Tyxerakias Δημ. January 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) Εκανα install μονο το su και ανοιξα το titanium backup και λεει root access : OK (BusyBox 1.17.1 from system). Αυτο σημαινει οτι ειμαι οκ?(το busybox δεν το εκανα install). Ναι είσαι ΟΚ, και busybox έχεις (το είχες περάσει manually, δε χάθηκε), όπως είπε ο Αντώνης. Το "δικαιώματα" υποθέτω δουλεύει κανονικά; Edited January 21, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ναι είσαι ΟΚ, και busybox έχεις (το είχες περάσει manually, δε χάθηκε), όπως είπε ο Αντώνης. Το "δικαιώματα" υποθέτω δουλεύει κανονικά; Ναι,το ανοιξα και λεει "up to date". Ευχαριστω και τους δυο για τη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 παντως την jws3 ειδα οτι την δινει η Φιλανδια... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miza Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Έχω μπερδευτεί λίγο με αυτά που διαβάζω για το lagfix. Με το froyo χρειάζεται lagfix για να τρέχει πιο γρήγορα; Και αν ναι πιο lagfix πρέπει να περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Έχω μπερδευτεί λίγο με αυτά που διαβάζω για το lagfix. Με το froyo χρειάζεται lagfix για να τρέχει πιο γρήγορα; Και αν ναι πιο lagfix πρέπει να περάσω; Δε χρειαζεσαι lagfix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ερώτηση γιατί μόλις πέρασα σε ενός φίλου το JS3 από kitchen με XEU CSC και δεν έχει Ελληνική επιλή το swype.Είναι ζήτημα του CSC αυτό;; Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ερώτηση γιατί μόλις πέρασα σε ενός φίλου το JS3 από kitchen με XEU CSC και δεν έχει Ελληνική επιλή το swype.Είναι ζήτημα του CSC αυτό;; Στις ρυθμισεις του swype στο Γλωσσα εχεις επιλεξει ελληνικα > Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ερώτηση γιατί μόλις πέρασα σε ενός φίλου το JS3 από kitchen με XEU CSC και δεν έχει Ελληνική επιλή το swype.Είναι ζήτημα του CSC αυτό;; ουτε εμενα εχει.....!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Εμένα όταν έβαλα την ελληνική την froyo μου κόλλαγε σε σημείο που ήθελα να πετάξω το τηλέφωνο στον τοίχο. Αναγκάστηκα να βάλω την JPY και έκανα hard reset και πήγαινε τζάμι. Τώρα έχω βάλει την js3 (λόγω του ελληνικού swype και μόνο) και είναι εξ ίσου γρήγορη. Αλλά πάλι, ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες, οπότε ό,τι κάνεις θα είναι με δική σου ευθύνη. Αν πράγματι το τηλέφωνό σου έχει θέμα hardware η εγκατάσταση μη εγκεκριμένης rom θα σου χάσει την εγγύηση. Εννοείται φυσικά ότι πριν κάνεις οτιδήποτε θα πρέπει να διαβάσεις και τις αναλυτικές οδηγίες που υπάρχουν και εδώ και στο xda Να μοιραστώ και εγώ τις εμπειρίες μου μαζί σας:σήμερα έκανα αναβάθμιση το Galaxy από eclair(απείραχτο όπως το πήρα από Cosmote)σε froyo(με την νόμιμη αναβάθμιση που δόθηκε από το kies).Το τηλ έφαγε ΤΑ κολλήματα μετά την εγκατάσταση.Απίστευτα πράγματα που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα ζήσει(ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος κάτοχος):δονήσεις χωρίς λόγο,μπλοκαρίσματα δευτερολέπτων στα μενού μέχρι και λεπτών!!! με λίγα λόγια ΚΑΙεγώ ήθελα να το πετάξω στον τοίχο και να το ρίξω στο μπλέντερ.Η λύση;Έκανα factory reset όπως και hard reset(από την πρώτη σελίδα του οδηγού του Τυχεράκια οι μέθοδοι)και το κινητό πετάει.Χρειάστηκε βέβαια να ξαναπεράσω ρυθμίσεις και προγράμματα αλλά μικρό το κακό!Για όσους λοιπόν απογοητεύονται μετά την εγκατάσταση,κάντε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα παραπάνω και το μαύρο θα γίνει άσπρο! Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ερώτηση γιατί μόλις πέρασα σε ενός φίλου το JS3 από kitchen με XEU CSC και δεν έχει Ελληνική επιλή το swype.Είναι ζήτημα του CSC αυτό;; Το ΧΕU είναι αγγλικός κώδικας, και δεν έχει ελληνικά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) εχουμε κανα νεο για την js3?? :p edit:αφαιρεθηκε και απο την Φιλανδια που ειχα γραψει πιο νωρις... Edited January 22, 2011 by domigr Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 εχουμε κανα νεο για την js3?? :p edit:αφαιρεθηκε και απο την Φιλανδια που ειχα γραψει πιο νωρις... Εμεις δεν την εχουμε περασμενη, απο σενα περιμενουμε να μαθουμε γιατι την αποσυρουν κακην κακως χαχα:lol: Μην την πατησουμε κι εμεις. Αντε γιατι περιμενει και ο φιλος strongman να την περασουμε και σε αυτον αυριο, μολις αναστησει το κινητο του με το jig:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) σε μενα μια χαρα παει :p δεν εχω κανενα προβλημα...και απο θεμα μπαταριας μου εβγαλε 2 μερες χωρις τρελα πραγματα αλλα μου φαινεται κραταει λιγοτερο απο την jph..παντως την εχουν αποσυρει απο Ολλανδια,Φιλανδια και Σουηδια..δεν νομιζω οτι την δινει αλλη χωρα...εχω αρχισει και ανησυχω :O τι γκαντεμικη ρομ περασα :p edit:τωρα καταλαβα γιατι την αφερουν..τους ειπε η samy οτι θα ειναι η τελευταια εκδοση για το galaxy s και να την δωσουν οταν ανακοινωθει το galaxy s 2 :lol::p Edited January 22, 2011 by domigr Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Μηπως αφαιρέσανε τις ROM για να γίνουν τα update των κινητών στην Αμερική (Vibrant κτλπ ) και να μην υπάρχξει πρόβλημα με τους servers ? ,εκτός εαν τα update εκεί δεν γίνονται απο το Kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Την πέρασα κι εγώ χθες την ολλανδική 2.2.1 και πετάει το κινητό. Δε μπορώ ούτε εγώ να καταλάβω γιατί την αποσύρουν από χώρες που κυκλοφόρησε. Θαρρείς δε θέλουν να λειτουργεί παραδειγματικά το κινητό! Δε θέλω να υποψιαστώ ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει με την 2.2.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Σιγουρα θα εχουν καποιο λογο ευελπιστω δηλαδη , λοιπον παιδια θα βαλω μια ρομ φτιαγμενη απο τα χερακια μου αυτη τη στιγμη εχω ρομ του δαρκυ μεχρι να βγαλει την τελικη 9 θα κατσω λιγο με την κουζινορομ . Να ρωτησω εγω τωρα θα την βαλω οπως εβαζα και του δαρκυ ετσι ? θα την βαλω στην εσωτερικη μνημη recovery wipe all και μετα install from zip σωστα ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) Εεε... 5 ώρες ανοιχτή οθόνη σε 4 μέρες και κλειστά τα data δεν είναι χρήση smartphone, sorry. Έτσι δούλευα το Νόκια 3210 Τόνισα πως η δοκιμή έγινε για να ξέρω τι να περιμένω σε μια περίπτωση ανάγκης (μοτοσυκλετιστής, ποδηλάτης, πεζοπόρος και πολλά άλλα). Για την ιστορία το κινητό κράτησε για 122 ώρες σερί ανοιχτό με τα δεδομένα που περιέγραψα στο ποστ μου +40min calls +6h ανοιχτή η οθόνη. Edited January 22, 2011 by skritikos typo Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 122 ωρες ? :O δεν τα λεμε ετσι αυτα εγω με το ζορι βγαζω μια αντε μιαμιση μερα βεβαια μου αρεσει να τα τρεχω ολα αλλα ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα ρουφαει την μπαταρια το ασυρματο δικτυο εχω παθει πλακα . Κανεις για αυτο που ρωτησα παραπανω ? :) Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 καλημερα παιδες εχω ψιλοφρικαρει λιγο λοιπον το θεμα ειναι το εξης μπαινοντας στο μαρκετ αν πατησω εφαρμογες δε μου εμφανιζει τπτ αν κανω αναζητηση μου βγαζει δε μπορω κοινως να κανω browse σε οτι υπαρχει στο μαρκετ τι γινεται?σημεινωνω οτι το χω καιρο το θεμα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 καλημερα παιδες εχω ψιλοφρικαρει λιγο λοιπον το θεμα ειναι το εξης μπαινοντας στο μαρκετ αν πατησω εφαρμογες δε μου εμφανιζει τπτ αν κανω αναζητηση μου βγαζει δε μπορω κοινως να κανω browse σε οτι υπαρχει στο μαρκετ τι γινεται?σημεινωνω οτι το χω καιρο το θεμα αυτο οταν πατας εφαρμογες πρεπει να επιλεξεις και απο πανω κατηγορια..κορυφαιες δωρεαν εφαρμογες η νεες εφαρμογες ;) :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 οταν πατας εφαρμογες πρεπει να επιλεξεις και απο πανω κατηγορια..κορυφαιες δωρεαν εφαρμογες η νεες εφαρμογες ;) :p ωραιος και τοσο καιρο εβλεπα το απολυτο κενο και ανησυχησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Λοιπον παλικαρια λεω να φλασαρω καμια Καστομ ρομ και λεω να φλασαρω καμια του νταρκυ γιατι εχω ακουσει οτι ειναι καλες. Θελω να μου προτεινετε την καλυτερη του ρομ και να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να χαθει το κλοκγουορκ μοντ και τα 3 κουμπια μετα το φλασαρισμα. Εγώ φοράω την 8 αλλά έχω διαβάσει ότι και η 8.1 που είναι η τελευταία του είναι καλή...τώρα αν θες περιμένεις λίγο γιατί όπου να είναι βγάζει την 9...cwm και τρία κουμπιά δεν χάνονται Sent from Galaxy ! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makaras Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) παιδια καλησπερα μολις εκανα αναβαθμιση σε 2.2 απο το kies η διαδικασια εδειξε να προχωραει κανονικα, αλλα τωρα η οθονη ειναι σβηστη και καθε τοσο δονειται. αυτο συμβαινει για κανενα 20 λεπτο. ειναι φυσιολογικο?? PLEASE HELP!!!!! Edited January 22, 2011 by makaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 καλησπερα ξαφνικα διαπιστωσα οτι εχθες που εγκατεστησα wipe kitchen rom σημερα δεν μου δινει την δυνατοτητα να βρω 2 εφαρμογες απο το market...??/ η μια ειναι το paypal...και μια αλλη το SUPERLEAGUE mobile 2010/11 ....υπαρχει καποια λυση...??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 εχω περασμενει την εκδοση 8.1 του darky , ολα καλα, παρα μονο οτι δεν μου εμφανιζει το ελληνικο γραμμα "φ" και μου βγαζει ενα τετραγωνακι στην θεση του ,ξερει κανεις πως διορθωνεται ? εχω την default γραμματοσειρα επιλεγμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts