Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το στοκ samsung keyboard της JV1 έχει Ελληνικά κανονικά, και κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα βάλουν στην ελληνική έκδοση. Και φυσικά έχει και λεξικό. Αν θες μπορώ να φτιάξω ένα zip για CWM, απλά θέλω να υπολογίσω το χώρο πρώτα... αν θες κάνε ένα df -h από ένα terminal emulator και πες μου πόσος χώρος σου μένει στο /dev/block/stl9 ... και ποιά έκδοση swype έχεις (έχεις αλλάξει την JVK?)

Oι εντολές που είπα δε θα πιάσουν σε σένα, δεν έχεις Ολλανδική rom αλλά Γερμανική. Δεν ξέρω γιατί είναι γεμάτο το /system σου, αλλά αν έχεις κάποιες γερμανικές εφαρμογές μπορείς να τις αφαιρέσεις με τον ίδιο τρόπο για να κάνεις χώρο. Θα ρίξω μια ματιά στη δομή της JQ3 και θα σου πω...

EDIT: Δε βλέπω διαφορά εκτός από μια εφαρμογή HRS Hotels για ξενοδοχεία, μάλλον η JQ3 είναι απλά τίγκα. Aφού λοιπόν θες να βάλεις το swype, απλά αντί για τις Ολλανδικές εφαρμογές που δεν υπάρχουν, σβήσε το Swype! (που στην JQ3 είναι πολύ μεγάλο, 10ΜΒ).

rm /system/app/Swype.apk

rm /system/app/Swype.odex

αν δε θες το HRS Hotels, το σβήνεις με

rm /system/app/HRS-Android.apk

και συνέχισε. Αν θέλεις έλα στο chat να τα πούμε απ'ευθείας.

Δοκίμασα να το κάνω χτες το βράδυ 3 φορές αλλά καμια δεν έπιασε.Δεν μπορω να καταλάβω τι κάνω λάθος. Δεν μου βγάζει σφάλμα σε κάποια εντολή και στην τελευταία εντολή που γίνεται install το busybox ενώ την προηγούμενη φορά εμφάνιζε τα αρχεία που πάει να γράψει και έβγαζε μήνυμα ότι δεν φτάνει ο χώρος σε όλα τα αρχεία πλέον δεν εμφανίζει κανένα αρχείο. Δοκίμασα το superoneclick και απο ότι φαίνεται έγινα root.

Μπορώ τώρα να χρησιμοποιήσω κάποιον απο τους οδηγούς για να περάσω ελληνικό swype ή θα έχω πρόβλημα επειδή έγινa root με superoneclick?Ο root explorer είναι εφαρμογή και την βρίσκεις στο market?

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασα να το κάνω χτες το βράδυ 3 φορές αλλά καμια δεν έπιασε.Δεν μπορω να καταλάβω τι κάνω λάθος. Δεν μου βγάζει σφάλμα σε κάποια εντολή και στην τελευταία εντολή που γίνεται install το busybox ενώ την προηγούμενη φορά εμφάνιζε τα αρχεία που πάει να γράψει και έβγαζε μήνυμα ότι δεν φτάνει ο χώρος σε όλα τα αρχεία πλέον δεν εμφανίζει κανένα αρχείο. Δοκίμασα το superoneclick και απο ότι φαίνεται έγινα root.

Μπορώ τώρα να χρησιμοποιήσω κάποιον απο τους οδηγούς για να περάσω ελληνικό swype ή θα έχω πρόβλημα επειδή έγινa root με superoneclick?Ο root explorer είναι εφαρμογή και την βρίσκεις στο market?

O root explorer είναι εφαρμογή επι πληρωμή οπότε δε φαίνεται στο μάρκετ (εκτός αν έχεις κάποιον market enabler). Φυσικά μπορείς και να τη βρεις σε εναλλακτικά μαγαζάκια και στο ινερνετ!

ROOT φαίνεται εύκολα αν έγινες (έχεις ενα νέο εικονίδιο στις εφαρμογές "superuser"). Μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις πλέον το swype (δεν νομίζω θα έχεις κανένα πρόβλημα).

Απλά να αναφέρω κάτι για το root μέσω superonclick. Μπορεί σε κάποιες εφαρμογές να δίνεις δικαίωμα ροοτ αλλά αυτές να λένε οτι δεν είσαι root. Αν συμβεί κάτι τέτοιο απλά εγκατέστησε απο το market το "busybox" (έτσι θα το βρεις). Εναλλακτικά αν έχεις την εφαρμογή "titanium backup" στο "προβλήματα" έχει επιλογή "get busybox".

Βασίλης!

ρε συ ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

το δοκιμασα και τωρα και κλειδωσε οταν ημουν ακομη μεσα στο δωματιο, πριν βγω στο μπαλοκονι... :blink:

Μπορείς να μου πεις ποιο modem χρησιμοποιείς;

Εγώ έχω πάρα πολλά προβλήματα με το gps, δε λέει να κλειδώσει με τίποτα. Κάπως διορθώθηκαν τα πράγματα με το JPE, αλλά και μ' αυτό δεν κλειδώνω πάντα.

Προχτές για παράδειγμα το είχα ανοιχτό για 15' και δυστυχώς τζίφος (την ίδια ώρα το Desire κλείδωσε στο 1') :what:

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ανέβασα screenshots για να τα δεις.

1)Έχω black list.

2) Όχι , δεν έχει πρόσβαση, η εφαρμογή καταλαβαίνει πως στην συσκευή δεν υπάρχει σύνδεση δεδομένων

3) Ανέβασα στο dropbox screenshots γιατί βαριέμαι να γράφω :) goo.gl/bX2y9

ευχαριστω πολυ φιλε μου,

θα ριξω μια ματια. απο χθες αργα το βραδυ το ξεκινησα με black list. θα δω πως θα παει σημερα.

Λιγο προσοχη ομως με τις συστεμικες εφαρμογες γιατι αν blockαρατε καποιες θα εχετε προβληματα με τις κλησεις και γενικα τον dialer :)

(Θα προτεινα white list ωστε ολες οι νεες εφαρμογες να ειναι blocked εκτος αν θελουμε εμεις να "βγουν" στο net. )

θα συμφωνησω στο οτι θελει πολυ προσοχη το ολο θεμα.

πιστευω ομως οτι ειναι καλυτερο το black list, γιατι κλεινεις μονο οσες θελεις και ολες οι αλλες ειναι ανοιχτες.

στην white list πρεπει να τσεκαρεις οσες θελεις να εχουν προσβαση, και μπορει να ξεχασεις καμια σημαντικη (συστηματος) και να εχεις προβλημα.

θα δοκιμασω στην πραξη και θα βγαλω συμπερασματα :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Εγώ έχω πάρα πολλά προβλήματα με το gps, δε λέει να κλειδώσει με τίποτα. Κάπως διορθώθηκαν τα πράγματα με το JPE, αλλά και μ' αυτό δεν κλειδώνω πάντα.

Προχτές για παράδειγμα το είχα ανοιχτό για 15' και δυστυχώς τζίφος (την ίδια ώρα το Desire κλείδωσε στο 1') :what:

Τσέκαρε εφαρμογές τύπου cardiotrainer, που χρησιμοποιούν ενημέρωση θέσης.

Π.χ. η συγκεκριμένη μου δούλευε gg μέχρι την προτελευταία ενημέρωση που έδωσε το market και το gps ξαφνικά σταμάτησε να κλειδώνει!

Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

Μάλλον είχες ήδη γίνει root, αν όπως λες είχες κάνει όλες τις εντολές. Με το superoneclick έκανες overwrite κάποια αρχεία, και άφησες πολλά σκουπίδια στο xbin. Αν εγκαταστήσεις το busybox όπως είπε ο Βασίλης λογικά θα εισαι οκ. Και ναι, μπορείς να βάλεις το swype, κοίτα λίγες σελίδες πίσω για την τελευταία έκδοση.

- Alex

Αλεξανδρε ολα οκ φιλε για χθες. εγραψα τελικα ολες τις εντολες μεσω terminal (ακομα και τα remove) και ολα οκ !!!! μπηκε το swype μια χαρα :)

many thanks !!!!

Καλο μηνα σε ολους παλικαρια !!!! αντε και με επισημο ελληνικο τζιντζεροψωμο ευχομαι !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

παιδια πηγα να περασω την V10 του Darky αλλα μου βγαζει προβλημα με το symlink ο ficeto απο την ομαδα του Darky επε οτι το προβλημα οφειλεται στο οτι εχει γεμησει το system storage? αυτο ειναι ο φακελος system?
υπογραφή εκτός ορίων

Άλεξ την πέρασες τελικά την JVK?

Γιατί λογικά θα ακολουθήσω, αφού από τότε που πέρασα την JS8 (ίσως επειδή έκανα restore τα πάντα μέχρι και ρυθμίσεις εφαρμογών συστήματος από Titanium) η μπαταρία κρατάει 6-7 ώρες.... και η εφαρμογή για τα mail δεν ενημερώνεται αυτόματα αν και έχω επιλέξει refresh rate 30min....

Οπότε αφού θα το ξαναστήσω που θα το ξαναστήσω ας το κάνω μια και καλή το ΣΚ που θα έχω και χρόνο...

Αντώνης.

Καλησπέρα,

Παρασύρθηκα και δεν άντεξα, οπότε και πέρασα την jvk.

Όμως, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα..

Έκανα restore με το titanium, και από εκείνη την στιγμή, ή καλύτερα μετά από reboot crashαρει συνεχώς η γραμμή κατάστασης. Γράφει αναγκαστικό κλείσιμο και μετά από κανα 2-3 φορές που το σύστημα από μόνο του προσπαθεί να το ξανά-τρέξει, πλέον παύει να το προσπαθεί και αυτό. Αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει η γραμμή καθόλου.

Προφανώς, κάτι από την js5 που είχα περασμένη, κάνει conflict και με το systemui, μετά την επαναφορά με το titanium.

Μια λύση που σκέφτηκα, για να μην κάνω από την αρχή εγκατάσταση του λειτουργικού, είναι να flashαρω με odin μεμονωμένα pda ή phone, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται κάτι τέτοιο και αν τελικά με μια τέτοιου είδους κίνηση, θα είχα κάποιο αποτέλεσμα.

Θα εκτιμούσα πολύ όμως αν κάποιος έχει κάποια πιθανή λύση χωρίς να χρειαστεί "φτου κι απτην αρχή" εγκατάσταση.

Κατά τα άλλα η νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή προσπάθεια το Gingerbread σε γενικές γραμμές.

Matt

Καλησπέρα,

Παρασύρθηκα και δεν άντεξα, οπότε και πέρασα την jvk.

Όμως, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα..

Έκανα restore με το titanium, και από εκείνη την στιγμή, ή καλύτερα μετά από reboot crashαρει συνεχώς η γραμμή κατάστασης. Γράφει αναγκαστικό κλείσιμο και μετά από κανα 2-3 φορές που το σύστημα από μόνο του προσπαθεί να το ξανά-τρέξει, πλέον παύει να το προσπαθεί και αυτό. Αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει η γραμμή καθόλου.

Προφανώς, κάτι από την js5 που είχα περασμένη, κάνει conflict και με το systemui, μετά την επαναφορά με το titanium.

Μια λύση που σκέφτηκα, για να μην κάνω από την αρχή εγκατάσταση του λειτουργικού, είναι να flashαρω με odin μεμονωμένα pda ή phone, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται κάτι τέτοιο και αν τελικά με μια τέτοιου είδους κίνηση, θα είχα κάποιο αποτέλεσμα.

Θα εκτιμούσα πολύ όμως αν κάποιος έχει κάποια πιθανή λύση χωρίς να χρειαστεί "φτου κι απτην αρχή" εγκατάσταση.

Κατά τα άλλα η νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή προσπάθεια το Gingerbread σε γενικές γραμμές.

Έχουμε πει πολλές πολλές φορές ότι ΔΕΝ κάνουμε επαναφορά ολική με το titanium σε καινούρια rom. ΜΟΝΟ τις extra εφαρμογές που βάλαμε εμείς (που είναι συμβατές εννοείται με την καινούρια rom). ΟΧΙ του συστήματος.

Στη θέση σου πάντως θα περνουσα ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ καινούρια XXJVY! (2.3.3) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1017656

Edited by Tyxerakias
- Alex

Έχουμε πει πολλές πολλές φορές ότι ΔΕΝ κάνουμε επαναφορά ολική με το titanium σε καινούρια rom. ΜΟΝΟ τις extra εφαρμογές που βάλαμε εμείς (που είναι συμβατές εννοείται με την καινούρια rom). ΟΧΙ του συστήματος.

Στη θέση σου πάντως θα περνουσα ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ καινούρια XXJVY! (2.3.3) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1017656

Πολύ καλό, καλό μήνα!!!!!!!!

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Η εξυπνάδα αυτή ήταν....οτι δεν έκανα ολική επαναφορά!!!!

Επέλεξα ο «ειδικός» με το χέρι και κάποια απο το σύστημα,που θεώρησα «άκακα».

Αν δεν υπάρχει λύση, με βλέπω να φλασάρω την καινούρια.

Thanks anyway

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Matt

Μολις φλασαρα ειναι απιστευτα smooth...

Edited by tailer35
Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

Η εξυπνάδα αυτή ήταν....οτι δεν έκανα ολική επαναφορά!!!!

Επέλεξα ο «ειδικός» με το χέρι και κάποια απο το σύστημα,που θεώρησα «άκακα».

Αν δεν υπάρχει λύση, με βλέπω να φλασάρω την καινούρια.

Thanks anyway

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Είναι τελείως διαφορετική έκδοση του λειτουργικού, μόνο εφαρμογές extra είναι άκακες, όπως το Swype ή κάτι παρόμοιο. Το framework είναι διαφορετικό, οι βιβλιοθήκες διαφορετικές σχεδόν όλες... εγώ στη θέση σου θα ξαναφλάσαρα από την αρχή.

Μολις φλασαρα ειναι απιστευτα smooth...

Είδες που στα'λεγα; Θα τη βάλω κι εγώ το βράδυ που θα πάω σπίτι :p

- Alex

Τι βελτιώνει η XXJVY σε σχέση με τηνJVK ξέρουμε?

edit: Μάλιστα τώρα είδα τη βελτιώνει!!!!!!!!!!!!!!

παιδια μολις εβαλα και εγω JVY, σκιιστεεεε (Κοντεντος)

παιδια μολις εβαλα και εγω JVY, σκιιστεεεε (Κοντεντος)

Γμω τον περιορισμο μου μεσα....απο το γραφειο δεν μπορω ν δω...ρε ρεμαλια μπας και ειναι πρωταπριλιατικο αστειο??:lol:

Αν δεν για πειτε τι βελτιωσεις εχει απο την JVK.:O

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Γμω τον περιορισμο μου μεσα....απο το γραφειο δεν μπορω ν δω...ρε ρεμαλια μπας και ειναι πρωταπριλιατικο αστειο??:lol:

Αν δεν για πειτε τι βελτιωσεις εχει απο την JVK.:O

Και εγω στο γραφειο ειμαι και χωρις περιορισμο αλλα παλι δεν μπορω να δω τιποτα...................... 1η Απριλιου.....................

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Και εγω στο γραφειο ειμαι και χωρις περιορισμο αλλα παλι δεν μπορω να δω τιποτα...................... 1η Απριλιου.....................

Χρονια μας πολλααααααα .......:wacko::wacko:

:lol::lol::lol::lol:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

ειναι επειδη ολοι οι δορυφοροι ειναι στραμενοι τωρα προς λιβυη μερια

εβαλα την darky v10 rc3 χτες το βραδυ μεχρι στιγμης εχω εξαιρετικες εντυπωσεις και ιδιαιτερα για την γκαλερυ στο οποιο δε περιμενω πια οταν ανοιγω φακελο με φωτος να δειξει ολες τις φωτογραφιες τις εχει εκει ετοιμες

περισσοτερα αυριο μετα απο τα πουσαρισματα σημερα

λες ε?

:lol::lol::lol:

αμα δεις παραπανω γραφω οτι φοραω την Miui 2.3.3

δεν νομιζω οτι εχει σχεση με τα γνωστα μοντεμς που συνανταμε zsjpe, jpy κτλ

στις πληροφοριες γραφει παντως οτι φοραει το XXJPM :confused:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

παιδια εχω την darky 9.5 και μετα απο επανακινηση δεν λειτουτουργη το μεσαιο κουμπι το home

se rekovery μπενει οταν ειναι κλειστο

παιδια εχω την darky 9.5 και μετα απο επανακινηση δεν λειτουτουργη το μεσαιο κουμπι το home

se rekovery μπενει οταν ειναι κλειστο

Δεν κατάλαβα τίποτα... :p

- Alex

δοκιμασε το JPG modem , μακραν το καλυτερο και τα εχω δοκιμασει ολα

Μπορείς να γυρίσεις από τον ultimate kernel 1.3 beta 3 στον 1.2 gold;

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

• The topic was unlocked