Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσο έχει top secret changelog, δεν κουράζομαι για να τη δοκιμάσω. Καλά πλέον δεν ξαναγυρνάω σε 2.2.1, τέλος.

Επίσης, ψάξτε και εσείς λίγο το θέμα με το stagefright, δεν ξέρω αν ενεργοποιείται μόνο στην 2.3, πάντως θεωρητικά δεν είναι ενεργοποιημένο σε όλες τις samsung based συσκευές γιατί χαλάει το hw decoding, αλλά σε εμένα δεν έκανε καμία ζημιά. Αντιθέτως στην cm7&miui που είναι aosp είναι ενεργοποιημένο και αυτός νομίζω είναι ένας λόγος που τρέχει γρήγορα.

Για να ενεργοποιηθεί, πρέπει να ανοίξετε το /system/build.prop, και στις τελευταίες σειρές που λέει για stagefright, αρχίζοντας απο enable-player και έχει 4-5 σειρές ακόμα, απλά πρέπει όλες αυτές να τις κάνετε true αντί για false. Νομίζω μια είναι ήδη true.

Εγώ είδα διαφορά στο άνοιγμα εφαρμογών, αισθητά. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση. Επίσης για όσους κοιτάνε quadrant, με πήγε απο 1600 στο 2200.

Θα περιμένω simply JVK ή αν δω οτι αργεί, θα δοκιμάσω και την Juwe που επίσης εκτιμώ πολύ.

@dimitris15: Ναι έχει βγάλει ο supercurio, βασικά beta θεωρείται πλέον, όχι testing, και ο damiangto επίσης τον ultimate (beta). Έχω τον πρώτο με ext4 lagfix, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Επίσης η beta kitchen τους έχει σαν επιλογές.

Edited by flik

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

my god... όποιος αποφασίσει να βάλει την MIUI με το που ανοίξει το κινητό να κλείσει το data...

άρχισε να μου κατεβάζει όλες τις εφαρμογές(ναι ξέρω οτι είναι feature του os αλλά είναι πρώτη φορά που μου το κάνει αυτό :lol:

) και δεν το έδειχνε πουθενά :cry:

ειλικρινά πάντως μιλάμε για κάτι το τελείως διαφορετικό καμία σχέση με τα υπόλοιπα custom roms :ninja:

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

my god... όποιος αποφασίσει να βάλει την MIUI με το που ανοίξει το κινητό να κλείσει το data...

άρχισε να μου κατεβάζει όλες τις εφαρμογές(ναι ξέρω οτι είναι feature του os αλλά είναι πρώτη φορά που μου το κάνει αυτό :lol:

) και δεν το έδειχνε πουθενά :cry:

ειλικρινά πάντως μιλάμε για κάτι το τελείως διαφορετικό καμία σχέση με τα υπόλοιπα custom roms :ninja:

απο προβληματα?Γιατι απο οτι διαβαζω εχουν πολλοι...

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

άμα σταματήσω να ανοιγοκλείνω το κινητό για να βλέπω το crt-off animation και τσεκάρω την ρομ θα σου απαντήσω :D

Χα χα χα. Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ όταν είχα για πρώτη φορά gb στο desire μου.

Για ψύλλου πήδημα, τσουπ, το άνοιγα για να το ξανακλείσω.

Πως μια λεπτομέρεια κάνει τόσο διαφορά...

Για την miui, ναι καμία σχέση. Ακόμα και με συνηθισμένο launcher, όλα παραμένουν διαφορετικά. Μου είχαν αρέσει πολύ τα popups που ερχόντουσαν στη κορυφή πάντως. Το scrolling όμως στο menu δεν ήταν καλό, ούτε στη miui που είχα στο htc. Δεν ξέρω γιατί δεν μπόρεσαν να το κάνουν smooth.

flik η miui πηγαίνει φέτες σαν 2.3.3 no problems :)

αλλά πραγματικά αυτό το iphone-like μου δημιούργησε κάποιες παρενέργειες στο στομάχι μου, πραγματικά δεν άντεξα και κατεβάζω την doc 1.2 :wacko:

flik η miui πηγαίνει φέτες σαν 2.3.3 no problems :)

αλλά πραγματικά αυτό το iphone-like μου δημιούργησε κάποιες παρενέργειες στο στομάχι μου, πραγματικά δεν άντεξα και κατεβάζω την doc 1.2 :wacko:

ελα ρε και ψηθηκα να την βαλω και εγω... :(

τωρα που πηρες φορα πηγαινε για cm :lol:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

ρε παιδία πάω να βάλω την darky 10 rc1 κ μου λέει "symlinking toolbox

E: can't symlink /system/bin/dd

E:failure at line 66:

symlink toolbox:bin/dd

installation aborted"

fixed!

Edited by NetDeviL

Παιδια εδω υπαρχει ενας καλος οδηγος για το φλασαρισμα της νεας Ρομ απο το μελος Karmen1983 με μια μικρη δικη μου συμβολη. http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/various/how-to-flash-leaked-gingerbread-jvk-rom-%CF%83%CF%84%CE%BF-galaxy-s-%CF%83%CE%B1%CF%82-r180

Ωραίος οδηγός.

Έχω μόνο μια ερώτηση: με τα αρχεία αυτά βπαζει νέο bootloader? Υπάρχει γυρισμός δηλαδή?

παιδια,οσοι βαλατε την 2.3,απο θεμα καμερας τι λεει?

O stock browser της jvk έχει ακόμα τα προβλήματα με τα καρεδιασματα στο scrolling σε βαριά sites και κατά το pinch to zoom;

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

επισης , να ρωτησω στην 2.3 εχει ακομα το μαλακισμενο feuture με τη φορτιση 97-99%?

O stock browser της jvk έχει ακόμα τα προβλήματα με τα καρεδιασματα στο scrolling σε βαριά sites και κατά το pinch to zoom;

Δυστυχώς ναι και στα δύο. Ευτυχώς για το δεύτερο που υπάρχει και ο Opera.

Δημήτρης

To πρώτο δεν είναι πρόβλημα, αν ήταν θα το είχαν λύσει.

Όσον αφορά τον browser, συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.Δεν με νοιάζει καθόλου γιατί ο opera προσφέρει μακράν καλύτερη αίσθηση.

To πρώτο δεν είναι πρόβλημα, αν ήταν θα το είχαν λύσει.

Όσον αφορά τον browser, συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.Δεν με νοιάζει καθόλου γιατί ο opera προσφέρει μακράν καλύτερη αίσθηση.

Βασικα εγω δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος με τον opera ρε παιδια.:worry:

Κατεβασα και την αναβαθμιση opera 11 αλλα ενω ολα ειναι καλα με wifi οταν συνδεομαι εκτος σπιτιου με 3G σερνεται και πολλες φορες μισοφορτωνει τις σελιδες και σταματαει να φορτωνει σαν να την εχει φορτωσει κανονικα.:confused:

Εχω κρατησει μεσα και τον dolphin hd και δεν μου το κανει αυτο,μπορει να ειναι πιο αργος αλλα ειναι πιο σταθερος σαν browser.Επισης οταν κανω pinch to zoom στον dolphin κανει fit to screen την σελιδα (ειδικα σε φορουμ ειναι κορυφη:cool:) ενω στον opera κατι τετοιο δεν συμβαινει μιας και στις επιλογες εχει ποσο τις % θα μεγαλωνει την σελιδα και δεν την κανει fit to screen.Υπαρχει κατι που δεν εχω δει?:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Για το fit to screen ναι, στις ρυθμίσεις έχει έναν διακόπτη text wrapping. Αλλά το κάνει πάντα. Δηλαδή όταν ζουμάρεις το κάνει στοίχιση.

Θα ήθελα να ήταν μόνο όταν ζούμαρες και έκανες διπλό κλικ τότε να το έκανε μόνο, αλλά δε πειράζει.

Όσον αφορά το 3G, δεν ξέρω, μια φορά μπήκα, για google search, δεν παρατήρησα κάτι. Αν είναι όπως τα λες, ναι, υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αμέσως μετά, και εγώ dolphin θα χρησιμοποιούσα.

Βασικα εγω δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος με τον opera ρε παιδια.:worry:

Κατεβασα και την αναβαθμιση opera 11 αλλα ενω ολα ειναι καλα με wifi οταν συνδεομαι εκτος σπιτιου με 3G σερνεται και πολλες φορες μισοφορτωνει τις σελιδες και σταματαει να φορτωνει σαν να την εχει φορτωσει κανονικα.:confused:

Εχω κρατησει μεσα και τον dolphin hd και δεν μου το κανει αυτο,μπορει να ειναι πιο αργος αλλα ειναι πιο σταθερος σαν browser.Επισης οταν κανω pinch to zoom στον dolphin κανει fit to screen την σελιδα (ειδικα σε φορουμ ειναι κορυφη:cool:) ενω στον opera κατι τετοιο δεν συμβαινει μιας και στις επιλογες εχει ποσο τις % θα μεγαλωνει την σελιδα και δεν την κανει fit to screen.Υπαρχει κατι που δεν εχω δει?:blink:

Εγώ παιδιά χρησιμοποιώ εδώ και καιρό τον xscope και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μου φαίνεται περίεργο που κανένας εδώ μέσα δεν το έχει αναφέρει μέχρι στιγμής.

Για το fit to screen ναι, στις ρυθμίσεις έχει έναν διακόπτη text wrapping. Αλλά το κάνει πάντα. Δηλαδή όταν ζουμάρεις το κάνει στοίχιση.

Θα ήθελα να ήταν μόνο όταν ζούμαρες και έκανες διπλό κλικ τότε να το έκανε μόνο, αλλά δε πειράζει.

Όσον αφορά το 3G, δεν ξέρω, μια φορά μπήκα, για google search, δεν παρατήρησα κάτι. Αν είναι όπως τα λες, ναι, υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αμέσως μετά, και εγώ dolphin θα χρησιμοποιούσα.

Eβαλα το text wrapping και οντως κανει δουλεια!:)

Κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω (αν βεβαια γνωριζει κανεις) ειναι αν το κανει και σε αλλους.....μπαινω στο fb και δεν μου εφανιζει τα τελευταια status και links παρα μονο ανακατεμενα και πολλες φορες ξεκιναει απο 2 ωρες πριν ,στο ενδιαμεσο των status,events κτλ πεταει ενα που λέει πριν 5 λεπτα και μετα συνεχιζει και δειχνει οτι εχει γινει 6 ωρες πιο πριν και πιο παλιες.Πως γκενεν αυτο ενω κανω most recent να μην τα εμφανιζει?:blink::lol:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

δοκιμαστε σημερα ,βγηκε στο μαρκετ ο firefox mozilla κανονικη εκδοση , με βολευει εμενα , μια χαρα μου φαινεται , εχει sync κατευθειαν απο το desktop ολα bookmarks , κωδικοι κ λοιπα

επισης εχει κ addon που βλεπεις απευθειας τις σελιδες που εχεις εκεινη τη στιγμη ανοιχτες στο pc

Ρε παιδιά, όσοι έχετε περάσει την JS8, άπο μπαταρία πως πάτε; Την έχω περάσει μια εβδομάδα, αλλά με τη χρήση που με την JPY μ' έβγαζε περίπου 15 ώρες, τώρα στις 7 ψοφάει....

super στα bookmarks του mozilla, συγχρονίζονται και τα folders;

Αντώνης.

Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω φίλους για τον Opera, αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει flash σελίδες :mad:

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές για internet (xscope, dolphin (και τον απλό και τον HD), Skyfire (ήταν απλά ο καλύτερος στα WinMo), Miren και δεν θυμάμαι πόσους άλλους), αλλά το smoothness του Opera δεν τον βρήκα πουθενά (φυσικά στο Desire μου).

Στο Galaxy S του αδερφού μου δεν δοκίμασα κάποιον διαφορετικό. Πέρασα κατευθείαν τον Opera.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω φίλους για τον Opera, αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει flash σελίδες :mad:

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές για internet (xscope, dolphin (και τον απλό και τον HD), Skyfire (ήταν απλά ο καλύτερος στα WinMo), Miren και δεν θυμάμαι πόσους άλλους), αλλά το smoothness του Opera δεν τον βρήκα πουθενά (φυσικά στο Desire μου).

Στο Galaxy S του αδερφού μου δεν δοκίμασα κάποιον διαφορετικό. Πέρασα κατευθείαν τον Opera.

Mπες στο opera mobile store και κανε αναβαθμιση στον 11.Yποστηριζει κανονικοτατα flash player πλεον και μαλιστα ταχυστα.:)

Ρε παιδιά, όσοι έχετε περάσει την JS8, άπο μπαταρία πως πάτε; Την έχω περάσει μια εβδομάδα, αλλά με τη χρήση που με την JPY μ' έβγαζε περίπου 15 ώρες, τώρα στις 7 ψοφάει....

super στα bookmarks του mozilla, συγχρονίζονται και τα folders;

Mια χαρα ειναι η μπαταρια στην js8

τελικα ρε παιδια με την καμερα στην 2.3 τι εντυπωσεις εχετε?

αξίζει τελικά να κάνω τώρα την μετάβαση από την JS8 στην leaked 2.3; η μήπως να περιμένω κάποια πιο ολοκληρωμένη έκδοση;

υπάρχουν διαφορές μεταξύ των; (JS8 με 2.3)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

αξίζει τελικά να κάνω τώρα την μετάβαση από την JS8 στην leaked 2.3; η μήπως να περιμένω κάποια πιο ολοκληρωμένη έκδοση;

υπάρχουν διαφορές μεταξύ των; (JS8 με 2.3)

δεν εχω δει ακομη καποιον που να ειχε js8 και περασε στην 2.3 (εκτος αν κανω λαθος και δεν το προσεξα) για να μας πει διαφορες,μια και η js8 ειναι η πιο γρηγορη απο ολες τις 2.2.1 και με ενα gps που κλειδωνει ταχυτατα (κατα τη γνωμη μου η πιο ολοκληρωμενη 2.2.1).

• The topic was unlocked