red_herring Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 (edited) Για να κανω wipe battery πρεπει να ειναι το κιν. σε recovery2e ; Ή δεν ειναι απαραιτητο; Ακομα δεν τα καταφερα να το κανω 2e :wacko: edit-Παιζει σημαντικο ρολο αν ειναι φορτισμενο το κινητο και αν ναι τι κινδυνοι υπαρχουν; Το wipe battery stats εγω το κανα μεσω του tuxility. Δεν ξερω αν ειναι επιλογη του CWM παντως στο κανονικο recovery δεν υπαρχει. Συμφωνα με τον οδηγο του stinger γινεται οταν το κινητο ειναι τελειως ξεζουμισμενο απο μπαταρια. Διαβασε εκει και θα δεις. edit - Ειναι επιλογη του CWM οπως ειδα τωρα στον οδηγο. Edited January 31, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Eμενα μου κανει κουλα παλι η μπαταρια...εκει που ειπα εστρωσε μετα απο 5-6 φορτισεις (μετα την JS3) και κρατησε το 100% για κανα δυωρο αφου το εβγαλα απο τον φορτιστη,μετα επεφτε σιγα σιγα οπως παλια με την 2.1 σε 2 μερες και 14 ωρες με 12% υπολοιπο το εβαλα να φορτισει εχθες το βραδυ και σημερα παλι επεσε στο 99% με το που το εβγαλα και τωρα ειναι 98% 20 λεπτα μετα χωρις να το πειραξω καθολου.:wacko: Δεν εκανα κατι σε battery stats ουτε πειραξα κατι αλλο,τι στο καλο ποιος π@υΤης μου το ματιασε εκει που ειχα παλι τρελη αυτονομια.:cry: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 (edited) Το ιδιο μου ειχε κανει κ εμενα 1-2 φορες και τελικα ετρεχε το Media Scanner για 2-3 ωρες seri... Ειχα ομως το SystemPanel και ειδα οτι κατι ετρεχε συνεχεια... Update: Σχετικα με την Darkyy 9.1 (JS3) : Δοκιμασα το GPS στο ιδιο σημειο, οπου με αλλες rom (official και Darrky's) ειχα κλειδωμα σε 2-3' τωρα εχει σε 5" μετρημενα!! Το Quadrant ανεβηκε απο ~1600 στα 1800+ Με το SetCPU και τα profiles ( off screen 100Mhz κλπ ) φανηκε να εχει καποιο προβλημα και να χανει κλησεις... Και φυσικα η αποκριση και η ταχυτητα της συσκευης ειναι απιστευτη !! Edited January 31, 2011 by RaNd_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Update: Σχετικα με την Darkyy 9.1 (JS3) : Δοκιμασα το GPS στο ιδιο σημειο, οπου με αλλες rom (official και Darrky's) ειχα κλειδωμα σε 2-3' τωρα εχει σε 5" μετρημενα!! 5" με το internet ενεργοποιημενο?Και μιλας για το 1ο κλειδωμα?'Η το αφησες να κλειδωσει, εκλεισες το gps και το ξανανοιξες και μετα κλειδωσε σε 5" ? Δοκιμασε να μη το χρησιμοποιησεις καθολου για 6+ ωρες, κανε ενα reboot το τηλεφωνο και δοκιμασε το παλι με οποιοδηποτε ειδους internet κλειστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Οταn ανοιξα το GPS θυμηθικα οτι ειχα ξεχασει να αλλαξω το ntp.pool, οποτε το εκλεισα και το γυρισα σε Europe (ειχε βρει 1 δορυφορο σε 5") . Μετα ανοιξα παλι το GPS με 3G ανοιχτο και κλειδωσε σε 5". Και παλιοτερα με ανοιχτο 3G ηθελε κανα λεπτο να κλειδωσει στο ιδιο σημειο με τις ιδιες συνθηκες (συννεφια και γυρω 3-4 πολυκατοικιες των 6-7 οροφων πανω απο εμενα) Θα το δοκιμασω κ αυριο παλι χωρις 3G να δω τι θα κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Το ιδιο μου ειχε κανει κ εμενα 1-2 φορες και τελικα ετρεχε το Media Scanner για 2-3 ωρες seri... Ειχα ομως το SystemPanel και ειδα οτι κατι ετρεχε συνεχεια... Για δωσε φως το media scanner απο market?Και βλεπουμε τι τρεχει κρυφα?Και το αλλο το System panel τι κανει και αυτο παρατηρει?:blink: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 To media scanner ειναι η buitin εφαρμογη που scannαρει για media files σε καθε mount/unmount των SD. To SystemPanel ειναι monitoring και task manager μαζι με πολλα αλλα καλουδια το οποιο θα το βρεις στα γνωστα μερη (νομιζω οτι εχει τη lite εκδοση free στο Market ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimakias Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 καλησπέρα! μπορώ να κάνω back up χωρίς να είμαι rooted? δεν θέλω να χάσω τις εφαρμογές που έχω μετα την αναβάθμιση Παράθεση galaxy s, Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 καλησπέρα! μπορώ να κάνω back up χωρίς να είμαι rooted? δεν θέλω να χάσω τις εφαρμογές που έχω μετα την αναβάθμιση πρεπει να εισαι rooted ;):p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimakias Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 πρεπει να εισαι rooted ;):p πάμε λοιπόν για σβήσιμο τα πάντα όλα! Αν κάτι δεν μου αρέσει στην 2.2 μπορώ να γυρίσω πίσω στην 2.1 που είχε αρχικά το κινητο? Ευχαριστώ για την απάντηση domigr Παράθεση galaxy s, Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 πάμε λοιπόν για σβήσιμο τα πάντα όλα! Αξιζει να τα ξαναπερνας ολα απο την αρχη φιλε μου απο τη στιγμη που σου δινεται η δυνατοτητα να τα κρατησεις? Το root παντως αντιστρεφεται αν θελεις. Να γυρισεις στην 2.1 μπορεις αν και δεν βλεπω το λογο ουτε και για αυτο. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 (edited) πάμε λοιπόν για σβήσιμο τα πάντα όλα! Αν κάτι δεν μου αρέσει στην 2.2 μπορώ να γυρίσω πίσω στην 2.1 που είχε αρχικά το κινητο? Ευχαριστώ για την απάντηση domigr μπορεις να ξαναπερασεις την 2.1 κοιτωντας την πρωτη σελιδα.... Edited January 31, 2011 by domigr Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 (edited) καλησπερα! απ οταν εβαλα την js3 καθε φορα που κανω reboot μολις βγω στην αρχικη μου (στην lockscreen) κανει μια δονηση και πεταει σφαλμα οτι εκλεισαν οι google process-gapps... αμεσως μετα συνεχιζει το κινητο και φορτωνει τα παντα κανονικα. ξερει κανεις απο τι μπορει να γινεται αυτο? Edited January 31, 2011 by mafster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 καλησπέρα και από εμένα λπν! την καινούρια darky (9.1) την έχετε βάλει? θα ήθελα εντυπώσεις γιατί αυτό με το gps ομολογουμένως με εντυπωσίασε! κ αν ναι είχατε κανένα πρόβλημα στο flash? γιατί αν θυμάμαι καλά σε μερικά παιδιά τους έβγαλε την πίστη η 9.0.... Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος που να έβαλε την Ολλανδική JS3 από την πρώτη σελίδα και να ενεργοποίησε επιτυχώς το recovery 2e με τον τρόπο που δίνεται στο πρώτο μήνυμα του θέματος; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 καλησπέρα και από εμένα λπν! την καινούρια darky (9.1) την έχετε βάλει? θα ήθελα εντυπώσεις γιατί αυτό με το gps ομολογουμένως με εντυπωσίασε! κ αν ναι είχατε κανένα πρόβλημα στο flash? γιατί αν θυμάμαι καλά σε μερικά παιδιά τους έβγαλε την πίστη η 9.0.... η 9.0 ειχε προβλημα και ο χρηστης ειχε bootloops λογο καποιου σφαλματος στη rom. στην 9.1 δεν εχω ακουσει νασυμβαινει κατι τετοιο... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος που να έβαλε την Ολλανδική JS3 από την πρώτη σελίδα και να ενεργοποίησε επιτυχώς το recovery 2e με τον τρόπο που δίνεται στο πρώτο μήνυμα του θέματος; Εγώ το είχα δοκιμάσει με JS3 όπως περιγράφεται αλλά δεν είχε δουλέψει... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ρε παιδια στο github του cyanogenmod για το sgs γινονται πολλες αλλαγες τις τελευταιες μερες....λετε να εχουμε σε κανα μηνα την 2.3? :p Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Εγώ το είχα δοκιμάσει με JS3 όπως περιγράφεται αλλά δεν είχε δουλέψει... :p Ρωτάω γιατί υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύει στην JS3. Έβαλες 2e με κάποιον άλλο τρόπο; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ρωτάω γιατί υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύει στην JS3. Έβαλες 2e με κάποιον άλλο τρόπο; μου δουλεψε κανονικα μετα που περασα την ολλανδικη...:) εκανα μετανομασια το recovery -> recovery3e και επειτα απο τερμιναλ πατησα τις παραπανω εντολες #su # busybox mount -o remount,rw /system # cp /sdcard/recovery2e/recovery /system/bin/ # cp -r /sdcard/recovery2e/xbin/recovery /system/xbin/ Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 η 9.0 ειχε προβλημα και ο χρηστης ειχε bootloops λογο καποιου σφαλματος στη rom. στην 9.1 δεν εχω ακουσει νασυμβαινει κατι τετοιο... Ευχαριστώ. Άρα μάλλον ήρθε η ώρα της δοκιμής! :) Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrorbladez Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ευχαριστώ. Άρα μάλλον ήρθε η ώρα της δοκιμής! :) Πήγαινε σε 9.1 και δεν θα το μετανιώσεις,όλα λειτουργούν ρολόι και η μπαταρία τα πάει μια χαρά,είμαι στις 30 ώρες προς το παρόν με μέτρια χρήση και έχω ακόμα 55%,όταν αποφορτίσει εντελώς θα ανεβάσω screenshot για όποιον ενδιαφέρεται και θα δώσω περιγραφή της χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 ωραία. έκανες wipe εσύ? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrorbladez Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 'Οχι εγώ πήγα απο 9,0,2 σε 9,1 χωρίς wipe και με voodoo kernel.Οπότε αν δεν έχεις προβλήματα με την τωρινή σου rom (όπως δεν είχα εγω) τότε σου προτείνω να κάνεις το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 παιδια καλησπερα εβαλα την js3 για δευτερη φορα με τον τροπο της 1ης σελιδας μονο και μονο για να αλλαξω το phone απο jpy σε js3 το εκανα και με αλλαγη πιτ και χωρις και και και, αλλα αυτο τιιιιιιιιιποταααααα εκειειειειειει jpy τι μπορει να κανω λαθος ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts