Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Z / T-Mobile G2

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα σε πρότεινα να πάρεις μια ή 2 για Back up. όσα mah και να έχουν αυτές, θα έχουν παραπλήσια κατανάλωση με την οριτζιναλ

btw, έγινε port η jb στο Ζ. σε alpha σταδιο ακόμη όμως

Οχι φιλε μου δεν εχω δοκιμασει καμια aftermarket μπαταρια μιας και παντα ημουν ανησυχος σχετικα με το θεμα της θερμοκρασιας. Απο εκει και περα μην περιμενεις και πολλα σε θεμα διαρκειας αποφορτισης ακομα και με μεγαλυτερη μπαταρια απο την εργοστασιακη. Επισης δεν ξερω καθολου τι κανουν απο διαρκεια ζωης.

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

• Administrators
Οχι φιλε μου δεν εχω δοκιμασει καμια aftermarket μπαταρια μιας και παντα ημουν ανησυχος σχετικα με το θεμα της θερμοκρασιας. Απο εκει και περα μην περιμενεις και πολλα σε θεμα διαρκειας αποφορτισης ακομα και με μεγαλυτερη μπαταρια απο την εργοστασιακη. Επισης δεν ξερω καθολου τι κανουν απο διαρκεια ζωης.

Αν πάρεις μια επώνυμη, πχ mugen, είναι και αξιόπιστες και εξίσου αποδοτικές.

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά,

Εχω την official 2.3.3 και θέλψ να επαναφέρω το σύστημα στην αρχική κατάσταση για να κάνω διάφορους πειραματισμούς. Εχω πάρει backup σχεδόν όλα όσα χρειάζομαι αλλά δεν έχω βρει τρόπο να πάρω τα wifi connections και passwords. Επειδή είναι πάρα πολλά και δεν θέλω να ρισκάρω να τα χάσω πως μπορώ να τα πάρω με κάποιο τρόπο backup. Επίσης μπορώ να τα μεταφέρω σε άλλον android τηλέφωνο?

Καλησπέρα παιδιά,

Εχω την official 2.3.3 και θέλψ να επαναφέρω το σύστημα στην αρχική κατάσταση για να κάνω διάφορους πειραματισμούς. Εχω πάρει backup σχεδόν όλα όσα χρειάζομαι αλλά δεν έχω βρει τρόπο να πάρω τα wifi connections και passwords. Επειδή είναι πάρα πολλά και δεν θέλω να ρισκάρω να τα χάσω πως μπορώ να τα πάρω με κάποιο τρόπο backup. Επίσης μπορώ να τα μεταφέρω σε άλλον android τηλέφωνο?

Για δες αυτές τις δύο εφαρμογές αν κάνουν αυτό που θέλεις.. 1. 2. . Επίσης διάβασα ότι γίνεται και με το titanium back up δεν ξέρω πως όμως για ψάξτο..

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να πουλήσω το κινητό έχουμε κανέναν οδηγό για το πως το φέρνουμε στην εργοστασιακή του μορφή? επίσης εσείς πόσο θα το κοστολογούσατε τώρα? έχω και πολλά έξτρα να δώσω μαζί..

Edited by Xander

χρησιμοποιώ την WiFi Key Recovery (needs root) και δεν έχω κανένα παράπονο

@Xander

γιατί να το επιστρέψεις στην εργοστασιακή του μορφή; ;) δώστο όπως το χεις τώρα! βάλε την αγγελιά ότι το δίνεις ρουταρισμενο, με την ταδε ρομ, κλπ

τώρα για τιμη... 150-200???

χρησιμοποιώ την WiFi Key Recovery (needs root) και δεν έχω κανένα παράπονο

@Xander

γιατί να το επιστρέψεις στην εργοστασιακή του μορφή; ;) δώστο όπως το χεις τώρα! βάλε την αγγελιά ότι το δίνεις ρουταρισμενο, με την ταδε ρομ, κλπ

τώρα για τιμη... 150-200???

ναι το σκέφτηκα αλλά κάποιος που δεν ξέρει ίσως φοβάται να το πάρει σε μη εργοστασιακή μορφή.. όσο για τα λεφτά και εγώ κάπου εκεί έλεγα... έχετε δεί ότι το κινητό μας πουλιέται ακόμα? στα 300 ευρώ μάλιστα!!!!!:p

δύσκολα να δώσει κάποιος 300€ για να παρει το Ζ σήμερα ;)

αν και θα το σκεφτόμουν να σε πω την αλήθεια :p

επισης η διαδικασία για root (αν υποθέσουμε ότι το δίνεις με στοκ 2.3) δεν είναι εύκολη υπόθεση ;) πάσαρε το σαν προσόν ότι ειναι ηδη ρουτ ;p

επίσης πιστεύω πως δύσκολα το "δίνουμε" λόγω του ότι εχει qwerty και σχεδόν όλοι έχουν καλομάθει με τις οθόνες αφής(μπλιαξ)

Για δες αυτές τις δύο εφαρμογές αν κάνουν αυτό που θέλεις.. 1. 2. . Επίσης διάβασα ότι γίνεται και με το titanium back up δεν ξέρω πως όμως για ψάξτο..

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να πουλήσω το κινητό έχουμε κανέναν οδηγό για το πως το φέρνουμε στην εργοστασιακή του μορφή? επίσης εσείς πόσο θα το κοστολογούσατε τώρα? έχω και πολλά έξτρα να δώσω μαζί..

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το κινητό δεν είναι ρουταρισμένο, οπότε αυτά δεν δουλευουν.. Καπου διάβασα οτι γίνονται backup στο google acount αλλα αν δεν έιμαι σίγουρος δε θέλω να το ρισκάρω.. Καμιά άλλη ιδέα?

Τελικά βασίστηκα στο google και την πάτησα γιατί όταν έκανα συγχρονισμό μετά το reset ηρθαν μόνο τα contacts παρ όλο που είχα ενεργοποιημένη την επιλογή να τα κάνει backup όλα (settings, wifi passwords κλπ)

Λοιπόν παιδιά προχώρησα σε πώληση του htc και αγόρασα το gnexus.. εντάξει και το htc ήταν καλό αλλά μιλάμε για άλλη εμπειρία χρήσης με το nexus.. ελπίζω να συναντηθούμε και σε κάποιο άλλο φόρουμ για να τα λέμε όπως εδώ! καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι!!!!! :D

καλορίζικο Xander!

ελπίζω να βγει gnexus με qwerty, ραδιοφωνο και καρτα μνημης(προαιρετικα) αλλιώς δε με βλέπω να αλλάζω συσκευή :p

• 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδια...

Andromadus Audacity Beta 4

Αυτήν την ICS Rom την δοκίμασε κανείς?

Επίσης φίλε mol στη δικιά σου εκδοση κάμερα και GPS λειτουργούν?

Ευχαριστώ πολύ!

expose yourself before your peers...

Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65)

Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3)

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

όλα δουλεύουν στη ρομ που ποσταρα παραπάνω. gb είναι

την ics που δίνεις πρέπει να την είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή. αλλά με όσες ics έχω βάλει έχω θεματάκια. δεν εχω fm radio, το hw qwerty έχει ενεργοποιημένες τις συντομέυσεις και δε ξέρω πως βγαίνουν (άρα μου είναι άχρηστο το πληκτρολόγιο)

σήμερα βγήκε update της Ice Cream SENSEwich. στο βίντεο φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά.

Ok φιλε μου σε ευχαριστώ.

Αν και απογοητεύομαι από την διαδικασία rooting του κινητού. Όταν είχα το Xperia X8 το είχα rootάρει σε 5 λεπτάκια και τώρα, βλέποντας όλα αυτά δεν ξέρω.. απογοητεύομαι! Δεν ξέρω αν στη πράξη είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται..

Ευχαριστώ.

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

φρόντισε να διαβάσεις πρώτα τις οδηγίες, να τις κατανοήσεις και μετά προχώρα άφοβα! και γω ήμουν σε αναμένα κάρβουνα όταν έκανα την διαδικασια,

στο καπάκι πέρασα cyanogen και μετα πέρασα σε άλλες ρομς!

πλέον δε σκέφτομαι το Unroot, μόνο αν χρειαστεί να το πάω για σέρβις.

Όπως το πες έγινε!

Μια απόφαση ήταν... Αν κάνεις τις οδηγίες ακριβώς ως έχουν, δεν έχεις πρόβλημα κανενα!

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Οχι ακριβώς: Έκανα όλα τα βηματα ακριβώς, χωρις να έχω κανένα πρόβλημα! Δεν παρέκλινα καθόλου από τις εντολές και όλα τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς όπως λέγαν οι οδηγίες... Και αφού ολοκληρώθηκε το root... ανοιγω το κινητο, πάω να παρω root privileges και μου λεει οτι "Η συσκευη δεν ειναι root".... Το ξανακανα... και τα ιδια! Τι εγινε...?

ΕDIT:

Όλα κομπλέ! Απολαμβάνω ICS στο desire z μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος!

Μια συμβουλη σε οποιον θελει να κανει root + cust rom install: ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ nikos31 ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!! ΜΙΑ ΜΙΑ!

Edited by Villis

εισαι root;

αν όχι, ακολουθησε τον οδηγό του nikosk31 που υπάρχει στην υπογραφή μου.

έπειτα ακολουθείς αυτή την διαδικασια. μόνο που βάζεις χύμα στην καρτα μνήμης την ρομ που σε ενδιαφέρει