Tyxerakias Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 αν δεν κανω λαθως.. ετσι πρεπει να την λενε... εχω το official 2.2 γερμανικο froyo A, γερμανικό... οκ πάσο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Λoιπoν παιδια SOS. Εγινε μεγαλη βλακεια. Περασα τo Galaxy s tweaks απo τo market κι εκει εχει μια επιλoγη να αλλαξεις lock screen. Ε λoιπoν τo εκανα o μ......ς και μoυ εκανε reboot τo κινητo και απo τoτε δεν μπαινει γτ εχει κoλλησει στην πρωτη boot screen. Τα 3 κoυμπια λειτoυργoυν στo galaxy s πoυ εχω, oπoτε μπηκα σε bootloader εκανα format σε sdcard και cache partition αλλα παλι κoλλαγε εκει. Μετα ξαναμπαινω σε bootloader με clockwork mod lagfix version και εκανα format σε oλα (system,data,sdcard internal,cache partition) εκανα reboot αλλα παλι τπτ. Τo κινητo ειναι rooted αγoρασμενo απo vodafone και δεν ξερω αν εχει lagfix. o συνδυασμoς των 3 κoυμπιων δoυλευει ακoμα oπως και τo download mode και θελω να περασω την επισημη froyo πανω. Τι κανω; δωστε μoυ τα φωτα σας plz γιατι δεν θελω να τo στελνω στην vodafone αν και εχει εγγυηση. μπεσ σε download mode,και φλασσαρε με odin... Μην αγχωνεσαι αφου δουλευουν τα 3 κουμπια :D Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 δοκιμασες να κανεις hard reset? μια ερωτηση για οσους βαλαν την js3 το thinkfree σας δουλευει η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ρε παιδια, το κινητό μου έκανε ένα τρελο, το γέμισα καταλάθος με ταινίες, και πρέπει να τιγκάρισε η μνήμη. Κόλλησε και στην συνέχεια μου έκανε restart, έχοντας χάσει όλες τις επαφές, όλες τις ρυθμίσεις απο όλα τα προγράμματα, και τα περισσότερα προγράμματα δεν λειτουργούν χωρίς επανεγκατάσταση. Από την στιγμή που τελικα΄τιο κινητό αχρηστεύτηκε, λέω μια που θα κάνω την καλή να τα επανεγκαταστήσω, να περάσω και καμια custom rom για να φτουρήσει η δουλειά. Πριν είχα την 2.2.1 περασμένη με KIES Hack και γενικά πήγαινε καλά το κινητό, αλλά η μπαταρία μου κράταγε πολύ λίγο, μπορεί και να μξην έβγαζε 11ωρο (πρέπει κάτι να έπαιζε με το wifi) Ποια ROM μου προτείνετε να περάσω; Για μένα το κινητό είναι εργαλείο, θα ήθελα κάτι σταθερό, χωρίς πολλά bugs (διορθωμένο wifi drain και gps) και προτιμώ να είναι λίγο πιο αργό και σταθερό, παρά να το ζορίσω με τα tweaks για να κερδίσω ταχύτητα και κάνω format κάθε μήνα. Τι μου προτείνετε; Να περάσω πάλι 2.2.1 ή καμια darky; Η kitchen τι είναι; Τα ίδια με εσένα θέλω και ήμουν αντίθετος στις custom ρομς αρχικά, αλλά πέρασα darky's και είδα διαφορά απο 2.2.1. (Η darkys είναι βασισμένη στην 2.2.1..). Έχει κάνει καλή δουλειά. Τώρα εγώ στο Gps αντιμετωπίζω κάποια πραγματάκια (παίζει να έχω και γενικό πρόβλημα συσκευής όμως) αλλά η 8.1 που δοκίμασα ήταν πολύ σταθερή, δε βρήκα Bugs και είχε και πληκτρολόγιο gignerbread like με ελληνικά που μου άρεσε. Ήταν πολύ γρήγορη και σταθερή. Αν φλασάρεις πρέπει να ξανακαλιμπράρεις μπαταρία ( ) για να είσαι 100% οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 δοκιμασες να κανεις hard reset? μια ερωτηση για οσους βαλαν την js3 το thinkfree σας δουλευει η οχι? το εχω κανει ενεργοποιηση και φανταζομαι δουλευει οκ... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 το εχω κανει ενεργοποιηση και φανταζομαι δουλευει οκ... δοκιμασε να ανοιξεις ενα εγγραφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 δοκιμασε να ανοιξεις ενα εγγραφο δεν εχω καποιο εγγραφο να δοκιμασω...:p αν εχει καποιο μεσα το κινητο πες μου την διαδρομη να δοκιμασω να το ανοιξω...;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 δεν εχω καποιο εγγραφο να δοκιμασω...:p αν εχει καποιο μεσα το κινητο πες μου την διαδρομη να δοκιμασω να το ανοιξω...;) μπες στα αρχεια ισως να υπαρχει ενα αρχειο με ονομα devicefriendlyname.txt και κοιτα αν ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 μπες στα αρχεια ισως να υπαρχει ενα αρχειο με ονομα devicefriendlyname.txt και κοιτα αν ανοιγει ανοιξε κανονικα ;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ανοιξε κανονικα ;) με το think free? τι γινεται ρε !@#@? δεν ανοιγει με τπτ ολο fc βγαζει και κλεινει μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 με το think free? τι γινεται ρε !@#@? δεν ανοιγει με τπτ ολο fc βγαζει και κλεινει μονο του για το thinkfree office δεν λεμε?? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 για το thinkfree office δεν λεμε?? ναι βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ναι βεβαια ε τοτε ναι οπως σου ειπα δουλευει μια χαρα ;) εχω την js3 stock ;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Γιατι οταν παω να κανω copy τον φακελο recovery2e στο system/xbin μου βγαζει not enough free space? Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Γιατι οταν παω να κανω copy τον φακελο recovery2e στο system/xbin μου βγαζει not enough free space? Γιατί δεν έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο :p ΕDIT: Ok θα σοβαρευτώ :p Πρέπει να βγάλεις κάτι από το /system, γιατί το έχουν κάνει ισα-ισα και δε χωράει. Κάποιοι βγάζουν κάποια εφαρμογή μαμίσια. Εγώ έβαλα μικρότερη έκδοση του Swype με λιγότερες γλώσσες. Κ.ο.κ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ε τοτε ναι οπως σου ειπα δουλευει μια χαρα ;) εχω την js3 stock ;) εγω εβαλα τη κουζινατη και μαλιστα εκανα και ενα update.zip να το περασω παλι αλλα τπτ τζιφος μαλλον θα ξαναγυρισω στην κουζινατη 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ΧΧμμμμ Οκ, εκει δεν πρεπει να κανω copy το φακελο η κανω κατι λαθος? Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Τα ίδια με εσένα θέλω και ήμουν αντίθετος στις custom ρομς αρχικά, αλλά πέρασα darky's και είδα διαφορά απο 2.2.1. (Η darkys είναι βασισμένη στην 2.2.1..). Έχει κάνει καλή δουλειά. Τώρα εγώ στο Gps αντιμετωπίζω κάποια πραγματάκια (παίζει να έχω και γενικό πρόβλημα συσκευής όμως) αλλά η 8.1 που δοκίμασα ήταν πολύ σταθερή, δε βρήκα Bugs και είχε και πληκτρολόγιο gignerbread like με ελληνικά που μου άρεσε. Ήταν πολύ γρήγορη και σταθερή. Αν φλασάρεις πρέπει να ξανακαλιμπράρεις μπαταρία ( ) για να είσαι 100% οκ. Την darky 8.1 από πού την κατεβάζουμε; Στο official site βρίσκω μόνο την 8.0! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Την darky 8.1 από πού την κατεβάζουμε; Στο official site βρίσκω μόνο την 8.0! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091 Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 τελικα τπτ εβαλα ακομα και την alternative wipe 9.1.2 και το thinkfree επιμενει να κανει force close επαναφορα στην 8.11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 τελικα τπτ εβαλα ακομα και την alternative wipe 9.1.2 και το thinkfree επιμενει να κανει force close επαναφορα στην 8.11 Ρε συ παρτο χαλαρα το θεμα. Θες να μεινεις με καμια πλακετα στο χερι για ενα thinkfree? Στο κατω κατω βρες μια αλλη εφαρμογη που να κανει το ιδιο. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pericles Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 τελικα τπτ εβαλα ακομα και την alternative wipe 9.1.2 και το thinkfree επιμενει να κανει force close επαναφορα στην 8.11 Το κάνει και σε μένα επίσης κάνουν για όσους τα έχουν το soundhood και το shazam. Από την άλλη δεν είναι τρομερό γιατί στην κουζινάτη έχει μια επιλογή για quickoffice που είναι εξίσου δυνατό. Παράθεση Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Το kies patcher σας δείχνει την τελευταία έκδοση με κωδικό XEN; Δοκίμασα και ενώ με κωδικό COS βγάζει την JPH με XEU την JPY με την XEN μου βγάζει την JPA :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ρε συ παρτο χαλαρα το θεμα. Θες να μεινεις με καμια πλακετα στο χερι για ενα thinkfree? Στο κατω κατω βρες μια αλλη εφαρμογη που να κανει το ιδιο. δεν εχεις αδικο αλλα που κολησα τωρα με το thinkfree γιατι με εχει βολεψει απιστευτα τοσο καιρο εξαλου αλλο ενα φλασαρισμα δε νομιζω να το πειραξει σημερα,εχω κανει και χειροτερα (μεταξυ μας)χαχαχαχαχα:ninja::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 δεν εχεις αδικο αλλα που κολησα τωρα με το thinkfree γιατι με εχει βολεψει απιστευτα τοσο καιρο εξαλου αλλο ενα φλασαρισμα δε νομιζω να το πειραξει σημερα,εχω κανει και χειροτερα (μεταξυ μας)χαχαχαχαχα:ninja::lol: Δες τι λεει ο φιλος παραπανω. Το σκεφτηκα κι εγω οτι μπορει να στην κανει καποια εφαρμογη αλλα με προλαβε ο φιλος. Δες μηπως σωθεις ετσι και τσαμπα ταλαιπωρεις το κορεατικο κατασκευασμα με τοσα flashings.:lol: Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts