mol Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 ότι πήρε πήρε το Ζ μας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδιά ψάχνω μπαταρία για το desire z: Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια από αυτές;; http://www.ebay.co.uk/itm/GOLD-2500mAH-BATTERY-FOR-HTC-7-MOZART-DESIRE-Z-DESIRE-S-INCREDIBLE-S-CAR-CHARGER-/320632843844?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4aa734ee44#ht_2518wt_1396 http://www.ebay.co.uk/itm/GOLD-2430MAH-BA-S450-BUSINESS-BATTERY-FOR-HTC-DESIRE-Z-/130685818309?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e6d7b55c5 http://www.ebay.co.uk/itm/GOLD-2680MAH-BA-S450-BUSINESS-BATTERY-FOR-HTC-DESIRE-Z-MOZART-/130718451869?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e6f6d489d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 θα σε πρότεινα να πάρεις μια ή 2 για Back up. όσα mah και να έχουν αυτές, θα έχουν παραπλήσια κατανάλωση με την οριτζιναλ btw, έγινε port η jb στο Ζ. σε alpha σταδιο ακόμη όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Οχι φιλε μου δεν εχω δοκιμασει καμια aftermarket μπαταρια μιας και παντα ημουν ανησυχος σχετικα με το θεμα της θερμοκρασιας. Απο εκει και περα μην περιμενεις και πολλα σε θεμα διαρκειας αποφορτισης ακομα και με μεγαλυτερη μπαταρια απο την εργοστασιακη. Επισης δεν ξερω καθολου τι κανουν απο διαρκεια ζωης. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Οχι φιλε μου δεν εχω δοκιμασει καμια aftermarket μπαταρια μιας και παντα ημουν ανησυχος σχετικα με το θεμα της θερμοκρασιας. Απο εκει και περα μην περιμενεις και πολλα σε θεμα διαρκειας αποφορτισης ακομα και με μεγαλυτερη μπαταρια απο την εργοστασιακη. Επισης δεν ξερω καθολου τι κανουν απο διαρκεια ζωης. Αν πάρεις μια επώνυμη, πχ mugen, είναι και αξιόπιστες και εξίσου αποδοτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Εχω την official 2.3.3 και θέλψ να επαναφέρω το σύστημα στην αρχική κατάσταση για να κάνω διάφορους πειραματισμούς. Εχω πάρει backup σχεδόν όλα όσα χρειάζομαι αλλά δεν έχω βρει τρόπο να πάρω τα wifi connections και passwords. Επειδή είναι πάρα πολλά και δεν θέλω να ρισκάρω να τα χάσω πως μπορώ να τα πάρω με κάποιο τρόπο backup. Επίσης μπορώ να τα μεταφέρω σε άλλον android τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Εχω την official 2.3.3 και θέλψ να επαναφέρω το σύστημα στην αρχική κατάσταση για να κάνω διάφορους πειραματισμούς. Εχω πάρει backup σχεδόν όλα όσα χρειάζομαι αλλά δεν έχω βρει τρόπο να πάρω τα wifi connections και passwords. Επειδή είναι πάρα πολλά και δεν θέλω να ρισκάρω να τα χάσω πως μπορώ να τα πάρω με κάποιο τρόπο backup. Επίσης μπορώ να τα μεταφέρω σε άλλον android τηλέφωνο? Για δες αυτές τις δύο εφαρμογές αν κάνουν αυτό που θέλεις.. 1. 2. . Επίσης διάβασα ότι γίνεται και με το titanium back up δεν ξέρω πως όμως για ψάξτο.. Παιδιά επειδή σκέφτομαι να πουλήσω το κινητό έχουμε κανέναν οδηγό για το πως το φέρνουμε στην εργοστασιακή του μορφή? επίσης εσείς πόσο θα το κοστολογούσατε τώρα? έχω και πολλά έξτρα να δώσω μαζί.. Edited July 29, 2012 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 χρησιμοποιώ την WiFi Key Recovery (needs root) και δεν έχω κανένα παράπονο @Xander γιατί να το επιστρέψεις στην εργοστασιακή του μορφή; ;) δώστο όπως το χεις τώρα! βάλε την αγγελιά ότι το δίνεις ρουταρισμενο, με την ταδε ρομ, κλπ τώρα για τιμη... 150-200??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 χρησιμοποιώ την WiFi Key Recovery (needs root) και δεν έχω κανένα παράπονο @Xander γιατί να το επιστρέψεις στην εργοστασιακή του μορφή; ;) δώστο όπως το χεις τώρα! βάλε την αγγελιά ότι το δίνεις ρουταρισμενο, με την ταδε ρομ, κλπ τώρα για τιμη... 150-200??? ναι το σκέφτηκα αλλά κάποιος που δεν ξέρει ίσως φοβάται να το πάρει σε μη εργοστασιακή μορφή.. όσο για τα λεφτά και εγώ κάπου εκεί έλεγα... έχετε δεί ότι το κινητό μας πουλιέται ακόμα? στα 300 ευρώ μάλιστα!!!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 δύσκολα να δώσει κάποιος 300€ για να παρει το Ζ σήμερα ;) αν και θα το σκεφτόμουν να σε πω την αλήθεια :p επισης η διαδικασία για root (αν υποθέσουμε ότι το δίνεις με στοκ 2.3) δεν είναι εύκολη υπόθεση ;) πάσαρε το σαν προσόν ότι ειναι ηδη ρουτ ;p επίσης πιστεύω πως δύσκολα το "δίνουμε" λόγω του ότι εχει qwerty και σχεδόν όλοι έχουν καλομάθει με τις οθόνες αφής(μπλιαξ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Για δες αυτές τις δύο εφαρμογές αν κάνουν αυτό που θέλεις.. 1. 2. . Επίσης διάβασα ότι γίνεται και με το titanium back up δεν ξέρω πως όμως για ψάξτο.. Παιδιά επειδή σκέφτομαι να πουλήσω το κινητό έχουμε κανέναν οδηγό για το πως το φέρνουμε στην εργοστασιακή του μορφή? επίσης εσείς πόσο θα το κοστολογούσατε τώρα? έχω και πολλά έξτρα να δώσω μαζί.. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το κινητό δεν είναι ρουταρισμένο, οπότε αυτά δεν δουλευουν.. Καπου διάβασα οτι γίνονται backup στο google acount αλλα αν δεν έιμαι σίγουρος δε θέλω να το ρισκάρω.. Καμιά άλλη ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Τελικά βασίστηκα στο google και την πάτησα γιατί όταν έκανα συγχρονισμό μετά το reset ηρθαν μόνο τα contacts παρ όλο που είχα ενεργοποιημένη την επιλογή να τα κάνει backup όλα (settings, wifi passwords κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 που ακριβώς βρισκεται η επιλογή για να γίνουν όλα back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Λοιπόν παιδιά προχώρησα σε πώληση του htc και αγόρασα το gnexus.. εντάξει και το htc ήταν καλό αλλά μιλάμε για άλλη εμπειρία χρήσης με το nexus.. ελπίζω να συναντηθούμε και σε κάποιο άλλο φόρουμ για να τα λέμε όπως εδώ! καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 καλορίζικο Xander! ελπίζω να βγει gnexus με qwerty, ραδιοφωνο και καρτα μνημης(προαιρετικα) αλλιώς δε με βλέπω να αλλάζω συσκευή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 η καλυτερη ρομ για το desire Z βοηθηστε μ παιδια !!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 φοράω αυτην εδώ και καιρό και όλα τρέχουν φανταστικά! αν θέλεις sense δοκίμασε την virtuous 2.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλησπέρα παιδια... Andromadus Audacity Beta 4 Αυτήν την ICS Rom την δοκίμασε κανείς? Επίσης φίλε mol στη δικιά σου εκδοση κάμερα και GPS λειτουργούν? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 όλα δουλεύουν στη ρομ που ποσταρα παραπάνω. gb είναι την ics που δίνεις πρέπει να την είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή. αλλά με όσες ics έχω βάλει έχω θεματάκια. δεν εχω fm radio, το hw qwerty έχει ενεργοποιημένες τις συντομέυσεις και δε ξέρω πως βγαίνουν (άρα μου είναι άχρηστο το πληκτρολόγιο) σήμερα βγήκε update της Ice Cream SENSEwich. στο βίντεο φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Ok φιλε μου σε ευχαριστώ. Αν και απογοητεύομαι από την διαδικασία rooting του κινητού. Όταν είχα το Xperia X8 το είχα rootάρει σε 5 λεπτάκια και τώρα, βλέποντας όλα αυτά δεν ξέρω.. απογοητεύομαι! Δεν ξέρω αν στη πράξη είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται.. Ευχαριστώ. Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 φρόντισε να διαβάσεις πρώτα τις οδηγίες, να τις κατανοήσεις και μετά προχώρα άφοβα! και γω ήμουν σε αναμένα κάρβουνα όταν έκανα την διαδικασια, στο καπάκι πέρασα cyanogen και μετα πέρασα σε άλλες ρομς! πλέον δε σκέφτομαι το Unroot, μόνο αν χρειαστεί να το πάω για σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) Όπως το πες έγινε! Μια απόφαση ήταν... Αν κάνεις τις οδηγίες ακριβώς ως έχουν, δεν έχεις πρόβλημα κανενα! ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Οχι ακριβώς: Έκανα όλα τα βηματα ακριβώς, χωρις να έχω κανένα πρόβλημα! Δεν παρέκλινα καθόλου από τις εντολές και όλα τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς όπως λέγαν οι οδηγίες... Και αφού ολοκληρώθηκε το root... ανοιγω το κινητο, πάω να παρω root privileges και μου λεει οτι "Η συσκευη δεν ειναι root".... Το ξανακανα... και τα ιδια! Τι εγινε...? ΕDIT: Όλα κομπλέ! Απολαμβάνω ICS στο desire z μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος! Μια συμβουλη σε οποιον θελει να κανει root + cust rom install: ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ nikos31 ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!! ΜΙΑ ΜΙΑ! Edited August 22, 2012 by Villis Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstifler Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Παιδιά καλησπέρα. θέλω να αλλάξω την rom μου με αυτήν εδώ θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει οδηγίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 εισαι root; αν όχι, ακολουθησε τον οδηγό του nikosk31 που υπάρχει στην υπογραφή μου. έπειτα ακολουθείς αυτή την διαδικασια. μόνο που βάζεις χύμα στην καρτα μνήμης την ρομ που σε ενδιαφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstifler Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 παιδιά προσπαθώ να περάσω τις επαφες του κινητού στην sd card αλλά δεν την βρίσκει...τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts