suspect21 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 παλικαρια, επειδη μερικες φορες τρωω σκαλωμα στο μυαλο μου, για εξηγηστε μου : εμενα γραφει android system recovery 3e. εχει ομως και την επιλογη apply sdcard:update.zip. εχω το cmw η το απλο 3e ? εχω και το recovery mode, και το download mode (με το volume down). μπορει να εξηγησει καποιος πως ειναι αυτα τα πραγματα ? σιγουρα ενδιαφερει κι'αλλους. *αν τα γραφει στην πρωτη σελιδα και δεν τα εχω δει. πειτε μου πριν απαντησετε :). εχεις το 3e για να βαλεις το cwm πρεπει να βαλεις το 2e και μετα βαζεις το αρχειο cwm στην εσωτερικη sd το μετονομαζεις σε update και μετα πας στο recovery 2e και πατας το sdcard:update.zip μετα ξαναπατας απο οτι θυμαμαι και μετα εισαι σε cwm :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 καλησπέρα! Έχει λίγες μέρες που γύρισα από εξωτερικό και το ίντερνετ μου λες και χάθηκε στη διαδρομή... Πριν πάω όλα καλά 3g όποτε ήθελα εγώ (με APNdroid), εκεί προφανώς δεν έπιανε το 3g της cosmote και τώρα που είμαι ελλάδα τίποτα! Δεν συνδέεται σε ίντερνετ (3g, H, gprs) για κανένα λόγο! :S Λίγο βοήθεια. Τι παίζει να έγινε?? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 εχεις το 3e για να βαλεις το cwm πρεπει να βαλεις το 2e και μετα βαζεις το αρχειο cwm στην εσωτερικη sd το μετονομαζεις σε update και μετα πας στο recovery 2e και πατας το sdcard:update.zip μετα ξαναπατας απο οτι θυμαμαι και μετα εισαι σε cwm :) Η βαζει custom rom που το περιεχει;) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Η βαζει custom rom που το περιεχει;) ο Αντωνης να βαλει custom rom??? :lol::lol::lol: περα απο την πλακα νομιζω οτι γινεται και αμα κατεβασεις το rom manager απο το μαρκετ αλλα ο τροπος ειναι περιπου παρεμφερης με αυτον που ανεφερα παραπανω βεβαια ολες οι custom rom οπως ειπες εχουν ηδη cwm :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Κι'ομως, ερχεται η μερα που θα βαλω custom. Βασιλη μην ξεχνας οτι εδω μεσα 3 δυσκολα τειχη υπαρχουν. εγω, ο Παναγιωτης, και ο Αλεξανδρος. Ο παναγιωτης εβαλε darky, ο Αλεξανδρος ειναι κατα 99% ετοιμος. εεεε δεν θα μεινω κι'εγω ετσι. πρεπει να αναβαθμιστω επιτελους. μη με κοροϊδευετε κιολας. :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Δεν ήξερα οτι δεν θα δούλευε σε CWM3 καθώς δεν έχω βάλει ποτέ μου..Sorry. Είδα οτι πρέπει να αλλαχτεί το script, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα το κάνω σωστά καθώς οι γνώσεις και ο χρόνος που διαθέτω δεν επαρκούν αφού δεν έχω και που να το δοκιμάσω. Πάντως μπορείτε εύκολα να το κάνετε με adb/root explorer. Μέσα στο zip που έδωσα, στον φάκελο system, έχει 3 υποφακέλους. Πχ, στον φάκελο /system/app έχει 3 αρχεία, αυτά τα βάζετε στον φάκελο /system/app του κινητού. Αντοιστοίχως για τα αρχεία του φακέλου /system/lib του zip και /system/fonts. Εγώ έτσι το κάνω, απλά έχω βρει ένα έτοιμο script και το γράφω. Τώρα με το καινούριο μου είναι κάπως. Είδα και το script του Tyxerakias, δεν ξέρω αν θα δουλέψει αν το τροποοιήσω για το δικό μου zip, αν είναι να δουλέψει, θα το κάνει ο δημιουργός του :) Tip: Αντί για adb, μπορείτε να δουλεύετε με το Android Commander. Που κάνεις pull/push τα αρχεία σε γραφικό περιβάλλον. Αρκεί να πατήσετε πρώτα σε cmd τις εντολές adb root mount -o remount rw /system Edited March 31, 2011 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 καλησπέρα! Έχει λίγες μέρες που γύρισα από εξωτερικό και το ίντερνετ μου λες και χάθηκε στη διαδρομή... Πριν πάω όλα καλά 3g όποτε ήθελα εγώ (με APNdroid), εκεί προφανώς δεν έπιανε το 3g της cosmote και τώρα που είμαι ελλάδα τίποτα! Δεν συνδέεται σε ίντερνετ (3g, H, gprs) για κανένα λόγο! :S Λίγο βοήθεια. Τι παίζει να έγινε?? Πηγαινε settings->wireless and networks->mobile networks->access point names και δες (με το apndroid ενεργοποιιμενο ετσι ωστε να εχεις internet) το APN της cosmote. Λογίκα πρεπει να σου εχει αλλαξει το ονομα του μονιμα επειδη εχει κολησει το apndroid. Μετονομασε τo σε: Name: Cosmote, APN: Internet και λογικα θα εισαι κομπλε...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Πηγαινε settings->wireless and networks->mobile networks->access point names και δες (με το apndroid ενεργοποιιμενο ετσι ωστε να εχεις internet) το APN της cosmote. Λογίκα πρεπει να σου εχει αλλαξει το ονομα του μονιμα επειδη εχει κολησει το apndroid. Μετονομασε τo σε: Name: Cosmote, APN: Internet και λογικα θα εισαι κομπλε...:happy: Όντως είχε αλλάξει αλλά κ τώρα που το επανέφερα εγώ δεν υπάρχει διαφορά... Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 ο Αντωνης να βαλει custom rom??? περα απο την πλακα νομιζω οτι γινεται και αμα κατεβασεις το rom manager απο το μαρκετ αλλα ο τροπος ειναι περιπου παρεμφερης με αυτον που ανεφερα παραπανω βεβαια ολες οι custom rom οπως ειπες εχουν ηδη cwm :) Ναι Bill γινεται και ετσι, ειναι πολυ ευκολο. Κι'ομως, ερχεται η μερα που θα βαλω custom. Βασιλη μην ξεχνας οτι εδω μεσα 3 δυσκολα τειχη υπαρχουν. εγω, ο Παναγιωτης, και ο Αλεξανδρος. Ο παναγιωτης εβαλε darky, ο Αλεξανδρος ειναι κατα 99% ετοιμος. εεεε δεν θα μεινω κι'εγω ετσι. πρεπει να αναβαθμιστω επιτελους. μη με κοροϊδευετε κιολας. :lol: :lol: :lol: :lol: Antoine σα δεν ντρεπεσαι, γκοτζαμ κι επισημοτατος news editor με πειραγμενες/ανεπισημες/σατανικες ρομ? Αυτα ειναι του διαβολου!!:devil: Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Όντως είχε αλλάξει αλλά κ τώρα που το επανέφερα εγώ δεν υπάρχει διαφορά... διεγραψε τα εντελως, κανε μια επανεκινηση, και μετα επανεφερετα σε 2 λεπτα με τον οδηγο που εχω φτιαξει στο Blog μου. http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html edit : Antoine σα δεν ντρεπεσαι, γκοτζαμ κι επισημοτατος news editor με πειραγμενες/ανεπισημες/σατανικες ρομ? Αυτα ειναι του διαβολου!!:devil: εεεεμμμμμ....εγω δεν ξερω απο τετοια. ειμαι "rookier editor" ακομα.:lol::lol::lol: Θα επρεπε να ντρεπεσαι ομως κι'εσυ που μου στελνεις Pm και με σκανδαλιζεις με custom roms Και kernels Που περνας. :lol::lol: εγω δεν ξερω τιποτα. ειμαι μικρο και αβγαλτο παιδακι ακομα. :lol::lol: Edited March 31, 2011 by TonyK Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Πάντως μπορείτε εύκολα να το κάνετε με adb/root explorer. Μέσα στο zip που έδωσα, στον φάκελο system, έχει 3 υποφακέλους. Πχ, στον φάκελο /system/app έχει 3 αρχεία, αυτά τα βάζετε στον φάκελο /system/app του κινητού. Αντοιστοίχως για τα αρχεία του φακέλου /system/lib του zip και /system/fonts. Ενταξει το περασα με Root Explorer μια χαρα . Ευχαριστω . :lol: Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Κι'ομως, ερχεται η μερα που θα βαλω custom. Βασιλη μην ξεχνας οτι εδω μεσα 3 δυσκολα τειχη υπαρχουν. εγω, ο Παναγιωτης, και ο Αλεξανδρος. Ο παναγιωτης εβαλε darky, ο Αλεξανδρος ειναι κατα 99% ετοιμος. εεεε δεν θα μεινω κι'εγω ετσι. πρεπει να αναβαθμιστω επιτελους. μη με κοροϊδευετε κιολας. :lol: :lol: :lol: :lol: εγώ δεν βρίσκω νόημα στο να έχει κάποιος επίσημες ρομς, θυμάμαι την πρώτη βδομάδα που είχα το κινητό μπορεί να μην ήξερα τι είναι το root αλλά είχα custom 2.1(samset κάτι που παρεπιπτόντως ήταν για τα μπάζα) Info 1 : Η Doc 1.3(2.3.3) φένεται να έχει σοβαρά προβλήματα στην μπαταρία, θα κάνω σήμερα καλιμπράρισμα μπας και στρώσει και θα ενημερώσω. Info 2 : Αναμένονται αλλαγές στην darky δεν ξέρω πόσο σύντομα αλλά λένε για OTA updates. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Όριστε το ελληνικό gingerbread keyboard από την JV1 για CWM flash, με όλα τα Τ9 λεξικά (αλλά από τις δοκιμές του flik χωρίς ελληνικό λεξικό). Δεν ξέρω ποιά είναι η διαφορά με αυτό που έδωσε ο flik, πιάνει πάντως το μισό χώρο, αν θέλετε δοκιμάστε το... ειδικά εσείς που ξέρετε ότι έχετε χώρο, αφού βάλατε κάποιο άλλο. Πρέπει να έχετε χώρο στο system γι'αυτό. Αν έχετε την JVK, μπορείτε να κάνετε χώρο σίγουρα βγάζοντας το Daily Briefing app που είναι τεράστιο (InfoAlarm.apk + InfoAlarm.odex, αν το χρησιμοποιείτε δεν ξέρω, βγάλτε κάτι άλλο μέχρι να έχετε 6ΜΒ ελεύθερα στο /system. Αν βάλατε το άλλο gingerkeyboard, βγάλτε το αρχείο GingerKeyboard.apk από το /system/app , με το root explorer, πριν κάνετε κάτι. Iδού: http://www.multiupload.com/8LFOTSBR0C Aυτό είναι για JVK χρήστες, ΔΕΝ ξέρω αν δουλεύει σε Froyo γιατί δεν το έχω δοκιμάσει (ακόμα). Edited March 31, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 To δοκίμασα. Δουλεύει κανονικά όπως αυτό που ανέβασα εγώ. Έχει βέβαια μικρότερο μέγεθος οπότε είναι σαφώς προτιμητέο. Βέβαια μετά οι γλώσσες βγαίνουν σβήνοντας κάποια αρχεία μέσα απο το .apk, αυτό για όσους έβαλαν ήδη το δικό μου, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, το σβήνετε και περνάτε του Alex. Παρατήρησα το εξής όμως. Στο λεξικό της Αγγλικής γλώσσας, βγάζει απο πάνω καθώς γράφεις υποδείξεις. Σε αυτό που ανέβασες, όταν διαλέγεις ελληνικά δεν λέει απο κάτω "λεξικό διαθέσιμο", άρα δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία. Το περίεργο είναι οτι και σε αυτό που ανέβασα εγώ δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά στην επιλογή γλώσσας, κάτω απο τα Ελληνικά, λέει λεξικό διαθέσιμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 εγώ δεν βρίσκω νόημα στο να έχει κάποιος επίσημες ρομς, θυμάμαι την πρώτη βδομάδα που είχα το κινητό μπορεί να μην ήξερα τι είναι το root αλλά είχα custom 2.1(samset κάτι που παρεπιπτόντως ήταν για τα μπάζα) . στο θεμα custom vs επισημη δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος κανονας. νομιζω οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο το τι επιλεγει ο καθενας. Επισημη επιλεγει καποιος συνηθως : 1) γιατι θελει να ειναι σιγουρος παντα οτι δεν θα του φαει καποιο κολλημα που προερχεται απο καποιο bug του δημιουργου (βασικος λογος για τον οποιο παραμενω με επισημη ρομ εγω) 2) γιατι δεν εχει τις γνωσεις η δεν εχει τον χρονο να διαβασει ωστε να μπορεσει να βαλει και να δοκιμασει custom rom. καποιοι εχουν γραψει εδω οτι δεν εχει νοημα να εχεις μια συσκευη οπως το galaxy και να μην το πειραζεις. διαφωνω και σε αυτο. δεν ειναι παλι κανονας αυτο. τρανταχτο παραδειγμα το δικο μου galaxy που το ειχα με jg1 καλοστημενο και ρυθμισμενο και πηγαινε μια χαρα. και οταν το εβαζα διπλα σε custom galaxy οι διαφορες ηταν στην πραγματικοτητα μηδαμηνες (αν εξαιρεσουμε το οπτικο look και τα themes των custom). ολα τα παραπανω δεν σημαινουν οτι κατακρινω η κατηγορω οσους βαζουν custom. ισα ισα που χαιρομαι οταν βλεπω οτι ευχαριστιεστε και εκμεταλλευεστε πληρως το μηχανημα που εχετε σκασει τοσα χρηματα για να το αγορασετε. απλα θελω να πω οτι δεν ειναι γενικος κανονας οτι χωρις custom rom η συσκευη οτι ειναι χαλια. εγω ειμαι με jpy ακομα και ειμαι μια χαρα. φυσικα και θα ηθελα να βαλω την js8. φυσικα και σκεφτομαι να βαλω καποια στιγμη καποια 2.3 και καποιο καλο kernel. απλα απο πολυ παλια ειμαι της φιλοσοφιας οτι "ποτε μην πειραζεις κατι που δουλευει καλα" . Αλεκο να σου στειλω το κινητο μου με courier να μου το...αναβαθμισεις λιγακι ? χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) To δοκίμασα. Δουλεύει κανονικά όπως αυτό που ανέβασα εγώ. Έχει βέβαια μικρότερο μέγεθος οπότε είναι σαφώς προτιμητέο. Βέβαια μετά οι γλώσσες βγαίνουν σβήνοντας κάποια αρχεία μέσα απο το .apk, αυτό για όσους έβαλαν ήδη το δικό μου, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, το σβήνετε και περνάτε του Alex. Παρατήρησα το εξής όμως. Στο λεξικό της Αγγλικής γλώσσας, βγάζει απο πάνω καθώς γράφεις υποδείξεις. Σε αυτό που ανέβασες, όταν διαλέγεις ελληνικά δεν λέει απο κάτω "λεξικό διαθέσιμο", άρα δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία. Το περίεργο είναι οτι και σε αυτό που ανέβασα εγώ δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά στην επιλογή γλώσσας, κάτω απο τα Ελληνικά, λέει λεξικό διαθέσιμο.. Ε, καλύτερα να μη λέει όταν δεν υπάρχει, παρά να λέει και να μην υπάρχει :) Ωραία, άρα δουλεύει. Άραγε δουλεύει και σε Froyo? Θα δοκιμάσω να δω. Το Froyo Samsung keypad πάντως έχει λεξικό στα ελληνικά... άρα μάλλον δεν είναι η έκδοση που τελικά θα βγει στην Ελλάδα. Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι γιατί είναι διαφορετικά, το δικό σου περιέχει αυτό το extra τεράστιο gingerkeyboard.apk, και μάλλον είναι από κάποια custom rom. Aν κοιτάξεις την έκδοση, π.χ. με το titanium, του Samsung keypad, είναι κάποιο πιο καινούριο; Edited March 31, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Είναι νομίζω απο insanity. Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά απο κάποια custom την έφτιαξα. Νομίζω πως ναι, θα δουλεύει και σε froyo, τουλάχιστον το δικό μου απο froyo είναι, και δεύτερον ολα τα keyboards που έχω δει, δούλευαν και στα δυο συστήματα. Βγήκε η juwe 3.0!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Είναι νομίζω απο insanity. Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά απο κάποια custom την έφτιαξα. Νομίζω πως ναι, θα δουλεύει και σε froyo, τουλάχιστον το δικό μου απο froyo είναι, και δεύτερον ολα τα keyboards που έχω δει, δούλευαν και στα δυο συστήματα. Βγήκε η juwe 3.0!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ερώτηση... Τα άλλα λεξικα δουλεύουν; π.χ. Το ιταλικό. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnorthosisAmmoxo Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδιά παρακαλώ βοηθήστε. Εχω το Darkys 9.5 με το HoneyComb Theme 5.1 και όταν ανοίγω το κινητό μου μετά την φόρτιση η μπαταρία είναι στο 89%. Επίσης το video recording δεν δουλέυει, μου βγάζει το μήνυμα ''camera failed, recording failed''' Καμια βοήθεια;:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 "ποτε μην πειραζεις κατι που δουλευει καλα" . Αλεκο να σου στειλω το κινητο μου με courier να μου το...αναβαθμισεις λιγακι ? χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol: συμφωνώ απόλυτα, απλά επειδή το δικό μου είχε το τραγικό boot animation της vodafone αυτομάτως ήθελα να το πετάξω στην θάλασσα που είναι δίπλα. Οι επίσημες σίγουρα είναι καλές απλά οι custom έχουν το καλό οτι είναι ήδη τροποποιημένες όπως πρέπει :) Αν βάλεις custom σου προτείνω juwe 1.9(αρκετά λιτή και ωραία) darky 9.5 (υπερπλήρης με τα πάντα όλα) και φυσικά voodoo kernel μαζί με ένα ωραίο ext4 partition. Για περαιτέρω πειραματισμούς με gingerbread MiUI/Doc v.1.3(είτε stock kernel είτε CF) Παιδιά παρακαλώ βοηθήστε. Εχω το Darkys 9.5 με το HoneyComb Theme 5.1 και όταν ανοίγω το κινητό μου μετά την φόρτιση η μπαταρία είναι στο 89%. Επίσης το video recording δεν δουλέυει, μου βγάζει το μήνυμα ''camera failed, recording failed''' Καμια βοήθεια;:(:(:( Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και φλάσαρε την 9.5δαρκυ από CWM και θα είσαι κομπλέ. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Λοιπόν , μετά από πάρα πολλές δοκιμές , με διάφορες ρομ , ρυθμίσεις , εφαρμογές , νομίζω πως κάτι κατάφερα στο θέμα της μπαταρίας... Γενικά στο κινητό μου έχω πάντα αρκετές εφαρμογές , γύρω στις 100 τουλάχιστον. Πάντα , με όλες τις ρομ , όσες περισσότερες εφαρμογές βάζω , τόσο λιγότερο βλέπω να μου κρατάει η μπαταρία. Όπως και να έχει , έφτασα στο σημείο με την "κλασική" για μένα χρήση το κινητό να κρατάει λιγότερο από 10 ώρες... Μέχρι που δοκίμασα να βάλω ένα firewall , το droidwall συγκεκριμένα. Το ρύθμισα να επιλέγω εγώ ποιες εφαρμογές να "κόβει" και επέλεξα όσες δεν έχουν κανένα λόγο να χρησιμοποιούν ίντερνετ... Όσες εφαρμογές ήθελα να έχουν ίντερνετ , φυσικά τις επέτρεψα. Το δια ταύτα ; Το κινητό μου βγάζει 2 ολόκληρες μέρες άνετα :blink: Φυσικά μετά από 2-3 διήμερα ξεκίνησα να το βάζω στην πρίζα κάθε βράδυ όπως κάνω πάντα , αλλά πλέον αν βρεθώ κάπου για διανυκτέρευση μπορώ άνετα να μην ασχοληθώ με την φόρτιση. Για ενημερωτικούς λόγους , έχω την Juwe 1.9 , συνέχεια ενεργή σύνδεση δεδομένων , Gmail που χτυπάει κάθε 3 και λίγο , καιρό να ανανεώνει ανά ώρα , live wallpaper , facebook widget με ανανέωση κάθε 15 από τον launcher pro plus , ebuddy ενεργό όλη την ώρα , GPS+bt ακουστικά και playback 1,5 ώρα* και φυσικά τηλέφωνα-μηνύματα κ.τ.λ. *Πηγαίνω και έρχομαι στην δουλειά με το ποδήλατο , έχω βάλει μια χειροποίητη βάση στο τιμόνι και το έχω για κοντέρ , κάνω και steam μουσική στα ΒΤ ακουστικά :) καλησπερα φιλε μου, μιας και διαβασα οτι εχεις θετικη αποψη για την εφαρμογη droidwall οσο αφορα την αυτονομια, την εγκατεστησα κι'εγω για να την δοκιμασω. μπορεις να μου πεις : 1) χρησιμοποιεις την black list η την white list ? 2) αν καποια εφαρμογη την εχεις αποκλεισει απο το να χρησιμοποιει το 3g Και το wifi, ακομα και οταν την ανοιξεις εσυ, παλι δεν θα εχει προσβαση στο ιντερνετ ? 3) ποιες εφαρμογες εχεις αποκλεισει ? αν μπορεις να μου γραψεις μια λιστα θα με διευκολυνες :). ευχαριστω εκ'των προτερων :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ερώτηση... Τα άλλα λεξικα δουλεύουν; π.χ. Το ιταλικό. Ναι ισπανικό, ιταλικό, και αγγλικο που δοκιμασα λειτουργουν. Στο ελληνικο κάνει διορθώσεις μόνο στα ονοματα των επαφων. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 παιδια απο το ψεχνανισμα που εχω κανει στο κινητο μου, απο την μερα που το αγορασα, και χρησιμοποιωντας τουλαχιστον 4 εφαρμογες που κανουν Monitoring ωστε να κοιταζω τι τρωει την μπαταρια, η μεγαλυτερη καταναλωση στο κινητο μας προερχεται απο το swype !!!! καρατσεκαρισμενο !!!! την ρουφαει την μπαταρια !!!! δοκιμαστε να γραψετε συνεχεια ενα κειμενο για 10 λεπτα, και πειτε μου ποσο % επεσε η μπαταρια. προχτες εγραψα 7-8 απαντησεις εδω στο Myphone απο το tapatalk, ενω ημουν εκτος σπιτιου με χρηση 3g, και η μπαταρια επεσε 8-10% αν θυμαμαι καλα !!!! δοκιμαστε να γραψετε για 5 λεπτα συνεχομενα ενα κειμενο και πειτε μου ποσο % θα κατεβει η μπαταριουλα σας !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Η αλήθεια είναι ότι το swype χρησιμοποιεί αρκετά τον επεξεργαστή αλλά νομίζω πως το να το αφήσουμε στην άκρη και να γράφουμε με τον κλασικό τρόπο είναι αρκετά πρωτόγονο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ενα θεματακι που προεκυψε το απογευμα οταν και πηγα να εγκαταστησω το Gingerbread πληκτρολογιο που εδωσε ο Alex λιγα ποστ πιο πισω..... Αντι να μου εγκαταστησει το Ελληνικο που εδωσε ο Alex μου απεγκατεστησε και το μαμισιο που ειχε μεσα........ Μπορει καποιος να μου το δωσει ή εστω καποιο λινκ να το κατεβασω (το Ελληνικο εννοειτε) γιατι αυτο απο το Zip παραπανω δε μου το εγκαθιστα με τιποτα.... Alex τα φωτα σου.... Ευχαριστω. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts