Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ, θα προσπαθήσω να το κανω με το manual τροπο μιας και αυτος ειναι εγγυημενος.

αλλα μιας και το οτι και εγω ειμαι αρρωστος ελπιζω να μην μηνω χωρις τηλεφωνο.

2 ερωτησεις μονο. εχω περασει τους drivers απο το S και το PC βλεπει κανονικα το τηλεφωνο. θα πρεπει να κατεβασω αυτους για το ACE ?

το kies που αναφέρεις δεν εχω ιδεα το τι ειναι. θα κανω κανα ψαξιμω και θα το εγκαταστισω. φανταζομαι οτι ειναι καποιο προγραμμα της εταιρειας για το τηλ.

το τι μπορει να εγινε με την προηγουμενη αποπειρα δεν μας προβληματιζει καθολου !

το update.zip που αναφερεις ειναι για τον manual τροπο η για το superoneclick ?

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος που έβαλε το τελευταίο Swype να επιβεβαιώσει ότι έχει πρόβλημα με το ς, για να ξαναγυρίσουμε στην προτελευταία έκδοση της JV1 (2.25) που δούλευε κανονικά;
Ναι Αλεξ,οντως υπαρχει το θεμα με το τελικο -ς-.

οκ, θα προσπαθήσω να το κανω με το manual τροπο μιας και αυτος ειναι εγγυημενος.

αλλα μιας και το οτι και εγω ειμαι αρρωστος ελπιζω να μην μηνω χωρις τηλεφωνο.

2 ερωτησεις μονο. εχω περασει τους drivers απο το S και το PC βλεπει κανονικα το τηλεφωνο. θα πρεπει να κατεβασω αυτους για το ACE ?

το kies που αναφέρεις δεν εχω ιδεα το τι ειναι. θα κανω κανα ψαξιμω και θα το εγκαταστισω. φανταζομαι οτι ειναι καποιο προγραμμα της εταιρειας για το τηλ.

το τι μπορει να εγινε με την προηγουμενη αποπειρα δεν μας προβληματιζει καθολου !

το update.zip που αναφερεις ειναι για τον manual τροπο η για το superoneclick ?

Αφου το βλεπει κανονικα το τηλ δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι οι drivers του galaxy αν και καλυτερα θα ηταν να βρεις και να εγκαταστησεις της ace. Το Kies ειναι το επισημο προγραμμα υποστηριξης για τα smartphones της samsung, ενα κτα τα αλλα τραγικο και εντελως προβληματικο προγραμμα. Παντως αν εγκατασταθει σωστα και αναγνωριζει το τηλ σου τοτε σημαινει οτι οι drivers εχουν εγκατασταθει μια χαρα. Το update που σου ειπε ειναι για το superoneclick. Θελει καλο διαβασμα παντως πριν κανεις τον manual τροπο να ξερεις.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ναι Αλεξ,οντως υπαρχει το θεμα με το τελικο -ς-.

Το ίδιο θέμα με το τελικό -ς το κάνει και σε εμένα στην έκδοση 2.25.67.18324 :(.

Μάκης

Αφου το βλεπει κανονικα το τηλ δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι οι drivers του galaxy αν και καλυτερα θα ηταν να βρεις και να εγκαταστησεις της ace. Το Kies ειναι το επισημο προγραμμα υποστηριξης για τα smartphones της samsung, ενα κτα τα αλλα τραγικο και εντελως προβληματικο προγραμμα. Παντως αν εγκατασταθει σωστα και αναγνωριζει το τηλ σου τοτε σημαινει οτι οι drivers εχουν εγκατασταθει μια χαρα. Το update που σου ειπε ειναι για το superoneclick. Θελει καλο διαβασμα παντως πριν κανεις τον manual τροπο να ξερεις.

βρε πάνο και εμένα το βλέπει το κινητό το PC σαν σκληρό χωρίς τους drivers, οι drivers έχουνε σχέση για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις adb

και το superoneclick χρησιμοποιεί adb! :p

έχω τους drivers του galaxys και η cyanogenmod χρησιμοποιεί τους drivers του nexuss :D

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

βρε πάνο και εμένα το βλέπει το κινητό το PC σαν σκληρό χωρίς τους drivers, οι drivers έχουνε σχέση για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις adb

και το superoneclick χρησιμοποιεί adb! :p

έχω τους drivers του galaxys και η cyanogenmod χρησιμοποιεί τους drivers του nexuss :D

Ε καλα εννοιται, κι εγω εξαλλου δεν εχω καθολου εγκατεστημενους τους drivers ουτε και το Kies και χρησιμοποιω το κινητο σαν εξωτερικο σκληρο κανονικα. Γιαυτο λεω στο φιλο να ψαχτει απο αλλου.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ε καλα εννοιται, κι εγω εξαλλου δεν εχω καθολου εγκατεστημενους τους drivers ουτε και το Kies και χρησιμοποιω το κινητο σαν εξωτερικο σκληρο κανονικα. Γιαυτο λεω στο φιλο να ψαχτει απο αλλου.

είσαι σίγουρος πως δεν έχεις εγκατεστημένους τους drivers;

νόμιζα οτι το Odin τους χρειάζεται για να δουλέψει, καλά όσο για το kies κάθε φορά το κατεβάζω για να δω τι γίνεται και κάθε φορά το στέλνω κάδο :D

είσαι σίγουρος πως δεν έχεις εγκατεστημένους τους drivers;

νόμιζα οτι το Odin τους χρειάζεται για να δουλέψει, καλά όσο για το kies κάθε φορά το κατεβάζω για να δω τι γίνεται και κάθε φορά το στέλνω κάδο :D

Nαι το odin τους χρειαζεται απλα εκανα format και εχω καιρο να το χρησιμοποιησω, αφου περναω τις simply απο το CWM. :)

Τι λεει θα μας κανεις τον οδηγο για τις custom που υποσχεθηκες ή το πας κι εσυ με τη μεθοδο του "θα, θα, θα" ως κλασσικος Ελλην?:lol:

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

οφείλω να αναφερω το "μαγικο μου κατορθωμα" μονο και μονο για να καταγραφει και ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

ξανα εκανα την διαδικασια root με το superoneclick και δυστυχως βλεπω οτι και παλι τα ιδια. εκει που με επιασαν τα νευρα μου για το τι μπορει να συμβαινει ξαναδιαβαζω απο την αρχη τα πραγματα και μου κανει click το εξης: "πώς ξέρω ότι είμαι root? Στις εφαρμογές θα υπάρχει ένα καινούριο εικονίδιο......:

και λεω ξαφνικα, τι εικονιδιο...για να μην τα πολυλογο αντι να πηγαινω να κοιτω τα εικονιδια των εφαρμογων κοιτουσα μεσα στο μενου ρυθμίσεις/εφαρμογες.

εικονιδιο στις εφαρμογες υπαρχει βεβαια. λογικα απο την πρωτη φορα...

αυτα. ευχαριστω πολυ για την υπομονη σας αλλα και για την βοηθεια σας.

οφείλω να αναφερω το "μαγικο μου κατορθωμα" μονο και μονο για να καταγραφει και ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

ξανα εκανα την διαδικασια root με το superoneclick και δυστυχως βλεπω οτι και παλι τα ιδια. εκει που με επιασαν τα νευρα μου για το τι μπορει να συμβαινει ξαναδιαβαζω απο την αρχη τα πραγματα και μου κανει click το εξης: "πώς ξέρω ότι είμαι root? Στις εφαρμογές θα υπάρχει ένα καινούριο εικονίδιο......:

και λεω ξαφνικα, τι εικονιδιο...για να μην τα πολυλογο αντι να πηγαινω να κοιτω τα εικονιδια των εφαρμογων κοιτουσα μεσα στο μενου ρυθμίσεις/εφαρμογες.

εικονιδιο στις εφαρμογες υπαρχει βεβαια. λογικα απο την πρωτη φορα...

αυτα. ευχαριστω πολυ για την υπομονη σας αλλα και για την βοηθεια σας.

Ελα ρε συ και μας βγηκε το λαδι ολο το απογευμα...Πιασε και διαβασε οδηγους για νεους χρηστες παντως αν θες να με ακουσεις

Edited by Tyxerakias

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Στους οδηγούς αν εννοείς εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335181#post3335181 έχεις πάλι την 2.25, η τουλάχιστο έτσι γράφεις :P Μόλις το δοκίμασα κιόλας, το ίδιο ς πρόβλημα Edited by Kamui

Στους οδηγούς αν εννοείς εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335181#post3335181 έχεις πάλι την 2.25, η τουλάχιστο έτσι γράφεις :P Μόλις το δοκίμασα κιόλας, το ίδιο ς πρόβλημα

Πριν είπες ότι είχες την έκδοση της jva. Αυτή είναι η 2.28. Η 2.25 είναι της jv1, και σε μένα δουλεύει τέλεια. Αν δε δουλεύει ούτε αυτή, τότε ίσως είναι θέμα της rom που έχετε. Θα δοκιμάσω την 2.28 τώρα στο δικό μου, και αν μου δουλεύει θα ξέρουμε ότι είναι αυτό.

Edit: Δουλεύει μια χαρά σε froyo, δε φταίει το swype.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Άρα μάλλον είναι πρόβλημα της Ginger μιας και έχω δοκιμάσει swype σίγουρα σε Criskelo, Darky 10 RC5, Simply Honey και ColdMod και όλες παρουσιάζουν το ς πρόβλημα. Αντίθετα στα Αγγλικα το w δουλεύει κανονικά.

Εχω την simply 3.1 καταρχην, δεν μου ανοιγει το Bluetooth! Ειναι bug ή μπορω να κανω κατι?

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Hi.

Λοιπον μαγκες μερικες αποριες:

Καταρχην μπαινοντας στο samsung apps(εχω kitchen rom js8) μου ζητησε να κανω αναβαθμιση...Την εκανα σαν καλο παιδι,αλλα τωρα στις εφαρμογες εκτος απτο Samsung apps μου εμφανιζεται και και ενα com.sec.android.app.samsungapps.una.Τι στο καλο ειναι αυτο το πραγμα?

Δευτερον,θελοντας να διαβασω ενα pdf κατεβασα το Thinkfree office.Ομως η τσαμπε εκδοση δεν υποστηριζει pdf.Πως μπορω να κανω full remove τις εφαρμογης χωρις να αφησει πισω καθολου καταλοιπα και επισης ποιο pdf viewer προτιματε?

ευχαριστω για το χρονο σας... :)

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Hi.

Λοιπον μαγκες μερικες αποριες:

Καταρχην μπαινοντας στο samsung apps(εχω kitchen rom js8) μου ζητησε να κανω αναβαθμιση...Την εκανα σαν καλο παιδι,αλλα τωρα στις εφαρμογες εκτος απτο Samsung apps μου εμφανιζεται και και ενα com.sec.android.app.samsungapps.una.Τι στο καλο ειναι αυτο το πραγμα?

Δευτερον,θελοντας να διαβασω ενα pdf κατεβασα το Thinkfree office.Ομως η τσαμπε εκδοση δεν υποστηριζει pdf.Πως μπορω να κανω full remove τις εφαρμογης χωρις να αφησει πισω καθολου καταλοιπα και επισης ποιο pdf viewer προτιματε?

ευχαριστω για το χρονο σας... :)

και εγω που εκανα την αναβαθμιση το ιδιο μου εχει βγαλει...δεν ειναι τιποτα προφανως υποδηλωνει την αναβαθμιση η κατι τετοιο...οσο για το pdf δες το pm σου...;)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καλησπέρα παιδιά!

Μόλις σήμερα γύρισα απο ένα ταξιδάκι στην Ρώμη. Όταν πήγα, ο γαλαξίας μου φορούσε την simply 3.2, χωρίς περαιτέρο διαμορφώσεις σε κερνελ κ.α. Αρκετά γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας (μετά απο αρκετή χρήση με φωτος κτλ, καθώς και στην αναζήτηση δικτύων) και πολλά κολλήματα. Ως μεγάλος καμένος, εκεί που έπαιρνα πρωινό και διάβαζα τα νέα του φορουμ κάποιος ανέφερε ότι βγήκε η juwe 4.2, οπότε και την κατέβασα αμεσως. Παρατήρησα λίγο καλύτερη μπαταρία(περίπου 10% διαφορά/ μέρα, αλλα η βασική διαφορά είναι ότι συνδεόταν αμέσως σε διάφορα δίκτυα της Ιταλίας, σε αντίθεση με την simply, κατά την οποία έπρεπε να μπω στις ρυθμίσεις και να αναζητήσω δίκτυα ώσπου να συνδεθεί σε κάποιο

Όποιος θέλει ας δοκιμάσει τον dark core kernel,την ανάλογη έκδοση για froyo ή για ginger. Νομίζω οτι είναι μια βελτιωμένη έκδοση του voodoo. Τον εισήγαγε η darky στην έκδοση 9.5 και μετά.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Όποιος θέλει ας δοκιμάσει τον dark core kernel,την ανάλογη έκδοση για froyo ή για ginger. Νομίζω οτι είναι μια βελτιωμένη έκδοση του voodoo. Τον εισήγαγε η darky στην έκδοση 9.5 και μετά.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

τον δοκιμαζω εγω μερες τωρα στην 9.5

καλος ειναι, οχι κατι το ιδιαιτερο

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Να αναφερω ενα θεματακι που δεν θυμαμαι αν εχει αναφερθει ξανα. Ειμαι με simply 3.2 (αν και δεν εχει σημασια αυτο) και χρησιμοποιω τον launcher pro. Οταν παω να βαλω wallpaper μια φωτογραφια που εχω τραβηξει με την καμερα και την βαζω σε portait μου την εμφανιζει στο home screen με πολυ μεγαλο zoom (αχρηστευεται ουσιαστικα). Αν γυρισω στον touchwiz ολα κανονικα. Πειραξα και μερικες ρυθμισεις αλλα τζιφος. Για πειτε καμια ιδεα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Να αναφερω ενα θεματακι που δεν θυμαμαι αν εχει αναφερθει ξανα. Ειμαι με simply 3.2 (αν και δεν εχει σημασια αυτο) και χρησιμοποιω τον launcher pro. Οταν παω να βαλω wallpaper μια φωτογραφια που εχω τραβηξει με την καμερα και την βαζω σε portait μου την εμφανιζει στο home screen με πολυ μεγαλο zoom (αχρηστευεται ουσιαστικα). Αν γυρισω στον touchwiz ολα κανονικα. Πειραξα και μερικες ρυθμισεις αλλα τζιφος. Για πειτε καμια ιδεα.

δεν είναι θέμα ρομ πάνο, είναι feature μοναδικό του touchwiz αυτό και δεν είναι για τους υπόλοιπους launchers

Πάντως! μια φορά είχε buggarei το σύστημα και το είχα καταφέρει αυτό στον gingerbread launcher, περιττό να σου πω οτι δεν ξανάγινε ποτέ αυτό... :p

λύση; κοίταξε μαρκετ μήπως υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή, από την άλλη portrait φωτογραφία; liek really... ? :D

Edited by saliez

δεν είναι θέμα ρομ πάνο, είναι feature μοναδικό του touchwiz αυτό και δεν είναι για τους υπόλοιπους launchers

Πάντως! μια φορά είχε buggarei το σύστημα και το είχα καταφέρει αυτό στον gingerbread launcher, περιττό να σου πω οτι δεν ξανάγινε ποτέ αυτό... :p

Μαλιστα, thanks Αλεκο. Τραγικο να κανει παπαδες ο κατα τα αλλα ελκυστικοτατος launcher pro και να μην κανει το απλο...Δεν καιγομαι κιολας απλα εχω μια φοβερη φωτο που τραβηξα εξω απο το old trafford ρε γμτ και την θελω για μοστρα:p:p:p

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Από το old trafford είπες ? Ολεεεεεεεε.

Ε τότε αφού δεν μπορείς να την βάλεις στον launcher pro, δώστην σε μένα που χρησιμοποιώ τον φτωχό και ασήμαντο touchwiz. :D :D :D

By the way, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζετε στην άκρη τον μαμά touchwiz.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Από το old trafford είπες ? Ολεεεεεεεε.

Ε τότε αφού δεν μπορείς να την βάλεις στον launcher pro, δώστην σε μένα που χρησιμοποιώ τον φτωχό και ασήμαντο touchwiz. :D :D :D

By the way, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζετε στην άκρη τον μαμά touchwiz.

Λολ ασε Αντωνη, πραγματοποιησα ονειρο ζωης:love:

Οσο για τον μαμα touchwiz δεν εχω κανενα προβλημα, απλα εδωσα μια ευκαιρια και στον εφετζιδικο launcher pro αφου περναω φαση customιας:D

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ο Zeam τους τρώει και τους 2.. :)

• The topic was unlocked