Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω προβλημα με το kies(κλασικα),δεν συνδεεται με τιποτα!

εκανα οτι λεει ο Αλεχ στον οδηγο αλλα και παλι τιποτα,εγκατεστησα οτι λεει,απεγκατεστησα και το εγκατεστησα παλι αλλα τιποτα!:mad::mad:

τι αλλο να κανω ρε παιδια?

ειμαι ασχετος απο αυτα αλλα εχθες εφερα την αδερφη μου που εχει ασχοληθει περισσοτερο απο εμενα και ξερει καλυτερα αγγλικα αλλα και παλι τιποτα!

το μονο που δεν καναμε ειναι αυτο με τους 16 χαρακτηρες που λεει(δεν καταλαβα τι εννοει).

τι αλλο να κανωωωω??Αντωνηηηηηηη!!!!!help!!!!

κανει αναζητηση αλλα δεν το βλεπει πουθενα!:(:(:(:(:(

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια εχω προβλημα με το kies(κλασικα),δεν συνδεεται με τιποτα!

εκανα οτι λεει ο Αλεχ στον οδηγο αλλα και παλι τιποτα,εγκατεστησα οτι λεει,απεγκατεστησα και το εγκατεστησα παλι αλλα τιποτα!:mad::mad:

τι αλλο να κανω ρε παιδια?

ειμαι ασχετος απο αυτα αλλα εχθες εφερα την αδερφη μου που εχει ασχοληθει περισσοτερο απο εμενα και ξερει καλυτερα αγγλικα αλλα και παλι τιποτα!

το μονο που δεν καναμε ειναι αυτο με τους 16 χαρακτηρες που λεει(δεν καταλαβα τι εννοει).

τι αλλο να κανωωωω??Αντωνηηηηηηη!!!!!help!!!!

κανει αναζητηση αλλα δεν το βλεπει πουθενα!:(:(:(:(:(

εχεις lagfix ? αν εχεις δεν προκειτε να σε αφησει το KIES να συνδεθεις...κανε unlagfix πρωτα:shifty:

Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell.

οχι,δεν εχω τιποτα,ειναι οπως το πηρα θεομαμα!!:(

Σε ποια είσοδο usb το βάζεις; Δοκίμασε να το συνδέσεις σε κάποια από αυτές που βρίσκονται από τη πίσω πλευρά του υπολογιστή.

οχι,δεν εχω τιποτα,ειναι οπως το πηρα θεομαμα!!:([/QUO

απεγκατεστησέ το και μην το εγκαταστησεις απ το ιδιο exe. κατεβασέ το απο εδω http://www.samsung.com/gr/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=01011300&prd_mdl_cd=GT-I9000HKAEUR&prd_mdl_name=GT-I9000&prd_ia_sub_class_cd=P

απο την αρχη... και εμενα καμμια φορα κολλαει και το ξανακατεβαζω απ την αρχή, ουτε καν update μην του κανεις. Γενικα ειναι λιγο για κλωτσιές το KIES:X

και αυτο το εκανα!:(

Καλημερα αγχωμενε Θεμη :lol:

μη μου αγχωνεσαι κατα πρωτον. ολα θα τα φτιαξουμε.

θα μου στειλεις στο σπιτι μια τετραδα λαστιχα και θα σου φτιαξω το galaxy οπως θελεις :lol:

Λοιπον κατα πρωτον μηπως εχεις εγκαταστησει το winamp στο galaxy ? αν ναι, κανε το απεγκατασταση και δοκιμασε ξανα να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη σου.

κατα εναν περιεργο τροπο σε μενα και σε καποια αλλα παιδια, εφταιγε το winamp στο galaxy και δεν συνδεοταν.

Αν δεν κανεις δουλεια με αυτο, διαβασε το post του Αλεξανδρου και χρησιμοποιησε την εφαρμογη για να σου βρει αν εχεις αρχεια με 16 χαρακτηρες.

εδω διαβασε, ειναι απλο :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3345721#post3345721

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

σας ευχαριστω ολους παιδια!

θα παω σπιτι να προσπαθησω!ελπιζω να βρω ακρη!

