what Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 εγώ το μόνο που θέλω να δοκιμάσω είναι η cyanogen, έχω ακούσει τόσα για αυτήν που πραγματικά καταντάει γελοίο αλλά από τι βλέπω την έχουνε παρατήσει :cry: κάποιος είδα πρότεινε την miui, είναι σε άλλο κινητό αλλά νομίζω τα features είναι universal οπότε θα την δοκιμάσω οπωςδήποτε Την cyanogen καθε αλλο παρα την εχουν παρατησει. Καθε μερα στο twitter βλεπω οτι διορθωνουν πραγματα. Απλα η cyanogen ειναι AOSP,και οι κλειστοι drivers του SGS δημιουργουν προβλημα στους developers.Για αυτο τους παιρνει τοσο πολυ χρονο. Το miui απτην αλλη,δεν ειναι aosp,απλα κανουν ενα redesign του framework(σαν το sense της htc)και στο πασαρουν. Μπορει πρακτικα το αποτελεσμα να ειναι το ιδιο,αλλα θεωρητικα ειναι εντελως διαφορετικο... :) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ναι, δεν σβήνονται εκείνα μόνα τους. Αν θες να τα αφαιρέσεις μπορείς απο titanium να τα βρεις και να κάνεις uninstall. Το HTC_IME αν θέλω μπορώ να το αφαιρέσω μετά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Το HTC_IME αν θέλω μπορώ να το αφαιρέσω μετά; Nαι μπορεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ναι, πάλι απο το titanium backup, ή απο το sgs tools, ή χειροκίνητα σβήνοντας το apk απο το /system/app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonwalker1 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλησπερα, παιδια διαβασα τον οδηγο στην αρχη του θεματος αλλα δεν καταφερα τελικα να βαλω το lagfix και δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος. Εχω froyo 2.2 και κανω αρχικα root με αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682, μου βγαζει το εικονιδιο Superuser και στη συνεχεια περναω μεσα το OCLF που βρηκα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784691&highlight=lagfix Τρεχω την εφαρμογη, η οποια τρεχει καμποση ωρα και στο τελος οι μονες επιλογες που μου εχει πρασινες ειναι z4root για να το κανω root, μια αλλη επιλογη παλι για root και μια που λεει για free memory, ολες οι αλλες ειναι κοκκινες και δεν ολοκληρωνονται οταν παω να τις περασω σαν να μην ειναι root το τηλεφωνο. Τωρα εσβησα την εφαρμογη OCLF και το εχω κανει unroot, αλλα θελω να βαλω το lagfix να δω πως παει. Τι λαθος κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλησπερα, παιδια διαβασα τον οδηγο στην αρχη του θεματος αλλα δεν καταφερα τελικα να βαλω το lagfix και δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος. Εχω froyo 2.2 και κανω αρχικα root με αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682, μου βγαζει το εικονιδιο Superuser και στη συνεχεια περναω μεσα το OCLF που βρηκα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784691&highlight=lagfix Τρεχω την εφαρμογη, η οποια τρεχει καμποση ωρα και στο τελος οι μονες επιλογες που μου εχει πρασινες ειναι z4root για να το κανω root, μια αλλη επιλογη παλι για root και μια που λεει για free memory, ολες οι αλλες ειναι κοκκινες και δεν ολοκληρωνονται οταν παω να τις περασω σαν να μην ειναι root το τηλεφωνο. Τωρα εσβησα την εφαρμογη OCLF και το εχω κανει unroot, αλλα θελω να βαλω το lagfix να δω πως παει. Τι λαθος κανω? θα σου ελεγα να ξαναδιαβασεις τον οδηγο και να βαλεις τη 2.2.1, σφαιρα :D και αμα θες lagfix ξαναρωτα :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Δουλευει μια χαρα, απλα θελει προσοχη οπως και σε οποιοδηποτε πειραγμα. Ωστοσο, αν δεν εισαι πολυ πεπειραμενος με αυτα μπορεις να δοκιμασεις αυτο που σου ειπε ο Αλεξ. Παντως δεν ειναι και τιποτα τρομερα δυσκολο. Λοιπόν ακολούθησα τον οδηγό και ενεργοποιήθηκαν τα 3 πλήκτρα, οπότε μετά έβαλα την 2.2.1 σύμφωνα με το οδηγό του Alex και έγινα και root. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην διαδικασία. Έχω όμως ένα θέμα: Μετά από πολύ χρήση άρχισε να έχει lag. Είδα την μνήμη και η διαθέσιμη είχε πέσει στα 50Μ. Χρειάζομαι μήπως autokiller? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Λοιπόν ακολούθησα τον οδηγό και ενεργοποιήθηκαν τα 3 πλήκτρα, οπότε μετά έβαλα την 2.2.1 σύμφωνα με το οδηγό του Alex και έγινα και root. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην διαδικασία. Έχω όμως ένα θέμα: Μετά από πολύ χρήση άρχισε να έχει lag. Είδα την μνήμη και η διαθέσιμη είχε πέσει στα 50Μ. Χρειάζομαι μήπως autokiller? 50mb??? τις εφαρμογες τις κλεινεις? ποια 2.2.1 εβαλες? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 50mb??? τις εφαρμογες τις κλεινεις? ποια 2.2.1 εβαλες? Τις εφαρμογές τις κλείνω και τώρα χωρίς καμία ανοιχτή έχω 59Μ/338Μ. Έχω βάλει την Ολανδική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Τις εφαρμογές τις κλείνω και τώρα χωρίς καμία ανοιχτή έχω 59Μ/338Μ. Έχω βάλει την Ολανδική. 50??? :blink::blink::blink: εχω παρα πολυ καιρο να την φτασω στα 50mb αν ποτε το εχω κανει... για πηγαινε ρυθμισεις->εφαρμογες->διαχειριση εφαρμογων επελεξε την καρτελα σε εκτελεση και δες ποιες εφαμρογες σου τρωνε μνημη Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 50??? :blink::blink::blink: εχω παρα πολυ καιρο να την φτασω στα 50mb αν ποτε το εχω κανει... για πηγαινε ρυθμισεις->εφαρμογες->διαχειριση εφαρμογων επελεξε την καρτελα σε εκτελεση και δες ποιες εφαμρογες σου τρωνε μνημη Είναι διάφορες εφαρμογές που έχω τρέξει πρόσφατα. Του έκανα restart και τώρα έχω 120Μ/338Μ. Αν όμως πέφτει τόσο χαμηλά (50Μ) πήπως θα πρέπει να του βάλω το autokiller .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Είναι διάφορες εφαρμογές που έχω τρέξει πρόσφατα. Του έκανα restart και τώρα έχω 120Μ/338Μ. Αν όμως πέφτει τόσο χαμηλά (50Μ) πήπως θα πρέπει να του βάλω το autokiller .. εγω δεν του εχω βαλει autokiller και ειναι μια χαρα... αμα σου ξαναγεμισει πηγαινε στην εφαρμογη διαχειριση εργασιων, στην καρτελα διαχειριση μνημης επελεξε επιπεδο 2 και πατα εκκαθαριση μνημης αμα σου γεμιζει παλι, βαλε autokiller Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Είναι διάφορες εφαρμογές που έχω τρέξει πρόσφατα. Του έκανα restart και τώρα έχω 120Μ/338Μ. Αν όμως πέφτει τόσο χαμηλά (50Μ) πήπως θα πρέπει να του βάλω το autokiller .. Ειναι πολυ παραξενο παντως, δεδομενου οτι ειχα την JPY παλιοτερα που ειναι πιο παλια απο την Ολλανδικη που εβαλες τωρα και οσο και να το εχω ζορισει δεν ειχε πεσει κατω απο τα 80 ποτε... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Εγώ φίλε none14, εφόσον έχεις ήδη κάνει root και έχεις φύγει απο την εργοστασιακή κατάσταση, ειδικά εφόσον λες οτι έχεις κατέβει και στα 50mb, σημαίνει πως δεν χαίρεσαι τη συσκευή σου. Λέω να προχωρήσεις ή σε stock 2.2.1 ή σε μια custom rom. Θα δεις σιγά σιγά πως η συσκευή είναι για άλλα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ειναι πολυ παραξενο παντως, δεδομενου οτι ειχα την JPY παλιοτερα που ειναι πιο παλια απο την Ολλανδικη που εβαλες τωρα και οσο και να το εχω ζορισει δεν ειχε πεσει κατω απο τα 80 ποτε... Τι να πω! Μήπως να την αφήσω μια-δυο μέρες μήπως στρώσει, γιατί μόλις την έβαλα και του έκανα πολλές εγκαταστάσεις εφαρμογών μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Τι να πω! Μήπως να την αφήσω μια-δυο μέρες μήπως στρώσει, γιατί μόλις την έβαλα και του έκανα πολλές εγκαταστάσεις εφαρμογών μαζί. αμα μετα που περασες τις εφαρμογες του κανεις reboot η μνημη πρεπει να επαελεθει σε φυσιολογικα επιπεδα η μνημη δεν προκειται να στρωσει, η μπαταρια μπορει :lol: σου ξαναεπεσε? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παιδιά την 2.3 με τι την συγκρίνετε? Με official 2.2.1 ή με custom? Αξίζει με λίγα λόγια η μετάβαση από jewe's 1.9 στην 2.3 ή να περιμένω custom με kernels και όλα τα συναφή? Με οτι και να την συγκρινεις ειναι σαφως καλυτερη...... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 για να φλασάρεις custom 2.3 χρειάζεται να φλασάρεις πρώτα την "offcial" οπότε έχω το ζιπάκι της 2.3.3, εάν κάποιος το θέλει το ανεβάζω ~ <-- w/e anything happens in the internets stay in the internets Aλέκο τι εννοείς ότι πρέπει να φλασάρουμε official πριν περάσουμε την 2.3?:blink: Άκυρο το κατάλαβα,εννοείς κάποια επίσημη γενικά απο 2.2.1.,2.2,2.1 και όχι να φλασάρουμε κατευθείαν πάνω από κουζίνα,σκουτινούλη κτλ.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Aλέκο τι εννοείς ότι πρέπει να φλασάρουμε official πριν περάσουμε την 2.3?:blink: Άκυρο το κατάλαβα,εννοείς κάποια επίσημη γενικά απο 2.2.1.,2.2,2.1 και όχι να φλασάρουμε κατευθείαν πάνω από κουζίνα,σκουτινούλη κτλ.:) Δεν νομιζω οτι χρειαζεται κατι τετοιο. Εγω την περασα κατευθειαν πανω στην simply με odin και 512 repartition και παει σφαιρα........... Ερωτηση root στην 2.3.3 κανουμε με τον γνωστο τροπο; δηλ SuperOneClickv1.7 ή θα χρειαστει κατι αλλο; Edited March 29, 2011 by gnkgr Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 παιδια ειμαι στην 9.5 του Darky με τι να παρω backup ωστε να το επαναφερω μετα οταν βαλω gingerbread? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Όποιος έχει βάλει τη beta 1.2 απο kitchen, δουλεύει καλά?bugs,μπαταρία? :) Κάνει για κάθε μέρα? :) edit: Έχει ελληνικά? :confused: Edited March 29, 2011 by gregorisvas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonwalker1 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 θα σου ελεγα να ξαναδιαβασεις τον οδηγο και να βαλεις τη 2.2.1, σφαιρα :D και αμα θες lagfix ξαναρωτα :) Θελω προς το παρον να ξεκινησω με το απλο οπως φαινεται απο τον οδηγο και να βαλω το lagfix στην αναγνωρισμενη απο τη samsung 2.2 να δω πως παει, γιατι το κινητο χωρις αυτο δειχνει να καθυστερει δραματικα. Το ανωτερο που εχω φτασει ειναι 178/304 ελευθερα mb ram μετα απο reboot και συνηθως το κινητο κινειται σε περιπου 120-130 ελευθερα αλλα το lag παραμενει και καθυστερει στην αποκριση των πληκτων, το ανοιγμα εφαρμογων κλπ. Οποτε αν καποιος εχει κανει τη διαδικασια και ξερει πως πρεπει να περασω το lagfix ας μου απαντησει στο ερωτημα που εβαλα και προηγουμενα. Καλησπερα, παιδια διαβασα τον οδηγο στην αρχη του θεματος αλλα δεν καταφερα τελικα να βαλω το lagfix και δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος. Εχω froyo 2.2 και κανω αρχικα root με αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682, μου βγαζει το εικονιδιο Superuser και στη συνεχεια περναω μεσα το OCLF που βρηκα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784691&highlight=lagfix Τρεχω την εφαρμογη, η οποια τρεχει καμποση ωρα και στο τελος οι μονες επιλογες που μου εχει πρασινες ειναι z4root για να το κανω root, μια αλλη επιλογη παλι για root και μια που λεει για free memory, ολες οι αλλες ειναι κοκκινες και δεν ολοκληρωνονται οταν παω να τις περασω σαν να μην ειναι root το τηλεφωνο. Τωρα εσβησα την εφαρμογη OCLF και το εχω κανει unroot, αλλα θελω να βαλω το lagfix να δω πως παει. Τι λαθος κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 αμα μετα που περασες τις εφαρμογες του κανεις reboot η μνημη πρεπει να επαελεθει σε φυσιολογικα επιπεδα η μνημη δεν προκειται να στρωσει, η μπαταρια μπορει :lol: σου ξαναεπεσε? Προς το παρών πάμε καλά ... (αλλά δεν το έχω ζορίσει ακόμη) Άμα ξαναπέσει θε πρέπει να πάμε στον γιατρό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παιδιά καλημέρα, βγαίνω λίγο εκτός του τωρινού μεγάλου θέματος (της leaked unofficial ginger που βγήκε) αλλά θέλω λύση σε 1 (κυρίως) πρόβλημα που με βασανίζει (και είμαι σίγουρος όχι μόνο εμένα αλλά αρκετούς απο εμάς): οταν έχεις χαμηλή μπαταρία <15% πέραν του σχετικού μηνύματος (με τον πολύ δυνατό και σπαστικό ήχο - που βρήκα τρόπο να σωπάσω όμως :ninja:) δεν μπορείς να δουλέψεις και τις stock εφαρμογές του κινητού για browsing, mp3, videos, camera. Υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσουμε αυτό; Ξέρω υπάρχουν άλλες εφαρμογές για να τα κάνεις αυτά (πχ για τα mp3 το winamp) που δεν επηρεάζονται απο τη χαμηλή μπαταρία αλλά όσο να'ναι είναι σπαστικό (και ηλίθιο μπορώ να πω) να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις στοκ εφαρμογές. Επίσης υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε την αυτόματη ελάχιστη φωτεινότητα της οθόνης όταν η μπαταρία πέφτει κάτω απο 10%; Ακόμα και με μη αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας γυρίζει μόνο του σε χαμηλή φωτεινότητα μετά από λίγο! Δεν είναι τόσο σπαστικό αλλά μερικές φορές σε εξωτερικό χώρο χρειάζεται φωτεινότητα! Επίσης ενα ακόμα περίεργο: βγάζοντας τη μπαταρία για λίγο του κινητού και ξανα ξεκινόντας το (άλλαξα μπαταρία βασικά- έβαλα την εφεδρική:p )είδα 2-3 εφαρμογές (παιχνίδια) εξαφανίστηκαν. Απο ότι διαπίστωσα απο το titanium backup φαίνονται απενεργοποιημένες (χωρίς δυνατότητα "ξεπαγώματος") ενώ αμα τις ξανακάνω εγκατάσταση μου πετάει μήνυμα οτι θα αντικαταστήσει την ήδη υπάρχουσα! Πολύ περίεργα πράγματα (και χαζά μαζί)! Ξέρει κανείς γιατί; ΥΓ: για τις stock εφαρμογές έψαξα λύση (και εννοώ όντως έψαξα) αλλά δεν βρήκα τίποτε!!! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αν ειχες ανοιξει πρωτα το gps test και ειχε κλειδωσει στιγμα, και μετα ανοιξες την εφαρμογη πλοηγησης (aura, igo), η γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι και η καλυτερη διαδιακσια συγκρισης. γιατι οταν ανοιξες το aura η συσκευη ειχε κλειδωσει ηδη στιγμα απο πριν (με το gps test) και φυσικα το κλειδωμα των δορυφορων στην εφαρμογη πλοηγησης εγινε πολυ πολυ ταχυτερα. Οι δοκιμές έγιναν ξεχωριστά μεταξύ τους, μάλιστα στην πρώτη φορά πρώτα λόκαρε εντός 5 sec το Sygic Aura και μετά είδα από περιέργεια και το gps fix.... Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts