truckman Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Χαχαχα ναι ειπα κι εγω κατι επαθε. Τον δοκιμασες? Εγω φλασαρω τωρα:) Sent from my GT-I9000 using TapatalkNαι τον βλεπω καλυτερο νομιζω,τον τσεκαρα σε root explorer στο system/app που καθυστερουσε να εμφανισει τα εικονιδια και τωρα βλεπω τα βγαζει αμεσως Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Έχεις τη δυνατότητα για μικρές αισθητικές αλλαγές (εικονίδιο μπαταρίας,status bar,lockscreen κ.λ.π.) και με τη rom που φοράς χωρίς να είναι deodexed. Για το swype, μια βόλτα στους οδηγούς για νέους χρήστες. ωραία και πως τις κάνω τις αλλαγές στα εικονίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Παιδια ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!ακολούθησα τον οδηγό για να βάλω την επίσημη jvi και στο οντιν ενώ περιμενα για το repartition κανενα δεκαλεπτο και εβγαλα το καλώδιο γιατι δεν εκανε καμία προοδο και δεν εγραφε τπτ απο οσα ελεγε στον οδηγο!! και τωρα παω να ανοιξω το κινητο και μ βγαζει ενα εικονιδιο που εχει ενα κινιτο που συνδέεται με διεκεκομμενες γραμμες σε εναν υπολογιστη και αναμεσα τους εχει ενα κιτρινο τριγωνο με θαυμαστικό!!!πως μπορω να κάνω επαναφορα ή κατι τετοιο??οποιος ξερει ας μ πει παρακαλω παρα πολυ!!!!!:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 το ειχα παθει και εγω αυτο και το εβαλα σε download mode με ενα usb jig που εχω !αμα εχεις jig δεν ειναι τπτ αμα ομως δεν εχεις νομιζω οτι πρεπει να το στειλεις στο service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Παιδια ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!ακολούθησα τον οδηγό για να βάλω την επίσημη jvi και στο οντιν ενώ περιμενα για το repartition κανενα δεκαλεπτο και εβγαλα το καλώδιο γιατι δεν εκανε καμία προοδο και δεν εγραφε τπτ απο οσα ελεγε στον οδηγο!! και τωρα παω να ανοιξω το κινητο και μ βγαζει ενα εικονιδιο που εχει ενα κινιτο που συνδέεται με διεκεκομμενες γραμμες σε εναν υπολογιστη και αναμεσα τους εχει ενα κιτρινο τριγωνο με θαυμαστικό!!!πως μπορω να κάνω επαναφορα ή κατι τετοιο??οποιος ξερει ας μ πει παρακαλω παρα πολυ!!!!!:cry::cry::cry: Φίλε δεν τρέχει τίποτα, συνηθισμένο είναι αυτό. Απλά βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλτην και βάλτο κατευθείαν σε download mode με τον συνήθη τρόπο (3 κουμπιά) και ξανακάνε την διαδικασία πιο προσεκτικά αυτό είναι όλο. Ελπίζω να σε βοήθησα:) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Παιδες καλήμερα. Εχω ενα προβλημα , βλεπω οτι στο system σε ακυρες στιγμες ανοιγουν εφαρμοες του στυλ google search google maps Gmail κτλ και μου τρωνε ραμ χωρις λογο. Τι μπορει να φταιει ; υπαρχει καμια λυση; ευχαριστω εκ των προτερων Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 ωραία και πως τις κάνω τις αλλαγές στα εικονίδια? Κοίτα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1037157 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Παιδες καλήμερα. Εχω ενα προβλημα , βλεπω οτι στο system σε ακυρες στιγμες ανοιγουν εφαρμοες του στυλ google search google maps Gmail κτλ και μου τρωνε ραμ χωρις λογο. Τι μπορει να φταιει ; υπαρχει καμια λυση; ευχαριστω εκ των προτερων Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Κι εγώ με Simply Honey 3.9 Final Revolution βλέπω συνέχεια στο advanced task killer ότι είναι ανοιχτοί οι χάρτες χωρίς να τους έχω ανοίξει εγώ. Και άμα τους κλείσω αργότερα πάλι έχουν ξανα ανοίξει. Γιατί συμβαίνει αυτό? Επίσης είναι φυσιολογικό χωρίς να τρέχει κάποιο πρόγραμμα να έχει μόνο 63mb ελεύθερη μνήμη? Σύμφωνα με τον advanced task killer πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Καλημερα!και εγω ακριβως το ιδιο πρόβλημα εχω.Εχω γυρω στα 70 ραμ ελευθερη και ανοιγει συνεχεια απο μονο του το titanium backup ,google maps και αλλα δεν θυμαμαι τωρα και μολις τα σκοτωσω με καποιο killer τoτε μονο εχω γυρω στα 150 ραμ ελευθερη.Μετα απο λιγη ωρα χωρις να κανω πάλι τιποτα στο κινητο,ξαναανοιουν μονα τους και παλι γεμιζει η ραμ.Πως γινεται αυτο; Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Παιδια καλημερα.Εχω περασμενη την Juwe 5.0 και μεχρι στιγμη ολα δουλευουν παραπανω απο καλα..Εχω μια απορια.Θα μπορουσα να περασω με καποιο τροπο το στοκ mail του galaxy s2 το οποιο το θεωρω κορυφαιο..εχω περασει το nitrality στο οποιο φαινεται να το περιεχει αλλα σε εμενα εχει περασμενο μονο το widget του..Υπρχει σε μορφη zip η apk πουθενα?? Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimking Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 (edited) Κι εγώ με Simply Honey 3.9 Final Revolution βλέπω συνέχεια στο advanced task killer ότι είναι ανοιχτοί οι χάρτες χωρίς να τους έχω ανοίξει εγώ. Και άμα τους κλείσω αργότερα πάλι έχουν ξανα ανοίξει. Γιατί συμβαίνει αυτό? Επίσης είναι φυσιολογικό χωρίς να τρέχει κάποιο πρόγραμμα να έχει μόνο 63mb ελεύθερη μνήμη? Σύμφωνα με τον advanced task killer πάντα. Καλημερα!και εγω ακριβως το ιδιο πρόβλημα εχω.Εχω γυρω στα 70 ραμ ελευθερη και ανοιγει συνεχεια απο μονο του το titanium backup ,google maps και αλλα δεν θυμαμαι τωρα και μολις τα σκοτωσω με καποιο killer τoτε μονο εχω γυρω στα 150 ραμ ελευθερη.Μετα απο λιγη ωρα χωρις να κανω πάλι τιποτα στο κινητο,ξαναανοιουν μονα τους και παλι γεμιζει η ραμ.Πως γινεται αυτο; Μια απαντηση για ολους: Καποιες εφαρμογες οπως το google search ή το google maps το Android τα βλεπει κατα καποιο τροπο σαν εφαρμογες συστηματος, ''αναγκαιες'' background εφαρμογες για να λειτουργει σωστα. Οποτε οσες φορες και να τα κλεισετε παλι θα ειναι ειναι εκει! Ναι τρωνε λιγη ραμ αλλα οχι τοσο τρελα οσο φαινεται. Καλο θα ειναι απλα να τα βαλετε στο exception list του task manager γιατι με το ανοιγοκλεισιμο καταναλωνεται πιο πολυ μπαταρια γιατι το συστημα διαβαζει απτην αρχη τα δεδομενα. Οποτε τετοιες εφαρμογες και γενικα αλλες που χρησιμοποιειτε συχνα πχ gallery, μνματα, επαφες κτλ πρεπει να μπουν exception list. Τωρα το ποσο ελευθερη μνημη υπαρχει στο standby εξαρταται απο τη ρομ που εχει το κινητο. Για παραδειγμα το 63mb που λες εμενα μου φαινεται φυσιολογικο και ειμαι με XXJVO 2.3.3. Ναι ειναι ''καπως'' αλλα αν εξαιρεσεις καμια φορα καποια ψιλοκολληματακια, δεν τιθεται θεμα γιατι το συστημα ανεβαζει τη ραμ εκει που χρειαζεται! Απο την αλλη ειναι και σαν ειδος προστασιας του συστηματος γιατι αν ετρεχε με 150/200 mb ραμ ολη την ωρα μαλλον θα βλεπαμε καπνους! :lol: Παντως στην νεα XXJVQ 2.3.4 απ'οτι διαβαζω το εχουν βελτιωσει το θεμα με τη ραμ. Απλα δεν την εχω περασει ακομα γιατι διαβαζω οτι υπαρχουν καποια προβληματακια με το wifi... Edited July 3, 2011 by jimking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Παιδια ριξτε και μια ματια στο ποστ του tony k http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3384681 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 (edited) Παιδια ριξτε και μια ματια στο ποστ του tony k http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3384681 Οι τιμές στο ποστ αυτό είναι παλιές και δεν ισχύουν για τις τελευταίες εκδόσεις. Το πρώτο ποστ αυτού του θέματος έχει κι αυτό κάποιες πληροφοριες Edited July 3, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Φίλε δεν τρέχει τίποτα, συνηθισμένο είναι αυτό. Απλά βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλτην και βάλτο κατευθείαν σε download mode με τον συνήθη τρόπο (3 κουμπιά) και ξανακάνε την διαδικασία πιο προσεκτικά αυτό είναι όλο. Ελπίζω να σε βοήθησα:) Ευχαριστώ !Απλώς δεν μπαινει με αυτόν τον τρόπο στο download mode και από οτι διάβασα μπορεί να γίνει με usb jig..Θα προσπαθήσω να φτιάξω ενα γιατί δεν μπορώ να περιμένω 3 βδομάδες για το jig... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Οι τιμές στο ποστ αυτό είναι παλιές και δεν ισχύουν για τις τελευταίες εκδόσεις. Το πρώτο ποστ αυτού του θέματος έχει κι αυτό κάποιες πληροφοριες Οκ!τις διαβασα και αυτες και εβαλα την επιλογη agressive και εχω 100 ραμ ελευθερη.Μια χαρα ειναι.Απλα ειναι εκνευριστικο να βλεπεις titanium backup ανοιχτο χωρις να το ανοιξεις,ασχετα που το κινητο αρχιζει να σκοτωνει εφαρμογες μολις παει η μνημη στο 48,εμενα δεν μου αρεσει να ανοιγουν προγραματα μονα τους Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Οκ!τις διαβασα και αυτες και εβαλα την επιλογη agressive και εχω 100 ραμ ελευθερη.Μια χαρα ειναι.Απλα ειναι εκνευριστικο να βλεπεις titanium backup ανοιχτο χωρις να το ανοιξεις,ασχετα που το κινητο αρχιζει να σκοτωνει εφαρμογες μολις παει η μνημη στο 48,εμενα δεν μου αρεσει να ανοιγουν προγραματα μονα τους Και γι'αυτό υπάρχει λύση στο πρώτο πόστ... autostarts. Aπλά πρόσεξε τι θα κλείσεις... παρ'όλα αυτά το ότι εσένα δε σ'αρέσει να υπάρχουν προγράμματα στο background, δε σημαίνει ότι το android λειτουργεί καλύτερα χωρίς... στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα συμβαίνει το αντίθετο. Δεν είναι windows το android. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Παιδια καλημερα.Εχω περασμενη την Juwe 5.0 και μεχρι στιγμη ολα δουλευουν παραπανω απο καλα..Εχω μια απορια.Θα μπορουσα να περασω με καποιο τροπο το στοκ mail του galaxy s2 το οποιο το θεωρω κορυφαιο..εχω περασει το nitrality στο οποιο φαινεται να το περιεχει αλλα σε εμενα εχει περασμενο μονο το widget του..Υπρχει σε μορφη zip η apk πουθενα?? Ευχαριστω.. Aποψη μου (και ελπιζω να μην ειμαι πολυ οφτοπικ), μεινε εκει που εισαι. Το mail client του 2 δεν εχει την επιλογη για mass delete. Πραγμα που ειναι ακρως εκνευριστικο. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Βροχη απο επισημες 2.3.3 για ολο τον κοσμο...εκτος απο ελλαδα φυσικα,φυσικα!!!!Δεν φταινε ομως αυτοι,αλλα εμεις οι ηλ&θ%ι που αγοραζουμε και χρυσοπληρωνουμε τα κινητα τους. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimk72 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Καλημέρα. έχω την έκδοση 2.2 την επίσημη με μόνη αλλαγή ότι έχω κάνει root . Θα μπορώ άφοβα να κάνω update από kies όταν θα έρθει εκείνη η μέρα ... ή πρώτα θα πρέπει να κάνω unroot ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Καλημέρα. έχω την έκδοση 2.2 την επίσημη με μόνη αλλαγή ότι έχω κάνει root . Θα μπορώ άφοβα να κάνω update από kies όταν θα έρθει εκείνη η μέρα ... ή πρώτα θα πρέπει να κάνω unroot ? Μην ανησυχείς, το root δεν έχει καμία σχέση με την αναβάθμιση μέσω kies. Απλά θα χαθεί όταν την κάνεις. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 (edited) Βροχη απο επισημες 2.3.3 για ολο τον κοσμο...εκτος απο ελλαδα φυσικα,φυσικα!!!!Δεν φταινε ομως αυτοι,αλλα εμεις οι ηλ&θ%ι που αγοραζουμε και χρυσοπληρωνουμε τα κινητα τους. Ελβετία (Orange), Γαλλία (sim-free, Orange και Bouygtel), Ρωσσία (sim-free), Aγγλία (T-Mobile), Γερμανία (T-Mobil), Aυστρία (3), βγήκανε σήμερα το πρωί.... Ελλάδα πουθενά. Για να δούμε τι θα δούμε. Edited July 5, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Σιγουρα θα ειναι εκνευριστικο...δεν το ηξερα...Αλλα απο περιεργεια και μονο θα ηθελα να το δοκιμασω αν υπαρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Ποιος μπορεί να μου λύσει μια απορία? Ποιος είναι ο λόγος που αλλάζουμε το CSC codes Τι κάνει ακριβώς? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Ποιος μπορεί να μου λύσει μια απορία? Ποιος είναι ο λόγος που αλλάζουμε το CSC codes Τι κάνει ακριβώς? Έχει απαντηθεί αυτό στο θέμα Επίσημα firmwares... αλλά ορίστε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3689241#post3689241 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Παιδια καλησπερα ! εχω βαλει την επισιμη gingerbread jvi και εκανα το κινητο μου root μεσω του cf root οπως οριζε ο οδηγος.Παρατήρησα ομως οτι υπαρχει ενα προβλημα στο wifi...δεν παιρνει το ip οποτε δεν συνδεεται,Ειναι γνωστο προβλημα αυτο?Ειναι θεμα του cf root η του firmware?Αν μπορουσε καποιος να μου πει καποιο αλλο ειδος root που να ειναι καλύτερο απο θέμα bugs και απόδοσης θα με βοηθουσε πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts