red_herring Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Με 2.2.1 χωρίς lagfix βγάζει τόσο Spartan_X; Lagfix υπάρχει για 2.2.1 απλά δεν το βάζουν πολλοί; Εντάξει, τα benchmark scores πάντα είχαν τη τάση να συγχέουν λίγο τον κόσμο. Η ταχύτητα του κινητού αφορά μόνο το userexperience. Δεν τίθεται θέμα. Με lagfix δεν βγαζει τοσο οχι. Μπορεις στην 2.2.1 να βαλεις lagfix αλλα ειπαμε πολλες φορες οτι δεν χρειαζεται γιατι η ρομ τρεχει αψογα. Το νουμερα δεν λενε τιποτα παιδια χαρειτε τη συσκευη και μην κολλατε αν βγαζει το quadrant 1000 η 3000 Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pericles Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 αμα φλασαρες και σου βγαζει μονο το KOR και οχι και το COS νομιζω οτι σημαινει πως δεν μπορεις να το ξαναβαλεις... αν ειχες EUR μπορουσες να το ξαναβαλεις, αλλα με το COS δεν νομιζω... ειχα δει και εναν οδηγο στο xda οπου εβαζες οτι sales code ηθελες αλλα το COS δεν το ειχε... Ευχαριστώ συμφορουμίτη suspect21 που για 2η φορά προσπαθείς να με διαφωτίσεις. Από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα όσοι έχουν περάσει JPY-JPX-JPU και είχαν CSC COS σαν κι εμένα έχουν χάσει την εγγύηση τους και χωρίς δυνατότητα επιστροφής αφού από JPY και να ξαναφλασάρω την XWJM2 δεν θα γίνει restore το COS αλλά θα παραμείνει το KOR ή το XEU. Διαβάζοντας εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787163&highlight=product+code επίσης λέει ότι το CSC δεν αφορά μόνο τα apn αλλά και ρυθμίσεις συχνότητας gsm 3g αλλά και gps. Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος πείτε μου. Αν κάποιος άλλος έχει βρει κάποιον τρόπο επιστροφής σε COS με JPY ας τον αναφέρει. Ευχαριστώ ελπίζω να μην κούρασα. Παράθεση Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Ευχαριστώ συμφορουμίτη suspect21 που για 2η φορά προσπαθείς να με διαφωτίσεις. Από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα όσοι έχουν περάσει JPY-JPX-JPU και είχαν CSC COS σαν κι εμένα έχουν χάσει την εγγύηση τους και χωρίς δυνατότητα επιστροφής αφού από JPY και να ξαναφλασάρω την XWJM2 δεν θα γίνει restore το COS αλλά θα παραμείνει το KOR ή το XEU. Διαβάζοντας εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787163&highlight=product+code επίσης λέει ότι το CSC δεν αφορά μόνο τα apn αλλά και ρυθμίσεις συχνότητας gsm 3g αλλά και gps. Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος πείτε μου. Αν κάποιος άλλος έχει βρει κάποιον τρόπο επιστροφής σε COS με JPY ας τον αναφέρει. Ευχαριστώ ελπίζω να μην κούρασα. Εγω σήμερα γύρισα απο την JPY σε επίσημη ελληνική JPH (με το Kies Patcher) και μου είχε μείνει το Code - XEU (το είχα αλλάξει στην JPY απο KOR σε XEU) αλλά με εναν κωδικό που γράφεις στον dialer(δεν τον θυμάμαι ακριβώς ,google :p , κατι με το imei μέσα) άλλαξα και στις επιλογές μου είχε και το COS :) . Οπότε τωρα είμαι στην επισημη ελληνική froyo με COS Edited January 2, 2011 by sd12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyran01 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Δεύτερη μέρα με JPY από την ολίγον προβληματική JPX. Είναι σαφώς πιο ομαλή, δεν έχει κανένα crash έως τώρα εκεί που η προηγούμενη έιχε (sms, market και wifi), πιθανόν λίγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Αυτό που ρωτάει ο προηγούμενος φίλος με ενδιαφέρει και εμένα, γιατί αρχικά προσπάθησα να βάλω την επίσημη ελληνική froyo. Πως αλλάζεις στο kies από xeu και jpy στην ελληνική της Cos; Από το patcher ακόμα και αν έκανες αλλαγή το kies δεν σου έβγαζε δυνατότητα αλλαγής λογισμικου΄.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Ευχαριστώ συμφορουμίτη suspect21 που για 2η φορά προσπαθείς να με διαφωτίσεις. Από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα όσοι έχουν περάσει JPY-JPX-JPU και είχαν CSC COS σαν κι εμένα έχουν χάσει την εγγύηση τους και χωρίς δυνατότητα επιστροφής αφού από JPY και να ξαναφλασάρω την XWJM2 δεν θα γίνει restore το COS αλλά θα παραμείνει το KOR ή το XEU. Διαβάζοντας εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787163&highlight=product+code επίσης λέει ότι το CSC δεν αφορά μόνο τα apn αλλά και ρυθμίσεις συχνότητας gsm 3g αλλά και gps. Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος πείτε μου. Αν κάποιος άλλος έχει βρει κάποιον τρόπο επιστροφής σε COS με JPY ας τον αναφέρει. Ευχαριστώ ελπίζω να μην κούρασα. Δεύτερη μέρα με JPY από την ολίγον προβληματική JPX. Είναι σαφώς πιο ομαλή, δεν έχει κανένα crash έως τώρα εκεί που η προηγούμενη έιχε (sms, market και wifi), πιθανόν λίγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Αυτό που ρωτάει ο προηγούμενος φίλος με ενδιαφέρει και εμένα, γιατί αρχικά προσπάθησα να βάλω την επίσημη ελληνική froyo. Πως αλλάζεις στο kies από xeu και jpy στην ελληνική της Cos; Από το patcher ακόμα και αν έκανες αλλαγή το kies δεν σου έβγαζε δυνατότητα αλλαγής λογισμικου΄.:O καποιος χρηστης σε παλιοτερο ποστ ειχε γραψει ενα τροπο για να αλλαζουμε το code μετα το φλασαρισμα σε 2.2.1,εγω το δοκιμασα και απο xeu που ειχα μετα το φλασαρισμα ξαναγυρισα σε eur που ειχα αρχικα,ο χρηστης του οποιου το ονομα δεν θυμαμαι ειχε γραψει τα εξης τα οποια τα ειχα αποθηκευσει σε ενα txt αρχειο: <<Παιδιά καλησπερα. Και εγω οπως πολλοι αλλοι φανταζομαι ειχαν μπερδευτει με την αλλαγη της product code σε KOR που προκαλουσε το φλασαρισμα με jpu. Ετσι και γω αν και το κινητο δεν παρουσιαζε κανενα προβλημα κατι με ετρωγε να την επαναφερω σε cos που ηταν το αρχικο. Βέβαια ολοι οι τροποι που διαβασα εγραφαν για hard reset της συσκευης και αντε παλι απο την αρχη να βαζεις τα διαφορα καλουδια. Ετσι τυχαια μια μερα διαβασα για διαγραφη δυο αρχειων (1. nv_data.bin και 2. nv_data.bin.md5) με τον root expolorer απο το φακελλο efs αρκει στο φακελλο να υπαρχει το αρχειο nv_data.bak (προκειται για backup του αρχικου product code). Μετα κανεις restart και ολα οπως πριν οσον αφορα τον product code και πολυ σημαντικο χωρις hard reset τουλαχιστον για αυτους που αποφασισαν το restore λιγο καθυστερημενα.>> οποιος χρηστης τα ειχε γραψει ας μας θυμησει το ονομα του. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pericles Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 καποιος χρηστης σε παλιοτερο ποστ ειχε γραψει ενα τροπο για να αλλαζουμε το code μετα το φλασαρισμα σε 2.2.1,εγω το δοκιμασα και απο xeu που ειχα μετα το φλασαρισμα ξαναγυρισα σε eur που ειχα αρχικα,ο χρηστης του οποιου το ονομα δεν θυμαμαι ειχε γραψει τα εξης τα οποια τα ειχα αποθηκευσει σε ενα txt αρχειο: <<Παιδιά καλησπερα. Και εγω οπως πολλοι αλλοι φανταζομαι ειχαν μπερδευτει με την αλλαγη της product code σε KOR που προκαλουσε το φλασαρισμα με jpu. Ετσι και γω αν και το κινητο δεν παρουσιαζε κανενα προβλημα κατι με ετρωγε να την επαναφερω σε cos που ηταν το αρχικο. Βέβαια ολοι οι τροποι που διαβασα εγραφαν για hard reset της συσκευης και αντε παλι απο την αρχη να βαζεις τα διαφορα καλουδια. Ετσι τυχαια μια μερα διαβασα για διαγραφη δυο αρχειων (1. nv_data.bin και 2. nv_data.bin.md5) με τον root expolorer απο το φακελλο efs αρκει στο φακελλο να υπαρχει το αρχειο nv_data.bak (προκειται για backup του αρχικου product code). Μετα κανεις restart και ολα οπως πριν οσον αφορα τον product code και πολυ σημαντικο χωρις hard reset τουλαχιστον για αυτους που αποφασισαν το restore λιγο καθυστερημενα.>> οποιος χρηστης τα ειχε γραψει ας μας θυμησει το ονομα του. Σε JPU δεν μου είχε πετύχει δεν ξέρω αν το έκανα σωστά αλλά συνέχισε να έχει KOR. Παράθεση Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Σε JPU δεν μου είχε πετύχει δεν ξέρω αν το έκανα σωστά αλλά συνέχισε να έχει KOR.μηπως δεν το εκανες καλα?εγω το εκανα 2-3 φορες σε jpx-jpy και δουλευει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pericles Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) μηπως δεν το εκανες καλα?εγω το εκανα 2-3 φορες σε jpx-jpy και δουλευει Έχω COS έχεις EUR μπορεί να μην δουλεύει για COS. Επειδή έχω σετάρει πολύ καλά την 6.2 του DOC δεν έχω διάθεση για ¨περιπέτειες". Αν μπορεί κάποιος άλλος συμφορουμίτης που έχει cos ας το δοκιμάσει. .. ¨Ακυρο μόλις το ξαναδοκίμασα και πρέπει να δουλεψε. Στα sgstools -> secret codes -> product code μου λέει PCODE:GT-I9000HKDCOS. Δεν θυμάμαι πως αλλιώς το τσέκαρω χειροκίνητα (έχει κατέβει και ο οδηγός με την JPA στην αρχή που το έγραφε.) Edited January 2, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 ¨Ακυρο μόλις το ξαναδοκίμασα και πρέπει να δουλεψε. Στα sgstools -> secret codes -> product code μου λέει PCODE:GT-I9000HKDCOS. Δεν θυμάμαι πως αλλιώς το τσέκαρω χειροκίνητα (έχει κατέβει και ο οδηγός με την JPA στην αρχή που το έγραφε.) Εδώ νομίζω ότι επικρατεί μια σύγχυση. Άλλο το product code και άλλο το sales code. Το πρώτο έχει σχέση με το hardware της συσκευής και το άλλο με το software. Το πρώτο δεν μου έχει αλλάξει ποτέ μετά από φλασάρισμα ενώ το δεύτερο όταν βάζω csc που δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα τότε αυτόματα μου το γυρίζει σε άλλη χώρα ή στη Κορέα. Περίπτωση να βάλεις ελληνικό sales code όταν το csc δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα είναι αδύνατο. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pericles Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν γυρίσω στην JPH που ειναι επίσημη ελληνικη θα μπορεσω να φτιαξω τα sales/product codes ωστε να μην χασω την εγγυηση μου; Sent from my GT-I9000 Παράθεση Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν γυρίσω στην JPH που ειναι επίσημη ελληνικη θα μπορεσω να φτιαξω τα sales/product codes ωστε να μην χασω την εγγυηση μου; Sent from my GT-I9000 Ναι μπορεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Εδώ νομίζω ότι επικρατεί μια σύγχυση. Άλλο το product code και άλλο το sales code. Το πρώτο έχει σχέση με το hardware της συσκευής και το άλλο με το software. Το πρώτο δεν μου έχει αλλάξει ποτέ μετά από φλασάρισμα ενώ το δεύτερο όταν βάζω csc που δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα τότε αυτόματα μου το γυρίζει σε άλλη χώρα ή στη Κορέα. Περίπτωση να βάλεις ελληνικό sales code όταν το csc δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα είναι αδύνατο. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Η κατασταση ειναι παραξενη Μακη. Το product code δεν μου ειχε αλλαξει σε κανενα φλασαρισμα παρα μονο οταν εστειλα το κινητο μου στο service και μετατραπηκε απο DBT σε COS. Τωρα που φλασαρα την JPY απο kies αλλαξε απο COS σε KOR φυσικα και θα δοκιμασω το κολπακι που προτεινε ο φιλος στην περασμενη σελιδα για να σας πω τι θα μου βγαλει. edit - Λοιπον το κολπακι επιασε και σε μενα στην JPY που εχω. Κανονικα τωρα πλεον COS στο product code. Οχι οτι εχει και καμια σημασια αφου ουτως η αλλως η ρομ αυτη δεν ειναι επισημη ελληνικη και το service δεν την δεχεται. Edited January 2, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Η κατασταση ειναι παραξενη Μακη. Το product code δεν μου ειχε αλλαξει σε κανενα φλασαρισμα παρα μονο οταν εστειλα το κινητο μου στο service και μετατραπηκε απο DBT σε COS. Τωρα που φλασαρα την JPY απο kies αλλαξε απο COS σε KOR φυσικα και θα δοκιμασω το κολπακι που προτεινε ο φιλος στην περασμενη σελιδα για να σας πω τι θα μου βγαλει. edit - Λοιπον το κολπακι επιασε και σε μενα στην JPY που εχω. Κανονικα τωρα πλεον COS στο product code. Οχι οτι εχει και καμια σημασια αφου ουτως η αλλως η ρομ αυτη δεν ειναι επισημη ελληνικη και το service δεν την δεχεται. Ναι, το θυμάμαι Παναγιώτη ότι μετά την αλλαγή πλακέτας σου άλλαξε το product code. Αναφερόμουν απλά στην παρανόηση που επικρατεί σχετικά με την αλλαγή κωδικού μέσω της εντολής *#272*imei#, η οποία αφορά τον sales code που περιέχεται στην csc του firmware και αφορά πληκτρολόγιο, apns κλπ, σε αντίθεση με την εντολή *2767*4387264636# που στη δεύτερη γραμμή δείχνει το product code που μας αφορά για την εγγύηση. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Ναι, το θυμάμαι Παναγιώτη ότι μετά την αλλαγή πλακέτας σου άλλαξε το product code. Αναφερόμουν απλά στην παρανόηση που επικρατεί σχετικά με την αλλαγή κωδικού μέσω της εντολής *#272*imei#, η οποία αφορά τον sales code που περιέχεται στην csc του firmware και αφορά πληκτρολόγιο, apns κλπ, σε αντίθεση με την εντολή *2767*4387264636# που στη δεύτερη γραμμή δείχνει το product code που μας αφορά για την εγγύηση. Εγω και τις 2 φορές που εκανα κάποια αλλαγή με την εντολη *#272*imei# , πάντα το αποτέλεσμα φαινόταν στην εντολή *2767*4387264636# στην δεύτερη γραμμή . Αρα μάλλον κάποια σχέση έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Ναι, το θυμάμαι Παναγιώτη ότι μετά την αλλαγή πλακέτας σου άλλαξε το product code. Αναφερόμουν απλά στην παρανόηση που επικρατεί σχετικά με την αλλαγή κωδικού μέσω της εντολής *#272*imei#, η οποία αφορά τον sales code που περιέχεται στην csc του firmware και αφορά πληκτρολόγιο, apns κλπ, σε αντίθεση με την εντολή *2767*4387264636# που στη δεύτερη γραμμή δείχνει το product code που μας αφορά για την εγγύηση. Ναι καλα εκανες και το ανεφερες. Παντως τωρα που ξανασυζηταμε γιαυτα θυμηθηκα πως ειχα στο νυαλο μου να ρωτησω και τον φιλο potokis (ιδια περιπτωση με τη δικια μου με αλλαγη πλακετας) αν αλλαξαν και το δικο του product code. Λοξικα ετσι θα εγινε και στην περιπτβση του. Potokis λοιπον αν διαβασεις, κανε εναν κοπο να μας πει σχετικα με το product code σου μετα το service. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Παιδια καλησπερα , μετα απο 5 6 μερες με τις ρομ του δαρκυ ομολογω υπερ ευχαριστημένος εχω παρατηρησει συχνα οτι πολλες φορες ενω τρεχουν λιγες εφαρμογες μου εχουν μεινει 64 μπορει και 50 mb ram λετε να πρεπει να βαλω το autokiller ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Παιδια καλησπερα , μετα απο 5 6 μερες με τις ρομ του δαρκυ ομολογω υπερ ευχαριστημένος εχω παρατηρησει συχνα οτι πολλες φορες ενω τρεχουν λιγες εφαρμογες μου εχουν μεινει 64 μπορει και 50 mb ram λετε να πρεπει να βαλω το autokiller ? Παρατηρεις να επηρεαζει αυτο την ομαλοτητα? Αν ναι βαλε. Αν οχι, μην βαλεις. Βεβαια μπορει και να ειναι θεμα της συγκεκριμενης ρομ. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Να προσθέσω κι εγώ τη συμφωνία μου με τον Lakerda, άλλο το sales code και άλλο το product code, φυσικά όταν το τηλέφωνο έχει το σωστό firmware συμπίπτουν. Φυσικά ένα firmware σαν το 2.2.1, που προορίζεται για Αγγλικά τηλέφωνα με product code XEU, δεν περιέχει τον COS sales code, γι'αυτό όταν το βάζετε σας βγάζει τον KOR, που είναι ο default, γιατί όταν κοιτάει τον product code του τηλεφώνου βλέπει κάτι που δεν αναγνωρίζει... Όταν έβαλα εγώ τη 2.2.1 που το τηλέφωνό μου είναι Αγγλικό, μου έβγαλε XEU sales code. Mπορεί κάποιος να προσθέσει το ελληνικό CSC φάκελο και να βάλει ελληνικό COS sales code, καθώς επίσης και να αλλάξει χειροκίνητα τον product code σε COS αλλάζοντας το nv_data.bin αρχείο (ή να το σβήσει αν έχει bak όπως αναφέρθηκε πιό πάνω), αλλά εκτός από την απόκτηση των ελληνικών APN τα οποία μπαίνουν και με το χέρι σε λιγότερο χρόνο, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να γίνει αυτό σε 2.2.1 firmware, το οποίο ούτως ή άλλως είναι εκτός εγγύησης και ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να πάρει ποτέ αναβάθμιση με ελληνικό product code μέσω Kies. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Ναι καλα εκανες και το ανεφερες. Παντως τωρα που ξανασυζηταμε γιαυτα θυμηθηκα πως ειχα στο νυαλο μου να ρωτησω και τον φιλο potokis (ιδια περιπτωση με τη δικια μου με αλλαγη πλακετας) αν αλλαξαν και το δικο του product code. Λοξικα ετσι θα εγινε και στην περιπτβση του. Potokis λοιπον αν διαβασεις, κανε εναν κοπο να μας πει σχετικα με το product code σου μετα το service. Οχι Παναγιωτη το δικο μου παρεμεινε COS και μετα το servis .Μου αλλαξε σε XEE οταν περασα του DARKY αλλα το γυρισα παλι σε COS με το κολπακι που αναφερει πιο πανω ο φιλος . Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Οχι Παναγιωτη το δικο μου παρεμεινε COS και μετα το servis .Μου αλλαξε σε XEE οταν περασα του DARKY αλλα το γυρισα παλι σε COS με το κολπακι που αναφερει πιο πανω ο φιλος . Α ναι σωστα εσυ το ειχες παρει απο Ελλαδα, μπερδευτηκα νομισα ηταν γερμανικο κι εσενα. Καλα λογικο ειναι να παρεμεινει COS, αφου μετα την αλλαγη πλακετας θεωρω πως ολα COS καταληγουν... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Έχει δοκιμάσει κανένας το SpeedMod kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756 για την XWJPH; Ο developer γράφει ότι λειτουργεί σε όλες τις official roms από 2.2 και 2.2.1, άλλα επειδή η XWJPH είναι καινούργιο build, δεν ξέρω αν θα υπάρχει κάποια ασυμβατότητα. Φυσικά η λύση θα ήταν να βάλω την XXJPY και μετά να περάσω το SpeedMod που είναι βέβαιο ότι λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Παιδια καλησπερα , μετα απο 5 6 μερες με τις ρομ του δαρκυ ομολογω υπερ ευχαριστημένος εχω παρατηρησει συχνα οτι πολλες φορες ενω τρεχουν λιγες εφαρμογες μου εχουν μεινει 64 μπορει και 50 mb ram λετε να πρεπει να βαλω το autokiller ? έχω να βάλω autokiller από την 2.2 σε καμία 2.2.1 δεν χρειάζεται ούτε στην darky καλή χρονιά yo :ninja: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Developer μπορεί να μην είναι αλλα κατόρθωσε να κάνει πράγματα μεγάλα για το galaxy συγκεκριμένα και διάφοροι απο κει μέσα τραβάνε τα μαλλιά τους επειδή δεν μπορούν να τον φτάσουν. Μμμ ναι δεν το είπα υποτιμητικά, ίσα ίσα εννοούσα ότι κάνει πολύ καλή δουλειά με τις roms του χωρίς να είναι καν developer. Γι'αυτο του είπα να μην τον συγκρίνει με τον τύπο που έκανε port την 2.3 στο desire που στη τελική τα έχουν όλα έτοιμα από το CM team εκτός και αν ο συγκεκριμένος είναι μέλος του CM team. Anyway ξεφεύγουμε εκτός θέματος. Έχω παρατηρήσει και εγώ να πέφτει η ραμ σε Darky 7.7 κοντά στα 60mb αλλά δεν χρειάζεται autokiller. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 guys μετα το περασμα custom rom διαγραφεται το imei κτλ? ή ο /efs δεν πειραζεται καθολου? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 guys μετα το περασμα custom rom διαγραφεται το imei κτλ? ή ο /efs δεν πειραζεται καθολου? Όχι δεν διαγράφεται αλλά καλού κακού δεν βλάπτει να έχεις ένα backup του /efs για παν ενδεχόμενο. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts