truckman Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Προσπαθω να περασω την επισημη ελληνικη 2.2 froyo στη συσκευη..Κατεβασα το firmware που αναφερει στην 1η σελιδα αλλα το odin δεν κανει την εγκατασταση...Εβγαλα το root απο το τηλεφωνο..Εχω βαλει την 2.2.1 JS8..Ενεργοποιημενος ο εντοπισμος σφαλματων usb αλλα τιποτα...Ξερεις κανεις αν χρειαζεται κατι το οποιο μου διαφευγει;;Γιατι να γυρισεις πισω σε 2.2? Οταν λες οτι το odin δεν κανει την εγκατασταση τι εννοεις?εβαλες το τηλεφωνο σε download mode???την js8 την εβαλες εσυ η καποιος αλλος?? @freddaras ρουταρισε με cf-root,εχει βγει για την JVB Edited April 17, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Δεν μπορω να το βρω αλλα αν ψαξεις στους xda σιγουρα θα το βρεις, ειναι εκει που εχει το προγραμμα για ροοτ. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk για αυτο εδω δεν λες...? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 τα κανω ολα ρε μαμοτι μου και κολλαει το προγραμμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Παναγιωτη ολα πανε μια χαρα ως στιγμης,εχει διορθωθει το προβλημα με το lag λογω μνημης παρ΄ολο που φτανει μεχρι τα 280 mb φορτωμενης μνημης,μεχρι εκει δεν μασαει τιποτα,να φανταστεις την κρατουσα στα 278 mb επι ενα δεκαλεπτο και την ελιωνα,δεν καταλαβαινε τιποτα.Μετα το ρουταρισμα με το cf-root (δυστυχως ειναι μονοδρομος,δοκιμασα με adb και κολλησε το συμπαν,δεν γινεται) τα πραγματα ειναι ακομη καλυτερα,ο chainfire εχει κανει κατι ταρζανιες με τα tweaks που βαζει το cf-root και ρυθμιζει το min-free αρχειο και δουλευει σε χαμηλα επιπεδα κατειλημενης μνημης (ειμαι στο τσεκαρισμα ακομη σε αυτο το σημειο).Γενικα εχει πολυ ωραια λειτουργια,πιο στρωτο δουλεμα!! Στα λινκ που εχω δωσει εχει εικονιδια και διαφορα καλουδια που την ομορφαινουν κατα πολυ και..κανουν την διαφορα!!!.Αυτο που θελω τωρα να δω ειναι το τι θα κανει με convert του file system σε ext4,τελευται το ειχα κανει στην jvk με ασχημα αποτελεσματα και ειμαι επιφυλακτικος,θα δειξει!!Με την ευκαιρια να πω κατι που δεν εχει αναφερθει εως τωρα πουθενα και ειναι απο αυτα που με εχουν κερδισει στην ginger..απο την 1.5 που ξεκινησα στο android μεχρι τις πιο προσφατες 2.2.1 υπηρχε ενα θεμα με την απεικονιση των φωτο στις οποιες ειδικα κατα το ζουμ ηταν ψιλοαπογοητευση,θαμπαδα και μαυρο χαλι!!!Εδω λοιπον η ginger κανει την διαφορα,η μερα με την νυχτα πλεον,διαφορα 100% !!!καιρος ηταν να το κανουν. οπως ακριβως στα ειπε ο Παναγιωτης πριν,odin και τελειωνεις,μην ασχολεισαι με kies και τετοια αφου υπαρχει η ευκολη λυση.;) Πάρη, πάλι θα γίνεις ο stock tester. Έχεις δοκιμάσει καμιά εφαρμογή 3d; Ρωτάω γιατί στην jvk οι χάρτες Αθήνας στο aura μου κόλαγαν σε σημείο σπαστικό. Το θέμα διορθωνόταν μόνο με ext4 αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 @freddaras ρουταρισε με cf-root,εχει βγει για την JVB για βοηθα με λιγο εδω....¨?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Πάρη, πάλι θα γίνεις ο stock tester. Έχεις δοκιμάσει καμιά εφαρμογή 3d; Ρωτάω γιατί στην jvk οι χάρτες Αθήνας στο aura μου κόλαγαν σε σημείο σπαστικό. Το θέμα διορθωνόταν μόνο με ext4 αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.