a66fm Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Η rom ειναι 2.42 θελω να βαλω την 1.34 για να μπορεσω να κανω root.Κατεβασα το downgrade απο xda. Ανοιξα το cmd μεσα στο φακελο downgrade εγραψα τις εντολες που παραθετει και στην τελευταια εντολη αντι για # μου βγαζει το συμβολο $.Εχω εγκαταστηση το HTC Sync κ.τ.λ τι κανω λαθος . δεν έχεις temp root γι αυτό βλέπεις $ αντι για # ο οδηγός που ακολουθείς είναι για 1.72=froyo (αν και έχει δουλέψει σε 1.85=froyo) και όχι 2.42=gingerbread Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpesios11 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 δεν έχεις temp root γι αυτό βλέπεις $ αντι για # ο οδηγός που ακολουθείς είναι για 1.72=froyo (αν και έχει δουλέψει σε 1.85=froyo) και όχι 2.42=gingerbread ευχαριστω για την απαντηση φιλε. Δηλ.δεν μπορω να κανω downgrade και συνεπως root μεχρι στιγμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 έψαξα, έψαξα δε βρήκα λύση... :( πως θα κλειδώσω τη συσκευή; θέλω όταν αλλάξει η σιμ να ζητάει κωδικό ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 (edited) Έβαλα χτες το 2.3 , αισθητή η διαφορά στην ταχύτητα. Μιας και έψαχνα να βρω χτες τι νέο υπάρχει στην νέα έκδοση αλλά δεν βρήκα κάτι στο νετ, είπα να αναφέρω 2-3 πράγματα που είδα και να μου πει και κανείς αν έχει βρει τίποτα νέο στην 2.3 σε σχέση με 2.2 1) η ταχύτητα μενού μου δείχνει κάπως πιο γρήγορη 2) Το μενού με τα apps ταξινομήθηκε σε 16 icons και το scroll δεν είναι ποια ελεύθερο στο menu αλλά τα δείχνει ανά 16, καθώς επίσης έχει μπάρα από κάτω που δείχνει "All aps" "Frequent" "Downloaded". Αν και με ξένισε το νέο μενού τελικά είναι πιο βολικό 3) Άλλο εικονίδια στην αρχική για το μενού 4) Και η μπαταρία μου δείχνει να την παλεύει κάπως παραπάνω 5) Tab με Quick Settings στο πάνω συρόμενο μενού Edited August 7, 2011 by nitrodr125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 ευχαριστω για την απαντηση φιλε. Δηλ.δεν μπορω να κανω downgrade και συνεπως root μεχρι στιγμης? Downgrade G2 (2.3.3) & DZ (2.3.3) & mT4g (2.3.4) w/ S-ON to Stock Froyo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1178912 Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 ποιά extra μπαταρία να πάρω; όχι ακριβή όμως. αυτές στο ebay με κόστος 10-15 δολλάρια αξίζουν; (είδα και μία γύρω στα 3500mAh. τι λέει αυτή;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 αν έβαζες και κανενα λινκ... αλλα δεν θυμάμε να έχω δει τοσο μεγαλη 1800mAh max Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 αυτές στο ebay με κόστος 10-15 δολλάρια αξίζουν; Προβλήματα δεν έχουν αναφερθεί αλλά μην περιμένεις και θαύματα. (είδα και μία γύρω στα 3500mAh. τι λέει αυτή;) Λέει να μην περιμένεις αναλογική απόδοση σε σχέση με το μέγεθος και θα σου "παχύνει" τη συσκευή με όχι και τόσο καλαίσθητο αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) Έχουν περάσει λίγες ώρες απο τότε που έχω το desire z στα χέρια μου. Πρώτη επαφή με android και μπορώ να πω πως είμαι κατενθουσιασμένος!!!! :D:D το κινητό πάει σούπερ κατέβασα και την έκδοση 2.3 και όλα μια χαρά! από υλικά έχεις την αίσθηση ότι είναι κάτι πολύ ακριβό αν και θα το ήθελα λιγάκι ελαφρύτερο! το full qwerty είναι τόσο βολικό και πρώτη φορά χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο σε κινητό, το συστήνω ανεπιφύλακτα λίγο τον αέρα να του πάρεις και είναι τέλειο! ένα μικρό θεματάκι έχω με την μπαταρία. πρώτα το πήγα στο 15% και αφού το έχω κανένα 2ωρο στην φόρτιση πάει μέχρι 99% και δεν πιάνει το 100% υπάρχει πρόβλημα? πόσες ώρες να το αφήσω στην φόρτιση? διόρθωση: πήγε στο 100% να το αφήσω και άλλο ή το βγάζω? Edited August 9, 2011 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 εγώ το βγαλα μόλις πήγε 100%! δεν άντεξα :D μεγάλο πρόβλημα η μπαταρία όμως. σήμερα το πρωί το βγαλα από τη φόρτιση, έκανα 2 κλήσεις των 2 λεπτών, έστειλα 3 σμσ και η μπαταρία έπεσε στο 82% :( ελπιζω να στρώσει με το χρόνο, άν και λέω να παρω 2 μπαταρίες extra να έχω :) επίσης παρηγγειλα και 2 θήκες! διαφορετικού τύπου. η μία είναι pouch και η άλλη σκληρό πλαστικό, 2κομμάτια που το καθένα πιάνει το πάνω και το κάτω μέρος της συσκευής! ψάχνω για screen proctector. ίσως πάρω τελικά αυτά που με πρότεινε ο haki, 4.5€ τα 2. αυτάαααααα :p έχω ερωτευτεί το πληκτρολόγιο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Και εγώ το έβγαλα πάντως! όντως δεν κρατάει πολύ έγω με λίγο παιχνίδι και έπεσε στο 90 τεσπα τι να κάνουμε! βάλε τα λινκ αν δεν βαριέσαι από αυτά που πήρες και επίσης και από τις μπαταρίες που θα πάρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 οι θήκες http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140493444472&ssPageName=STRK:MEWNX:IT http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180700026077&ssPageName=STRK:MEWNX:IT και πριν ένα λεπτό πήρα και screen protector http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200535926075&ssPageName=STRK:MEWNX:IT μπαταρίες δε γνωρίζω ακόμη. κάτι σαν τα παρακάτω μάλλον http://cgi.ebay.com/2x-1500mAh-Battery-HTC-Desire-Z-Mozart-A7272-T-m-G2-/220816460827?pt=PDA_Accessories&hash=item3369afcc1b χωρίς φορτιστή http://cgi.ebay.com/2x-1500mAh-Battery-AC-Charger-HTC-Desire-Z-G2-/270722565819?pt=PDA_Accessories&hash=item3f085286bb με φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 εγώ το βγαλα μόλις πήγε 100%! δεν άντεξα :D Αυτό είναι και το ενδεδειγμένο, δεν υπάρχει εδώ η λογική των πολύωρων φορτίσεων και πλήρων αποφορτίσεων. μεγάλο πρόβλημα η μπαταρία όμως. σήμερα το πρωί το βγαλα από τη φόρτιση, έκανα 2 κλήσεις των 2 λεπτών, έστειλα 3 σμσ και η μπαταρία έπεσε στο 82% :( ελπιζω να στρώσει με το χρόνο, άν και λέω να παρω 2 μπαταρίες extra να έχω :) Στις συσκευές αυτές είναι απαραίτητο η μπαταρία να ολοκληρώσει κάποιους κύκλους φόρτισης για να δεις την πραγματική της απόδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 οι θήκες http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140493444472&ssPageName=STRK:MEWNX:IT http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180700026077&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Καλές οι θήκες, όμως ξεχνάς το qwerty. Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) για την μπαταρια το γνωριζω. πιστευω σε καμια βδομαδα να στρωσει! αλλα θα χρειαστω σιγουρα extra οσο για τις θηκες, στο pouch πρεπει να βγει το κινητο απο μεσα, στην αλλη δεν υπαρχει προβλημα! edit: ποιά είναι η τιμή της συνιθέστερης ελεύθερης ram; επισης πέρασα τον laucher pro. υπάρχει κάποιο πρόβλημα άν δεν επιλέγω htc sense κάθε φορά που πατ'αω το home button; edit2: με root τί να κάνω; να τολμήσω; ποιόν οδηγό να ακολουθήσω; Edited August 10, 2011 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 επισης πέρασα τον laucher pro. υπάρχει κάποιο πρόβλημα άν δεν επιλέγω htc sense κάθε φορά που πατ'αω το home button; αφού πέρασες τον LP ΠΡΕΠΕΙ να διαλέγεις τον LP και οχι το sense διαφορετικά ποιος ο λόγος να τον έχεις. edit2: με root τί να κάνω; να τολμήσω; ποιόν οδηγό να ακολουθήσω; αν έχεις 2.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1178912 Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 οκ, ευχαριστω για την απαντηση. θα το κοιταξω :) οταν θελω να απεγκαταστησω μια εφαρμογη, το κανω απο το μαρκετ. ειναι οκ αυτη η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 με αυτό Easy Uninstaller μπορείς να κάνεις πολλές εφαρμογές απεγκατασταση ταυτόχρονα Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 με αυτό Easy Uninstaller μπορείς να κάνεις πολλές εφαρμογές απεγκατασταση ταυτόχρονα Μπορείς να πας Ρυθμίσεις / Εφαρμογές / Διαχείριση εφαρμογών και να τις απεγκαθιστάς από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 μέσω market δε το προτείνετε δηλαδη; για root διάβασα το λινκ που έδωσε ο Σταύρος αλλά κάπου χάθηκα... 2.3.3 έχω. στα ελληνικά δεν υπάρχει κάτι; επίσης αν κάνω root θα το καταλάβω (εμφανισιακά); *σορρυ για τις χ@ζες ερωτήσεις μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 μια μια ναι ταυτόχρονα ομως όχι Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 ε, και μία μια δε με χαλάει :lol: προς το παρών τουλάχιστον :p Σταύρο, έχεις πειράξει την συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) μέσω market δε το προτείνετε δηλαδη; γούστα είναι αυτά και αν δεν μπαίνεις μέσω wifi είναι και ακριβα για root διάβασα το λινκ που έδωσε ο Σταύρος αλλά κάπου χάθηκα... 2.3.3 έχω. στα ελληνικά δεν υπάρχει κάτι; απ όσο ξέρω όχι επίσης αν κάνω root θα το καταλάβω (εμφανισιακά); δικαιώματα root δεν μπαίνεις στην διαδικασία να αποκτήσεις αν δεν ξέρεις τι μπορείς να κάνεις με αυτά.. αρα για εμενα δες πρώτα τι μπορεις να κανεις ώς root user πριν το κανεις γιατί και χάνεις την εγγύηση σου κάνοντας το και γιατί τελικά μπορεί να μην σου χρειάζεται Edited August 11, 2011 by a66fm Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 προς το παρών μόνο μέσω wifi συνδέομαι στο νετ έγινε, θα το ξανακοιτάξω κάποια στιγμή θα πέσει σοβαρό διάβασμα και όλο και κάτι θα πειράξω. προς το παρών ανακαλύπτω τη συσκευή :) άλλωστε μπορώ να ανατρέψω το root και όλα οκ! ε; βασικά κατέβασα την εφαρμογή shootme και θέλει να είμαι root, για αυτό ρώτησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 μπορεις και το έχω κανει αλλα ποτέ δεν μπορεις να είσαι 100% σιγουρος οτι θα ανοιγει το desire για να μπορέσεις να το επαναφέρεις σε stock rom με s-on πριν το πας για service... υπάρχουν αρκετες εφαρμογές που κανουν screen capture δεν μπορώ να δω αν καποια απο αυτες δουλεύει χωρίς root στο κινητό γιατι ...:) Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts