mol Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 πως περνάς όμως τα ελληνικά; ποια διαδικασία ακολουθείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Χωρις να σου λεω κατι 100% μιας και δεν εχω ασχοληθει με αυτο το θεμα μαλλον απο το clockwork επιλεγεις το menu "install .zip from SD". Υποψιαζομαι οτι ειναι ετσι γιατι και στην Cyanogen που ειχα εγκαταστησει το πακετο gapps για τις εφαρμογες της Google παλι απο εκει το ειχα κανει. Τωρα δεν ξερω αν με τα πακετα γλωσσας παιζει κατι διαφορετικο. Καλυτερα να περιμενουμε μια απαντηση απο καποιον που γνωριζει σιγουρα. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 και γω κάτι τέτοιο φαντάστικα πάντως :p περιμένω να παει 100% η μπαταρία για να φλασαρω τη miui, με την διαδικασία που ανέφερα παραπάνω όμως (εδώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Μολις εκλεισα ενα 24ωρο με τη χρηση της Virtuous Unity 2.39.0 Sense 3.0 ROM. Παραδοξως το Sense 3 παιζει μια χαρα στη συσκευη χωρις να κολλαει αισθητα η να ζοριζεται, περαν της πρωτης εκκινησης. Τα frames φαινονται απολυτα ικανοποιητικα. Το μονο μειον που παρατηρισα ηταν η διαρκεια ζωης της μπαταριας. Δεν ξερω αν φταιει το Sense με ολα αυτα τα γραφικα η η ιδια η ROM. Οπως και να εχει επειδη μια κρυφη επιθυμια μεσα μου δεν μου επιτρεπει να απομακρυνθω απο το HTC Sense ειναι μια εντυπωσιακη υλοποιηση..........!!!! Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Από το μεσημέρι τρέχω την stable CM 7.1. Όλα λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Αν τη δοκιμάσει κανείς και έχει πρόβλημα με FC στο market, ας γυρίσει τη γλώσσα του κινητού σε english (us). Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 είμαι με τη Miui από χθες βράδυ! μπορώ να πω ότι ξαναλάτρεψα το κινητό μου :D πολύ smooth, κανένα πρόβλημα με τη ρομ μέχρι στιγμής και με φαίνεται ότι η μπαταρία κρατάει περισσότερο. με αρκετή χρήση wifi(κάνα 4-5 ωρες), κλήσεις κάνα 10 λεπτο, 10 sms, μισή ώρα παιχνίδι έχει πέσει μόνο 40%. στη μαμα ρομ και cyanogen με την ίδια χρήση κόντευε να κλέισει η συσκευή :p παρατήρησα ότι έχει καλύτερο σήμα wifi και δίκτυο! προς το παρών ελληνικά γράφω με το virtual keyboard μέσω του htc ime. το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να γράψω ελληνικά από το Hardware. TI NA KANΩ?? help... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 όσοι έχετε την συσκευή, πόσο είναι το μέγιστο που κρατάει? αντέχει πχ 2 μέρες? (χωρίς wifi, με όχι πολλές ώρες τηλέφωνα ημερησίως) Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 όσοι έχετε την συσκευή, πόσο είναι το μέγιστο που κρατάει? αντέχει πχ 2 μέρες? (χωρίς wifi, με όχι πολλές ώρες τηλέφωνα ημερησίως) Χωρις wifi με μια μικρη εκτιμηση θα ελεγα οτι η μπαταρια κραταει κατι παραπανω 36-40 ωρες, ισως να φτανει και τις 2 μερες οριακα αναλογα με τη χρηση. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Χωρις wifi με μια μικρη εκτιμηση θα ελεγα οτι η μπαταρια κραταει κατι παραπανω 36-40 ωρες, ισως να φτανει και τις 2 μερες οριακα αναλογα με τη χρηση. θα την προτείνατε σαν συσκευή προς αντικατάσταση του Touch pro 2? μου κόλλησε πριν κανα 2 μέρες να το αλλάξω! το κακό είναι ότι πλέον έχει καταργηθεί και υπάρχει σε ελάχιστα καταστήματα (ως στοκ) Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Εμενα με μπόλικη χρήση (wifi, gps, 3g συνέχεια, ταινίες, παιχνίδια, ομιλία, browsing, sms..) με βγάζει δε με βγάζει 10 ώρες. Πάντως στις ρυθμίσεις μπαταρίας πάντα λέει πως το 70%-80% της χρήσης γίνεται από την οθόνη... Έχει τύχει με μηδενική σχεδόν φωτεινότητα να βγάλω 30 ώρες. Άρα αυτά που λένε για το wifi και το 3g οτι λιώνουν τη μπαταρία, μάλλον δεν ισχύουν! Όσον αφορά ένα άλλο θέμα με τους "δωρεάν" μαμίσιους χάρτες του Locations, τελικά παιδια "ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο"... και σήμερα η κυρία htc με κάλεσε να πληρώσω το ποσό των €30 αν θέλω πλοήγηση. Οι χάρτες λειτουργούν κανονικότατα! Απλά δεν έχω πλοήγηση. Παλιά είχα navigon, αλλά δεν με τρέλανε. Το Sygic το δοκίμασα, πάλι....... Μπορεί και να το δώσω το €30ρικάκι..... Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Εμενα με μπόλικη χρήση (wifi, gps, 3g συνέχεια, ταινίες, παιχνίδια, ομιλία, browsing, sms..) με βγάζει δε με βγάζει 10 ώρες. Πάντως στις ρυθμίσεις μπαταρίας πάντα λέει πως το 70%-80% της χρήσης γίνεται από την οθόνη... Έχει τύχει με μηδενική σχεδόν φωτεινότητα να βγάλω 30 ώρες. Άρα αυτά που λένε για το wifi και το 3g οτι λιώνουν τη μπαταρία, μάλλον δεν ισχύουν! Όσον αφορά ένα άλλο θέμα με τους "δωρεάν" μαμίσιους χάρτες του Locations, τελικά παιδια "ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο"... και σήμερα η κυρία htc με κάλεσε να πληρώσω το ποσό των €30 αν θέλω πλοήγηση. Οι χάρτες λειτουργούν κανονικότατα! Απλά δεν έχω πλοήγηση. Παλιά είχα navigon, αλλά δεν με τρέλανε. Το Sygic το δοκίμασα, πάλι....... Μπορεί και να το δώσω το €30ρικάκι..... βάλε το iGO ! Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 μα έχοντας ανοιχτό το wifi, προυποθέτει ότι το χρησιμοποιείς, άρα καταναλώνει μπαταρία η οθόνη ;) αν το έχεις απλά αμοιχτό, χωρίς σερφάρισμα, δε καταναλώνει τίποτα το wifi. έτσι κατάλαβα :p με τη χρήση που κάνω με βγαζει 12-15 ωρες ;) μέσα σε αυτές και αρκετό σερφαρισμα με wifi. πλοήγηση δεν έχω δοκιμάσει ακόμη(διαδρομή), άν και έχω το igo περασμένο στη συσκευή :) σε τι ποσοστό έχει τη φωτηνότητα; εγώ γύρω στο 10-15%. παραπάνω φωτίζει πάρα πολύ και κουράζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 και μένα πάντως με αρκετό παιχνίδι λίγο ίντερνετ και πολλά τηλέφωνα βγάζει δεν βγάζει 15 ώρες! εγώ για πλοήγηση που την χρησιμοποιώ συχνά έχω βάλει στο κινητό το copilot live και μπορώ να πω πως με έχει βολέψει πάρα πολύ! (όχι όσο τα ovi maps αλλά εντάξει!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Πλοηγηση δεν χρησιμοποιω παρα πολυ στο κινητο αλλα 4-5 φορες που την εχω χρειαστει το Mireo με εβγαλε ασπροπροσωπο και απο ταχυτητα κλειδωματος σε δορυφορους και απο ταχυτητα επεξεργασιας της διαδρομης. Οσο για την μπαταρια δεν εχω πεσει ποτε κατω απο 24ωρο βεβαια αυτο ειναι καθαρα θεμα χρησης. Ισως τελικα να μην ζοριζω τη συσκευη μου οσο νομιζα :confused::confused: Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpesios11 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 καλησπερα φιλοι μου. θελω να περασω μια ρομ και στις οδηγιες γραφει factory reset πρεπει να το κανω?