Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από την άλλη, θα ήταν ακόμα πιο ωραίο αν ο κάθε ένας που έχει αγοράσει το usb jig από σένα, να το έστελνε και στους υπόλοιπους που μπορεί να το χρειαστούν. Έτσι αποκτά και ένα βαθύτερο νόημα η κοινότητα του φόρουμ, όπου δεν θα υπάρχει ζήτημα αποκλειστικής ιδιοκτησίας, αλλά αλληλοβοήθειας και κάλυψης των αναγκών μας, από εμάς τους ίδιους. Οπότε, και το κόστος κατασκευής θα μοιράζεται και η επικοινωνία μεταξύ μας θα ενισχύεται (και τα almost bricked Galaxy S μας θα ξαναζωντανεύουν).

Προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει ο jimacid ... ας του πούμε απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ ! :)

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε μου εμενα δεν μου πεφτει λογος πανω σε αυτο, ο καθενας μπορει να μοιραζεται το jig του με οποιον θελει.

αν μπορει να δουλεψει κατι τετοιο, θα ηταν οτι καλυτερο απο αποψη αλληλοβοηθειας και δεσιματος ας πουμε μεταξυ των μελλων του φορουμ.

το θεμα ειναι ομως στην πραγματικοτητα ποσοι απο εμας θα μπορουν να αφησουν τις δουλειες τους και να μπουν στον κοπο να τρεχουν σε ταχυδρομεια και να το στελνουν σε καποιον αλλον που εχει προβλημα. (και ποσοι θελουν να αποχωρηστουν το jig τους, γιατι κιεγω πχ εχω ενα για εμενα, ομως θα προτιμουσα να φτιαξω ενα αλλο για να δωσω σε καποιον αλλον παρα να δωσω το δικο μου, οχι για καποιον αλλον λογο αλλα ξερω οτι επειδη πειραζω συνεχεια την συσκευη, ανα πασα στιγμη μπορει να μου χρειαστει, οποτε αν μου παθαινε κατι το κινητο μου την ωρα που το jig το ειχε αλλος θα την παλευα να περιμενω 1+ βδομαδα μεχρι να ξανα φτασει στα χερια μου?)

και οταν καποιος αντιμετωπιζει προβλημα καιγεται, δεν θελει να περασουν 2 βδομαδες μεχρι να του ερθει το jig στα χερια.

οποιος το βιαζεται η εχει ορεξη να το φτιαξει εγω εδω ειμαι να τον βοηθησω να το φτιαξει μονος του, δεν τιθεται θεμα :)

Αυτο ακριβως ειναι το θεμα Δημητρη και θα συμφωνησω απολυτως. Αν και μετα απο αυτο που επαθα το κοβω δυσκολο να ξαναπειραξω το κινητο για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα μεχρι να ηρεμησω, εντουτοις ισως καποια στιγμη μου χρειαστει.

Επισης οταν μου ερθει το κινητο δεν ξερω αν πια θα δουλευουν τα 3 κουμπια, οποτε ισως αναγκαζομαι να το βαζω σε download mode ετσι. Παρολα αυτα, αν καποιος φιλος που βρισκεται Κοζανη η Ξανθη( επειδη πηγαινοερχομαι συνεχως αναμεσα στις 2 πολεις καταγωγης και σπουδων μου αντιστοιχα) θελει να δανειστει το δικο μου για να σωσει το κινητο, ευχαριστως να τον συναντησω και να του το δωσω.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Γεια σας παιδια λεω απο JM2 να περασω την JΜ9 (CODE_I9000XWJM9.tar.md5, MODEM_I9000XXJM4.tar.md5 , CSC_I9000OXXJM1.tar.md5) . θα το κανω με τον τροπο του Tyxerakias για την JM2, στο τελος της διαδικασιας θα κανω τα ιδια παλι δηλαδη : (Μόνο όταν τελειώσει το reboot και το τηλέφωνο φαίνεται πάλι ΟΚ χωρίς να κάνει τίποτα, μπορείς να γράψεις *#1234# και να δεις ότι έχει γίνει η αναβάθμιση. Τώρα πληκτρολόγησε *#272*ΩΩΛΛ#, όπου ΩΩΛΛ η ώρα που γράφει το ρολόι πάνω δεξιά σε 24ωρο φόρματ... αν δηλαδή είναι 4:15 μμ, γράφεις *#272*1615# . Θα βγεί τότε μια λίστα με κωδικούς 3ων γραμμάτων, θα βαλω COS οπως και στην Jm2 ή κατι αλλο , εχω cosmote, ευχαριστω για την οποια βοηθεια

Και γιατι να περασεις eclair μη ελληνικο παρα να περιμενεις λιγο ωστε να περασεις επισημο φρογιο ελληνικο η ανεπισημο απο τον ιδιο οδηγο;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Απ οτι ειδα εχει ελληνικο μενου-swype, θα εχω καποιο προβλημα; δεν θελω froyo ακομα,

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Γεια σας παιδια λεω απο JM2 να περασω την JΜ9 (CODE_I9000XWJM9.tar.md5, MODEM_I9000XXJM4.tar.md5 , CSC_I9000OXXJM1.tar.md5) . θα το κανω με τον τροπο του Tyxerakias για την JM2, στο τελος της διαδικασιας θα κανω τα ιδια παλι δηλαδη : (Μόνο όταν τελειώσει το reboot και το τηλέφωνο φαίνεται πάλι ΟΚ χωρίς να κάνει τίποτα, μπορείς να γράψεις *#1234# και να δεις ότι έχει γίνει η αναβάθμιση. Τώρα πληκτρολόγησε *#272*ΩΩΛΛ#, όπου ΩΩΛΛ η ώρα που γράφει το ρολόι πάνω δεξιά σε 24ωρο φόρματ... αν δηλαδή είναι 4:15 μμ, γράφεις *#272*1615# . Θα βγεί τότε μια λίστα με κωδικούς 3ων γραμμάτων, θα βαλω COS οπως και στην Jm2 ή κατι αλλο , εχω cosmote, ευχαριστω για την οποια βοηθεια

Όχι δεν πιάνει αυτό στην JM9 για τον sales code.

- Alex

φιλε μου το προηγουμενο μου κινητο ηταν το samsung s8000 jet το οποιο ηταν καλο κινητακι μεχρι που καποια στιγμη κατι επαθε και αργουσε το λογισμικο και το touch του τα ειχε παιξει...του ειχα κανει πολλα update στο firmware αλλα ματαια...επισης το προγραμμα της sammy τα ειχε παιξει ολο κολουσε...τελικα το εδωσα στον πατερα μου και πηρα το iphone 3gs τον μαιο και απο το οποιο ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απλως υπαρχει περιπτωση να το δωσω σε παιδι και να μου δωσει το galaxy s 3μηνων στο κουτι του...το 3gs που εχω τωρα το εχω jailbroken αλλα γενικα η apple μου σπαει τα νευρα σε καποια θεματα νοοτροπιας...βλεπε bluetooth flash τα παντα γινονται με itunes και με τροποποιιησεις αν και εχω συνηθησει...και σκεφτομαι μηπως κανω την ανταλαγγη για αυτο...απο την αλλη θα μπω παλι σε μια αλλη νοοτροπια του android που θα ελεγα με εχει μπερδεψει αρκετα...γενικα δεν ξερω τι να κανω και αν το παρω απο ποιον θα εχω καποια βοηθεια για να το μαθω :p

φιλε μου το προηγουμενο μου κινητο ηταν το samsung s8000 jet το οποιο ηταν καλο κινητακι μεχρι που καποια στιγμη κατι επαθε και αργουσε το λογισμικο και το touch του τα ειχε παιξει...του ειχα κανει πολλα update στο firmware αλλα ματαια...επισης το προγραμμα της sammy τα ειχε παιξει ολο κολουσε...τελικα το εδωσα στον πατερα μου και πηρα το iphone 3gs τον μαιο και απο το οποιο ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απλως υπαρχει περιπτωση να το δωσω σε παιδι και να μου δωσει το galaxy s 3μηνων στο κουτι του...το 3gs που εχω τωρα το εχω jailbroken αλλα γενικα η apple μου σπαει τα νευρα σε καποια θεματα νοοτροπιας...βλεπε bluetooth flash τα παντα γινονται με itunes και με τροποποιιησεις αν και εχω συνηθησει...και σκεφτομαι μηπως κανω την ανταλαγγη για αυτο...απο την αλλη θα μπω παλι σε μια αλλη νοοτροπια του android που θα ελεγα με εχει μπερδεψει αρκετα...γενικα δεν ξερω τι να κανω και αν το παρω απο ποιον θα εχω καποια βοηθεια για να το μαθω :p

Ε αυτα ειναι κλασσικα ερωτηματα που βασανιζουν εναν που θελει να παει απο iphone σε android. Αυτα τα κολληματα και το αποστειρωμενο περιβαλλον της apple εδω δεν θα το βρεις, θα βρεις ομως αλλα "καλουδια". Οπως και σε ολα τα πραγαμτα ετσι κι εδω υπαρχυν θετικα και αρνητικα. Πρεπει να κατσεις να διαβασεις μονος σου (ξερω ειναι δυσκολο και χρονοβορο) και τελικα να παρεις την αποφαση σου. Το θεμα εχει πολυ βαθος παντως το οποιο φυσικα θελει διαβασμα, αλλα μετα απο λιγο καιρο θα ανοιξουν τα ματια σου πραγματικα.

Παντως αν το παρεις να ξερεις οτι εδω μεσα υπαρχουν πολυ αξιολογα παιδια που θα σε βοηθησουν, αν μπορουν φυσικα, οπως βοηθησαν κι εμενα οταν το πρωτοπηρα και τοσους αλλους.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ρε παιδια εκανα root τη συσκευη αλλα δε βλεπω το "Superuser permissions"

πως θα μαθω αν πετυχε?

ευχαριστω

Αν δεν το βλεπεις λογικα δεν πετυχε. Ξαναδοκιμασε καλυτερα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Όχι δεν πιάνει αυτό στην JM9 για τον sales code.

δηλαδη αυτο το (CSC_I9000OXXJM1.tar.md5) τελικα κανει για την JΜ9 και αν ναι τι βαζουμε μετα για code:worry:

Αν δεν το βλεπεις λογικα δεν πετυχε. Ξαναδοκιμασε καλυτερα.

πανο στις εφαρμογες μου το εβγαλε...πρεπει να κανω κατι αλλο? πως μπορω να μπω σε επι πληρωμη εφαρμογες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

πανο στις εφαρμογες μου το εβγαλε...πρεπει να κανω κατι αλλο? πως μπορω να μπω σε επι πληρωμη εφαρμογες?

Αν στο εβγαλε στις εφαρμογες εισαι οκ. Για paid εφαρμογες θελεις την εφαμογη market access. Απο εκει πας simulating SIM κατι τετοιο λεει και επιλεγεις οποιο θες. Εγω βαζω το T-mobile. Ε μετα μπες στο market και θα δεις αν ρολαρεις προς τα κατω καποιες paid.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αν στο εβγαλε στις εφαρμογες εισαι οκ. Για paid εφαρμογες θελεις την εφαμογη market access. Απο εκει πας simulating SIM κατι τετοιο λεει και επιλεγεις οποιο θες. Εγω βαζω το T-mobile. Ε μετα μπες στο market και θα δεις αν ρολαρεις προς τα κατω καποιες paid.

πανο 1000 ευχαριστω...ευθυς αμεσως το δοκιμαζω:D

το λογκαρισα...

απο 990 ειδα ενα ....πανεμορφο 1875!!!!

μεγεια μου!!!!!!

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν κρατήθηκα και εβαλα το froyo με τις οδηγιες του tyxerakia...ολα καλά εκανα root με το z4root μονο που δεν ηξερα ποια επιλογη να πατησω απο τις δυο temporary root η permanent root??? και επισης θελω να μου πει καποιος αν υπαρχει lagfix για το froyo??

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

δεν κρατήθηκα και εβαλα το froyo με τις οδηγιες του tyxerakia...ολα καλά εκανα root με το z4root μονο που δεν ηξερα ποια επιλογη να πατησω απο τις δυο temporary root η permanent root??? και επισης θελω να μου πει καποιος αν υπαρχει lagfix για το froyo??

εγω εκανα μονιμο rooting

ebala thn [APP] One Click Lag Fix APK - 2.0

alex...please μπορεις να μας βρεις το alter minfree???

Edited by Tyxerakias
[sIGPIC][/sIGPIC]

alex...please μπορεις να μας βρεις το alter minfree???

Το oclf που κατέβασες δεν το έχει;

Sent from GALAXY!

Αντώνης

εγω εκανα μονιμο rooting

ebala thn [APP] One Click Lag Fix APK - 2.0

οταν λες μονιμο ρουτινγκ τι εννοεις? ποια απο τις δυο επιλογες εβαλες δηλαδη?

και το One Click Lag Fix APK - 2.0 που το βρισκουμε?

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

οτι λεει και η λεξη...

temporary ειναι η προσωρινη και permanent μονιμη...

βαλε την permanent καλυτερα

lagfixes υπαρχουν πολλα, παρα πολλα...

voodoo, oclf, super optimized kernel, universal lagfix κ.α.

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

εχει παρατηρησει κανεις μετα την εγκατασταση του super optimized kernel προβληματα με την πυξιδα ?

Γιατι εμενα ειναι αρκετα ανακριβη η τωρα.

βεβαια δεν ξερω αν φταιει το kernel ΄ή η rom tou darky

εχει παρατηρησει κανεις μετα την εγκατασταση του super optimized kernel προβληματα με την πυξιδα ?

Γιατι εμενα ειναι αρκετα ανακριβη η τωρα.

βεβαια δεν ξερω αν φταιει το kernel ΄ή η rom tou darky

εμενα αυτη η αναθεματισμενη η πυξιδα δεν νομιζω να μου δουλεψε ποτε σωστα παντως....

Ξερει κανεις κανεναν απλο τροπο να βαλει αυτο το lockscreen?

http://img11.imageshack.us/img11/7648/screenshotex.jpg

Το βρηκα στο xda αλλα δεν το κατεχω το θεμα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=779803

Ξερει κανεις κανεναν απλο τροπο να βαλει αυτο το lockscreen?

http://img11.imageshack.us/img11/7648/screenshotex.jpg

Το βρηκα στο xda αλλα δεν το κατεχω το θεμα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=779803

Δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο... ποιό firmware έχεις; Είχανε βγει και κάτι έτοιμα, είχε βάλει και ο Δημήτρης (jimacid) παλιότερα.

- Alex

• The topic was unlocked