Μακη δεν μου εχει τυχει,το εχω το aura φορτωμενο,το εχεις κανει update??εχει βγει η 2.1.3 .Αν εχεις κανει backup με titanium απο καποια 2.2.1 καλυτερα μην το επαναφερεις,κρατα μονο το φακελο του aura που εχει γινει στην sd και κανε εγκατασταση μονο την εφαρμογη,δεν θα χρειαστει να ξανακατεβασει δεδομενα για βοηθα με λιγο εδω....¨?:O πηγαινε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 και σκρολαρισε στη μεση της σελιδας περιπου μεχρι να βρεις αυτο CF-Root-XW_XEE_JVB-v3.1-CWM3RFS Edited April 17, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 πηγαινε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 και σκρολαρισε στη μεση της σελιδας περιπου μεχρι να βρεις αυτο CF-Root-XW_XEE_JVB-v3.1-CWM3RFS εγινε φιλε μου σε ευχαριστω το εβαλα ηδη...:) να εισαι καλα.... παω να παιδευτω με το swype τωρα...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 εγινε φιλε μου σε ευχαριστω το εβαλα ηδη...:) να εισαι καλα.... παω να παιδευτω με το swype τωρα...:lol:βαλε αυτο που εχει ανεβασει ο Αλεξ στην πρωτη σελιδα,το φλασαρεις απο cwm και εισαι οκ,δουλευει αψογα. ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Ναι αυτο εννοουσα...σε μενα λειτουργει παντως Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 βαλε αυτο που εχει ανεβασει ο Αλεξ στην πρωτη σελιδα,το φλασαρεις απο cwm και εισαι οκ,δουλευει αψογα. ;) το βαλα ηδη...:p βαζω και τις ρυθμισεις για mms και Internet και ειμαι κομπλε για την ωρα...:lol: (μεχρι να αρχισουν να βγαινουν νεες ρομς και γινει χαμος παλι:lol:) και παλι να ειστε καλα ολοι εδω μεσα για την βοηθεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Tι εχασα? Παναγιωτη φλασαρες GB? Πηρες φορα ε? :) Εχουμε κανενα νεο για Kernel ή ακομα να βγουν τα sources? Ενημερωστε please γιατι απεχω λιγες μερες :lol: Ναι Πετρο, χρειζομουν αμεσα ανανεωση για το Πασχα γιατι ειχα μεινει λιγο πισω ειναι η αληθεια. Ψαχτηκα λιγο αναμεσα σε cyanogen (που την περιμενω πως και πως). juwe και simply και τελικα κατεληξα στην τελευταια. Εβαλα και τον launcher pro που δεν τον ειχα ξαναδουλεψει και νοιξαν τα ματια μου. Αψογη δουλεια απο τον simone 201 αλλα μου λειπει παρα πολυ το ΒLN ρε γμτ...Παντως και ο πειραγμενος kernel του chainfire ειναι μια ομορφια. Παναγιωτη ολα πανε μια χαρα ως στιγμης,εχει διορθωθει το προβλημα με το lag ...σε ext4,τελευται το ειχα κανει στην jvk με ασχημα αποτελεσματα και ειμαι επιφυλακτικος,θα δειξει!!Με την ευκαιρια να πω κατι που δεν εχει αναφερθει εως τωρα πουθενα και ειναι απο αυτα που με εχουν κερδισει στην ginger..απο την 1.5 που ξεκινησα στο android μεχρι τις πιο προσφατες 2.2.1 υπηρχε ενα θεμα με την απεικονιση των φωτο στις οποιες ειδικα κατα το ζουμ ηταν ψιλοαπογοητευση,θαμπαδα και μαυρο χαλι!!!Εδω λοιπον η ginger κανει την διαφορα,η μερα με την νυχτα πλεον,διαφορα 100% !!!καιρος ηταν να το κανουν. Παρη φοραω τον τελευταιο kernel του chainfire και δεν εχω παιξει πολυ με τα tweaks. Παντως την μετατροπη σε ext4 δεν την εχω κανει και το κινητο δεν εχει σκαλωσει μια μεχρι τωρα. Καλα φοβερο νεο παντως για το βελτιωμενο galley. Επιτελους δηλαδη διορθωνει τις φωτογραφιες εκ νεου οταν κανεις zoom in? Ρωταω γιατι στην simply που εχω (που βασιζεται στην JVK) το θεματακι αυτο παραμενει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Παντως παιδια ο browser Π Ε Τ Α Ε Ι πλεον....:):) και οχι μονο αυτο επιτελους δουλευει το swype και στο myphone... πριν μου εκανε κολπα(τα ειχα γραψει και παλιοτερα εχανε το κειμενο πηγαινε πανω κατω και κατι τετοια) τωρα ολα δουλευουν ρολοι....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 file panagioti ta katafera kai malista poli efkola me ton odigo sou avala ta 3 koumpia se litourgia afxaristo poli tora pos pernao 2.3.3 Χαιρομαι που τα καταφερες. Με λιγη προσοχη ολα γινονται ευκολα:) Για την 2.3.3 οτι χρειαζεσαι ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011901 Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Παρη φοραω τον τελευταιο kernel του chainfire και δεν εχω παιξει πολυ με τα tweaks. Παντως την μετατροπη σε ext4 δεν την εχω κανει και το κινητο δεν εχει σκαλωσει μια μεχρι τωρα. Καλα φοβερο νεο παντως για το βελτιωμενο galley. Επιτελους δηλαδη διορθωνει τις φωτογραφιες εκ νεου οταν κανεις zoom in? Ρωταω γιατι στην simply που εχω (που βασιζεται στην JVK) το θεματακι αυτο παραμενει.Μηπως ειναι θεμα της Simply γιατι την διαφορα την ειδα αμεσως απο τοτε που εβαλα την jvk,οποιος ανεβει απο2.2.1 σε stock 2.3.3 και βαλει φωτο που ειχε απο πριν,θα το δει αμεσως Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μηπως ειναι θεμα της Simply γιατι την διαφορα την ειδα αμεσως απο τοτε που εβαλα την jvk,οποιος ανεβει απο2.2.1 σε stock 2.3.3 και βαλει φωτο που ειχε απο πριν,θα το δει αμεσως Παντως εγω με την ιδια Rom (simply) αλλα με το ext4 ενεργοποιημενο δεν εχω θεμα..... Παιζει αψογα τις φωτο και σε χρονο dt...... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Μηπως ειναι θεμα της Simply γιατι την διαφορα την ειδα αμεσως απο τοτε που εβαλα την jvk,οποιος ανεβει απο2.2.1 σε stock 2.3.3 και βαλει φωτο που ειχε απο πριν,θα το δει αμεσως Iσως, αν εχει και καποιος αλλος την simply ας μας πει την εμπειρια του. Το gallery ανοιγει αστραπιαια οκ, απλα δεν διορθωνει τις pics οταν κανεις zoom in, τις δειχνει παλι pixelιασμενες. Edited April 17, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Γιατι να γυρισεις πισω σε 2.2? Οταν λες οτι το odin δεν κανει την εγκατασταση τι εννοεις?εβαλες το τηλεφωνο σε download mode???την js8 την εβαλες εσυ η καποιος αλλος?? @freddaras ρουταρισε με cf-root,εχει βγει για την JVB Εγω την ειχα βαλει με την βοηθεια του Αλεξ αλλα ειχα καιρο να ασχοληθω και τωρα που ξαναπροσπαθησα κατι κανω λαθος...Θελω να βαλω την 2.2 για μπορεσει να παρει το update στην 2.3 χωρις να χρειαστει παλι custom rom... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Εγω την ειχα βαλει με την βοηθεια του Αλεξ αλλα ειχα καιρο να ασχοληθω και τωρα που ξαναπροσπαθησα κατι κανω λαθος...Θελω να βαλω την 2.2 για μπορεσει να παρει το update στην 2.3 χωρις να χρειαστει παλι custom rom... Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, νομιζω οτι θα περιμενουμε αρκετα για επισημο ελληνικο update στην 2.3... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, νομιζω οτι θα περιμενουμε αρκετα για επισημο ελληνικο update στην 2.3... Εχω μαθει πλεον με την Samsung και δεν προκειται να με παρει απο κατω:)!!!Ασε που μεχρι να αποφασισουν αυτοι ποτε θα ερθει το update εγω μπορει να εχω δωσει ηδη το galaxy.Οποτε θελω να το εχω ετοιμο με την επισημη ελληνικη 2.2...Αλλωστε ειναι κοντα το S2. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Aφού δεν το κάνει κανένας παλιός και περιμένετε εμένα, ας υπενθυμίσω ότι τα greeklish απαγορεύονται στο forum και ως εκ τούτου τα μηνύματα σε greeklish διαγράφτηκαν. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Iσως, αν εχει και καποιος αλλος την simply ας μας πει την εμπειρια του. Το gallery ανοιγει αστραπιαια οκ, απλα δεν διορθωνει τις pics οταν κανεις zoom in, τις δειχνει παλι pixelιασμενες. Και στις φωτογραφίες που έχω μέσα, και απο αυτές που τραβάω με την κάμερα, δεν κάνει διόρθωση στην simply, γιατί δεν χρειάζεται. Δηλαδή δεν μου εμφανίζει πιξέλιασμα. Κάνω ζοομ και κανονικά φαίνεται η εικόνα, χωρίς να μεσολαβεί χρόνος. Με simply 3 αυτό, αλλά το θυμάμαι και στην simply 2.7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Εχω μαθει πλεον με την Samsung και δεν προκειται να με παρει απο κατω:)!!!Ασε που μεχρι να αποφασισουν αυτοι ποτε θα ερθει το update εγω μπορει να εχω δωσει ηδη το galaxy.Οποτε θελω να το εχω ετοιμο με την επισημη ελληνικη 2.2...Αλλωστε ειναι κοντα το S2. Αν ειναι ετσι οκ τοτε:) Και στις φωτογραφίες που έχω μέσα, και απο αυτές που τραβάω με την κάμερα, δεν κάνει διόρθωση στην simply, γιατί δεν χρειάζεται. Δηλαδή δεν μου εμφανίζει πιξέλιασμα. Κάνω ζοομ και κανονικά φαίνεται η εικόνα, χωρίς να μεσολαβεί χρόνος. Με simply 3 αυτό, αλλά το θυμάμαι και στην simply 2.7. Ναι, χρονος δεν μεσολαβει, αλλ οταν κανω zoom ακομα και σε φωτογραφιες τραβηγμενες με καμερα 12 ΜΡ στο τερμα zoom ειναι pixelιασμενες. Με το τεελευταιο RC3 της simply 3.0 αυτα... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodo80s Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 θελω να καθαρισω πληρως το γαλαξια μου θυμιστε μου ποιος κωδικος κανει full format ? Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 θελω να καθαρισω πληρως το γαλαξια μου θυμιστε μου ποιος κωδικος κανει full format ? Όλα αυτά είναι στην πρώτη σελίδα. *2767*3855# Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 θελω να καθαρισω πληρως το γαλαξια μου θυμιστε μου ποιος κωδικος κανει full format ? Hard reset με *2767*3855# και απο τα settings της καρτας για πληρη διαγραφη των δεδομενων της εσωτερικης μνημης. edit - Σορρυ με προλαβε ο αγαπημενος μας mod. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodo80s Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Όλα αυτά είναι στην πρώτη σελίδα. *2767*3855# και να σκεφτεις αλεξ οτι κοιταξα 3 φορες πριν ρωτησω αλλα τι να πω ειμαι ακομα απο το χειρουργειο......ολα οκ ευχαριστω Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts