Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα,

χθες εκανα ενα φορματ την σδ και περασα την wipe 8 slim.πολυ γρηγορη,ολακαλα,εκτος απο την καταναναλωση μπαταριας...βλεπω οτι σε 4 ωρες απο τη στιγμη που το φορτισα,επεσε στο 78% χωρις να ασχολουμαι μαζι του.στα στατς με δειχνει 6% οτι εφαγε σε κατασταση αναμονης,απο το..ραδιο!εχω απενεργοποιησει wifi οταν ειναι σε αναμονη,εχω κανει update την γκαλερυ και εχω καλιμπραρει και την μπαταρια...εχετε καμια ιδεα;

Υ.Γ. Οταν το χρησημοποιω δε,βγαζει με το ζορι 6-8 ωρες...

κανε κανενα wipe data η στη χειροτερη ξαναφλασαρε...

παντως θεωρω οτι οι custom roms εχουν συγκριτικα μεγαλυτερη καταναλωση...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κανε κανενα wipe data η στη χειροτερη ξαναφλασαρε...

παντως θεωρω οτι οι custom roms εχουν συγκριτικα μεγαλυτερη καταναλωση...

Το ιδιο ειχα παθει και οταν ειχα βαλει την 7.6

Με την7.7 μειωθηκε καπως και για να μην εχω ξανα το ιδιο προβλημα,εκανα οχι μονο wipe dataαλλα και φορματ...

Μεχρι την 7.0 με εβγαζε πανω απο 24ωρες ενω τωρα ειμαι με την ψυχη στο στομα

Με την 7.6 πάντως βγάζω 50-60 ώρες χαλαρά με αρκετές κλήσεις, SMS και Internet...

Μάλλον θα βάλω 8 απόψε για δοκιμή. Απορώ πόσο γρηγορότερο μπορεί να γίνει, είναι ήδη συνδεδεμένο με το δάχτυλο/μυαλό μου το Galaxy S!

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Καλημερα,

χθες εκανα ενα φορματ την σδ και περασα την wipe 8 slim.πολυ γρηγορη,ολακαλα,εκτος απο την καταναναλωση μπαταριας...βλεπω οτι σε 4 ωρες απο τη στιγμη που το φορτισα,επεσε στο 78% χωρις να ασχολουμαι μαζι του.στα στατς με δειχνει 6% οτι εφαγε σε κατασταση αναμονης,απο το..ραδιο!εχω απενεργοποιησει wifi οταν ειναι σε αναμονη,εχω κανει update την γκαλερυ και εχω καλιμπραρει και την μπαταρια...εχετε καμια ιδεα;

Υ.Γ. Οταν το χρησημοποιω δε,βγαζει με το ζορι 6-8 ωρες...

Εγω του περασα την 8.0 no wipe , λοιπον , χθες το βραδυ ωρα 10. 00 ειχα 91% σημερα το πρωι το τσεκαρισα ωρα 07.00 και ειχα 90% . Κλειστα εννοειται 3g , wi-fi και οτι αλλο τραβαει μπαταρια , απλως σε κατασταση αναμονης . Μηπως δεν σου εκατσε καλα και να κανεις αλλη μια δοκιμη ?

ΓΙΑΝΝΗΣ

Εγω του περασα την 8.0 no wipe , λοιπον , χθες το βραδυ ωρα 10. 00 ειχα 91% σημερα το πρωι το τσεκαρισα ωρα 07.00 και ειχα 90% . Κλειστα εννοειται 3g , wi-fi και οτι αλλο τραβαει μπαταρια , απλως σε κατασταση αναμονης . Μηπως δεν σου εκατσε καλα και να κανεις αλλη μια δοκιμη ?

σε 9 ωρες σου καταναλωσε 1%???

σε 9 ωρες σου καταναλωσε 1%???

Κι ομως , αφου σκεφτομαι αν συνεχισει ετσι να μην το ξαναπειραξω .

ΓΙΑΝΝΗΣ

το επιβεβαιώνω κι εγω αυτο..:p

τι σκ@τ@ γινεται ρε γμτ... :dash:

ή η darky εχει εξαιρετικη καταναλωση ή η μπαταρια μου τα εχει παιξει...

νομιζω ομως οτι τα αυτα τα νουμερα καταναλωσης αφορουν μεμονομενες περιπτωσεις, δεν ξερω τι να πω, εχω απογοητευτει... :O

50 ωρες;

Τοσο εβγαζε πριν αρχισω να φλασαρω νταρκορομιες:-)

Ποια ειναι η σωστη σειρα;

Φορματ την sdcard

Φλασαρισμα μεσω odin την JPY

περασμα κερνελ με CWM

Φλασαρισμα την v8.0

???

τι σκ@τ@ γινεται ρε γμτ... :dash:

ή η darky εχει εξαιρετικη καταναλωση ή η μπαταρια μου τα εχει παιξει...

νομιζω ομως οτι τα αυτα τα νουμερα καταναλωσης αφορουν μεμονομενες περιπτωσεις, δεν ξερω τι να πω, εχω απογοητευτει... :O

Οταν φλασαρεις με Darky λενε οτι θελει 4-5 κυκλους για να στρωσει....αλλα οταν βγαζει νεα rom καθε 24ις ωρες καλα κρασια :p

Η 8 εχει ενα ''bug'' black screen στο apn access point....απλως πατηστε menu για να βαλατε τις ρυθμισεις δικτυου σας αν εχετε κανει wipe.

Κι ομως , αφου σκεφτομαι αν συνεχισει ετσι να μην το ξαναπειραξω .

Και πολυ καλα θα κανεις, αλλα του κανες καν restart μπας και κολλησε η μπαταρια; αυτη η καταναλωση αντιστοιχει μονο σε flight mode

Και γω τη περασα σημερα αλλα εχω καταναλωση

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Οταν φλασαρεις με Darky λενε οτι θελει 4-5 κυκλους για να στρωσει....αλλα οταν βγαζει νεα rom καθε 24ις ωρες καλα κρασια :p

Η 8 εχει ενα ''bug'' black screen στο apn access point....απλως πατηστε menu για να βαλατε τις ρυθμισεις δικτυου σας αν εχετε κανει wipe.

βασικα εχω να βαλω darky απο την εκδοση 4.1 :O

αλλα απο οτι θυμαμαι δεν τα πηγαινε και πολυ καλα με την αυτονομια και η 4.1 και η 3 που ειχα δοκιμασει...:O

βεβαια απο τοτε εχουν περασει 2-3 μηνες :lol: :lol:

οταν κατασταλαξει καπου θα αρχισω να δοκιμαζω και εγω... :devil:

Εγω παντως ρε παιδια αρχιζω να πιστευω οτι το καθε SGS συμπεριφερεται και διαφορετικα . Διαβαζω ολη μερα το φορουμ και βλεπω οτι 50 ατομα περναμε την ιδια ρομ και μετα διαβαζουμε 100 διαφορετικα προβληματα που προκυπτουν στον καθενα . Δε λεω ενταξει , τα περισοτερα ειναι απο λαθη δικα μας , αλλα παρα πολλα βγαινουν και μετα απο προσεκτικο φλασαρισμα . Τυχαιο ? δε νομιζω .
ΓΙΑΝΝΗΣ

Εγω παντως ρε παιδια αρχιζω να πιστευω οτι το καθε SGS συμπεριφερεται και διαφορετικα . Διαβαζω ολη μερα το φορουμ και βλεπω οτι 50 ατομα περναμε την ιδια ρομ και μετα διαβαζουμε 100 διαφορετικα προβληματα που προκυπτουν στον καθενα . Δε λεω ενταξει , τα περισοτερα ειναι απο λαθη δικα μας , αλλα παρα πολλα βγαινουν και μετα απο προσεκτικο φλασαρισμα . Τυχαιο ? δε νομιζω .

και εγω ειλικρινα το πιστευω αυτο...

οπως γινεται και στο θεμα με το gps :wacko:

βασικα εχω να βαλω darky απο την εκδοση 4.1 :O

αλλα απο οτι θυμαμαι δεν τα πηγαινε και πολυ καλα με την αυτονομια και η 4.1 και η 3 που ειχα δοκιμασει...:O

βεβαια απο τοτε εχουν περασει 2-3 μηνες :lol: :lol:

οταν κατασταλαξει καπου θα αρχισω να δοκιμαζω και εγω... :devil:

Βαλε την 8 ρε συ μετραει δεν εχω βρει κατι αρνητικο μεχρι στιγμης....πως το αντεχεις το touchwiz?:(...εκτος αν βαζεις LPro.

Παντως ο Darky μολις ανακοινωσε οτι ετοιμαζει forum για τις rom του.

Και πολυ καλα θα κανεις, αλλα του κανες καν restart μπας και κολλησε η μπαταρια; αυτη η καταναλωση αντιστοιχει μονο σε flight mode

Και γω τη περασα σημερα αλλα εχω καταναλωση

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Restart του εχω κανει 5 γιατι του περασα κατι circle battery ,και ελληνικο πληκτρολογιο , θα το παρακολουθεισω και τις επομενες μερες και θα επανελθω .

ΓΙΑΝΝΗΣ

Βαλε την 8 ρε συ μετραει δεν εχω βρει κατι αρνητικο μεχρι στιγμης....πως το αντεχεις το touchwiz?:(...εκτος αν βαζεις LPro.

Παντως ο Darky μολις ανακοινωσε οτι ετοιμαζει forum για τις rom του.

ε βεβαια με τοσες ρομ που εχει βγαλει χρειαζεται ενα forum μονος του... :lol:

και ομως το tw χρησιμοποιω και μου αρεσει πιο πολυ απο ολους... :lol:

δεν βαζω την 8 γιατι αυριο θα βγαλει την 8.1 και θα ξενερωσω, οταν κοψει λιγο ρυθμο μαλλον θα αρχισω να δοκιμαζω αν και για να πω την αληθεια πιο πολυ με ψηνει το kitchen του doc :)

Παιδιά καλησπέρα.Επειδή και εγώ είμαι σχετικά καινούργιος ήθελα να ρωτήσω το εξής.Έδωσα το κιμ πριν λίγες μέρες σε έναν γνωστό για νσ περάσει την 2.2 και όπως διαπίστωσα αφού την πέρασε διαπίστωσα έχει κάνει ρουτ στην συσκευή.παρατήρησα ότι ο συνδυασμός των 3 κουμπιών δεν λειτουργεί ενώ με την 2.1 τον είχα.είναι λόγω του ρουτ;

Παιδιά καλησπέρα.Επειδή και εγώ είμαι σχετικά καινούργιος ήθελα να ρωτήσω το εξής.Έδωσα το κιμ πριν λίγες μέρες σε έναν γνωστό για νσ περάσει την 2.2 και όπως διαπίστωσα αφού την πέρασε διαπίστωσα έχει κάνει ρουτ στην συσκευή.παρατήρησα ότι ο συνδυασμός των 3 κουμπιών δεν λειτουργεί ενώ με την 2.1 τον είχα.είναι λόγω του ρουτ;

εισαι σιγουρος?

δεν νομιζω οτι φταιει το root...

με ποιον τροπο σου περασε τη 2.2?

Oχι δεν ειναι λογω του root. Ποια 2.2 σου περασε και με ποιον τροπο μπορεις να μαθεις?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Θα γράψω έναν οδηγό για την μπαταρία μόλις βρω χρόνο με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά που δεν ξέρετε ότι επηρεάζουν την αυτονομία). Εάν και μετά από αυτό υπάρχει sgs με κάτω από 30 ώρες αυτονομίας (Normal χρήσης) θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο :lol:

σχετικα με την μπαταρια επειδη καθε χρηστης κανει διαφορετικη χρηση οπως ειναι φυσικο...

εχει κανεις αυτονομια μεγαλυτερη απο 6 ωρες βαρια, χρησης του ιντερνετ μεσω wifi?

και οταν λεω 6 ωρες χρηση εννοω 6 ωρες να πηγαινεις απο σελιδα σε σελιδα στο ιντερνετ

πανω απο αυτο το νουμερο μου φαινεται υπερβολικα αισιοδοξο νουμερο

καθως αν δεν κανω λαθος σε μητρησεις που ειχαν κανει το galaxy αντεξε σε 5. κατι ωρες αναπαραγωγης βιντεο

Να ρωτήσω κάτι για όσους χρησιμοποίησαν την Kitchen του Doc: Χρειάζεται root μετά; Επίσης το CWM υπάρχει μετά; Αυτήν την στιγμή έχω Darky 8 (αρκετά καλή αλλά έχω μερικά bugs) και σκέφτομαι να δοκιμάσω και την "κουζίνα" για αυτό ρωτάω.

σχετικα με την μπαταρια επειδη καθε χρηστης κανει διαφορετικη χρηση οπως ειναι φυσικο...

εχει κανεις αυτονομια μεγαλυτερη απο 6 ωρες βαρια, χρησης του ιντερνετ μεσω wifi?

και οταν λεω 6 ωρες χρηση εννοω 6 ωρες να πηγαινεις απο σελιδα σε σελιδα στο ιντερνετ

καθως αν δεν κανω λαθος σε μητρησεις που ειχαν κανει το galaxy αντεξε σε 5. κατι ωρες αναπαραγωγης βιντεο

Άλλο αναπαραγωγή βίντεο και άλλο browsing από wifi. Προσωπικά σπάνια κλείνω το Wifi (8-9 ώρες δουλειά + 4-5 στο σπίτι) με browsing κατά διαστήματα, news reading (pulse), forums (tapatalk), facebook και κανένα uno /pool pro online για χαλάρωση και επίσης σπάνια μου τελειώνει η μπαταρία πριν τις 48 ώρες. Φυσικά θέλει κάποιο tweaking έτσι? Είχα γράψει και παλιότερα κάτι (ως vipercubic) αλλά είμαι σίγουρος πως περάστηκε στο ντούκου ;) παρόλα αυτά θα γράψω έναν οδηγό για max power efficiency μόλις μπορέσω.

Aυτο ακριβως ειναι το θεμα, γιαυτο και δεν νομιζω να υπαρχει μια στανταρ φορμουλα. ΟΚ καποιες γενικοτερες οδηγιες για να διαχειριζομαστε καλυτερα τη μπαταρια μας ναι, αλλα και παλι σε καθε εναν θα ειναι διαφορετικα αναλογα με τις αναγκες του.

Εχω δει ταινια 2,5 περιπου ωρων και στα καπακια σερφαρισμα 1 ωρα και κατι μετα απο φουλ φορτιση. Ενδιαμεσα 2 τηλεφωνα των 3 λεπτων και καμια δεκαρια sms. Ολα αυτα με την JPY. Tα καταφερε αλλα μετα ηθελε αμεσα φορτιση.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The topic was unlocked