Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όταν την έβαλα ένιωσα την ίδια διαφορά όταν είχα πρωτοβάλει την jpu

η ρομ πετάει.. γενικά έχουνε κάνει καλό port από τι κατάλαβα το μόνο που με ξενερώνει είναι οτι έχει πολύ stock ...

άθλιο player,άθλιο ξυπνητήρι,άθλιο player ... STOCK ! παραλίγο να νοσταλγήσω τον touchwiz...

πολλές επιλογές στα settings του cyanogen δεν τα έχω κοιτάξει όλα.. το μόνο που μου έκανε άκρως θετική εντύπωση είναι οτι το winamp μου βγαίνει και στην lockscreen :)

γενικά άμα δεις τα bugs και πεις εντάξει τα αντέχω τότε βουρ στο πατσά, μακράν καλύτερη 2.3.3 από τις υπόλοιπες.

α ρε γμτ δεν θα βγει σταθερη???

που θα παει... :devil:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε το εξής αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν θα πετύχει...κατέβσσε τον root explorer (paid), από μάρκετ...μετά πας dbdata-databases και σβήσε τα αρχεία που θα δεις να περιέχουν στην ονομασία τους την λέξη browser και market..μακάρι να βοηθήσει...

Sent from our Galaxy ...

Τελικά φίλε δεν άλλαξε τίποτα.. ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. :-)

Φιλε μου το πρόβλημα το αντιμετωπιζω εδώ και μήνες με κάρτα κοσμοτε με διαφορετικούς kernels και διαφορετικές ρομ είτε με wifi είτε με 3g αλλά μονο στο market.

Πάντως δεν θεωρώ το πρόβλημα αξεπέραστο, με την 2η 3η προσπάθειά μπαίνω κιεγω

ειναι προβλημα κοσμοτε φιλε μου. και εγω και ενας φιλος το ιδιο προβλημα 2-3 μερες τωρα.

Παίδες ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Είχα αγχωθεί και δεν μπορούσα να καταλάβω τι φταίει. Έλεος με αυτή την εταιρεία...

Κωνσταντίνος

--------------------------------------

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Τελικά φίλε δεν άλλαξε τίποτα.. ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. :-)

Παίδες ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Είχα αγχωθεί και δεν μπορούσα να καταλάβω τι φταίει. Έλεος με αυτή την εταιρεία...

Οκ...δεν νομίζω όμως να φταίει μόνο η cosmote, γιατί και εγώ cosmote έχω χωρίς τέτοιου είδους πρόβλημα, αλλά πάλι ποιος ξέρει..

Δοκιμάστε τουλάχιστον στα settings-εφαρμογές-διαχείρηση εφαρμογών, και κάντε clean data σε browser και μάρκετ, αν και δεν βλέπω φως

Sent from our Galaxy ...

Αντώνης

κανενας τροπος καλος για ροοτ τοy galaxy μια καλη ελληνικη froyo σταθερη και γρηγορη,επισης με καλο wi fi γιατι δεν λοκαρει και πολυ καλα.Υποψην ειναι μαμα ακομα και επισης να μην χαλασει η αυτονομια του γιατι τωρα παει πολυ καλα ευχαριστω

κανενας τροπος καλος για ροοτ τοy galaxy μια καλη ελληνικη froyo σταθερη και γρηγορη,επισης με καλο wi fi γιατι δεν λοκαρει και πολυ καλα.Υποψην ειναι μαμα ακομα και επισης να μην χαλασει η αυτονομια του γιατι τωρα παει πολυ καλα ευχαριστω

Διαβασε την πρωτη σελιδα του θεματος εδω...Η js8 ειναι καλη rom, αλλα γενικα με root και flasharisma δεν θα ειναι πια μαμα...

Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

Διαβασε την πρωτη σελιδα του θεματος εδω...Η js8 ειναι καλη rom, αλλα γενικα με root και flasharisma δεν θα ειναι πια μαμα...

οκ. το ειχα διαβασει το πρωτο αλλα ελεγα μηπως ειχαμε κανενα νεοτερο τροπο,να εισαι καλα σε ευχαριστω,η js8 που λες ειναι κομπλε απο ελληνικα και απο που μπορω να την κατεβασω?

οκ. το ειχα διαβασει το πρωτο αλλα ελεγα μηπως ειχαμε κανενα νεοτερο τροπο,να εισαι καλα σε ευχαριστω,η js8 που λες ειναι κομπλε απο ελληνικα και απο που μπορω να την κατεβασω?

Αν πας στο μεσο της πρωτης σελιδας που λεει

- Froyo firmware v.2.2.1 για το Galaxy S (ΧWJS8)

σου εχει ενα link http://www.multiupload.com/U1NMKK7TRT με αναλυτικες οδηγιες για οτι αλλο χρειαστεις...Ναι εχει ελληνικα.

Οκ...δεν νομίζω όμως να φταίει μόνο η cosmote, γιατί και εγώ cosmote έχω χωρίς τέτοιου είδους πρόβλημα, αλλά πάλι ποιος ξέρει..

Δοκιμάστε τουλάχιστον στα settings-εφαρμογές-διαχείρηση εφαρμογών, και κάντε clean data σε browser και μάρκετ, αν και δεν βλέπω φως

Sent from our Galaxy ...

Την έκανα την διαγραφή όπως ακριβώς μου είπες αλλά δεν άλλαξε κάτι. Για του λόγου το αληθές έβαλα την κάρτα μου στο κινητό της κοπέλας μου(galaxy 3) και κάνει ακριβώς τα ίδια.. τυχαίο; Δεν νομίζω!

Δεν μπορεί ρε Αντώνη να φταίνε 2 τηλέφωνα και όχι η cosmote.. :p

Εκτός αν έχει η δικιά μου sim το πρόβλημα.. τα άλλα παιδιά όμως που έχουν το ίδιο θέμα;

Δεν ξέρω, απλά. :X:rolleyes:

Κωνσταντίνος

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Απίστευτο το js8, βάλτο. Αν θές βοήθεια πές το, αν και είναι σχετικά απλή η διαδικασία.

Κωνσταντίνος

Την έκανα την διαγραφή όπως ακριβώς μου είπες αλλά δεν άλλαξε κάτι. Για του λόγου το αληθές έβαλα την κάρτα μου στο κινητό της κοπέλας μου(galaxy 3) και κάνει ακριβώς τα ίδια.. τυχαίο; Δεν νομίζω!

Δεν μπορεί ρε Αντώνη να φταίνε 2 τηλέφωνα και όχι η cosmote.. :p

Εκτός αν έχει η δικιά μου sim το πρόβλημα.. τα άλλα παιδιά όμως που έχουν το ίδιο θέμα;

Δεν ξέρω, απλά. :X:rolleyes:

ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΤΑΙΕΙ! Μετά από ένα reboot (ανάθεμα το) το κάνει και σε μένα!!!

Sent from Galaxy!

Αντώνης

ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΤΑΙΕΙ! Μετά από ένα reboot (ανάθεμα το) το κάνει και σε μένα!!!

Sent from Galaxy!

"Πρόβλημα σύνδεσης δεδομένων- Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή. Προσπαθείστε αργότερα."

Αυτό σου βγάζει; :lol:

Κωνσταντίνος

"Πρόβλημα σύνδεσης δεδομένων- Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή. Προσπαθείστε αργότερα."

Ναι, και στον browser και στο μάρκετ...

Τώρα δεν μπορώ λόγω δουλειάς το απόγευμα θα πάρω τηλ να τους βρίσω...

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Εχει σημα,σημα..μπανανα!!!:lol::lol:

Αν ανατρεξετε και σε παλιοτερα ποστ θα δειτε ποσες φορες εχουν αναφερθει προβληματα με χρηστες που εχουν cosmote..κατα τα αλλα,στο τελος του μηνα ζηταν τα λεφτα τους!!:p

Κατι αλλο τωρα,οσοι εχετε 2.3.3 και εχετε βαλει autokiller δοκιμαστε τις τιμες σε strict,δουλευει..οπως πρεπει να δουλευει!!!

Ναι, και στον browser και στο μάρκετ...

Τώρα δεν μπορώ λόγω δουλειάς το απόγευμα θα πάρω τηλ να τους βρίσω...

Sent from Galaxy!

Τους πήρα ήδη εγώ και περιμένω τηλέφωνο κατά τις 3.

Εμένα στο μαρκετ βγάζει άλλο μήνυμα, παρουσιάστηκε σφάλμα δικτύου, κάτι τέτοιο..

Κωνσταντίνος

Η cyanogen που λέτε για stock κτλ, εντάξει, όντως η samsung δεν έχει κακή δουλειά όσον αφορά τις εφαρμογές, το ui, κτλ. Αν και ποτέ δεν κράτησα TW launcher, σε όλα τα άλλα έχει κάνει καλή δουλειά οπτικά και λειτουργικά.

Αλλά το stock, έτσι όπως είναι στην CM τουλάχιστον τρέχει πιο γρήγορα.

Επίσης δοκιμάστε και την simply RC1, πολύ καλή, με ακόμα καλύτερο theme τώρα.

Και όπως έχω γράψει, όλες οι custom 2.3.3 πάνω στην JVK είναι ίδιες όσον αφορά το speed. Και οι περισσότερες είναι και πολύ σταθερές (darky/juwe/simply). Την διαφορά στην ταχύτητα την κάνει ο kernel κατα 95%, και ακόμα δεν έχει βγει κάτι καλό, υπομονή.

Γι' αυτό προτιμώ simply προς το παρόν, είτε με cf είτε με supercurio kernel.

Παιδια οι MultiDpi apps που βγαζουν καποιοι developers για τις rom τους, τι ακριβως ειναι και τι κανουν? Εχει να κανει με το οπτικο κομματι?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αν πας στο μεσο της πρωτης σελιδας που λεει

- Froyo firmware v.2.2.1 για το Galaxy S (ΧWJS8)

σου εχει ενα link http://www.multiupload.com/U1NMKK7TRT με αναλυτικες οδηγιες για οτι αλλο χρειαστεις...Ναι εχει ελληνικα.

ενταξει τα βρηκα,και κατι ακομα να σε ρωτησω και ξεκιναω:μπορω να βαλω πρωτα τη rom χωρις να ειναι ροοτ το τηλ. η πρεπει πρωτα να ροοταρω?

Παιδια οι MultiDpi apps που βγαζουν καποιοι developers για τις rom τους, τι ακριβως ειναι και τι κανουν? Εχει να κανει με το οπτικο κομματι?

Afaik η καθε android συσκευη εχει διαφορετικο dpi οποτε multi κανει για ολες

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

ενταξει τα βρηκα,και κατι ακομα να σε ρωτησω και ξεκιναω:μπορω να βαλω πρωτα τη rom χωρις να ειναι ροοτ το τηλ. η πρεπει πρωτα να ροοταρω?

Όχι δε χρειάζεται να ρουτάρεις, αν χρειαζότανε θα το έγραφε. Εξάλλου αν γίνεις ρουτ και βάλεις καινούρια ρομ θα φύγει το ρουτ...

- Alex

Είναι εφαρμογές που έχουν γραφτεί και υποστηρίζουν το μεγαλύτερο lcd pixel density που έχουν καταφέρει να ξεζουμίσουν κάποιοι από τις 4" (κυρίως) οθόνες.

Γενικώς, δεν μπορώ να πω ότι βλέπεις κάποια τρελλή διαφορά, διότι το μέγεθος του panel είναι μικρό, απλώς όσες εφαρμογές είναι multi dpi, ακόμα κι αν χρησιμοποιείς εσύ κάποιο αλλαγμένο pixel resolution setting, θα στις εμφανίζει σωστά, ενώ ανά περιπτώσεις θα τις εμφάνιζε με κομμένο κάδρο, παράγωνα κτλ κτλ

Ελπίζω να σε κάλυψα! :)

μπορείς να το κάνεις με οποία σειρά θες!.πάντως θα σου πρότεινα να διαβάσεις καλά τους οδηγούς πριν κανείς το οτιδήποτε για να είσαι σίγουρος γι' αυτό που κανείς...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

αν μπορεί καποιος να μου το επιβεβαιώσει, νομίζω οτι έχει καταπληκτικό σημα με την juwe 3.1 σε σχέση με 2.2.1 roms και η ομιλία είναι πεντακάθαρη. Η ιδέα μου είναι?

αν μπορεί καποιος να μου το επιβεβαιώσει, νομίζω οτι έχει καταπληκτικό σημα με την juwe 3.1 σε σχέση με 2.2.1 roms και η ομιλία είναι πεντακάθαρη. Η ιδέα μου είναι?

να ρωτησω κατι στα γρηγορα...?

αυτη η juwe 3.1 που λετε υποστηριζει ελληνικα...?

και αν ναι ο τροπος για να μπει ειναι σαν και αυτον(πανω κατω) που περιγραφεται στην πρωτη σελιδα για τη JS8....?

σορυ για τις ηλιθιες ερωτησεις απλα τωρα πανω κατω αρχισα να καταλαβαινω τι γινεται με το κινητο......

να ρωτησω κατι στα γρηγορα...?

αυτη η juwe 3.1 που λετε υποστηριζει ελληνικα...?

και αν ναι ο τροπος για να μπει ειναι σαν και αυτον(πανω κατω) που περιγραφεται στην πρωτη σελιδα για τη JS8....?

σορυ για τις ηλιθιες ερωτησεις απλα τωρα πανω κατω αρχισα να καταλαβαινω τι γινεται με το κινητο......

πολύ ποιο εύκολο αλλά εάν δεν ξέρεις καλύτερα να μην ασχοληθείς με τις 2.3.3.

Αλέξανδρε-τυχεράκια ξέρεις γιατί δεν μπορώ να περάσω τον gingerbread launcher στην ρομ ;

είναι λέει του συστήματος αλλά δεν κάνει install με τίποτα, το έκανα και paste στο /system/app αλλά και πάλι...

καμιά ιδέα;

μην μου πεις του μαρκετ γιατί δεν έχει το app drawer - κύβος που γουστάρω

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

πολύ ποιο εύκολο αλλά εάν δεν ξέρεις καλύτερα να μην ασχοληθείς με τις 2.3.3.

Αλέξανδρε-τυχεράκια ξέρεις γιατί δεν μπορώ να περάσω τον gingerbread launcher στην ρομ ;

είναι λέει του συστήματος αλλά δεν κάνει install με τίποτα, το έκανα και paste στο /system/app αλλά και πάλι...

καμιά ιδέα;

μην μου πεις του μαρκετ γιατί δεν έχει το app drawer - κύβος που γουστάρω

Δεν ξέρω ακριβώς για ποιόν launcher μιλάς, αλλά αν το app που πας να αντικαταστήσεις στο /system έχει και .odex, πρέπει να το σβήσεις κι αυτό.

- Alex

• The topic was unlocked