mol Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Xander oι μπαταρίες σου ήρθαν; επίσης ποιόν οδηγό να διαβάσω για φλασάρισμα και ΠΡΕΠΕΙ να πάρω back up της εγκατεστημένης (οφισιαλ) ρομ που έχω τώρα στο κινητό(2.2)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Xander oι μπαταρίες σου ήρθαν; επίσης ποιόν οδηγό να διαβάσω για φλασάρισμα και ΠΡΕΠΕΙ να πάρω back up της εγκατεστημένης (οφισιαλ) ρομ που έχω τώρα στο κινητό(2.2)? ναι μου ήρθαν δεν έχουν καμία διαφορά από την αυθεντική δηλαδή δεν κρατάνε περισσότερο!!! αλλά για 7 ευρώ δεν περίμενα κάτι παραπάνω!! τις έχω για back up τώρα όποτε τελειώνει η μία μπαίνει η άλλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 ωραία! λέω να πάρω τις ίδιες ή να δοκιμάσω μεγαλύτερης χωρητικότητας (1500-1600). πόσο σου κρατάει η μπαταρία; και με τί χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 ωραία! λέω να πάρω τις ίδιες ή να δοκιμάσω μεγαλύτερης χωρητικότητας (1500-1600). πόσο σου κρατάει η μπαταρία; και με τί χρήση; 1500 είναι αυτές που πήρα εγώ! λοιπόν με καμία ώρα παιχνίδι κανένα μισάωρο ιντερνετ και 2με3 ώρες ομιλία μου βγάζει κανένα 16ωρο πάνω κάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 a, sorry, νομιζα πήρες 2Χ1300 :p ΠΡΕΠΕΙ να πάρω μπαταρίες, γιατί με τη μανίσια δε βγάζω ούτε 12ωρο με αρκετή χρήση (αρκετό wifi, αρκετό πείραγμα, κλήσεις 20 λεπτά, 10 sms) ξαναρωτώ: επίσης ποιόν οδηγό να διαβάσω για φλασάρισμα και ΠΡΕΠΕΙ να πάρω back up της εγκατεστημένης (οφισιαλ) ρομ που έχω τώρα στο κινητό(2.2)? η cm7.0.3 τι ρόλο βαράει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Παιδια το κινητο που πηρα εχει μεσα προεγκατεστημενο το "Locations", ενα προγραμμα με χαρτες και πλοηγηση που μου αρεσει παρα πολυ. Προς το παρον (10 μερες το εχω) το δουλευω φουλ και ειναι τζαμπα. Ξερετε αν εχει οριο ή ειναι δωρεαν για παντα? Ευχαριστω.. Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Παιδια το κινητο που πηρα εχει μεσα προεγκατεστημενο το "Locations", ενα προγραμμα με χαρτες και πλοηγηση που μου αρεσει παρα πολυ. Προς το παρον (10 μερες το εχω) το δουλευω φουλ και ειναι τζαμπα. Ξερετε αν εχει οριο ή ειναι δωρεαν για παντα? Ευχαριστω.. Ελπίζω να έχεις απεριόριστο πακέτο δεδομένων internet από τον provider σου γιατί αλλιώς θα βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 μόλις το δοκίμασα και εγώ και ειναι φρεε. έτσι φαίνεται τουλάχιστον. δε χρέωσε ούτε cent από την κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Ελπίζω να έχεις απεριόριστο πακέτο δεδομένων internet από τον provider σου γιατί αλλιώς θα βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Μάλλον μπερδεύεσαι.. Δεν εννοω το Google Maps που κατεβάζει τους χάρτες. Το κινητό είχε μέσα το "Locations", μια εφαρμογή που με το που την άνοιξα μου ζήτησε να διαλέξω ποιους χάρτες θέλω και τους κατέβασα μεσω WiFi και τους αποθηκευσα (περίπου 100 Mb). Οπότε δεν παιζει να γίνεται χρήση δεδομένων, παρα μόνο για το aGPS! Αυτό είναι 100% σίγουρο, μιας και το έχω χρησιμοποιήσει και χωρίς 3G και Wifi και με πήγε μια χαρά! Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητός :) Αυτό τώρα ξέρει κανεις αν είναι δωρεάν για απεριόριστο χρόνο? Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 ΑΑΑΑ για αυτό έγραφε στο κουτί του κινητού "εξερευνήστε το κόσμο πάνω σε χάρτες σε μηδενικό χρόνο, χωρίς νεκρές περιοχές και με μηδενικές χρεώσεις περιαγωγής δεδομένων" εε? τέλειο... τσάμπα παιδεύτικα να βρω προγραμμα πλοήγησης... κατεβάζω και εγώ τώρα τους χάρτες, σαν πλοήγηση είναι καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 το δοκίμασα πριν λίγο και το σήμα είχε απόκλιση κανα 2 στενά :p 50-100 μέτρα πάνω κάτω. ήμουν σε σταθερό σημείο. αύριο που έχω "ταξιδάκι" θα το κοιτάξω να δω πως τα πάει! όταν είδα το εικονίδιο την πρώτη φορά νόμιζα ήταν κάποια εφαρμογή που αποστέλει δεδομένα της τοποθεσίας σου. όπως στο fb δηλαδή που γράφει "ο τάδε was at Thessaloniki" :p btw ούτε διάβασα τι γραφει το κουτί (και 'ότι περιείχε μέσα) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 ρε παιδιά εμένα μου λέει ότι πρέπει να αγοράσω την πλοήγηση..... και πέρα απο αυτό δεν βρίσκει τίποτα απο οδούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 μιλάς για το εικονίδιο "πλοήγηση"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 ρε παιδιά εμένα μου λέει ότι πρέπει να αγοράσω την πλοήγηση..... και πέρα απο αυτό δεν βρίσκει τίποτα απο οδούς Παιδιά έχω δοκιμάσει τη πλοήγηση 5-6 φορές σε μεγάλες διαδρομές εντός Αθηνών όμως. (1) Το στίγμα είναι ακριβέστατο. Προφανώς γι αυτό δεν ευθύνεται το πρόγραμμα αλλά το κινητό (2) Οι χάρτες είναι ακριβέστατοι. Δεν εξερεύνησα και το κάθε στενό :P αλλά όπου πήγα ήταν απόλυτα σωστοί. Στο Navigon με 2 χρόνια χρήσης είχα βρει μικρές ατέλειες (χάρτες 2010) (3) Η πλοήγηση καλή, ακριβής.. Το κακό είναι το αδύναμο ηχείο της συσκευής που αν οδηγείς με ανοιχτά παράθυρα του αμαξιού ή στη μηχανή με handsfree δεν ακούς καλά. Πάντως οι οδηγίες, τα βελάκια κλπ. είναι πολύ αναλυτικά/ευκρινή (4) Μέτρια Αναζήτηση Δρόμων. Στο Navigon είχε το καλό να εισάγεις πρώτα ΤΚ, έτσι περιόριζες πολύ τις περιοχές. Με το Locations δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής πρόβλημα αλλά σε δρόμους που δεν ξέρεις περιοχή ακριβώς πιστεύω θα δυσκολεύει λίγο (π.χ. έψαχνα Λεωφόρο Δημοκρατίας και έπρεπε να προσπαθήσω Ίλιον/Αγ. Ανάργυροι για να το βρώ.. Αυτά παιδια, ελπίζω να βοήθησα λίγο! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 μιλάς για το εικονίδιο "πλοήγηση"? ναι μου λέει πόσο κάνει, και όταν πάω να ψάξω μια οδό για να με πάει εκεί.. πχ Άστιγγος 12 Θησείο... δεν μου βγάζει τίποτα (δοκίμασα και άλλες αλλά στις περισσότερες τίποτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Παιδιά φανταστικό κινητό! Γερή κατασκευή, ταχύτατο, δεν κολλάει! Ε καλά. Μην παίρνεις και όρκο. Εμένα χτες μου έκανε το εξής κουφό! Του έκανα μια επανεκίννηση... και μόλις άνοιξε η οθόνη για να πληκτρολογήσω πιν, πατούσα το πλήκτρο "1" και στην οθόνη μου έδειχνε "3". Πατούσα το πλήκτρο "3" και στην οθόνη, αφού το πάταγα μου έγραφε "1". Πατούσα κάτω αριστερά το "ΟΚ" και το θεωρούσε σαν το "άκυρο" που είναι στην απέναντι μεριά. Αφού του έβαλα το ΠΙΝ όπως ήθελε αυτό (και όχι όπως το κάνω εδώ και τόσα χρόνια)... άνοιξε! Το πλήκτρο "touch" για home, όταν το πάγαγα δούλευε σαν "search". Αντίθετα το search δούλευε σαν home. Μετά τα βρισίδια που έριξα και αφού έκανα επανεκίννηση, το πρόβλημα παρέμενε. 'Εβγαλα την μπαταρία και διορθώθηκε τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 πόσο καιρό έχεις την συυσκευή; αυτό είναι το μοναδικό "κουφο" που έχεις προσέξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Την έχω ενάμιση μήνα. Το επίσης κουφό που έχω δει, είναι πως όταν κάνω κλικ επάνω στις εφαρμογές, και έχει= "όλες οι εφαρμογές", "Συχνές" και "Λήψεις" εκεί που έλεγε (παλιά) "ΛΗΨΕΙΣ", πλέον η κατηγορία δεν λέει "Λήψεις" αλλά "η λήψη ολοκληρώθηκε"! Τέλειο, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 στην 2.3.3 λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Την 2.3.3 την πέρασε από μόνο του το κινητό, από την ίδια μέρα. Πριν προλάβω να εγκαταστήσω τίποτα! Σήμερα μου έκανε το άλλο κουφό. Του είπα να κάνει τον συγχρονισμό. Μου έβγαλε καμμιά 30αριά επαφές που ήθελε να τις συνδέσει. Πάτησα Home για να ενεργοποιήσω το ίντερνετ (μέσω κινητής) και ως δια μαγείας μου εξαφάνισε την δυνατότητα να του πω να "συνδέσει" τις επαφές! Ξαναέκανα συγχρονισμό μπας και το βγάλει... αλλά μουλάρι ο αστραχάν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 μόνο του; εμένα έβγαλε ειδοποίηση και την εγκατέστησα :) όσο είχα την 2.3.3 δεν παρατήρησα τίποτα από όσα λες! ακόμη και τώρα που έκανα downgrade σε 2.2 είναι όλα καλά. για κάνε κάνα hard reset μπας και στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowhy Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Αγόρασα και εγώ πριν από 2 βδομάδες το κινητό και το βρίσκω σούπερ (για αυτά που προσφέρει και για την τιμή του 285 ευρώ). Αναβάθμιση εμφανίστηκε και εμένα και την εγκατέστησα αλλά μου φαίνεται οτι κολλάει αρκετές φορές. Τους δε χάρτες τους έχω αναβαθμίσει τουλάχιστον 3 φορές :p Να ρωτήσω, κατέβασα εφαρμογή από Android market για mp3 download και ενώ φαίνονται αποθηκευμένα στο downolad folder της εφαρμογής και προστίθενται στη "Μουσική", την επομένη ξαφνικά εξαφανίζονται και στα κομμάτια φαίνονται μόνο τα 6 προεγκατεστημένα. Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 για περασε τα στον φάκελο audio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowhy Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) Το οποίο που βρίσκεται και δεν το βλέπω;;;;:confused: Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Edited September 25, 2011 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Θα κατεβασεις εναν file manager (π.χ. astro file manager, θα το βρεις στο μαρκετ) και θα τα δεις ολα. Αλλιως το συνδεεις με το καλωδιο στον υπολογιστη και το κανεις απο κει. Παιδια, αλλη μια ερωτηση για το μαμίσιο GPS του κινητου.. Πηγα στις ρυθμισεις του κινητου και επελεξα το μενου "Αδειες". Εκει διαπιστωσα πως η αδεια χρησης του δωρεαν προγραμματος πλοηγησης λήγει στις 10 Αυγούστου του 2011 (!!!), δηλαδη πριν ενα μηνα. Και προλαβαινω, δεν λεει ποτε ενεργοποιηθηκε, διοτι το κινητο το πηρα και ενεργοποιησα τους χαρτες μεσα Σεπτεμβρη. Στη κουτα λεει οτι θα το εχω τζαμπα... Εχει κανεις ιδεα τι γινεται? Αν θελει καποιος να μπει στο δικο του και να μου πει τι παιζει, τι λεει η αδεια του θα με βοηθουσε πολυ. Ευχαριστω! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts