agrinio78 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Καλημέρα έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με το ξυπνητήρι στην JVP? Δεν κτύπησε το πρωί. Το είχα παρατηρήσει και ποιο παλιά με την 2.3.3 την JVO αν θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Καλημέρα έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με το ξυπνητήρι στην JVP? Δεν κτύπησε το πρωί. Το είχα παρατηρήσει και ποιο παλιά με την 2.3.3 την JVO αν θυμάμαι. Εγώ το πάθαινα αυτό με την 2.1 αλλά από 2.2 και μετά νόμιζα ότι το είχαν φτιάξει...αν στο ξανακάνει κατέβασε καμιά εφαρμογή για ξυπνητήρι από το μάρκετ .Εμένα προσωπικά που έχω την jvp 10 μέρες περίπου χτυπάει πάντα κανονικά το ξυπνητήρι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrinio78 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Εγώ το πάθαινα αυτό με την 2.1 αλλά από 2.2 και μετά νόμιζα ότι το είχαν φτιάξει...αν στο ξανακάνει κατέβασε καμιά εφαρμογή για ξυπνητήρι από το μάρκετ .Εμένα προσωπικά που έχω την jvp 10 μέρες περίπου χτυπάει πάντα κανονικά το ξυπνητήρι . Το περίεργο είναι πως όταν το βάζω για δοκιμή σε 1-2 ώρες κτυπάει, ενώ το βράδυ που το έβαλα να κτυπήσει σε 7 ώρες , τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Το περίεργο είναι πως όταν το βάζω για δοκιμή σε 1-2 ώρες κτυπάει, ενώ το βράδυ που το έβαλα να κτυπήσει σε 7 ώρες , τίποτα. Καταρχάς αναφέρω οτι (ούτε εγώ) ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχα πρόβλημα με το ξυπνητήρι αφότου πέρασα σε 2.2 και μετά (αργότερα σε 2.3.3 και 2.3.4), μια φορά μόνο μου το έκανε σε eclair και μια σε 2.3.3 αλλά είχε κλείσει το κινητό απο μπαταρία (το ξυπνητήρι λειτουργεί ΜΟΝΟ με ανοικτό το κινητό) στο ενδιάμεσο (battery drain) οπότε δικαιολογείται! Το πρόβλημα το έχουν αναφέρει κι άλλοι σε διάφορες roms & firmwares, αλλά στους περισσότερους δεν έχει κανένα (μα κανένα) πρόβλημα... Γιαυτό και η πρώτη ερώτηση πρέπει να είναι αν κάτι το επηρεάζει (κάποιο πρόγραμμα): -έχεις ενεργό task killer να τρέχει μόνιμα (και το κλείνει); -Άλλα προγράμματα μονίμως ενεργά; Επίσης (χαζή ερώτηση :lol::ninja: αλλά απαραίτητη): -του έβαλες σωστά στοιχεία (ημερομηνία, μέρες, ώρα κλπ) για να χτυπήσει (λέω μην πχ ξέφυγε κανα κουτάκι); Άλλες πληροφορίες; --- Πάντως δοκίμασε το ξανά να δεις και αν θέλεις δοκίμασε κανα ξυπνητήρι απο το market όπως πρότεινε και ο @ntragas! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Καλημέρα έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με το ξυπνητήρι στην JVP? Δεν κτύπησε το πρωί. Το είχα παρατηρήσει και ποιο παλιά με την 2.3.3 την JVO αν θυμάμαι. Οχι ειμαι με JVP απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε και βαζω ξυπνητηρι καθε μερα. Δεν με εχει προδωσει. Κοιτα αυτα που σου εγραψε ο Βασιλης και ειδικα αυτο με τον task killer. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παιδιά, ποια είναι η πιο αξιόπιστη rom για να βάλω γιατί έχω να ασχοληθώ αρκετό διάστημα και με την 2.3.3 gingerbread JVK που έχω δεν την παλεύω άλλο με την αυτονομία της μπαταρίας που δεν κρατάει ούτε μία μέρα και θέλω να αλλάξω. H Simply Honey 3.3 FINAL είναι καλή? Η υπάρχει κάποια καλύτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παιδιά, ποια είναι η πιο αξιόπιστη rom για να βάλω γιατί έχω να ασχοληθώ αρκετό διάστημα και με την 2.3.3 gingerbread JVK που έχω δεν την παλεύω άλλο με την αυτονομία της μπαταρίας που δεν κρατάει ούτε μία μέρα και θέλω να αλλάξω. H Simply Honey 3.3 FINAL είναι καλή? Η υπάρχει κάποια καλύτερη? Η jvk ειναι η πρωτη 2.3.3 που κυκλοφορησε και ειναι η χειροτερη μεταξυ των 2.3.3 Βαλε την jvp 2.3.4 να δεις ταχυτητα :) Επισης, η simply ειναι στην 3.8 εκδοση της και βασιζεται στην jvp που σου προτεινω. Αυτην εχω τωρα, και με εχει αφησει αρκετα ικανοποιημενο. :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 γεια σας παιδια.Εχω την js8, αν και ειναι πολυ σταθερη rom λεω αυτες τις μερες να περασω την 2.3.4.Ηθελα να σας ρωτησω εκτος απο factory resset πριν και μετα το φλασαρισμα τι αλλο πρεπει να κανω?Νομιζω κατι wipe data και cache απο το recovery.(Εχω 3e recovery).Επισης αν θελω να κανω format sd ωστε να καθαρισουν ολα εκει μεσα μπορω εκτος απο μεσα απο το recovery να το κανω και απο Ρυθμισεις-Χωρος αποθηκευσης καρτας SD-Διαμορφωση καρτας SD?Eυχαριστω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 γεια σας παιδια.Εχω την js8, αν και ειναι πολυ σταθερη rom λεω αυτες τις μερες να περασω την 2.3.4.Ηθελα να σας ρωτησω εκτος απο factory resset πριν και μετα το φλασαρισμα τι αλλο πρεπει να κανω?Νομιζω κατι wipe data και cache απο το recovery.(Εχω 3e recovery).Επισης αν θελω να κανω format sd ωστε να καθαρισουν ολα εκει μεσα μπορω εκτος απο μεσα απο το recovery να το κανω και απο Ρυθμισεις-Χωρος αποθηκευσης καρτας SD-Διαμορφωση καρτας SD?Eυχαριστω... :) Μπες στο 3e και οτι cache σου εχει κανε τα. Οσο για την διαμορφωση της sd ναι μπορεις να το κανεις ετσι οπως λες. Sent from GalaxyS Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Για οποιον ενδιαφερεται, το weekend που μας περασε εκανα τα αμετρητα πειραματα και πειραγματα με την εφαρμογη setcpu. στην jvo με cfroot (αυτα εχω εγω) λειτουργει κανονικα το setcpu στο screen off. Στην τελευταια εκδοση της εφαρμογης εχουν προσθεσει στα profiles και επιλογη για in call, το οποιο το εχω βαλει στο μεγιστο δηλαδη min 100mhz max 1000mhz και λειτουργει αψογα. Δοκιμασα το screen off και παιζει τελεια στο min 100 max 400 και στο ondemand και στο conservative. εγω το εχω σε conservative και δεν κολλησε ουτε μια φορα. η διαφορα στην μπαταρια ειναι τεραστια πραγματικα. Απο εκει και περα, εγω το κινητο το δουλεψα μια ολοκληρη ημερα με μονιμο χρονισμο της cpu με ρυθμισεις min 100 max 400 (με ανοιχτη την οθονη) και ναι μεν λειτουργει λιγο αργα η συσκευη (οχι να κολλαει) αλλα κανεις την δουλεια σου απροβληματιστα και η μπαταρια απλα.....