τι ακριβως κανει αυτη η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 ποιες οδηγίες ακολουθείς; λινκ;;; με τη Miui ΔΕ μπόρεσα να βρω δορυφόρους στο gps... ακόμη και με a-gps ΤΙΠΟΤΑ :( με τη μαμα ρομ και την cyanogen όλα ήταν οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Προχθες δοκιμασα το GPS μου (Mireo) κατεβαινοντας απο παρνηθα και δεν ειδα κανενα προβλημα. Κλειδωσε αμεσως σε δορυφορους και επαιξε μια χαρα. MIUI.us 1.9.70 Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 άν σου είναι εύκολο πάνε settings-my location-gps configuration και πες μου τι γράφει στα 3 πλαίσια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 north-america.pool.ntp.org supl.google.com 7276 μολις το ξαναδοκιμασα για του λογου το αληθες. Σχεδον αμεσως κλειδωσε και ειμαι σε μπαλκονι 1ου οροφου. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 τα ίδια γράφει και σε μένα. με έκανε εντύπωση το north america, για αυτό ρώτησα :) το έχω δοκιμάσει και στο σπίτι(μπαλκόνι 6ος όροφος) αλλά και σε ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ σημειο και δεν έπιασε. με εκνεύρισε :p έχω κατεβάσει και κάτι εφαρμογές για gps(π.χ. gps test) και δεν έδειξε ούτε ένα δορυφόρο. μάλλον κάτι δε κάνω καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Τι να σου πω δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. Εγω παντως αυτα βλεπω στη συσκευη μου. http://dl.dropbox.com/u/32250405/Photos/20111012001540.jpeghttp://dl.dropbox.com/u/32250405/Photos/20111012001627.jpeg Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/7/20111011002345.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/200/20111011002406.jpg/ αυτά βλέπω εγώ, αλλά μέλλον με το gps ΔΕ βλέπω... έχω ψάξει αρκετά δίχως αποτέλεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowhy Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Βρε παιδιά, πήγα πριν λίγες μέρες να ανοίξω το locations και ο χάρτης μου βγαίνει άσπρος!! Ένα σκέτο λευκό backround! Η άδεια ωστόσο λέει ότι λήγει 25/10! Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Και αυτό το θέμα με τις συνεχείς ενημερώσεις χαρτών, καταντάει κουραστικό... Πάντως επειδή προαναφέρθηκε, αυτό το θέμα με τις ειδοποιήσεις, τακτοποίησα τα αρχειάκα και τους ήχους που θέλω μέσω των φακέλων της κάρτας αλλά εξακολουθεί να μην υπακούει στις εντολές μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Καλησπερα παιδια ειχα ξανα αναφερει ενα προβλημα που ειχα με το wifi που παταω να ενεργοποιηθει κ βγαζει σφαλμα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δουλεψε κανα δυο φορες..αλλα αυτο ηταν τωρα βγαζει σφαλμα κ το wifi hotspot..παρεπιπτοντως το ιδιο εκανε κ συνδεση μεσω δυκτιου αλλα τωρα λειτουργει κανονικα μετα το φορματ...τι να κανω..πριν την επιλογη για σερβισ γτ θελουν τουλαχιστον 15μερες... ***παιδια το πληκτρολογιο σας ειναι μια χαρα γτ εμενα ξεκολησε το περιβλημα διπλα απο το fn το αριστερο το πιεσα κ ειναι ενταξει τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 ποια ρομ έχεις; μήπως σου έπεσε και ξεκόλλησε το πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts