Leon200 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Πέρνα την ROM(2.3.4.) με τον ίδιο τρόπο που την είχες περάσει, κατά προτίμηση κάνε backups και κάνε τα απαραίτητα wipes από recovery(cache + data). Από τι κατάλαβα πάντως, είτε το θέμα που κατέβασες δεν έκανε για την ROM σου, είτε είχες περάσει τη ROM με Odin οπότε δεν ήτανε deodexed, τέσπα κάνε αυτό που γράφω. :) ναξ με οδιν και δεν ηταν deodexed, ωραία θα δοκιμάσω και τι kernel να περάσω το ίδιο η κάνα πιο καινούριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramidakos Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Καλησπέρα παίδες! Σήμερα ήρθε ένας φίλος να ξεκλειδώσουμε το νέο του κινητό. Όλα πήγαν καλά από την Eclair σε Froyo και από Froyo σε Gingerbread μέσω KIES. Έγινα root χωρίς κανένα πρόβλημα μέσω odin, όλα καλά ως εδώ. Το κινητό είχε προεγκατεστημένο ελληνικό πληκτρολόγιο και swype. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούμε να βάλουμε κάρτα SIM της vofadone (ούτε συμβολαίου ούτε καρτοκινητής). Μετά το άνοιγμα της συσκευής μας ζητάει "αριθμό κλειδιού ελέγχου κλειδώματος δικτύου". Στην θέση του βίντεο της Samsung στην αρχή παίζει ένα βίντεο της T-mobile. Το τηλέφωνο ήρθε από Αγγλία με έκδοση 2.1. Τωρινά στοιχεία: Firmware: 2.3.3 Έκδοση Βασικού Φάσματος: I9000XXJVO Έκδοση Kernel: 2.6.35.7-I9000XWJVH-CL184813 root@DELL101 #2 Αριθμός κατασκευής: GINGERBREAD.BOJV8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Καλησπέρα παίδες! Σήμερα ήρθε ένας φίλος να ξεκλειδώσουμε το νέο του κινητό. Όλα πήγαν καλά από την Eclair σε Froyo και από Froyo σε Gingerbread μέσω KIES. Έγινα root χωρίς κανένα πρόβλημα μέσω odin, όλα καλά ως εδώ. Το κινητό είχε προεγκατεστημένο ελληνικό πληκτρολόγιο και swype. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούμε να βάλουμε κάρτα SIM της vofadone (ούτε συμβολαίου ούτε καρτοκινητής). Μετά το άνοιγμα της συσκευής μας ζητάει "αριθμό κλειδιού ελέγχου κλειδώματος δικτύου". Στην θέση του βίντεο της Samsung στην αρχή παίζει ένα βίντεο της T-mobile. Το τηλέφωνο ήρθε από Αγγλία με έκδοση 2.1. Τωρινά στοιχεία: Firmware: 2.3.3 Έκδοση Βασικού Φάσματος: I9000XXJVO Έκδοση Kernel: 2.6.35.7-I9000XWJVH-CL184813 root@DELL101 #2 Αριθμός κατασκευής: GINGERBREAD.BOJV8 Eίναι κλειδωμένο στην Τ-Μοbile. Πρέπει να το ξεκλειδώσετε πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο. Είναι αρκετά εύκολο, υπάρχει μέχρι και app στο market που το κάνει... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramidakos Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Eίναι κλειδωμένο στην Τ-Μοbile. Πρέπει να το ξεκλειδώσετε πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο. Είναι αρκετά εύκολο, υπάρχει μέχρι και app στο market που το κάνει...Ευχαριστώ πολύ. Το ψάχνω και σας ενημερώνω και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 καλησπέρα παιδιά πσαχνω παντού και δε μπορώ να βρίσκω άκρη πως να αλλάζω την εικόνα τις μπαταρίας,είμαι με jvq 2.3.4 t23 καμια βοήθεια κάποιος παρακαλώ{είμαι χωρίς deodex) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 καλησπέρα παιδιά πσαχνω παντού και δε μπορώ να βρίσκω άκρη πως να αλλάζω την εικόνα τις μπαταρίας,είμαι με jvq 2.3.4 t23 καμια βοήθεια κάποιος παρακαλώ{είμαι χωρίς deodex) Πηγαινε εδω ειχα ανεβασει πριν μερικες μερες ενα μοντακι με αυτο που θελεις,διαβασε προσεκτικα τις οδηγιες που γραφω. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramidakos Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Eίναι κλειδωμένο στην Τ-Μοbile. Πρέπει να το ξεκλειδώσετε πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο. Είναι αρκετά εύκολο, υπάρχει μέχρι και app στο market που το κάνει... Επανέρχομαι για να σε ευχαριστήσω! Δούλεψε μια χαρά! Ακολούθησα την μέθοδο στο παρακάτω βίντεο: Προϋποθέτει να είσαι root. Θέλει να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές "BusyBox" και το "Galaxy S Unlock" από το market. Ακολουθείς τα βήματα του βίντεο από το 3:35 και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Πηγαινε εδω ειχα ανεβασει πριν μερικες μερες ενα μοντακι με αυτο που θελεις,διαβασε προσεκτικα τις οδηγιες που γραφω. ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Επανέρχομαι για να σε ευχαριστήσω! Δούλεψε μια χαρά! Ακολούθησα την μέθοδο στο παρακάτω βίντεο: Προϋποθέτει να είσαι root. Θέλει να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές "BusyBox" και το "Galaxy S Unlock" από το market. Ακολουθείς τα βήματα του βίντεο από το 3:35 και μετά. Ναι, αυτό εννοούσα :) Τώρα μπορείς να αλλάξεις και το firmware αν θες, σε κάτι που δεν είναι κάποιας εταιρείας. Η εγγύηση έχει κάνει φτερά ούτως ή άλλως... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somebilly Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Δοκίμασε να περάσεις τον υπάρχοντα gmail λογαριασμό σου πρώτα στην εφαρμογή youtube του κινητού. Μπορεί να ακούγεται κουφό αλλά στην eclair ξεμπλόκαρε έτσι. Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν έκανε login στο youtube. Μετά απο κάποια ώρα πάντως κατάφερα τελικά να μπω στο μάρκετ και πιθανότατα ήταν θέμα server της google αν και ο Άλεξ απ'ότι μου είπε έμπαινε κανονικά !! Anyway :) Θέλω να ευχαριστήσω τον Tyxerakia για το χρόνο που αφιέρωσε και τη βοήθεια του σε αυτό και σε διάφορα άλλα θέματα - απορίες που είχα πάνω στο λειτουργικό !! Thnx Alex :cool: Παράθεση - Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ρε παιδιά επειδή εχω ξεμείνει με την 9.0.2 τοθ darky, για πείτε, τι καλή και σταθερή έκδοση με το firmware παίζει τώρα; Γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος με αυτήν που έχω, αλλά θέλω να βάλω και πιο καινούριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ρε παιδιά επειδή εχω ξεμείνει με την 9.0.2 τοθ darky, για πείτε, τι καλή και σταθερή έκδοση με το firmware παίζει τώρα; Γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος με αυτήν που έχω, αλλά θέλω να βάλω και πιο καινούριο... Bαλε την jvq ειναι leaked 2.3.4 αλλα ειναι η καλυτερη gingerbread που εχει βγει. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Εβαλα darky να δω τι παιζει μιας και υπαρχει οδηγος....εντυπωσιαστηκα με 3g data ανοιχτο εχασε μονο 6% στον υπνο, αλλα το ραδιοφωνο γιατι τρωει τοσο πολυ μπαταρια και με κλειστη οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ελβετία (Orange), Γαλλία (sim-free, Orange και Bouygtel), Ρωσσία (sim-free), Aγγλία (T-Mobile), Γερμανία (T-Mobil), Aυστρία (3), βγήκανε σήμερα το πρωί.... Ελλάδα πουθενά. Για να δούμε τι θα δούμε. Σήμερα Ισπανία (Vodafone) και Ιρλανδία (3). Kαι σήμερα Νότια Αφρική και Πολωνία (Orange). Η Samsung δίνει τη gingerbread σε όλους σιγά-σιγά... Iρλανδία πάλι σήμερα (Vodafone). Λέω να βάλουμε ένα στοίχημα για το πόσες χώρες θα μείνουν με Froyo μετά την Ελλάδα :lol: H βροχή των firmwares συνεχίζεται και σήμερα στην Ινδία και γύρω περιοχές. Η Ελλάδα όπως ξέρουμε δεν είναι βροχερή χώρα...:p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Εβαλα darky να δω τι παιζει μιας και υπαρχει οδηγος....εντυπωσιαστηκα με 3g data ανοιχτο εχασε μονο 6% στον υπνο, αλλα το ραδιοφωνο γιατι τρωει τοσο πολυ μπαταρια και με κλειστη οθονη; Δε τρωει το ραδιοφωνο ρε συ αλλα το radio,ειναι μπαγκακι της ρομ σου ευτυχως δε το χουμε ολοι Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Υπαρχουν και χειρότερα. Στη Κύπρο δεν βρέχει ποτέ:lol: Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 μαλλον καταλαβα τι εννοεις αλλα ποια η διαφορα; οταν δηλαδη τρεχει κατι και ας μην ειναι ενεργοβορο τρωει πολυ μπαταρια ετσι και αλλιως; ακουγα ραδιοφωνο με κλειστη οθονη για 2 ωρες και απο 90 πήγε 76...μετα το κλεισα κοιμηθηκα και ξυπνησα με 70! αν ειναι να παω σε 2.3.4 που λενε τα παιδια.... Υπαρχουν και χειρότερα. Στη Κύπρο δεν βρέχει ποτέ φανταρος πηγα και χιονισε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 μαλλον καταλαβα τι εννοεις αλλα ποια η διαφορα; οταν δηλαδη τρεχει κατι και ας μην ειναι ενεργοβορο τρωει πολυ μπαταρια ετσι και αλλιως; ακουγα ραδιοφωνο με κλειστη οθονη για 2 ωρες και απο 90 πήγε 76...μετα το κλεισα κοιμηθηκα και ξυπνησα με 70! αν ειναι να παω σε 2.3.4 που λενε τα παιδια.... Να επαναλάβω κάτι που έχω γράψει και κάποια posts πριν και που επιβεβαιώνει και ο Ηρακλής νομίζω λίγο πιο πάνω : Και στη 2.3.4 υπάρχει battery drain και προέρχεται από το modem (σε όλα τα battery use έχω κάνει το cell standby "κονταροχτυπιέται" σε κατανάλωση μπαταρίας με το display!!!). Αυτό το πράγμα πρώτη φορά το βλέπω σε rom που έχω περάσει στο κινητό. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 H βροχή των firmwares συνεχίζεται και σήμερα στην Ινδία και γύρω περιοχές. Η Ελλάδα όπως ξέρουμε δεν είναι βροχερή χώρα...:p Πραγματικα η κατασταση αγγιζει τα ορια του κωμικοτραγικου...Τελος παντων σημερα εχω πολυ ελευθερο χρονο και σκεφτομαι να δοκιμασω τους συνδυασμους JVQ με t23 και με supercurio. Δεν θυμαμαι αν καποιος απο τους συνηθεις υποπτους (Ηρακλεας-Παρης) δοκιμασαν και τον κερνελ του Στρατου. Περιμενω προτασεις:) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 H βροχή των firmwares συνεχίζεται και σήμερα στην Ινδία και γύρω περιοχές. Η Ελλάδα όπως ξέρουμε δεν είναι βροχερή χώρα...:p Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το ελληνικό 2.3.3 firmware έχει κολήσει στο τελωνείο! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το ελληνικό 2.3.3 firmware έχει κολήσει στο τελωνείο! :lol::lol::lol: Μια απορία, γιατί να βάλω 2.3.3. ενώ υπάρχει η 2.3.4; (Το ΦΠΑ στη rom είναι 23%) Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Μια απορία, γιατί να βάλω 2.3.3. ενώ υπάρχει η 2.3.4; (Το ΦΠΑ στη rom είναι 23%) Γιώργος γιατί μάλλον "εσύ" που θα την βάλεις δεν ξέρεις να βάλεις την 2.3.4 ή δεν θέλεις να χάσεις καμία εγγύηση (και άσε που δυστυχώς έχεις ακόμα 2.2) οπότε την περιμένεις μπας και λυτρωθείς λίγο υ.γ. ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ με το "εσύ" :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 H βροχή των firmwares συνεχίζεται και σήμερα στην Ινδία και γύρω περιοχές. Η Ελλάδα όπως ξέρουμε δεν είναι βροχερή χώρα...:pΑσε Αλεξ,γιατι τα ειδα το πρωι και νευριασα :mad: Πραγματικα η κατασταση αγγιζει τα ορια του κωμικοτραγικου...Τελος παντων σημερα εχω πολυ ελευθερο χρονο και σκεφτομαι να δοκιμασω τους συνδυασμους JVQ με t23 και με supercurio. Δεν θυμαμαι αν καποιος απο τους συνηθεις υποπτους (Ηρακλεας-Παρης) δοκιμασαν και τον κερνελ του Στρατου. Περιμενω προτασεις:) Sent from my GT-I9000 using TapatalkΠαναγιωτη,επειδη απ οτι φαινεται ο supercurio αλλαξε γειτονια και με τον speedmod αγανακτισα,θα σου προτεινα την deodexed εκδοση με cfroot,αυτα εχω εγω απο εχθες και δουλευουν ολα μια χαρα.Κανει κατι κουλα ο speedmod,κατι lag ωρες ωρες,κατι αδικαιολογητες καθυστερησεις, κατι χαζομαρες οποτε του ερθει και πηγε <περιπατο> :lol:.Ειχα δοκιμασει και πριν μερες τον cfroot και ειχα δει οτι το κινητο δουλευε παρα πολυ ωραια,αλλα λογω του οτι ετυχε τοτε να φαω ενα fc υπεθεσα μηπως εφταιγε ο κερνελ και ξαναγυρισα στον speedmod,δυστυχως ομως δεν ηταν θεμα κερνελ.Τα fc υπαρχουν κι εδω,με πολυ μικροτερη συχνοτητα εμφανισης απ οτι στην jvp και δεν χανεται πλεον το σημα απ οτι ειδα,σε αντιθεση με αυτο που εβλεπα πριν,αλλα δυστυχως υπαρχουν ακομη.Εβαλα την deodexed με σκοπο να δοκιμασω κατι fixakia για αυτο το προβλημα,που βρηκα στο xda και ειμαι στο τεσταρισμα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 (edited) γιατί μάλλον "εσύ" που θα την βάλεις δεν ξέρεις να βάλεις την 2.3.4 ή δεν θέλεις να χάσεις καμία εγγύηση (και άσε που δυστυχώς έχεις ακόμα 2.2) οπότε την περιμένεις μπας και λυτρωθείς λίγο υ.γ. ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ με το "εσύ" :))) Φυσικά, το όλο θέμα είναι καθαρά χιουμοριστικό και εννοείται ότι ο καθένας αντιμετωπίζει τη συσκευή του όπως θέλει, απλώς εγώ αντιμετωπίζω το τηλέφωνο όπως έναν υπολογιστή δηλαδή όπως θα έβαζε τα win 8rc έτσι βάζω και σχεδόν όλες τις leaked εκδόσεις. Γιώργος Edited July 8, 2011 by gkas1973 Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somebilly Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Εβαλα την deodexed με σκοπο να δοκιμασω κατι fixakia για αυτο το προβλημα,που βρηκα στο xda και ειμαι στο τεσταρισμα. Ποιο πρόβλημα εννοείς ακριβώς φίλε μου ? Και κάτι ακόμα παίδες που ίσως να είναι μπροστά μου αλλά .. δεν το βλέπω !! Έχουμε κλειστό το κινητό και όταν το ανοίγουμε μας έρχονται μυνήματα.. Πώς βλέπουμε την ώρα ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ του μυνήματος ? Στο μύνημα καθώς ΚΑΙ στο μενού "στοιχεία μυνήματος" φαίνεται η ώρα παραλαβής.. Παράθεση - Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts