Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να ορίσεις ξανά σαν default εφαρμογή για τις κλήσεις σου τον Dialer one (συμβαίνει και σε άλλες εφαρμογές μετά από update)

@offtopic τα credits για την φώτο πάνε στον dark_sith από XDA :lol:

Το έχω ορίσει ως προεπιλογή. Μάλιστα για ασφάλεια, μόλις έκανα εκκαθάριση προεπιλογών, μου έκανα αναπάντητη και πάτησα πάνω, μου έβγαλε το menu για το ποιο πρόγμαμμα να χρησιμοποιηθεί επέλεξα dialer one και το έθεσα ως προεπιλογή. Έ πάλι δεν άνοιξε καν ο dialer one. Με πέταξε στο wallpaper.

Αντώνης.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ερώτηση

Έκανα αναβαθμιση (εκανα??? :lol:)και πηγα απο

PDA I9000BUJM4

Phone I9000BUJM3

CSC I9000GVGRJM3

σε

PDA I9000XWJM9

PHONE I9000XXJM4

CSC I9000OXXJM4

Πηγα στο τηλεφωνο και πληκτρολογησα το *#272*ΩΩΛΛ# (ωωλλ=η τρεχουσα ωρα του κινητου) αλλα δεν κανει τιποτα..Με το προηγουμενο firmware μου εβγαζε sales code VGR....Καμια ιδεα??

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ερώτηση

PDA I9000BUJM4

Phone I9000BUJM3

CSC I9000GVGRJM3

σε

PDA I9000XWJM9

PHONE I9000XXJM4

CSC I9000OXXJM4

Πηγα στο τηλεφωνο και πληκτρολογησα το *#272*ΩΩΛΛ# (ωωλλ=η τρεχουσα ωρα του κινητου) αλλα δεν κανει τιποτα..Με το προηγουμενο firmware μου εβγαζε sales code VGR....Καμια ιδεα??

Ειμαι με την JM8 (μια εκδοση πισω δηλαδη απο σενα) και στην εκδοση μου δεν λειτουργει αυτος ο συνδυασμος για να βλεπεις το sales code. Κατα πασα πιθανοτητα δεν λειτουργει και στην δικια σου...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

γεια σας

εχω αγορασει το galaxy s και εχω ενα προβλημα με το kies

εχω κατεβασει πολλες εκδοσεις του μετα απο την αποτυχημενη εγκατασταση του απο τα cd τησ συσκευασιας του

σε ολες τισ εκδοσεις που καταβασα μαζι και 1.5.3 που απο οτι διαβασα ειανι η ποιο προσφατη δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει

μου βγαζει error κατα την εκγατασταση και αν το παραβλεψω και συνεχισω δεν τρεχει

εχω τα xp αν εχει καμια σημασια αυτο

αν μπορει κανεις να μου λυσει το προβλημα ??

ευχαριστω

Εγω ενω μπορω να στειλω με την μαμισια εφαρμογη mms , με το handcent δεν......

ενω το εχω βαλει(handcent)σαν default ,κολλαει και δεν τα στελνει,και εχω δοκιμασει καρτες και απο τις 3 εταιριες.

τις πταει αραγε?

Φίλε στο δικό μου με αυτές τις ρυθμίσεις φεύγουν μια χαρά

Κι εγώ στέλνω mms μέσω handcent με τις ίδιες ρυθμίσεις με του afilopou μόνο που το authentication το έχω κενό και όχι PAP.

Χμμμ εγω στελνω και λαμβανω κανονικα. Με την 2.1 δηλαδη, γιατι τις τελευταιες μερες που ειμαι με 2.2 δεν ετυχε να το τσεκαρω..

Και εγώ στέλνω μια χαρά mms από vodafone χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ παιδιά, θα ΤΡΕΛΑΘΩ! με την ιστορία αυτή...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Απο την πρώτη ημέρα που πήρα τη συσκευή, είχα το πρόβλημα με τα MMS.

Όποια ρύθμιση κι αν έβαλα, τα mms ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ!

Έχω Vodafone σύνδεση, κι εδώ και χρόνια, όποια συσκευή κι αν πήρα με οποιοδήποτε λειτουργικό, δεν είχα πρόβλημα.

Τόσο καιρό δεν κάνω ερώτηση στο thread για να μην κουράζω κανέναν, αλλά βλέπω απαντήσεις με τις ρυθμίσεις, και απο το blog του Αντώνη, μου τις έστειλε και η Vodafone, τους πήρα και τηλέφωνο, τα έχω κάνει ΟΛΑ αλλά τα mms με την Vodafone δεν φεύγουν!!!

Έσβησα ΑΡΝ, τα ξαναέφτιαξα, και τι δεν έχω κάνει...

Το μόνο που άλλαξα σήμερα ηταν το "authentication PAP" απο το ανωτέρω μήνυμα απο τον φίλο afilopou, αλλά πάλι τίποτα...

Έχω μεγάλη απορία αν οποιοσδήποτε απο εδώ μέσα μπορεί με Vodafone να στείλει MMS... Το έχετε δοκιμάσει;

Όλες οι δοκιμές έγιναν με τις JM2 και την τελευταία "σπιντάτη" του sztupy.

(Αν θυμάμαι καλά, και με το Desire με 2.1 και 2.2 είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα, αλλά θεωρούσα οτι θα λυθεί και δεν του είχα δώσει πολύ σημασία).

@ vipercubic: άπαιχτος!!

Δοκίμασες να στείλεις mms από άλλο κινητό στο δικό σου; καντο και στο καπάκι αν το λάβεις απάντησε και εσύ με mms..σε εμένα έτσι είχε ξεβουλώσει..

Edit

Μετά από 4 μέρες χρήσης του voodoo είμαι βέβαιος ότι το συγκεκριμένο lagfix είναι ανώτερο του oclf ..Το κινητό κάθε μέρα αναπνέει όλο και πιο καλά τα πάντα κατεβαίνουν αστραπιαία από μάρκετ το παραμικρό κόλλημα πουθενά..μπαταρία καμία διαφορά..Μιλάω πάντα για την eclair έκδοση beta 4 του voodoo

Sent from Mars

Αντώνης

Δοκίμασες να στείλεις mms από άλλο κινητό στο δικό σου; καντο και στο καπάκι αν το λάβεις απάντησε και εσύ με mms..σε εμένα έτσι είχε ξεβουλώσει..

Sent from Mars

Του μπο φλο :lol: :lol::lol::lol:

Να εισαι καλα ..με εκανες και γελασα

Και μια τελευταια ερωτηση...για σημερα (το υποσχομαι)

Αν, λεμε αν θελω να βαλω την rom με την οποια αγορασα το κινητο (tyxerakias μην βαρας) ,υπαρχει τροπος να το κανω ξεγελοντας το kies?(καπου διαβασα για registry hacking αλλα δεν το πολυ καταλαβα)

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ερώτηση

PDA I9000BUJM4

Phone I9000BUJM3

CSC I9000GVGRJM3

σε

PDA I9000XWJM9

PHONE I9000XXJM4

CSC I9000OXXJM4

Ειμαι με την JM8 (μια εκδοση πισω δηλαδη απο σενα) και στην εκδοση μου δεν λειτουργει αυτος ο συνδυασμος για να βλεπεις το sales code. Κατα πασα πιθανοτητα δεν λειτουργει και στην δικια σου...

Δε λειτουργεί ο κωδικός αυτός από την 8 και μετά, θέλει adb. Συνδέστε το με το USB debugging τικαρισμένο, και γράψτε στη γραμμή εντολών

adb shell (enter)

am start -a android.intent.action.MAIN -n com.android.Preconfig/com.android.Preconfig.Preconfig (enter)

Θα εμφανιστεί στο κινητό μια λίστα κωδικών, διαλέξτε την EUR, και πατήστε install. Θα κάνει factory reset το τηλέφωνο, reboot, και θα έχετε τον κωδικό που θέλετε.

Του μπο φλο :lol: :lol::lol::lol:

Να εισαι καλα ..με εκανες και γελασα

Και μια τελευταια ερωτηση...για σημερα (το υποσχομαι)

Αν, λεμε αν θελω να βαλω την rom με την οποια αγορασα το κινητο (tyxerakias μην βαρας) ,υπαρχει τροπος να το κανω ξεγελοντας το kies?(καπου διαβασα για registry hacking αλλα δεν το πολυ καταλαβα)

Όχι.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Παιδια πως οριζουμε default home screen καποιο αλλο νουμερο εκτος του 1.

Κάπου είχα βρει εφαρμογή στο μάρκετ που το κάνει...άσε να το ψάξω μπας και θυμηθώ..αλλιώς βάλε κάποιον launcher όπως adw launcher ή launcher pro

Sent from my dabadouba talk!

Αντώνης

Κάπου είχα βρει εφαρμογή στο μάρκετ που το κάνει...άσε να το ψάξω μπας και θυμηθώ..αλλιώς βάλε κάποιον launcher όπως adw launcher ή launcher pro

Yποτίθεται το κάνει το SGS Tools, αλλά δε δουλεύει σε όλα τα firmwares...

- Alex

έχοντας διάβάσει τον οδηγό για άρχάριους έχω κάποιες απορίες σχετικά με τις εφαρμογές. πως μπορώ να δώ τι καταναλώνει συγκεκριμένα μια εφαρμογή τη στιγμή που την τρέχω. στο battery history απλά μου δείχνει σύνολο τι τρέχει. στις εφαρμογές μου δείχνει πόση μνήμη καταναλώνει η κάθε εφαρμογή. δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει 45ΜΒ+105ΜΒ σε 25 υπηρεσίες ΟΤΗΕR: 65 ΜΒ σε 4 υπηρεσίες. όταν ξεκινάω μια εφαρμογή οι υπηρεσίες μειόνονται. δηλάδή έχω περιθώριο 25 υπηρεσιών???πόση μνήμη έχω ελέυθερη??οι υπηρεσίες που τρέχω δεν είναι 25. το τήλ έχει 512 μνήμη και to program watch της samsung δείχνει σύνολο 326 στο summary.

τα ριμαδια τα mms μου εχουν σπασει τα νευρα!!!

ενω μου ερχεται κανονικα ενα mms δεν μπορω να στειλω

εχω cosmote συνδεση και ερχονται κανονικα

αλλα δεν πανε με τιποτα

ουτε με το default ουτε με το handcent

κανω τιποτα λαθος να παρει ευχη!!!???

τα ριμαδια τα mms μου εχουν σπασει τα νευρα!!!

ενω μου ερχεται κανονικα ενα mms δεν μπορω να στειλω

εχω cosmote συνδεση και ερχονται κανονικα

αλλα δεν πανε με τιποτα

ουτε με το default ουτε με το handcent

κανω τιποτα λαθος να παρει ευχη!!!???

Κάνα restart έκανες;

Αντώνης

Παιδιά μερικες ερώτησεις .

Κάπου διάβασα για regisrty hacking για το product code .

Αυτο ειναι για να ξεγελάσεις το kies ή αλλάζει το product code ? Στο κινητό δηλαδη θα φαίνεται το original product code ?

Εχω το Galaxy S αγορασμενο απο Γερμανία με product code GT-I9000HKDDBT και

PDA : I9000XXJF3

PHONE: :I9000XXJF3

CSC : I9000OXAJF3

και περασα την JM2

PDA : I9000XXJΜ2

PHONE: :I9000XXJΜ1

CSC : I9000OXΧJΜ1

Τωρα απο το kies δεν θα μπορω να δω τα updates :

3. Το firmware δεν είναι αυτό που έχει δοθεί για αυτό το product code, ανεξάρτητα από το πόσο παλιό ή καινούργιο είναι.

Μήνυμα: Η αναβάθμιση του λογισμικού είναι αδύνατη.

Τι κάνω σε αυτην την περίπτωση ? Μπορώ να ξαναγυρίσω στην αρχική ROM περνώντας την απο το Odin χωρίς πρόβλημα ??

απιστευτο κι ομως αληθινο!

οντας ασχετος με το θεμα εγινα root με το one click root και την βοηθεια του τυχερακια φυσικα!

ευχαριστω πολυ

μου εβγαλε και εκεινο το εικονιδιο με τη νεκροκεφαλη που λεει δικαωματα superuser

ολα καλα...αν και στο reboot μου ειχε φτασει η ψυχη στην καλτσα οτι θα γινει καμια βλακεια!

τωρα παω και για one click lagfix...νομιζω οτι κι αυτο απλο ειναι!

ευχαριστω πολυ!!!

Υπάρχει τρόπος να συγχρονιστούν οι επαφές στο outlook ή στο gmail μαζί με τις φωτογραφίες τους?

Αν όχι τo mybackup τις κάνει backup μαζί με τις φωτογραφίες?

μια ακομα ερωτηση

στο one click lag fix μου εμφανιζει one clicklagfix V2.2+

και επισης oneclicklagfix V1+

ποια απο τις δυο επιλεγω???

Υπάρχει τρόπος να συγχρονιστούν οι επαφές στο outlook ή στο gmail μαζί με τις φωτογραφίες τους?

Αν όχι τo mybackup τις κάνει backup μαζί με τις φωτογραφίες?

Κινητό και Gmail συγχρονίζουν επαφές με φωτογραφίες. Επίσης απο Outlook σε Gmail οι φωτο χάνονται. Για συσκευή με Outlook (μέσω Kies) δεν το δοκίμασα

Edit .........................................

Sent from Mars

Το δοκίμασα, μίλησα και με Voda πάλι, μου ήρθε το mms που μου έστειλαν, απάντησα αλλά ΔΕΝ "ξεβούλωσε" ...

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Με την πολλαπλή παράθεση μπορούμε να απαντήσουμε σε περισσότερους χρήστες.
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

μια ακομα ερωτηση

στο one click lag fix μου εμφανιζει one clicklagfix V2.2+

και επισης oneclicklagfix V1+

ποια απο τις δυο επιλεγω???

Tην 2.2. Αφού πρώτα βάλεις τα ext2 tools.

- Alex

Κινητό και Gmail συγχρονίζουν επαφές με φωτογραφίες. Επίσης απο Outlook σε Gmail οι φωτο χάνονται. Για συσκευή με Outlook (μέσω Kies) δεν το δοκίμασα

Το δοκίμασα εγώ και δεν τις περνάει. Τις πέρασα από το κινητό στο outlook μέσω kies και μετά από αλλαγή ρομ τις πέρασα πάλι μέσω kies από outlook στο κινητό και δεν μου τις πέρασε.

Δε λειτουργεί ο κωδικός αυτός από την 8 και μετά, θέλει adb. Συνδέστε το με το USB debugging τικαρισμένο, και γράψτε στη γραμμή εντολών

adb shell (enter)

am start -a android.intent.action.MAIN -n com.android.Preconfig/com.android.Preconfig.Preconfig (enter)

Θα εμφανιστεί στο κινητό μια λίστα κωδικών, διαλέξτε την EUR, και πατήστε install. Θα κάνει factory reset το τηλέφωνο, reboot, και θα έχετε τον κωδικό που θέλετε.

Όχι.

adb shell (enter)

ειναι απαραιτητο αυτο το βημα?

Αν και οταν βγει το froyo 2.2 θα μπορω να κανω αναβαθμιση μεσω kies?

επισης παρατηρησα οτι οταν ειχα το firmware της voda ειχα ενα εικονιδιο wifi settings(ή καπως ετσι).τωρα δεν το βρισκω πουθενα.προφανως ηταν της voda?

και παλι χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις.

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...