decibel Δημοσιεύτηκε March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2004 ειμαι απο τον δεκεμβρη χρηστης apple.ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο την ποιοτητα κατασκευης αλλα και απο τα προγραμματα.εχω ενα λαπτοπ ibook 12,1. προσφατα αποφασισα να το δωσω για να παρω κατι πιο δυνατο!πχ powerbook μολις το πουλησω θα περιμενω ανυπομονα μεχρι να μου ερθει το powerbook.εσας ποια ειναι η γνωμη σας για τα apple? Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Εχω την καλύτερη γνώμη. Δίπλα στο pc που μπαίνω στο ιντερνετ, έχω ενα mac και κάνω μοντάζ ενός γάμου αυτή την στιγμή. Απροβλημάτιστη λειτουργία και πολύ καλή αξία μεταπώλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Και εγώ έχω την καλύτερη γνώμη..... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. March 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 off topic αλλα το m3 δικο σου ειναι?εχω κολλημα με τα bmw και ειδικα με το m3, και στο συγκεκριμενο χρωμα.συντομα θα παραγγειλω το compact sport! :D Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Χμμμ... πολύ ακριβά. Έχουν πολλά προβλήματα (ειδικά υποστήριξης) επειδή έχουν πολύ μικρό ποσοστό της αγοράς. Πέρα από το interface, αμφιβάλλω αν προσφέρουν τίποτα άλλο ουσιαστικό (και τα longhorn έρχονται....). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. March 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΩΝ PC. Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Eιναι δυνατα μηχανιματα και πολυ ομορφα (το χειροτερο μηλο ειναι πολυ ομορφοτερο απο το καλυτερο κλασικο πισι ή λαπτοπ) Στα μειων ομως ειναι οτι δεν εχουν τα αποιρα προγραμματα και tweaks που "παιζουμε" στα κανονικα... Αν το θες για σοβαρη εργασια οκ. αν το θες για σκαλισμα / παιχνιδια μπααα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Έχω φτιάξει ενα thread που ρώταγα την γνώμη με σύγκριση. Και... φίλε Phoenix, υπάρχει και ενα PC πολύ όμορφο. http://www.go-l.com/desktops/machl38/features/main.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 ημουν κι εγω για ενα διάστημα χρήστης MAC και έζησα την πλήρη μοναξιά και απομόνωση.Ξέρετε τι είναι να μην μπορείτε να μοιραστήτε ενα αρχείο....ενα πρόγραμμα με τον φίλο σας? .Καλα μηχανήματα αλλα όσοι ειναι "κοινωνικοί" δεν μπορούν χωρίς pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αυτό που είπε ο Phoenix.... Αν είσαι επεγγελματίας και βλέπεις τον υπολογιστή μόνο για δουλειά είναι ο καλύτερος αλιώς....... :( Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Pou mporo na do pia programata einai simvata me apple(afou lete oti einai toso liga). Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Βσικά όποια υποστιρίζουν το λένε...αλλά αν θες να τα δείς συνολικά.?.?.?.?.? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeRRaN Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 xristos69: πιο ήταν το τελευταίο μακ που είχες? Δεν μπορώ να πώ το ΠιΣι πιο πάνω πολύ όμορφο.. Θα ήθελα να σχολιάσω λίγο τα παραπάνω λεγόμενα...Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω την θέση μου..Είμαι χρήστης.........iBook!!! Ένας είπε ότι τα μακ δεν είναι για παιχνίδια, και μέχρι ένα σημείο θα συμφονήσω..ναι μέχρι πριν λίγο καιρό. Σιγά και σταδιακά πολλές εταιρίες βγάζουν υβριδικές εκδόσεις των παιχνιδιών ώστε να παίζουν και στις δύο πλατφόρμες. Βέβαια δεν λέω ότι στο προσεχείς μέλλον θα έχουμε ίσο αριθμό τίτλων PC-Mac, σ' αυτό τον τομέα υπερέχουν. Τίτλοι γα Mac: http://www.apple.com/games/ Τώρα στο θέμα προγράμματα..Δεν μπορώ να ξέρω πια ήταν η κατάσταση πριν 5-6 χρόνια γιατί δεν ασχολούμουν ακόμα με mac. Όμως τώρα με το Χ το λέω υπεύθυνα, ότι βρίσκω πιο εύκολα προγράμματα για μακ παρά για πισι..Και μάλιστα πιο φθηνά (:; καταλαβαίνεται τι εννοώ). Μέχρι στιγμή δεν έχει υπάρξει πρόγραμμα που να ήθελα για μια δουλειά και να μην το βρήκα..Φυσικά και προγράμματα από PC δεν κάνουν, γιατί πολύ απλά η πλατφόρμα mac έχε διαφορετική αρχιτεκτονική. Ανταλλαγή αρχείων: Θα το πω λιγάκι λαϊκά: όποιος λέει ότι δεν γίνονται ανταλλαγές αρχείων ανάμεσα Μακ-ΠιΣι είναι ράδιο αρβίλα..Δεν υπάρχει Microsoft Office για το Χ?? Και αν δεν το έχεις (πράγμα αδύνατον) κάνει export σε συμβατά αρχεία το AppleWorks (δωρεάν σουίτα της Apple) Δεν υπάρχει ολόκληρη σουίτα της Adobe; Να μη λέμε ότι θέλουμε. Για τα απλά δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ (mp3 k.a) Το θέμα είναι μεγάλο, και ο καθένας έχει δικά του πιστεύω και είναι σωστό και κατανοητό και σεβαστό. Καλό θα ήταν όμως να μην γίνονται λάθος διατυπώσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeRRaN Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Sites με προγράμματα για Mac: http://www.macupdate.com http://www.versiontracker.com/macosx/ Για ότι θες κάνε ένα search! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Thanks.. Skeftomoun na pao se apple alla den ksero an tha eimai ikanopoieimenos kai ti tha mou prosferei. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TeRRaN (12 Μάρ. 2004 , 01:17) Το θέμα είναι μεγάλο, και ο καθένας έχει δικά του πιστεύω και είναι σωστό και κατανοητό και σεβαστό. Καλό θα ήταν όμως να μην γίνονται λάθος διατυπώσεις!! Συμφωνώ απόλυτα... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeRRaN Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 aggelopas: Αν έχεις πιο πολλές ερωτήσεις πάνω στην πλατφόρμα, στείλε μου ένα μαιλ να σου εξηγήσω ότι θές. terran at helmug dot gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. March 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 terran δεν του τα ειπες καλα του παιδιου.τι να to κανει search,εγω λεω να κανει switch!!!! :D :D :D :D :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :p :p Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Συγκεκριμένα και γνωστά τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα και των δυο. Ανάλογα με το τι χρειάζεσαι ψωνίζεις... :p Τα μακ είναι πολύ ακριβότερα βέβαια (συνολικό κόστος πλατφόρμας) αλλά ως επί το πλείστον απευθύνονται σε επαγγελαματίες που θα βγάλουν λεφτά από αυτά, άρα δεν πειράζει. Πάντως για το σπίτι και για μαζική κατανάλωση γενικότερα τα μακ δεν ήταν, δεν είναι, δεν θα είναι :happy: :whistle: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (12 Μάρ. 2004 , 01:06) Pou mporo na do pia programata einai simvata me apple(afou lete oti einai toso liga). aggelopa, μπές εδώ και θα πάρεις πολλές απαντήσεις στο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Thanks..! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (12 Μάρ. 2004 , 02:20) Πάντως για το σπίτι και για μαζική κατανάλωση γενικότερα τα μακ δεν ήταν, δεν είναι, δεν θα είναι :happy: :whistle: Για τα μέτρα της Ελλάδας, ναι, αυτό ισχύει. Ο μέσος χρήστης μπορεί να έχει κάποια προβλήματα. Στο US όμως η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Σε αυτό ευθύνεται για μένα σε μεγάλο βαθμό και η εδώ αντιπροσωπία για την οποία καλύτερα να μη γράψω τη γνώμη μου :mad: Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeRRaN Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Τα παλαιότερα χρόνια τα Mac δεν ήταν για Home χρήση (στην Ελλάδα). Τα τελευταία χρόνια όμως με την σειρά eMac που ξεκινάει από 850 ευρώ και φτάνει στα 1100, iΜαc από 1100 μέχρι 2200(20'' οθόνη), iBook (από 1010 ευρώ μέχρι 1500 νομίζω είναι αρκετά προσιτά απ' όλους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Εγώ ένα Powerbook το έπαιρνα, περισσότερο για τις δυνατότητες που έχει. Πάντως το μερίδιο των Mac έχει μειωθεί πολύ και μάλιστα κάπου διάβαζα ότι το Linux ή έχει περάσει τους χρήστες Mac ή τους περνάει πολύ σύντομα. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeRRaN Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Μισό λεπτό για να καταλάβω, μου λες τώρα ότι τα linux είναι πιο εύκολα στη χρήση τους για το σπίτι;!;! Δεν ξέρω να πω για το μερίδιο που έχουν τα linux και αν περνάει τα μακ, για να το λές εσύ κάτι θα ξέρεις, αλλά στατιστικά που διάβασα λένε ότι υπάρχουν 10 εκατομμύρια χρήστες του λειτουργικού X..και να φανταστείτε ότι Χ χρησιμοποιούν μόνο το 40% με 50% χρηστών πλατφόρμας μακ.(μπορεί και μικρότερο ποσοστό). Αυτό δείχνει μια ανοδική πορεία πορεία για τα Mac, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts