Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελω να περασω την 2.3.4.ποια ειναι η ποιο πρασφατη και που μπορω να την βρω?και με ποιον κερνελ να την συνδιασω?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

H πιο προσφατη ειναι η JVR και την κατεβαζεις απο http://www.samfirmware.com. Μπορεις να την συνδυασεις με τον semaphore η και τον speedmod.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γεια σας παιδια οποιος ειναι γνωστης των darky rom ας απαντησει στις αποριες μου ευχαριστω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307798&page=10

post #141

Γεια σας κι από εμένα, έκανα αναβάθμιση με BUJVA, ξέρει κάποιος πως κάνουμε root? Δοκίμασα με το fuguroot αλλά δεν πέτυχε. Συγκεκριμένα με έκανε loop startup και έβγαζε το ψαράκι του fugus, όταν πέρασα με odin το zimage kernel που είχα βγάλε από την BUJVA και το είχα κάνει tar κόλλησε. Επίσης δοκίμασε με superonclick όπου και πάλι κόλλησε στο βήμα 6. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Δεν θέλω να βάλω άλλους kernel.

Εχω περασει την επισημη ελληνικη 2.3.3 (COS) μπορω να βαλω κερνελ semaphore? ποιον κερνελ ακριβως; (JVQ); παιζει κανενα λινκ; Edited by koseft

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

Έχω κάνει root με το fuguroot. Εάν θέλω να περάσω το cfroot (για να έχω CWM κλπ) που κάνει επίσης root, θα πρέπει να σβήσω πρώτα τα busybox, su, SuperUser και μετά να περάσω το cfroot ή κατευθείαν ?
Γιάννης

Λοιπον,το μοντακι για την JVN ειναι εδω http://www.mediafire.com/?98w9z9r90t9z5mb

εχει εικονιδιο μπαταρις με ποσοστα %,μαυρο transparency background στη notification με κατι ακομη ψιλομαγειρεματα και αλλαγμενα εικονιδια σε κεραια και wifi.Nα πω οτι δεν το εχω δοκιμασει,για αυτο οι πρωτοι τουλαχιστον που θα το δοκιμασουν,να κανουν πρωτα ενα backup της ρομ απο το cwm για παν ενδεχομενο.

Το αντιγραφουμε στην εσωτερικη μνημη του κινητου και το φλασαρουμε απο cwm αφου πρωτα κανουμε απαραιτητα wipe cache partition και wipe dalvik (προσοχη,οχι wipe data/factory reset !!!).Οποιοι το δοκιμασουν πρωτοι ας ενημερωσουν για την λειτουργια του.

Ειχα JVQ και προχτες περασα την ελληνικη JVN.Γιατι εμενα μου φαινεται ταχυτερη και με λιγοτερα bugs η ελληνικη;

Placebo effect. Σου φαίνεται οτι είναι ταχύτερη, μάλλον επειδή είναι Ελληνική. Στην πραγματικότητα, η 2.3.4 είναι αρκετά καλύτερη, το βλέπω από το πρώην Galaxy S μου που είναι σε φιλικά χέρια. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος το build date της Ελληνικής 2.3.3 είναι παλιό, που σημαίνει οτι η Samsung Hellas ως συνήθως σερβίρει το φαγητό κρύο. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Παιδια μολις περασα την jvr και θελω να κανω root το κινητο μου.Ηθελα να το κανω με Fuguroot αλλα στον οδηγο δεν υπαρχει ο kernel της jvr.Τι θα κανω τρ???

Παιδια μολις περασα την jvr και θελω να κανω root το κινητο μου.Ηθελα να το κανω με Fuguroot αλλα στον οδηγο δεν υπαρχει ο kernel της jvr.Τι θα κανω τρ???

Πολύ απλά πέρνα εναν κερνελ που θα σου περάσει και root, πχ τoν semaphore του συμπατριώτη stratosk απο εδώ... Πολύ εύκολα και απλά (πιο απλά μου φαίνεται απο fuguroot)! Η έκδοση του semaphore 1.5 δουλεύει άψογα με όλες τις 2.3.4 (και τις 2.3.3 απο ότι φαίνεται).

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

(Να ακολουθησω αυτα τα βηματα http://www.theandroidsoul.com/how-to-root-xxjvr-using-odin-on-galaxy-s-i9000/ ??? )

Πολύ απλά πέρνα εναν κερνελ που θα σου περάσει και root, πχ τoν semaphore του συμπατριώτη stratosk απο εδώ... Πολύ εύκολα και απλά (πιο απλά μου φαίνεται απο fuguroot)! Η έκδοση του semaphore 1.5 δουλεύει άψογα με όλες τις 2.3.4 (και τις 2.3.3 απο ότι φαίνεται).

Αυτο τον semaphore θα τον περασω με odin στην επιλογη pda μονο ετσι??? Απλα επειδη δεν θελω να μπλεκω με custom roms γι αυτο ελεγα να το κανω με fuguroot ωστε να το αφησω μαμα.

Αυτο τον semaphore θα τον περασω με odin στην επιλογη pda μονο ετσι??? Απλα επειδη δεν θελω να μπλεκω με custom roms γι αυτο ελεγα να το κανω με fuguroot ωστε να το αφησω μαμα.

Ναι στο pda χωρις repartition και μετα κανε wipe data.

Επισης ενημερωτικα εαν εισαι ροοτ γινεται και μεσω της εφαρμογης sgs kernel flasher.

Sent from my GT-I9000

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ναι στο pda χωρις repartition και μετα κανε wipe data.

Επισης ενημερωτικα εαν εισαι ροοτ γινεται και μεσω της εφαρμογης sgs kernel flasher.

Sent from my GT-I9000

Σε ευχαριστω πολυ!!! Να σε ρωτησω και κατι αλλο αν ξερεις να μου απαντησεις... Με τoν τροπο που αναφερει εδω http://androidflip.com/how-to-root-samsung-galaxy-s-running-xxjvr-android-2-3-4-gingebread/ γινεται???Αλλαζει παλι ο kernel ή τον αφηνει stock???

παιδια SOS.πηγα να κανω το ext4 και το κινητο κολησε στο reboot δεν ανοιγει με τπτ!!!τι να κανω??

Xiaomi 12 Pro

Σε ευχαριστω πολυ!!! Να σε ρωτησω και κατι αλλο αν ξερεις να μου απαντησεις... Με τoν τροπο που αναφερει εδω http://androidflip.com/how-to-root-samsung-galaxy-s-running-xxjvr-android-2-3-4-gingebread/ γινεται???Αλλαζει παλι ο kernel ή τον αφηνει stock???

O ίδιος τρόπος είναι αυτός που αναφέρεις, απλά έχει άλλον kernel (cf-root αντί semaphore)... Δηλαδη γίνεται αλλάζοντας kernel! Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή με τον stock kernel πάντως, εφόσον είσαι root δεν σου προσφέρει τίποτε πλέον (είσαι εκτός εγγύησης ούτως ή άλλως αλλά και με σκέτο root θεωρητικά είσαι ακόμα εκτός εγγύησης).

Ο semaphore kernel είναι πολύ κοντά στον στοκ πάντως, αλλάζει μόνο το recovery (CWM), προσθέτει root+υποστήριξη ext4 (lagfix) και επίσης προσθέτει voodoo sound+BLN...

Βασίλης!

παιδια SOS.πηγα να κανω το ext4 και το κινητο κολησε στο reboot δεν ανοιγει με τπτ!!!τι να κανω??

Με ποιον κερνελ εισαι..;

Sent from my GT-I9000

Ηρακλής!

O ίδιος τρόπος είναι αυτός που αναφέρεις, απλά έχει άλλον kernel (cf-root αντί semaphore)... Δηλαδη γίνεται αλλάζοντας kernel! Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή με τον stock kernel πάντως, εφόσον είσαι root δεν σου προσφέρει τίποτε πλέον (είσαι εκτός εγγύησης ούτως ή άλλως αλλά και με σκέτο root θεωρητικά είσαι ακόμα εκτός εγγύησης).

Ο semaphore kernel είναι πολύ κοντά στον στοκ πάντως, αλλάζει μόνο το recovery (CWM), προσθέτει root+υποστήριξη ext4 (lagfix) και επίσης προσθέτει voodoo sound+BLN...

οκ τοτε θα το σκεφτω κ θα το βαλω...Κατι αλλο νομιζω οτι για να βαλεις το ext4 χρειαζεσαι ενα προγραμμα αυτο το βρισκεις στο site εκει που ειναι ο semaphore???Κ αν σ ειναι ευκολο επειδη δεν ξερω και πολλα αλλα μονο τα βασικα το voodoo sound+BLN τι ειναι?

Με ποιον κερνελ εισαι..;

Sent from my GT-I9000

με τον 1.5 semaphore.εκανα τα παντα,το μονο που λειτουργισε ηταν να φλασαρω απο την αρχη μεσω odin th rom

Xiaomi 12 Pro

καταρχάς μην πανικοβάλλεσαι, ο πανικός είναι κακός σύμβουλος... Η μετατροπή σε ext4 παίρνει ώρα, άσε το να δεις αν δουλέυει! Αν απλά δεν ξεκινά άλλαξε κερνελ που να έχει επιλογές για ext4-rfs (και ανάποδα) μέσω CWM (πχ τον speedmod απο εδώ) και ξαναδοκίμασε την μετατροπή απο εκεί (απο CWM recovery δηλαδή)...

EDIT: ομοβροντία σχολίων και εγώ άργησα πάλι, τι γίνεται σήμερα;

Βασίλης!

καταρχάς μην πανικοβάλλεσαι, ο πανικός είναι κακός σύμβουλος... Η μετατροπή σε ext4 παίρνει ώρα, άσε το να δεις αν δουλέυει! Αν απλά δεν ξεκινά άλλαξε κερνελ που να έχει επιλογές για ext4-rfs (και ανάποδα) μέσω CWM (πχ τον speedmod απο εδώ) και ξαναδοκίμασε την μετατροπή απο εκεί (απο CWM recovery δηλαδή)...

EDIT: ομοβροντία σχολίων και εγώ άργησα πάλι, τι γίνεται σήμερα;

δεν ειναι αντιδραση πανικου...κατι ελεγε στο cmw οτι εγινε fail και δε μπορει να μπουταρει το συστημα...μηπως να μην κανω ext4 την επομενη φορα?

Xiaomi 12 Pro

οκ τοτε θα το σκεφτω κ θα το βαλω...Κατι αλλο νομιζω οτι για να βαλεις το ext4 χρειαζεσαι ενα προγραμμα αυτο το βρισκεις στο site εκει που ειναι ο semaphore???Κ αν σ ειναι ευκολο επειδη δεν ξερω και πολλα αλλα μονο τα βασικα το voodoo sound+BLN τι ειναι?

Για ext4 με τον semaphone κατεβαζεις απλα την εφαρμογη.

Το voodoo sound βελτιωνει την ποιοτητα του ηχου και το bln ειναι οταν εχουμε ειδοποιησεις για μνμ, αναπαντητες κλπ να φωτιζονται τα 2 κουμπια αφης.

Sent from my GT-I9000

Ηρακλής!

Για ext4 με τον semaphone κατεβαζεις απλα την εφαρμογη.

Το voodoo sound βελτιωνει την ποιοτητα του ηχου και το bln ειναι οταν εχουμε ειδοποιησεις για μνμ, αναπαντητες κλπ να φωτιζονται τα 2 κουμπια αφης.

Sent from my GT-I9000

Καλως φιλε σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.Απλα επειδη δεν θελω να μπλεκομαι πολυ με kernel και τετοια λεω να περιμενω λιγο μηπως βγει ο stock kernel στο fuguroot ετσι να ειμαι σιγουρος.

Καλησπέρα, θέλω να φλασάρω το γαλαξια μου με ενα πιο καινουριο firmware. Θα πρέπει να κρατήσω backup των φωτογραφειών, βιντεο, κλπ που βρισκονται στην εσωτερική μνημη του κινητου? Ευχαριστω...

Καλησπέρα, θέλω να φλασάρω το γαλαξια μου με ενα πιο καινουριο firmware. Θα πρέπει να κρατήσω backup των φωτογραφειών, βιντεο, κλπ που βρισκονται στην εσωτερική μνημη του κινητου? Ευχαριστω...

Δεν ειναι απαραιτητο αλλα προκειμενου να γινει μια καθαρη και σωστη εγκατασταση της ρομ θα σε συμβουλευα να παρεις backup τα αρχεια και μετα να κανεις format της εσωτερικης μνημης.

Sent from my GT-I9000

Ηρακλής!

Δυο λογια κι απο μενα για την JVR...

5μερες την εχω τωρα και δεν μου εχει συμβει το παραμικρο fc ουτε αλλου τυπου bug κι ολα λειτουργουν αψογα!!!

Ανταποκρινεται αμεσα σε καθε αγγιγμα και μεχρι στιγμης ειναι οτι πιο γρηγορο εχω βαλει στο γαλαξια μου χωρις υπερβολες.

Κι ολα αυτα παντοτε σε συνδυασμο με τον εξαιρετικο kernel του Στρατου.

Θεωρω οτι επρεπε να ηταν αυτη η official κι οχι η jvq.

Sent from my GT-I9000

Ηρακλής!

• The topic was unlocked