Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Z / T-Mobile G2

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα με μπόλικη χρήση (wifi, gps, 3g συνέχεια, ταινίες, παιχνίδια, ομιλία, browsing, sms..) με βγάζει δε με βγάζει 10 ώρες. Πάντως στις ρυθμίσεις μπαταρίας πάντα λέει πως το 70%-80% της χρήσης γίνεται από την οθόνη... Έχει τύχει με μηδενική σχεδόν φωτεινότητα να βγάλω 30 ώρες. Άρα αυτά που λένε για το wifi και το 3g οτι λιώνουν τη μπαταρία, μάλλον δεν ισχύουν!

Όσον αφορά ένα άλλο θέμα με τους "δωρεάν" μαμίσιους χάρτες του Locations, τελικά παιδια "ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο"... και σήμερα η κυρία htc με κάλεσε να πληρώσω το ποσό των €30 αν θέλω πλοήγηση. Οι χάρτες λειτουργούν κανονικότατα! Απλά δεν έχω πλοήγηση.

Παλιά είχα navigon, αλλά δεν με τρέλανε. Το Sygic το δοκίμασα, πάλι....... Μπορεί και να το δώσω το €30ρικάκι.....

expose yourself before your peers...

Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65)

Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3)

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμενα με μπόλικη χρήση (wifi, gps, 3g συνέχεια, ταινίες, παιχνίδια, ομιλία, browsing, sms..) με βγάζει δε με βγάζει 10 ώρες. Πάντως στις ρυθμίσεις μπαταρίας πάντα λέει πως το 70%-80% της χρήσης γίνεται από την οθόνη... Έχει τύχει με μηδενική σχεδόν φωτεινότητα να βγάλω 30 ώρες. Άρα αυτά που λένε για το wifi και το 3g οτι λιώνουν τη μπαταρία, μάλλον δεν ισχύουν!

Όσον αφορά ένα άλλο θέμα με τους "δωρεάν" μαμίσιους χάρτες του Locations, τελικά παιδια "ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο"... και σήμερα η κυρία htc με κάλεσε να πληρώσω το ποσό των €30 αν θέλω πλοήγηση. Οι χάρτες λειτουργούν κανονικότατα! Απλά δεν έχω πλοήγηση.

Παλιά είχα navigon, αλλά δεν με τρέλανε. Το Sygic το δοκίμασα, πάλι....... Μπορεί και να το δώσω το €30ρικάκι.....

βάλε το iGO !

l33t )3\/&1_[]|* &2

μα έχοντας ανοιχτό το wifi, προυποθέτει ότι το χρησιμοποιείς, άρα καταναλώνει μπαταρία η οθόνη ;) αν το έχεις απλά αμοιχτό, χωρίς σερφάρισμα, δε καταναλώνει τίποτα το wifi. έτσι κατάλαβα :p

με τη χρήση που κάνω με βγαζει 12-15 ωρες ;) μέσα σε αυτές και αρκετό σερφαρισμα με wifi.

πλοήγηση δεν έχω δοκιμάσει ακόμη(διαδρομή), άν και έχω το igo περασμένο στη συσκευή :)

σε τι ποσοστό έχει τη φωτηνότητα; εγώ γύρω στο 10-15%. παραπάνω φωτίζει πάρα πολύ και κουράζει

και μένα πάντως με αρκετό παιχνίδι λίγο ίντερνετ και πολλά τηλέφωνα βγάζει δεν βγάζει 15 ώρες!

εγώ για πλοήγηση που την χρησιμοποιώ συχνά έχω βάλει στο κινητό το copilot live και μπορώ να πω πως με έχει βολέψει πάρα πολύ! (όχι όσο τα ovi maps αλλά εντάξει!)

Πλοηγηση δεν χρησιμοποιω παρα πολυ στο κινητο αλλα 4-5 φορες που την εχω χρειαστει το Mireo με εβγαλε ασπροπροσωπο και απο ταχυτητα κλειδωματος σε δορυφορους και απο ταχυτητα επεξεργασιας της διαδρομης. Οσο για την μπαταρια δεν εχω πεσει ποτε κατω απο 24ωρο βεβαια αυτο ειναι καθαρα θεμα χρησης. Ισως τελικα να μην ζοριζω τη συσκευη μου οσο νομιζα :confused::confused:

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

καλησπερα φιλοι μου.

θελω να περασω μια ρομ και στις οδηγιες γραφει factory reset πρεπει να το κανω?τι ακριβως κανει αυτη η διαδικασια?

ποιες οδηγίες ακολουθείς; λινκ;;;

με τη Miui ΔΕ μπόρεσα να βρω δορυφόρους στο gps... ακόμη και με a-gps ΤΙΠΟΤΑ :( με τη μαμα ρομ και την cyanogen όλα ήταν οκ...

Προχθες δοκιμασα το GPS μου (Mireo) κατεβαινοντας απο παρνηθα και δεν ειδα κανενα προβλημα. Κλειδωσε αμεσως σε δορυφορους και επαιξε μια χαρα. MIUI.us 1.9.70

north-america.pool.ntp.org

supl.google.com

7276

μολις το ξαναδοκιμασα για του λογου το αληθες. Σχεδον αμεσως κλειδωσε και ειμαι σε μπαλκονι 1ου οροφου.

τα ίδια γράφει και σε μένα. με έκανε εντύπωση το north america, για αυτό ρώτησα :)

το έχω δοκιμάσει και στο σπίτι(μπαλκόνι 6ος όροφος) αλλά και σε ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ σημειο και δεν έπιασε. με εκνεύρισε :p

έχω κατεβάσει και κάτι εφαρμογές για gps(π.χ. gps test) και δεν έδειξε ούτε ένα δορυφόρο.

μάλλον κάτι δε κάνω καλά

Τι να σου πω δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. Εγω παντως αυτα βλεπω στη συσκευη μου.

http://dl.dropbox.com/u/32250405/Photos/20111012001540.jpeghttp://dl.dropbox.com/u/32250405/Photos/20111012001627.jpeg

http://imageshack.us/photo/my-images/7/20111011002345.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/200/20111011002406.jpg/

αυτά βλέπω εγώ, αλλά μέλλον με το gps ΔΕ βλέπω... έχω ψάξει αρκετά δίχως αποτέλεσμα...

Βρε παιδιά, πήγα πριν λίγες μέρες να ανοίξω το locations και ο χάρτης μου βγαίνει άσπρος!! Ένα σκέτο λευκό backround!

Η άδεια ωστόσο λέει ότι λήγει 25/10!

Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;

Και αυτό το θέμα με τις συνεχείς ενημερώσεις χαρτών, καταντάει κουραστικό...

Πάντως επειδή προαναφέρθηκε, αυτό το θέμα με τις ειδοποιήσεις, τακτοποίησα τα αρχειάκα και τους ήχους που θέλω μέσω των φακέλων της κάρτας αλλά εξακολουθεί να μην υπακούει στις εντολές μου..

Καλησπερα παιδια ειχα ξανα αναφερει ενα προβλημα που ειχα με το wifi που παταω να ενεργοποιηθει κ βγαζει σφαλμα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δουλεψε κανα δυο φορες..αλλα αυτο ηταν τωρα βγαζει σφαλμα κ το wifi hotspot..παρεπιπτοντως το ιδιο εκανε κ συνδεση μεσω δυκτιου αλλα τωρα λειτουργει κανονικα μετα το φορματ...τι να κανω..πριν την επιλογη για σερβισ γτ θελουν τουλαχιστον 15μερες...

***παιδια το πληκτρολογιο σας ειναι μια χαρα γτ εμενα ξεκολησε το περιβλημα διπλα απο το fn το αριστερο το πιεσα κ ειναι ενταξει τωρα...

και εγώ πάντως με την επίσημη ρομ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το wifi, με χίλια άλλα ναι, αλλά το wifi δουλεύει καμπάνα! δεν το πας στο service να το κοιτάξουν όσο είσαι στην εγγύηση?

θέλετε να κάνετε μια λίστα με τα προβλήματα που έχετε εντοπίσει στο Ζ σας;

και πόσο καιρό έχτε τη συσκευή σας :)

Λοιπόν αρχίζω εγώ!!!! το έχω δύο μήνες το κινητό!!

Προβλήματα:

1. μετά από πολλές εφαρμογές που του έχω περάσει όταν ανοίγω κάποια 'βαριά' εφαρμογή (αν και τώρα τελευταία μου το κάνει και μετά απο άνοιγμα του browser) και την κλείνω για να επιστρέψω στο μενού κάνει επανεκίνηση το sense και μετά από 10με15 δευτερόλεπτα επανέρχεται!

αιτία προβλήματος: μικρή RAM

λύση: αλλάγη launcher διότι το sense είναι αρκετά βαρύ!

2. στην gallery συχνά πυκνά μου εξαφάνιζε τις τελευταίες φωτογραφίες και βίντεο με αποτέλεσμα για να τις δω να έπρεπε να κάνω επανεκίννηση τηλεφώνου αλλά μετά απο λίγο ξανά τα ίδια!

αιτία προβλήματος: ίσως πρόβλημα λογισμικού

λύση: αλλάγη του default προγράμματος gallery με άλλο (προσωπικά έβαλα το quickpic και βρήκα την υγεία μου)

3. μερικές φορές που γράφω με το φυσικό qwerty σκαλώνει και γράφει μόνο αγγλικά και δεν με αφήνει να αλλάξω την γλώσσα και για να την αλλάξω πρέπει να κλείσω το qwerty να πάω να γράψω με το εικονικό και μετά να το ξαναανοίξω...

αιτία προβλήματος: ???

λύση:??

αυτά μπορώ να θυμηθώ τώρα αν σκεφτώ κάτι άλλο θα το προσθέσω

1. το sense το "ξήλωσα" από τις πρώτες μέρες :D παρατηρησα και γω αυτό που λές, αλλά μόνο όταν είχα ενεργό άλλον launcher και ήθελα να γυρίσω στο sense. από sense σε sense ήταν ΟΚ

2. δε χρησιμοποιώ εικόνες και βίντεο στο κινητό :) από την αρχή(σχεδον) βέβαια είχα περάσει την quickpic. ζήτημα να την χρησιμοποίησα 4-5 φορές. πλέον έχω την default της miui

3. μμμ, ναι, καλά λες... το είχα παρατηρήσει και γω αυτό. όντως αιτία και λύση δε μπόρεσα να βρω :p παρολαυτα δε το θεωρω ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ προβλημα της συσκευής

αυτό δεν γουστάρω καθόλου στο android...... αφού το hardware το σηκώνει (θα το πάρει και το nexus s που έχουμε παραπλήσια χαρακτηριστικά) για ποιο λόγο να μην επιβάλει η google σε όλους τους κατασκευαστές να την διαθέσουν σε όλα τα κινητά που μπορούν να την τρέξουν.. πφφφφφ μου φαίνεται θα ξαναγυρίσω στο symbian.. τέσπα και εγώ θα την δοκιμάσω σίγουρα ανεπίσημα πιστεύω θα λύσει πολλά προβλήματα!!!