a66fm Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 υποθέτω ότι ξέρεις τις διαφορές του g2 με το dz, σωστά; Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 υποθέτω ότι ξέρεις τις διαφορές του g2 με το dz, σωστά; ποιες είναι οι διαφορες? (πέρα από το εξωτερικό κομμάτι) Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 εκτός από τα λογότυπα στο case και το sense (μονο το z) λόγω του διαφορετικού HBOOT το G2 έχει 400MB στο partition /system και 1.3GB στο partition /data, ενώ το DesireZ έχει 535MB στο /system και 1GB στο partition /data (το αλλάζεις αλλάζοντας HBOOT) Τέλος έχουν διαφορετικό πομποδέκτη (είναι hardware δεν αλλάζει) για την ακρίβεια - HTC Desire Z: Asia/Europe 3G UMTS 900/2100MHz - T-Mobile G2: T-Mobile USA UMTS 1700/2100 η ρομ που ανέφερα δέν αλλάζει radio ή ΗΒΟΟΤ... Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 δηλαδή την περνάμε άφοβα στο Ζ μας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Θα συστηνατε σε καποιον να αγορασει το κινητο αυτο Htc desire z?????? Θελω να αγορασω κινητο και ειναι ενα απο την επιλογη μου,αλλα με φβιζει το μεγεθος,και ο επεξεργαστης και η μπαταρια . Εσεις τι λετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 τι έχει το μέγεθος;;; μια χαρά είναι. νταξ, είναι λίγο βαρύ αλλά με τον καιρό το συνηθιζεις + ότι σου δίνει την εντύπωση(αληθευει βεβαια) ότι κρατας στα χέρια σου αρλιστης ποιότητας συσκευη! ο επεξεργαστης;;; μια χαρά και τούτος. δε μου έχει κάνει κιχ! τρέχω(έτρεχα με τη μαμα ρομ) παιχνίδια άφοβα, στο προσκήνιο τρέχουν και άλλες εφαρμογές αλλά ΔΕ νιώθει ;) αν βέβαια θέλεις, το ρουτάρεις και ανεβαζεις τη συχνότητά σου! μέχρι 1.2 που το πήγα ήταν ΟΚ! τώρα με την Miui είναι στο 1ghz και ρολάρει ΤΕΛΕΙΑ! μπαταριά;;; ε, δε θα το λέγα ότι είναι καλή. βέβαια είναι ελλάτωμα των android τηλεφώνων αυτό! προχθές μου κράτησε πάντως 2 μέρες και αρκετή χρήση(wifi, games, market, εφαρμογές, κλπ)! όλα αυτά με τη Miui ρομ. με τη μαμα έβγαζε με το ζόρι 1 μέρα γνώμη μου είναι να το πάρεις, εφόσον χρησιμοποιείς qwerty πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Και για μενα το qwerty πληκτρολογιο ειναι πολυ βολικο. μου εχει λυσει τα χερια και η αισθηση των κουμπιων σου επιτρεπει να γραφεις μηνυμα χωρις να κοιταζεις τη συσκευη σου ακομα και οδηγοντας (πραγμα για το οποιο δεν ειμαι και πολυ περηφανος με τον εαυτο μου). Το βαρος της συσκευης για μενα δεν αποτελει προβλημα μιας και ακομα και με το slide πλητρολογιο το μεγεθος, που για μενα ειναι πιο σημαντικο μιας και η συσκευη μπαινει σε τσεπες παντελονιων all the time, παραμενει σχετικα μικρο και η σχεδιαστικες γραμμες το κρυβουν. Απο εκει και περα ειναι μια πολυ ικανοποιητικη συσκευη χωρις προβληματα στη χρηση και η προσωπικη μου αποψη ειναι πως ειναι μια απο τις καλυτερες value for money επιλογες. @mol: ναι περναμε αφοβα την rom αυτη στη συσκευη μας μιας και ουτε το HBoot αλλαζει ουτε το radio. Ειμαι μια πολυ καλη διανομη ROM και αρκετα γρηγορη στη συσκευη μας. Την δοκιμαζα 5 μερες μεχρι που ξαναγυρισα στη Miui λογω δυνατοτητων και χαρακτηριστικων. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 υποστηρίζει ελληνικά στο hardware keyboard τουλάχιστον; γνωρίζεις; γιατί καλή, χρυσή, άριστη η Miui αλλά χωρίς ελληνικά δε την παλεύω άλλο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Η συγκεκριμενη εχει μονο αγγλικα μεσα. Δεν εχω ψαξει καθολου για ελληνικα και αν μπορεις να περασεις πακετο..... Παντως default δεν εχει. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 κάποια ρομ, εκτός της οφισιαλ αλλά με ελληνικά υπάρχει; ας είναι και sense.... προετοιμάζομαι να ξηλωσω την miui :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katso Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα ενα HTC Desire Z απο το pixmania μιας και δεν το έβρισκα πουθενά στην Ελλάδα αλλα συνειδητοποίησα πως το πληκτρολόγιο ειναι AZERTY αντί για QWERTY και τα σύμβολα είναι τα περισσότερα γαλλικά τονισμένα γράμματα, και δεν μπορώ να γράψω ελληνικά, στις ρυθμίσεις έχει μονο αγγλικά και γαλλικά. Υπάρχει καμία λύση ; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 θα δοκιμαζα να περνουσα την οφισιαλ ρομ, που σίγουρα έχει ελληνικα :) αυτο απαιτει κάποια διαδικασία βέβαια :) αναφέρεσαι για το φυσικό qwerty; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katso Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Ναι το hardware. Θελει root για να το κανω αυτο ετσι; Μηπως μπορεις να μου δωσεις μερικες οδηγιες ; Γιατι ειμαι καινουριος στο θεμα και δεν ξερω πολλα :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 ποιά έκδοση φοράει η συσκευή; (βασικά μπορεί να γίνεται και μέσω το exe αρχειου. σίγουρα έψαξες στις γλώσσες του ππληκτρολογίου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1310788 το είδατε αυτό????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 δειτε και αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1309854 :ninja: είμαι ακόμη σε αναζήτηση ρομ με ελληνικά στο hardware qwerty:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 mol γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση στους xda σίγουρα κάποιος θα σε βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 δε νομίζω να απαντήσουν :p σιγά μην ασχοληθουν με μένα και την ελληνική γλώσσα που θέλω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Μπα μην το λες έχουν ασχοληθεί και με τελείως άσχετους.. άσε που έχω δει και έναν Έλληνα να ρωτάει κάτι πάλι για ελληνικά και του απάντησαν (νομίζω στο swype) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Καλημέρα στην παρέα, Νεος χρήστης και γω. Πολύ όμορφο πράγματι. Ειμαι παντελώς άσχετος από android και λογικά θα είμαι τακτικός εδώ για λίγο διάστημα. Το πρώτο που ρώτησα και σε ένα άλλο topic είναι αν πρέπει να κάνω κάτι για να αναβαθμίσω. Γενικώς που βλέπω τι έκδοση android φοράει? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Καλημέρα στην παρέα, Νεος χρήστης και γω. Πολύ όμορφο πράγματι. Ειμαι παντελώς άσχετος από android και λογικά θα είμαι τακτικός εδώ για λίγο διάστημα. Το πρώτο που ρώτησα και σε ένα άλλο topic είναι αν πρέπει να κάνω κάτι για να αναβαθμίσω. Γενικώς που βλέπω τι έκδοση android φοράει? :O Για να δεις την έκδοση πας μενού -> ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Πληροφορίες λογισμικού Για την αναβάθμιση πας μενού -> ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Ενημερώσεις λογισμικού και πατάς Έλεγχος τώρα! λογικά θα σου κάνει μια μεγάλη αναβάθμιση γι'αυτό καλό είναι να έχεις ώρα μπροστά σου να είσαι συνδεδεμένος σε wifi δίκτυο και το κινητό στον φορτιστή όλα τα άλλα θα τα κάνει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά έχει πάνω 2.3.3 από τη μαμά του. Λογικό αφού το αγόρασα τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παρατηρησα από τον task manager οτι τρέχουν εφαρμογές για τις οποίες δεν υπάρχει λόγος (px. facebook) Υπάρχει κάτι που δεν πιάνω? Μήπως φταίει οτι κάποια scenes (όχι αυτό που χρησιμοποιώ) το χρησιμοποιούν για να είναι πιο γρήγορα στο άνοιγμα? Πάντως και να το τερματίσω πάλι βλέπω να ξανατρέχει Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 μην αγχώνεσαι, έτσι τρέχουν οι εφαρμογές :) δεν επηρεάζει κάτι στη λειτουργία της συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) Ζητω συγνωμη απο τα παιδια που ρωτουσαν για ελληνικα αλλα δεν καταφερα να τους απαντησω γιατι την προηγουμενη εβδομαδα ελειπα για δουλεια. Ειχα την ευκαιρια ομως να δοκιμασω μια sense rom (αγαπες ειναι αυτες, δεν μπορω να αντεξω χωρις sense) και συγκεκριμενα την Virtuous Sense v2.0.0. Εχει ελληνικα μεσα και ειναι ακριβως ιδια με την stock rom που φοραει η συσκευη μας. Αρκετα γρηγορη, εβγαλε 1860 στο Quadrant (μεσος ορος απο τρεις διαδοχικες μετρησεις, με 100% μπαταρια και αμεσως μετα απο restart της συσκευης) και με εχει αφησει αρκετα ικανοποιημενο. Οσο για τις εφαρμογες που μενουν ανοιχτες, δεν επηρεαζουν σε κατι τη λειτουργια της συσκευης, ισα ισα που την επομενη φορα που θα ανοιξεις την εφαρμογη θα ειναι πιο γρηγορο το ανοιγμα της. Οσον αφορα το χωρο μνημης που καταλαμβανει θα διαπιστωσεις με τη χρηση οτι οταν η συσκευη σου θα χρειαστει το κομματι αυτο της μνημης θα δεις οτι θα κλεισει την εφαρμογη αυτοματα για να αποδεσμευτει. Αυτα χοντρικα. Εκτος και αν αντιμετωπιζεις προβληματα διαχειρισης μνημης δεν χρειαζεται να σε απασχολει αυτο. Edited October 26, 2011 by nikosk31 Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts