miogps Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 πορωμενοι...τοκανα οπως ηταν πριν το φλασαρισμα:D μπηκα μαρκετ...κατεβασα το mybackup δεν ηθελε rooted και πατωντας το μαγικο κουμπακι...restore ...βουαλα!!!!!! παιζει με το Z4 ROOT να το ρουταρω η θα κανω μαμακια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 πορωμενοι...τοκανα οπως ηταν πριν το φλασαρισμα:D μπηκα μαρκετ...κατεβασα το mybackup δεν ηθελε rooted και πατωντας το μαγικο κουμπακι...restore ...βουαλα!!!!!! παιζει με το Z4 ROOT να το ρουταρω η θα κανω μαμακια? Την JPA την ειχα rootαρει με z4 κανονικοτατα. Λογικα δεν βλεπω λογο να μην γινεται το ιδιο και στην JPU... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 το z4root δεν δουλευει στην jpu 2.2.1 δειτε εδω για τροπους root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865701 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 νασαι καλα φιλε suspect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 το λαθος ηταν οτι δε τοβαζα σε download mode.... xilia eyxaristv:D:D:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 cwm ναι. Για να μην ψάχνω λινκ ο ποιο εύκολος τρόπος = market -> βάζεις rom manager -> το ανοίγεις -> flash clockworkmod recovery και όταν τελειώσεις ξήλωσε εάν θες το ρομ μανατζερ. Υπόψην εάν έχεις 2ε recovery αυτό. Εάν έχεις 3ε πρέπει να γυρίσεις σε 2ε πρώτα. Α ναι τον ειχα ξεχασει τον rom manager, ευχαριστω. Εχω 2ε, μπηκε με το cf root :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 με την υφισταμενη rom αφου δε μπορουμε να δουλεψουμε το kies ,πηγαινετε και επιλεξτε συνδεση usb ωστε να τη βλεπει τη συσκευη ως προσθαφαιρουμενο δισκο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 με την υφισταμενη rom αφου δε μπορουμε να δουλεψουμε το kies ,πηγαινετε και επιλεξτε συνδεση usb ωστε να τη βλεπει τη συσκευη ως προσθαφαιρουμενο δισκο. Ή κατεβαστε τον wifi explorer και ξεχαστε τα καλωδια ;) Ειδες χρονο επανεκινησης? :ninja: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 1019 στο bench πετρο(απο 1991). παραυτα η συσκευη "τραβαει πιο γρηγορα και απ τη σκια της":D δορυφορους μεσα στο σπιτι με κολοκαιρο εξω 3. παω να βαλω ελληνικο πληκτρολογιο....:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) ΥΓ. % battery mod, γιατί πραγματικά είναι το μόνο που με χαλάει ! http://www34.zippyshare.com/v/17731661/file.html Χμμμ το ετρεξα μεσω cmw και δεν μου αλλαξε το εικονιδιο. Ideas? ΕΝΤΙΤ: Βρηκα ενα αλλο mod στoυς xda στο θεμα της ρομ και ολα καλα. Πλεον ειμαι full. :) Edited December 10, 2010 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 το πληκτρολογιο του HTC δε με βολευει καθολου:( ειχα συνηθησει της JPA που ειχε εναλλαγη στο space... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 το πληκτρολογιο του HTC δε με βολευει καθολου:( ειχα συνηθησει της JPA που ειχε εναλλαγη στο space... Eμενα ειναι το μονο που με καλυπτει. Νομιζω καπου εδω ειχε δοθει τροπος για να το περασεις το stock με ελληνικα.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ρε παιδιά είναι τόσο διαφορετικά τα πράγματα όσο λένε ? Αξίζει τόσο πολύ ? Έχετε βάλει και lagfix ? Δώστε καμιά πληροφορία. Επίσης θα τη βάλουμε τη Rom στη 1st page με καμιά οδηγία ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 παιδια εχω μια πολυ καλη ιδεα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να την υλοποιησει καποιος. θα μπορουσε καποιος να γραψει σε βιντεο ολη την διαδικασια για να περασει καποιος την ρομ και να την εχουμε εδω στο πρωτο post. δεν ξερω πως ακουγεται αλλα πιστευω οτι πολλα παιδια θα ακολουθουσαν τον δρομο της ρομ σε μια τετοια περιπτωση. εγω δεν ξερω να περασω την ρομ γιατι οπως ειπα δεν εχω καταλαβει ακομα ολα αυτα που πρεπει να γινουν, αλλιως θα το εκανα το βιντεακι. αν καποιος εχει τον χρονο και μπορεσει θα ηταν πολυ σουπερ. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ρε παιδιά είναι τόσο διαφορετικά τα πράγματα όσο λένε ? Αξίζει τόσο πολύ ? Έχετε βάλει και lagfix ? Δώστε καμιά πληροφορία. Επίσης θα τη βάλουμε τη Rom στη 1st page με καμιά οδηγία ? Ναι. Αξιζει :) Διαβασε τις τρεις τελευταιες σελιδες και θα καταλαβεις γιατι. Lagfix κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται. Κυριως γιατι δεν υπαρχει lag για να fixαριστει. Αντωνη λες? Στην ουσια το Odin πρεπει να βιντεοσκοπηθει, απο κει και περα δεν πειραζουμε τιποτα στο κινητο.... Χμμμμ... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Ναι. Αξιζει :) Διαβασε τις τρεις τελευταιες σελιδες και θα καταλαβεις γιατι. Lagfix κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται. Κυριως γιατι δεν υπαρχει lag για να fixαριστει. Αντωνη λες? Στην ουσια το Odin πρεπει να βιντεοσκοπηθει, απο κει και περα δεν πειραζουμε τιποτα στο κινητο.... Χμμμμ... εγω θα ημουν απιστευτα υποχρεος σε οποιον μπορεσει να το κανει. και πιστευω οτι κατι τετοιο θα ανεβασει πολυ το ηδη ανεβασμενο επιπεδο του thread του galaxy μας. γιατι ειναι πολλα παιδια που φοβουνται την ολη διαδικασια, και επισης σιγουρα ειναι πιο ευκολος ενας οπτικος οδηγος παρα ενας οδηγος που πρεπει να διαβασεις μονο. κατι αλλο τωρα. στην γυναικα μου εχω αγορασει το galaxy του Κωστα (Te_salat) Και ενω η συσκευη ειναι ελληνικη (αγορασμενη απο play247.gr) μου ειχε περασει την froyo που ειχε βγει για τις σκανδιναβικες χωρες (αν θυμαμαι καλα την jp6). σημερα το συνδεσα στο Kies και μου εδωσε αναβαθμιση σε JPA. 1) αυτη η JPA ειναι η τελευταια επισημη που κυκλοφορει για ευρωπη ? 2) αυτην φορατε κι'εσεις εδω ? 3) και απο πανω εχετε περασει την 2.2.1 ? edit : την βλεπω λιγο laggy (λιγο ομως). μηπως ειναι καλυτερο να την κανω μια επαναφορα εργοστασιακων συθμισεων ? αν κανω επαναφορα απο τις ρυθμισεις, θα ειναι οπως την πρωτη μερα ? δηλαδη να διαγραφουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ? Edited December 10, 2010 by TonyK Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 παιδια η διαδικασια ειναι ακριβως ιδια με αυτη που υπαρχει στο 1ο ποστ του τυχερακια για την ΧWJPA απλα αντι για τα 4 αρχειακια που κατεβασατε μεσα απο το ποστ, βαζετε αυτα της νεας ρομ, δηλαδη της JPU οι ονομασιες ειναι ιδιες και θα καταλαβετε ποιο παει που... ;) ας πουμε στο πεδιο pda βαζουμε το αρχειακι με το ονομα code που θα το βρουμε στο ζιπαρισμενο αρχειο που κατεβασαμε, στο πεδιο phone το modem κοκ :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ασε φιλε και ειμαι στην πριζα. σε λιγο παω στην δουλεια και το βραδυ θα καθισω να διαβασω οσο μπορω. πιστευω οτι η συσκευη μου "αδικειται" με την JG1 που εχω επανω. δεν συμφωνεις ? !!!! Aντωνακι μου ακομα να του σπασεις την παρθενια? Ορμα δεν ειναι τιποτα! Εχω ηδη φλασσαρει 2 φορες! Αντωνη δεν ξερω ποσο εχεις ψηθει, αλλα πραγματικα αν αξιζει να βαλεις καποια rom, τοτε αυτη ειναι η JPU. To adb δεν σου χρειαζεται για flash (εκτος αν θελεις το swype, οποτε πασο, αλλα ο Αλεξ εξηγει τελεια την διαδικασια), και η μεθοδος του Odin ειναι ασφαλης. Περισσοτερο αγχος ειχα με το RUU στο hd2. Γενικα δεν προτρεπω καποιον να βγει απο stock (ιδιαιτερα αν δεν εχει το μικροβιο), αλλα πραγματικα διαβασε για το odin και προχωρα. Για backup παρε με το Mybackup Pro τις εφαρμογες μονο (το titanium εχει θεματακια με αυτην την ρομ, τα οποια λυνονται βεβαια, αλλα μην ασχοληθεις). Απο κει και περα αν θελεις περνας ελληνικο csc (εγω δεν το εβαλα) για τα apn, αλλιως αν βαριεσαι να τα γραφεις παλι κατεβασε πριν φλασαρεις την εφαρμογη apn backup, και μολις βαλεις την νεα rom κανε το restore. Τεσπα δεν σε μπρηζωνω αλλο :lol: +1000 συμφωνω σε ολα σου! Θα περιμενω την Darky 5,2 και εκει θα μεινω μετα την 4.0 unthenmed (η μαλλον Dena themed) για να ακριβολογω και super optimized kernel που φοραω εδω και κανενα μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Tonyk σου την προτεινω ανεπιφυλακτα φιλε! darky 5.2 very soon!:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Ανεβαζω ενα βιντεακι στο Youtube με οδηγιες για το ODIN μολις ανεβει το ποσταρω εδω. Ειναι ερασιτεχνικο και ειναι η πρωτη φορα που κανω κατι αναλογο οποτε μην κραξετε :O 1) αυτη η JPA ειναι η τελευταια επισημη που κυκλοφορει για ευρωπη ? 2) αυτην φορατε κι'εσεις εδω ? 3) και απο πανω εχετε περασει την 2.2.1 ? 1) Ναι, αν και υπαρχει και η JPO που ειναι για Αγγλια κ.α. Αλλα δεν εχει διαφορα. 2) Ναι 3) Ναι, αν και περναει πανω απο οποιαδηποτε. Οταν περασεις το Update κανε ενα hard reset για να στρωσει. Θα χασεις εφαρμογες, ρυθμισεις, επαφες κλπ. Δεν θα χασεις αρχεια, φωτογραφιες κλπ. Edited December 10, 2010 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ανεβαζω ενα βιντεακι στο Youtube με οδηγιες για το ODIN μολις ανεβει το ποσταρω εδω. Ειναι ερασιτεχνικο και ειναι η πρωτη φορα που κανω κατι αναλογο οποτε μην κραξετε :O μην ντρπεσαι θα ειμαστε ευγενικοι... :p :lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 @suspect21 :lol: Λοιπον οριστε το βιντεο. Θα μπορουσε να ειναι καλυτερο αν ειχα χρονο. Λοιπον κατεβαζουμε το Odin (ειναι μεσα στις ρομ που δινει ο Αλεξ στο πρωτο ποστ) και την JPU απο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9697902&postcount=687 (ειναι self extraxting αρχειο). Το pda για να κανουμε root απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 ( CF-Root-XX_OXA_JPU-v1.3-BusyBox-1.17.1.zip ). ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ τα lagfix. Και ξεκιναμε αφου εχουμε διαβασει και το πρωτο ποστ προφανως. Εννοειται πως δεν φερω ευθυνες κλπ :ninja: Τελειωνει αποτομα το βιντεο γιατι τελειωσε η μπαταρια :lol: Ελεγα πως το περασμα του root κραταει γυρω στα 30 δευτερολεπτα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ότι και να πω είναι λίγο. Όπως σου είπα και πριν Πέτρο, σου είμαι υπόχρεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυστυχώς με φώναξε πριν λίγο η γυναίκα για ύπνο (γκρρρρρρρρρρ), οπότε τώρα μένω με την χαρά άλλα αύριο το πρωί έχει διάβασμα και...2.2.1. Να κάνω και μία χαζή ερώτηση πριν σάς καληνυχτίσω. Εγώ που έχω την jg1 θα περάσω απευθείας την 2.2.1, σωστά ? Δεν χρειάζεται πρώτα να περαστεί η jpa ? παιδιά Πόσος χρόνος περίπου είναι όλη η διαδικασία φλασαρίσματος ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Γεια σου Πετραν! Πρωτος ευχαριστουμε φιλε. Πιο ξεκαθαρα απο αυτο δεν γινεται πλεον. Ελπιζω να μην εχουμε ξανα περιπτωσεις τουβλιασμενων κινητων που να οφειλονται σε λαθη κατα τη διαδικασια. Οποιος μπορει ας το βαλει στην πρωτη σελιδα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ότι και να πω είναι λίγο. Όπως σου είπα και πριν Πέτρο, σου είμαι υπόχρεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυστυχώς με φώναξε πριν λίγο η γυναίκα για ύπνο (γκρρρρρρρρρρ), οπότε τώρα μένω με την χαρά άλλα αύριο το πρωί έχει διάβασμα και...2.2.1. Να κάνω και μία χαζή ερώτηση πριν σάς καληνυχτίσω. Εγώ που έχω την jg1 θα περάσω απευθείας την 2.2.1, σωστά ? Δεν χρειάζεται πρώτα να περαστεί η jpa ? παιδιά Πόσος χρόνος περίπου είναι όλη η διαδικασία φλασαρίσματος ? αφου φτιαξουμε το odin με τις αντιστοιχιες των αρχειων κτλ μετα η ιδια διαδικασια φλασαρισματος δηλαδη με το που πατησουμε το start θελει 3-4 λεπτακια το πολυ και ολα κομπλε μπραβο Πετρο και απο μενα, κατατοπιστικοτατος :D στην πρωτη σελιδα μαζι με τα φλασαρισματα θα ηταν ιδανικο να προστεθει και το βιντεακι :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Τελειωνει αποτομα το βιντεο γιατι τελειωσε η μπαταρια :lol: Ελεγα πως το περασμα του root κραταει γυρω στα 30 δευτερολεπτα. Εντάξει ενα θα πω Κ Ο Ρ Υ Φ Η. Μπράβο για την ιδέα. Άντε να δούμε και άλλα walk-trough για τη συσκευή στο μέλλον. Να γίνονται όλα πιο εύκολα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Βασικά μια ερώτηση για τους παλαιότερους ,σήμερα το JPO fryo που του φοράω τα έπεξε και μου έχασε όλες τις ρυθμήσεις καθώς και γκρίνιαζε για το swype και μερικά άλλα proccesses οτι κάνουν force close.Αποτέλεσμα είναι να χάσει 6 pages από apps και ακόμα με με reset,un lag fix ,clear caches κτλ.Ότι και να τρέξω το κάνει force close και στο quadant κολλάει στο IO test με internal error. Επειδή μου το είχε ξανακάνει στην αρχή υπέθεσα ότι ήταν το lagffix και το άλλαξα σε ext4 από JFS overkill.Τώρα όμως ήμουν σχεδόν ένα μηνα με αυτό χωρίς να το πειράζω.. Φοράω speedmod kernel και εχω το touchwizGTG και ένα battery icon mod αν και δεν νομίζω πως έχουν σχέση τα δύο τελευταία με το πρόβλημα.. Αν εχει κανείς ιδέα πως και γιατί συμβαίνει αυτό το κόλλημα και πως μπορώ να το αποτρέψω θα το εκτιμούσα.. Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts