alexakos7 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Οι δικές μου επιδόσεις: LG P500 Rom: CyanogenMod-7.1.0 Thunderg-Kang Kernel: 2.6.32.9 gbs@goldenleaf #1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Με antutu.......... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Galaxy Note, oc αλλα χωρις επεμβασεις στο build.prop οπως ΚΑΠΟΙΟΙ-ΚΑΠΟΙΟΙ...:p http://i.imgur.com/52J6U.png Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho1 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 3200 σε stock GS2 με 2,3,4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Xperia Neo V 1431 καλο είναι αυτό τώρα? Οχι ιδιαιτερα αν σκεφτεις οτι εχει το ιδιο hardware με το Χ5 pro που εβγαζε 2100+ στοκ με froyo Τωρα βεβαια εχει πεταξει: Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Xperia Neo V 1431 καλο είναι αυτό τώρα? Aν υποθεσεις οτι το x8 μου βγαζει 1270 με custom rom και oc στα 748mhz, τοτε αυτο μου μοιαζει λιγο χαμηλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Galaxy Note, oc αλλα χωρις επεμβασεις στο build.prop οπως ΚΑΠΟΙΟΙ-ΚΑΠΟΙΟΙ...:p Για κάνε ένα κόπο και τρέξε την paid έκδοση ή κάποιο άλλο bench να δούμε από που προέρχεται το σκορ γιατί κάτι δεν μου κολλάει εδώ..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Για κάνε ένα κόπο και τρέξε την paid έκδοση ή κάποιο άλλο bench να δούμε από που προέρχεται το σκορ γιατί κάτι δεν μου κολλάει εδώ..:p LoL...Τι δε κολλάει Ανδρεα;;; Με stock είμαι 5000...:p Είπαμε, χωρίς tweeks στο build.prop! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) LoL...Τι δε κολλάει Ανδρεα;;; Με stock είμαι 5000...:p Είπαμε, χωρίς tweeks στο build.prop! Αν Ηλία το σκορ βγαίνει από το I/O, όπως είδα παραπάνω σε ένα GS2, τότε είναι καθαρά πλασματικό και το ξέρεις πολύ καλά.. Θυμήσου data2ext εποχές στο Desire. Πάρε κι ένα με αγάπη..:p LOL:lol: http://img845.imageshack.us/img845/6194/chartsz.th.png http://img708.imageshack.us/img708/5550/infovl.th.png http://img140.imageshack.us/img140/5373/scoresv.th.png Edited January 20, 2012 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) Οταν είπα παραπάνω για....κάποια πειράματα, αυτό εννοούσα...:p Βασικά Ανδρέα ξέρεις κι εσύ καλά ότι τα benchmarks και μπορούν να πειραχτούν εύκολα αλλά και σίγουρα δεν λένε την αλήθεια για μια συσκευή.Εύκολα μπορεί κάποια συσκευή να είναι απόλυτα smooth, γρήγορη, να σηκώνει τα πάντα, αλλά να έχει το μισό σκορ από ότι ο φίλος παραπάνω με τι sgii... Ας το δούμε λοιπόν σαν ένα παιχνίδι και να θυμόμαστε ότι, στη πραγματική ζωή, τα benchmarks είναι άχρηστα! Αντε ομως να σου δειξω και με το advance που μου ζητησες...;) http://i.imgur.com/RF62f.png http://i.imgur.com/F2OuD.png http://i.imgur.com/nj1GC.png Edited January 20, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) Αυτό που λες ισχύει γενικά με το quadrant, με άλλο πρόγραμμα δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Επίσης αν δεν κάνω λάθος το quadrant έχει σταματήσει να εξελίσετε σε αντίθεση με τα υπόλοιπα. Τελικά το Sensation τα πάει αρκετά καλά!! :p I'm impressed... Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Edited January 20, 2012 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Αυτό που λες ισχύει γενικά με το quadrant, με άλλο πρόγραμμα δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Επίσης αν δεν κάνω λάθος το quadrant έχει σταματήσει να εξελίσετε σε αντίθεση με τα υπόλοιπα. Τελικά το Sensation τα πάει αρκετά καλά!! :p I'm impressed... Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Θα επανελθω οταν βγει καποιος αξιολογος kernel...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Θα επανελθω οταν βγει καποιος αξιολογος kernel...:p Me too γιατί τώρα παίζω με stock kernel και σε beta rom... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Me too γιατί τώρα παίζω με stock kernel και σε beta rom... ;) Κι εγώ μια από τα ίδια..;) Α! ξέχασα ότι είσαι και με ics..:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Να τοποθετησω και τα δικα μου ετσι για να υπαρχουν...... ROM: Omega 10.2 Kernel: Void echo...... [ATTACH]23570[/ATTACH] [ATTACH]23571[/ATTACH] Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 εγω εχω desire hd και τρεχει με 1453 με custom rom...καλο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 εγω εχω desire hd και τρεχει με 1453 με custom rom...καλο ειναι? Αν το αισθάνεσαι καλό δεν έχει καμία σημασία ή αξία το νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Αν το αισθάνεσαι καλό δεν έχει καμία σημασία ή αξία το νούμερο. και αν δεν το αισθανομαι...:p...τι μπορω να κανω>?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 και αν δεν το αισθανομαι...:p...τι μπορω να κανω>?? Να αλλάξεις rom ίσως; Αλλά για αυτά απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Να αλλάξεις rom ίσως; Αλλά για αυτά απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου. αυτο να μου πεις τι αλλο...οκ...καλα ειμαστε λοιπον ....εκανε και ενα ανεβασμα το απογευμα στα 1858 ..πως εγινε αυτο βεβαια δεν ξερω..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 αυτο να μου πεις τι αλλο...οκ...καλα ειμαστε λοιπον ....εκανε και ενα ανεβασμα το απογευμα στα 1858 ..πως εγινε αυτο βεβαια δεν ξερω..:lol: Είναι λόγο της αξιοπιστίας των benchmarks..! κλείσε όλες τις εφαρμογές που τρέχουν με έναν task killer or something και τρεξτο 3 φορές σερί.. Το σκορ θα ανεβαίνει..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 LoL... http://i.imgur.com/MKZJ9.png Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) LoL... WTF???:lol: :lol: Edited February 12, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 γκουχ γκουχ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 φιλε kollate ποιο προγραμμα ειναι αυτο του τηλ σου να το κατεβασω εχω ενα samsung y duo s6102 θελω να μου δινει ολα τα στοιχεια και να κανει και συγκριση μ αλλα οπως η φωτο που εχεις ευχαριστω Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts