδηγίες που δίνει ο τύπος. Δεν είμαι καθόλου σχετικός με το θέμα. απλα να ξαναπω οτι αναμεσα στο rm και την καθετο υπαρχει κενο ;) τις εντολες τις δινεις μεσα απο μιαε εφαρμογη γραμμης εντολων που μπορεις να βρεις στο market... οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 καλησπερ εχει δοκιμασει κανεις να στειλει μειλ με την στοκ εφαρμογη gmail?γιατι παλευα πριν λιγο και δεν εστειλε τπτ και τελικα το στειλε με την email app Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 εγω εχω στειλει email,φωτογραφιες κειμενο ολα μια χαρα!εχω καιρο βεβαια που εχω στειλει αλλα δουλευε μια χαρα!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 εγω εχω στειλει email,φωτογραφιες κειμενο ολα μια χαρα!εχω καιρο βεβαια που εχω στειλει αλλα δουλευε μια χαρα!:) με τη gmail; η την email? αποστολη και οχι απαντηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 έχει ακόμα το ηλίθιο αργό σήμα της voda όταν ανοίγει; Ναι Δυστυχώς :cry::( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Για όποιον ενδιαφέρεται μόλις έβγαλε το multirama το galaxy s σε web προσφορά στα 445 ευρώ από 545 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0514732&catid=100800 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 (edited) ναι φιλε και μενα μου το κανει και στη ρομ που φοραω τωρα και σε πολλες αλλες... το μονο που μπορω να σου πω να κανεις ειναι ενα καλιμπραρισμα της μπαταριας δες εδω στο ποστ αναλυτικες οδηγιες απλα να ξαναπω οτι αναμεσα στο rm και την καθετο υπαρχει κενο ;) τις εντολες τις δινεις μεσα απο μιαε εφαρμογη γραμμης εντολων που μπορεις να βρεις στο market... Και πως λέγεται αυτή η εφαρμόγή? Network terminal? Κάτι τέτοιο? edit: Το βρήκα... λέγεται terminal emulator.... Θα το φορτίσω και θα το κάνω μετά. Ευχαριστώ. Edited December 2, 2010 by one2377 Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 καλησπερ εχει δοκιμασει κανεις να στειλει μειλ με την στοκ εφαρμογη gmail?γιατι παλευα πριν λιγο και δεν εστειλε τπτ και τελικα το στειλε με την email app Στελνει κανονικα απο την μαμα εφαρμογη gmail. και αποστολη και απαντηση και προωθηση. μηπως εχει καποιο προβλημα το δικτυο σου (wifi, 3g) ? Παιδια διαβαζω πολλους απο εδω μεσα που εχετε απογοητευτει γιατι περιμενετε το froyo. πιστευω οτι αυτοι που πρεπει να περιμενουν πως και πως την 2.2 ειναι ολοι αυτοι (μαζι κι'εγω) που εχουμε την JG1. εσεις που εχετε τις JMx πιστευω οτι ειστε μια χαρουλα. Και κατι αλλο. απο χθες εχω βαλει πολυ χαμηλες ρυθμισεις στον autokiller και απ'οτι βλεπω μεχρι τωρα, ναι μεν δεν ειναι το ιδιο σφαιρατο οπως οταν εχω βαλει υψηλες τιμες, αλλα ουτε μου εχει κολλησει ουτε τιποτα. και υποψην οτι οι default τιμες ειναι πολυ χαμηλες. τωρα εχω βαλει 22,24,28 και εχω παρατηρησει οτι δεν εχω καθολου διαφορα στην αυτονομια. αρα ναι μεν ειναι η μνημη γεματη με ανοιχτες εφαρμογες, αλλα δεν επηρεαζουν την αυτονομια καθολου !!!! αυτο σημαινει οτι το λειτουργικο συμπεριφερεται μια χαρα παιδια. και τελικα το συμπερασμα ειναι οτι αυτο το ηλιθιο rfs της samsung μας κανει την ζημια. Σημερα ολη μερα εχω πανω απο 15 εφαρμογες ανοιχτες ολη μερα και δεν εχει κολλησει το κινητο. οπως ειπα δεν ειναι σφαιρατο αλλα λειτουργει μια χαρα. οποτε θελω να πω το εξης. μην μπαινετε στην διαδικασια να αλλαζετε kernel, ρομ και να αναλωνεσται με χακεριες διαφορων τυπων. γιατι τελικα αυτο που θα κερδισετε ειναι πολυ μικροτερο σε σχεση με τις ωρες διαβασματος που θα ξοδεψετε, το αγχος που θα τραβηξετε, την στεναχωρια αν δειτε οτι βαλατε μια ρομ και τελικα δεν αλλαξαν και πολλα πραγματα, κ.τ.λ. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Στελνει κανονικα απο την μαμα εφαρμογη gmail. και αποστολη και απαντηση και προωθηση. μηπως εχει καποιο προβλημα το δικτυο σου (wifi, 3g) ? Παιδια διαβαζω πολλους απο εδω μεσα που εχετε απογοητευτει γιατι περιμενετε το froyo. πιστευω οτι αυτοι που πρεπει να περιμενουν πως και πως την 2.2 ειναι ολοι αυτοι (μαζι κι'εγω) που εχουμε την JG1. εσεις που εχετε τις JMx πιστευω οτι ειστε μια χαρουλα. Και κατι αλλο. απο χθες εχω βαλει πολυ χαμηλες ρυθμισεις στον autokiller και απ'οτι βλεπω μεχρι τωρα, ναι μεν δεν ειναι το ιδιο σφαιρατο οπως οταν εχω βαλει υψηλες τιμες, αλλα ουτε μου εχει κολλησει ουτε τιποτα. και υποψην οτι οι default τιμες ειναι πολυ χαμηλες. τωρα εχω βαλει 22,24,28 και εχω παρατηρησει οτι δεν εχω καθολου διαφορα στην αυτονομια. αρα ναι μεν ειναι η μνημη γεματη με ανοιχτες εφαρμογες, αλλα δεν επηρεαζουν την αυτονομια καθολου !!!! αυτο σημαινει οτι το λειτουργικο συμπεριφερεται μια χαρα παιδια. και τελικα το συμπερασμα ειναι οτι αυτο το ηλιθιο rfs της samsung μας κανει την ζημια. Σημερα ολη μερα εχω πανω απο 15 εφαρμογες ανοιχτες ολη μερα και δεν εχει κολλησει το κινητο. οπως ειπα δεν ειναι σφαιρατο αλλα λειτουργει μια χαρα. οποτε θελω να πω το εξης. μην μπαινετε στην διαδικασια να αλλαζετε kernel, ρομ και να αναλωνεσται με χακεριες διαφορων τυπων. γιατι τελικα αυτο που θα κερδισετε ειναι πολυ μικροτερο σε σχεση με τις ωρες διαβασματος που θα ξοδεψετε, το αγχος που θα τραβηξετε, την στεναχωρια αν δειτε οτι βαλατε μια ρομ και τελικα δεν αλλαξαν και πολλα πραγματα, κ.τ.λ. οταν αναφερεσαι στις τιμες 22,24,28 σε τι αναφερεσαι? οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts