Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι οι διαφορετικες εκδοσεις που υποτιθεται οτι δινει το kies σε διαφορετικα regions. Αυτη με bootloaders σου επιτρεπει να εχεις στο κινητο το συνδυασμο των 3 κουμπιων για να μπαινεισ σε recovery και download mode.

Καταλαβα..Δηλ οποια κ να βαλω απο τις εκδοσεις δεν υπαρχει προβλημα..Επισης για να εχω των συνδυασμο των 3 κουμπιων πρεπει να βαλω αυτο που λεει with bootloader???Σωστα??Σορρυ αν γινομαι κουραστικος :(

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα, εξαλλου και οι 2 ελληνικα πληκτρολογια δεν εχουν. Ναι για να εχεις το συνδυασμο θες αυτον με booloaders.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εδώ είσαι..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

Ευχαριστώ.

CF-Root-XX_OXA_JVK-v3.1-CWM3RFS.zip

Αυτό είναι για την simply honey που έχω εγώ?

τι λέει η JVB ; την έχει φλασάρει κανένας ;

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Έχω την js8, αλλά από μπαταρία δεν λέει και πολλά πράγματα. Έχετε καμιά ιδέα φλασαρισματος που να είναι σε επίπεδο μπαταρίας καλύτερο.

εκτός από την js8 πάρχει γενικότερα αυτή τη στιγμή κάτι καλύτερο για το κινητό μας;

@red_herring

Κατάλαβα. Καλό ακούγεται. Δε μου λείπει γτ ποτέ δε το είχα :). Δεν έχω βρει κάτι πάντως στη honey που να μη μου αρέσει. Και οπτικά είναι σούπερ σε σχέση με juwe.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

τι λέει η JVB ; την έχει φλασάρει κανένας ;

Tην εχω βαλει απο το πρωι και την τεσταρω,βασικες διαφορες δεν φαινονται σε σχεση με την jvk,το μονο σιγουρο ειναι οτι εκαναν δουλεια με το lag που παρουσιαζε λογω φορτωματος μνημης,εως τωρα βλεπω οτι δεν μασαει πουθενα!!!

Το κακο ειναι οτι το πληκτρολογιο που ειχε ανεβασει ο Αλεξ δεν δουλευει γμτ,δεν βγαζει καν τα ελληνικα,3 φορες το φλασαρισα,αφαιρεσα και καποιες εφαρμογες μηπως ειχε προβλημα χωρου αλλα τιποτα.Αντιθετα το swype δουλευει αψογα

Tην εχω βαλει απο το πρωι και την τεσταρω,βασικες διαφορες δεν φαινονται σε σχεση με την jvk,το μονο σιγουρο ειναι οτι εκαναν δουλεια με το lag που παρουσιαζε λογω φορτωματος μνημης,εως τωρα βλεπω οτι δεν μασαει πουθενα!!!

Το κακο ειναι οτι το πληκτρολογιο που ειχε ανεβασει ο Αλεξ δεν δουλευει γμτ,δεν βγαζει καν τα ελληνικα,3 φορες το φλασαρισα,αφαιρεσα και καποιες εφαρμογες μηπως ειχε προβλημα χωρου αλλα τιποτα.Αντιθετα το swype δουλευει αψογα

Το HTC IME High resolution version (Froyo/2.2) από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416 δουλεύει;

Δεν ξερω,εχω βαλει το smart keyboard το οποιο δουλευει αψογα

Ευχαριστώ.

CF-Root-XX_OXA_JVK-v3.1-CWM3RFS.zip

Αυτό είναι για την simply honey που έχω εγώ?

Nαι αυτο ειναι. Το περνας και μετα περνας την simply 3.0 RC3 (αυτο θες να κανεις αν μαντευω καλα).

@red_herring

Κατάλαβα. Καλό ακούγεται. Δε μου λείπει γτ ποτέ δε το είχα :). Δεν έχω βρει κάτι πάντως στη honey που να μη μου αρέσει. Και οπτικά είναι σούπερ σε σχέση με juwe.

Δεν ειναι απλα καλο, ειναι τελειο. Αν το δοκιμασεις μετα δεν θα μπορεις να κανεις χωρις αυτο, πιστεψε με. Η simply honey ειναι μια χαρα ως τωρα, δεν της εχω βρει κουσουρι, ενω δινει με διαφορα το καλυτερο σημα στο wifi που εχω δει ποτε στις ρομ που εχω φορεσει στο κινητο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Nαι αυτο ειναι. Το περνας και μετα περνας την simply 3.0 RC3 (αυτο θες να κανεις αν μαντευω καλα).

Thanks. Καλά μαντεύεις.

Έχω την js8, αλλά από μπαταρία δεν λέει και πολλά πράγματα. Έχετε καμιά ιδέα φλασαρισματος που να είναι σε επίπεδο μπαταρίας καλύτερο.

εκτός από την js8 πάρχει γενικότερα αυτή τη στιγμή κάτι καλύτερο για το κινητό μας;

δεν νομιζω οτι η js8 εχει ασχημη καταναλωση μπαταριας...

δες την ZSJPK αλλα δεν θα εχει ελληνικο πληκτρολογιο, θα πρεπει να βαλεις

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

παιδια εχω την criskelo v25 για παω στην v32 πρεπει να ξανακανω το ιδιο απο την αρχη οπως με την v25?η περναω απο πανω με cwm την v32?

Απο πανω με cwm.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

με πρίζει ένας ηλίθιος στο facebook που πάει στη νομική και νομίζει οτι θα μου την μπει και μου έχει αποσπάσει όλη την προσοχή.

Θέλω λινκ της JKB χωρίς bootloaders μιας και τους έχω ήδη από την JKV και σκέτο pda με βολεύει :)

με πρίζει ένας ηλίθιος στο facebook που πάει στη νομική και νομίζει οτι θα μου την μπει και μου έχει αποσπάσει όλη την προσοχή.

Θέλω λινκ της JKB χωρίς bootloaders μιας και τους έχω ήδη από την JKV και σκέτο pda με βολεύει :)

για odin

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011901

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

μπιλλ είσαι ο θεός της νύχτας.. πραγματικά παιδιά θα κάνω copy/paste τον διάλογο να σας τον δώσω να έχετε να γελάτε :)

Kαλημερα.Οποιος θελει crt screen off animation

extended power menu

flyin animations

AND

two battery mods για την JVB παει εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12949583&postcount=1413 Επισης υπαρχουν και για deodexed JVB τα αντιστοιχα

εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12954491&postcount=345

αυτα τα flyin animations ειναι απιθανα

Kαλημερα.Οποιος θελει crt screen off animation

extended power menu

flyin animations

AND

two battery mods για την JVB παει εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12949583&postcount=1413 Επισης υπαρχουν και για deodexed JVB τα αντιστοιχα

εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12954491&postcount=345

αυτα τα flyin animations ειναι απιθανα

Για δωσε πληροφοριες Παρη.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Προσπαθω να περασω την επισημη ελληνικη 2.2 froyo στη συσκευη..Κατεβασα το firmware που αναφερει στην 1η σελιδα αλλα το odin δεν κανει την εγκατασταση...Εβγαλα το root απο το τηλεφωνο..Εχω βαλει την 2.2.1 JS8..Ενεργοποιημενος ο εντοπισμος σφαλματων usb αλλα τιποτα...Ξερεις κανεις αν χρειαζεται κατι το οποιο μου διαφευγει;;
Δημήτρης

Tι εχασα? Παναγιωτη φλασαρες GB? Πηρες φορα ε? :)

Εχουμε κανενα νεο για Kernel ή ακομα να βγουν τα sources? Ενημερωστε please γιατι απεχω λιγες μερες :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

παιδες μετα απο πολλες αλλαγες και μετα απο προβληματα που μου παρουσιαστηκαν αποφασισα να βαλω την επισιμη νεα εκδοση....(μετα απο ολικο φορματ και ολα τα σχετικα.....)...

στα γρηγορα..τωρα.....

το κινητο παει σφαιρα απλα μετα απο ολα αυτα που ειδαν τα ματακια μου με τις roms τις τελευταιες μερες μου φαινονται πολυ λιγα αυτα....:p

τωρα...

ο λογαριασμος μου στο facebook εξακολουθει να μην συνδέεται με τιποτα...

δεν εχει ελληνικο swype....ειδα πιο πανω οτι μπαινει αλλα αν δεν κανω λαθος πρεπει να γινω root...(ετσι δεν ειναι...?)

δεν μπορω να το κανω root με τιποτα..

για βοηθηστε λιγο εδω ρε παιδια...

ανοιγω το προγραμμα μου βγαζει κατι starting adb server συνδέω το κινητο και μετα το προγραμμα κολλάει....

η ψαχνει να βρει την συσκευη η φτανει στο σημειο "ok running psneuter και μενει εκει....

εχουν σπασει τα νευρα μου με αυτο το θεμα....

Κοιταξε λιγο στους xda εξηγει καπου πως πρεπει να πραξεις. Ενα λεπτο θαωτο βρω και θα βαλω λινκ

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Για δωσε πληροφοριες Παρη.
Παναγιωτη ολα πανε μια χαρα ως στιγμης,εχει διορθωθει το προβλημα με το lag λογω μνημης παρ΄ολο που φτανει μεχρι τα 280 mb φορτωμενης μνημης,μεχρι εκει δεν μασαει τιποτα,να φανταστεις την κρατουσα στα 278 mb επι ενα δεκαλεπτο και την ελιωνα,δεν καταλαβαινε τιποτα.Μετα το ρουταρισμα με το cf-root (δυστυχως ειναι μονοδρομος,δοκιμασα με adb και κολλησε το συμπαν,δεν γινεται) τα πραγματα ειναι ακομη καλυτερα,ο chainfire εχει κανει κατι ταρζανιες με τα tweaks που βαζει το cf-root και ρυθμιζει το min-free αρχειο και δουλευει σε χαμηλα επιπεδα κατειλημενης μνημης (ειμαι στο τσεκαρισμα ακομη σε αυτο το σημειο).Γενικα εχει πολυ ωραια λειτουργια,πιο στρωτο δουλεμα!!

Στα λινκ που εχω δωσει εχει εικονιδια και διαφορα καλουδια που την ομορφαινουν κατα πολυ και..κανουν την διαφορα!!!.Αυτο που θελω τωρα να δω ειναι το τι θα κανει με convert του file system σε ext4,τελευται το ειχα κανει στην jvk με ασχημα αποτελεσματα και ειμαι επιφυλακτικος,θα δειξει!!Με την ευκαιρια να πω κατι που δεν εχει αναφερθει εως τωρα πουθενα και ειναι απο αυτα που με εχουν κερδισει στην ginger..απο την 1.5 που ξεκινησα στο android μεχρι τις πιο προσφατες 2.2.1 υπηρχε ενα θεμα με την απεικονιση των φωτο στις οποιες ειδικα κατα το ζουμ ηταν ψιλοαπογοητευση,θαμπαδα και μαυρο χαλι!!!Εδω λοιπον η ginger κανει την διαφορα,η μερα με την νυχτα πλεον,διαφορα 100% !!!καιρος ηταν να το κανουν.

kalispera paidia mporo na peraso tin 2.3.3 me to kies patcher i kapia neoteri apo 2.2.1 pite mou ti vazo sto patcher afxaristo
οπως ακριβως στα ειπε ο Παναγιωτης πριν,odin και τελειωνεις,μην ασχολεισαι με kies και τετοια αφου υπαρχει η ευκολη λυση.;)

Δεν μπορω να το βρω αλλα αν ψαξεις στους xda σιγουρα θα το βρεις, ειναι εκει που εχει το προγραμμα για ροοτ.

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

• The topic was unlocked