Αντωνη αν δεν κανω τιποτα θα σε παρω τηλ το βραδακι(αν μπορεις):happy::happy:

Ε, αυτό είναι το πρόβλημά σου :p

- Alex

Τελικα παιδια υπαρχει τροπος ωστε οταν χτυπαει το κινητο η αρχη της κλησης να μην ακουγεται σιγα και να δυναμωνει μετα?Δηλαδη απ την αρχη να χτυπαει δυνατα?

Dεν γινεται κατι για αυτο το θεμα,ειναι ετσι κατασκευασμενο.:(

Επισης αλλη μια απορια.Οταν βαζω το κινητο στο αθορυβο απ το πλαγιο κουμπακι μπαινει αθορυβο αλλα χωρις δονηση.Για να το βαλω αθορυβο και να εχει και δονηση πρεπει να το κανω απ το μενου.Υπαρχει τροπος να γινεται αμεσα απ το κουμπακι πλαγιως?

Μηπως απο την βιασυνη σου πατας πολυ το πλαινο κουμπακι και μπαινει στο αθορυβο χωρις δονηση μενου?Αν το πατας μια μια φορα για να το χαμηλωσεις,πρωτα μπαινει η δονηση και μετα το τελειως αθορυβο χωρις δονηση.Ετσι τουλαχιστον ειναι στο δικο μου.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Γεια σας παιδια!Λοιπον εχω και εγω jg1 φασμα jf5 και οντως εχω ενα θεμα με το σημα (χωρις βεβαια να κανει επανεκκινηση) καθως και με την αυτονομια.Δοκιμασε κανεις να βγαλει το asphalt?ελπιζω αυτα να διορθωθουν με το φρογιο γιατι μοιαζει σα να εχουμε παρει την καταραμενη παρτιδα!

Θελω επισης να βγαλω εντελως την προωθηση κλησεων απο το κινητο μου.παω στις κλησεις/φωνητικη κληση/προωθηση και παταω το ανενεργο σε καθε μια αποτις κατηγοριες κατω απο το ΄΄να γινεται παντα προωθηση΄.Το μηνυμα που μου βγαζει ειναι ΄σφαλμα ρυθμισεων κλησεων-απροσδοκητη αποκριση απο το δικτυο΄΄.γιατι γινεται αυτο?ειναι κλειδωμενη επιλογη απο το δικτυο (cosmote εχω) η φταιει κατι αλλο?

Dεν γινεται κατι για αυτο το θεμα,ειναι ετσι κατασκευασμενο.:(

Μηπως απο την βιασυνη σου πατας πολυ το πλαινο κουμπακι και μπαινει στο αθορυβο χωρις δονηση μενου?Αν το πατας μια μια φορα για να το χαμηλωσεις,πρωτα μπαινει η δονηση και μετα το τελειως αθορυβο χωρις δονηση.Ετσι τουλαχιστον ειναι στο δικο μου.:)

υπάρχει και το πολύ καλό SilentMode On-Off widget..Εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ

Apple iPhone 3G,Apple iPhone 3Gs, Samsung Galaxy S1, Sony Xperia Mini Pro, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy S3, Nokia Lumia 920

υπάρχει και το πολύ καλό SilentMode On-Off widget..Εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ

ακριβως..ειναι πολυ βολικο θα το βρεις στο market (σου επιτρεπει να του δωσεις και ονομα, εγω το εβγαλα "shutupmode" :lol:lol) εχει κανονικη-δονηση-και σιωπηλη εντελως λειτουργια..:cool:

Γι'αυτούς που παραπονιούνται για τη διάρκεια της μπαταρίας, και νομίζουν ότι δεν έχουν κάποιο πρόγραμμα που την τρώει, δοκιμάστε μια φορά το παρακάτω. Στα Αγγλικά το ονομάζουν "bump charge", σε κάποιον το προτείνανε επίσημα και από το support της HTC για το desire. Το δοκίμασα αφού έβαλα το Froyo και πιστεύω ότι βοήθησε, και δεν είναι placebo. Δοκιμάστε το κι εσείς και πείτε μου. Βασίζεται στο ότι μερικές φορές το τηλέφωνο νομίζει ότι η μπαταρία φόρτισε, και σταματάει να φορτίζει άλλο, βασικά δεν ξέρει πού ειναι το 100% (συνήθως συμβαίνει αφού βάλουμε κάποιο καινούριο firmware). Anyway, πείτε μου αν σας βοηθήσει, εγώ θα ορκιζόμουν ότι είδα διαφορά από τη μέρα εκείνη και μετά.

Στο παρακάτω, όπου λέω φορτιστή εννοώ και το καλώδιο USB (θα διαρκέσει περισσότερο όμως).

1) Φορτίστε το κινητό ενώ είναι αναμμένο, μέχρι να δείξει 100%. Βγάλτε το φορτιστή.

2) Σβήστε το, και περιμένετε να σβήσει τελείως (~μισό λεπτό.. τα κουμπιά δε θα φωτίζουν, και στο froyo κάνει μια μικρή δόνηση)

3) Με το κινητό σβηστό, βάλτε το φορτιστή. Θα βγει η πράσινη μπαταρία, αλλά θα δείτε ότι δεν είναι στο 100%. Περιμένετε (σβηστό), να δείξει 100%. (~5 λεπτά).

4) Βγάλτε το φορτιστή. Ανάψτε το πάλι, και περιμένετε να φορτώσουν όλα. Μόλις φορτώσουν, σβήστε το.

5) Ξαναβάλτε το στην πρίζα. Ξανά η πράσινη μπαταρία, ξανά λίγο περιμένετε μέχρι να φτάσει 100%.

6) Έτοιμοι, βγάλτε το απ'την πρίζα και χρησιμοποιήστε το, κάντε μια σύγκριση με χθες και γράψτε τα αποτελέσματα...

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ

δεν πίστευα ότι θα δουλέψει ...και όμως έχει φανερό αποτέλεσμα!!!

...εκεί που βάσταγε περίπου 15 ώρες, πλέον βαστάει πάνω από 20 ώρες!!!

Έχω darky 4.1 superoptimized με ext4 λαγφιχ

Σας ευχαριστω παιδια.

Κατι τελευταιο μπορω να προσθεσω συντομευσεις στην οριζοντια μπαρα που βγαινει απο πανω?Αυτη που εχει για ενεργοποιηση το wifi και το gps

Όταν είπα επανεκκίνηση ουσιαστικά εννοούσα πως ζητάει ΠΙΝ πάλι... Τεσπά, εγώ από σημερα έβαλα την 2.2 γιατι βαρεθηκα να περιμένω. Θα δούμε πως θα πάει. Μέχρι στιγμής εχω τις καλύτερες εντυπωσεις...

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ

δεν πίστευα ότι θα δουλέψει ...και όμως έχει φανερό αποτέλεσμα!!!

...εκεί που βάσταγε περίπου 15 ώρες, πλέον βαστάει πάνω από 20 ώρες!!!

Έχω darky 4.1 superoptimized με ext4 λαγφιχ

Το εκανα κι εγω και ειδα μεγαλη διαφορα..

Το θεμα ειναι οτι δεν αλλαξε κατι γενικα, παρα μονο για εκεινη τη φορα.

Μπορουμε να το κανουμε σε καθε φόρτιση ή παιζει να μας βγει σε κακο αντι για καλο στο τελος?

KISS - Keep It Simple Stupid

ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το gps του galaxy s και καποια hints για να διορθωσετε την ληψη δορυφορων.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=842694

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Το εκανα κι εγω και ειδα μεγαλη διαφορα..

Το θεμα ειναι οτι δεν αλλαξε κατι γενικα, παρα μονο για εκεινη τη φορα.

Μπορουμε να το κανουμε σε καθε φόρτιση ή παιζει να μας βγει σε κακο αντι για καλο στο τελος?

δυστυχως και σε μενα δεν εκανε διαφορα:confused: και δεν εχω καταλαβει αν κατεστρεψα εγω την μπαταρια μου (15 ωρες max με min λειτουργιες)(δοκιμασα και καλιμπραρισμα). ή τελικα τοσο κραταει...θα περιμενω froyo να δω και εκει τι παιζει, κι αν δεν αλλαξει τιποτα που δεν το βλέπω. θα παω να παρω μια καινουργια:O

Γεια σας παιδια!Λοιπον εχω και εγω jg1 φασμα jf5 και οντως εχω ενα θεμα με το σημα (χωρις βεβαια να κανει επανεκκινηση) καθως και με την αυτονομια.Δοκιμασε κανεις να βγαλει το asphalt?ελπιζω αυτα να διορθωθουν με το φρογιο γιατι μοιαζει σα να εχουμε παρει την καταραμενη παρτιδα!

Θελω επισης να βγαλω εντελως την προωθηση κλησεων απο το κινητο μου.παω στις κλησεις/φωνητικη κληση/προωθηση και παταω το ανενεργο σε καθε μια αποτις κατηγοριες κατω απο το ΄΄να γινεται παντα προωθηση΄.Το μηνυμα που μου βγαζει ειναι ΄σφαλμα ρυθμισεων κλησεων-απροσδοκητη αποκριση απο το δικτυο΄΄.γιατι γινεται αυτο?ειναι κλειδωμενη επιλογη απο το δικτυο (cosmote εχω) η φταιει κατι αλλο?

δυστυχως και σε μενα δεν εκανε διαφορα:confused: και δεν εχω καταλαβει αν κατεστρεψα εγω την μπαταρια μου (15 ωρες max με min λειτουργιες)(δοκιμασα και καλιμπραρισμα). ή τελικα τοσο κραταει...θα περιμενω froyo να δω και εκει τι παιζει, κι αν δεν αλλαξει τιποτα που δεν το βλέπω. θα παω να παρω μια καινουργια:O

Έχω την πεποίθηση ότι δεν είναι θέμα μπαταρίας, ότι και καινούρια να πάρεις το ίδιο θα βαστάει, ότι το πρόβλημα είναι στην "καταναλωση" ή του λειτουργικού (custom rom όπως doc ή darly) ή κάποιων εφαρμογών (skype, facebook, gallery, ...) ή κάποιων ρυθμίσεων (αυτόματος συγχρονισμός, GPS, WiFi, ...) ή του συστήματος αρχείων (αν έχεις κάνει lagfix ίσως το ext4 να είναι πιο ενεργοβόρο) ή του laucnher ή ... γενικά δοκιμάζεις, βλέπεις πως πάει η μέρα, και την επόμενη δοκιμάζεις κάτι άλλο κοκ. Και εγώ θα ήθελα έναν οδηγό ή μια αναλυτική απάντηση για όλα αυτά, αλλά προς το παρόν έχω απορίες και όχι λύσεις. Πάντως το bump charge που ανέφερα παραπάνω με βοήθησε περίπου +30-50% να ανέβω από τις 15 ώρες (ανεπαρκέστατο) σε 20-24 ώρες (βγάζει με ασφάλεια 1 μέρα και φόρτιση το βράδυ)

http://img404.imageshack.us/img404/4439/snap20101124225110.png

http://img137.imageshack.us/img137/3662/snap20101125174705.png

Εχθές(μετά απο πολύ καιρό),συνδέθηκα με το kies....και αναβαθμίστηκα στην 2.2.

Η συσκευή είναι αγορασμένη απο Ελλάδα,αλλά μάλλον προέρχεται απο Γερμανία,και είναι της γερμανικής Vodafon.

Mετά την αναβάθμιση έχω...PDAJP7 PhoneJP5 CSCJP5 .Kαλά είναι;

Edited by ppppetros

ΦΙΛΙΚΑ

ΠΕΤΡΟΣ:)

Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas

Δεν νομιζω να φταιει μονο αυτη η παρτιδα. Εγω ειχα jfb η οποια μετα μου εδωσε official update jm2 και το ειχα και στις δυο το προβλημα...Οσο για τη προωθηση πρεπει να παρεις τηλεφωνο την cosmote να την απενεργοποιησει- εγω ετσι εκανα..

δοκιμασε στο dialer το εξης ##002# και μετα το πληκτρο της κλησης, κανονικα θα σου ακυρωσει τις προωθησεις

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...