δεν πεφτει ακομα και οταν σερφαρεις !!!! Εβγαλα 16 ωρες συνεχους χρησης με χρηση οθονης 55% και το φορτισα οταν πηγε 20% η μπαταρια !!!! μιλαμε για συνεχη χρηση με σερφαρισμα, twitter, facebook, φωτογραφιες, gps, τηλεφωνα, και ολοι οι συγχρονισμοι ανοιχτοι οπως παντα. μεσα σε αυτες τις 16 ωρες υπολογιζω οτι περιπου 4 ωρες επαιζα με τις ρυθμισεις του setcpu και ανοιγα/εκλεινα εφαρμογες, σερφαρα, και εκανα και το speed test που εχει μεσα το setcpu. εχω το widget στην κεντρικη οθονη και το εχω μονιμα στο min 100 max 400 με on demand, για την νορμαλ χρηση. αμα θελω να παιξω κανενα παιχνιδι το ανεβαζω και ολα καλα !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkonaris Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Καλησπερα Μολις δοκιμασα τα setcpu settings του TonyK (min 100-max 400) εχοντας jvo με supercurio kernel και αυτο που αντικρισα ειναι οχι να μην μειωνεται η μπαταρια αλλα αντιθετως να αυξανεται απο 41% σε 44%. Ενταξει ειπαμε, αλλα οχι κι ετσι...:p.Προφανως κατι δεν παει καλα με το κινητο μου...Γενικα ο supercurio μετα την 1η μερα χρησης του εχει αρχισει να πεφτει σε αποδοση, κυριως στο θεμα της μνημης. Μονιμα στα 50-60mb ραμ και δεν κραταει πανω απο 3 εφαρμογες ανοικτες... Σκεφτομαι να δοκιμασω και τον speedmod και μετα να ξαναγυρισω στον φτωχο πλην τιμιο cf root.Στο τοπικ του speedmod στο xda εχει ενα αρχειο speedmod-kernel-k15h-t16-300hz.tar και ενα initramfs-k15h-t16-for-developers.tar.zip. Το 2ο που ακριβως χρειαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Καλησπερα Μολις δοκιμασα τα setcpu settings του TonyK (min 100-max 400) εχοντας jvo με supercurio kernel και αυτο που αντικρισα ειναι οχι να μην μειωνεται η μπαταρια αλλα αντιθετως να αυξανεται απο 41% σε 44%. Ενταξει ειπαμε, αλλα οχι κι ετσι...:p.Προφανως κατι δεν παει καλα με το κινητο μου...Γενικα ο supercurio μετα την 1η μερα χρησης του εχει αρχισει να πεφτει σε αποδοση, κυριως στο θεμα της μνημης. Μονιμα στα 50-60mb ραμ και δεν κραταει πανω απο 3 εφαρμογες ανοικτες... Σκεφτομαι να δοκιμασω και τον speedmod και μετα να ξαναγυρισω στον φτωχο πλην τιμιο cf root.Στο τοπικ του speedmod στο xda εχει ενα αρχειο speedmod-kernel-k15h-t16-300hz.tar και ενα initramfs-k15h-t16-for-developers.tar.zip. Το 2ο που ακριβως χρειαζεται? Δεν σου χρειάζεται, είναι για τους άλλους developers και όχι για φλασάρισμα από τους χρήστες. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Δεν σου χρειάζεται, είναι για τους άλλους developers και όχι για φλασάρισμα από τους χρήστες.Mακη δοκιμασα πριν λιγο τον t16,τον εβαλες εσυ?Προβληματικο τον ειδα,ξαναεβαλα τον t15 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Mακη δοκιμασα πριν λιγο τον t16,τον εβαλες εσυ?Προβληματικο τον ειδα,ξαναεβαλα τον t15 Που ειδες προβλημα Παρη? Πριν λιγο περασα κι εγω τον t16. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceblade Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παιδιά μια ερώτηση. Κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης μέσω KIES, υπάρχει κίνδυνος hardware brick αν κάτι πάει στραβά; Το ΚΙΕS αναβαθμίζει και τον bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παιδιά μια ερώτηση. Κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης μέσω KIES, υπάρχει κίνδυνος hardware brick αν κάτι πάει στραβά; Το ΚΙΕS αναβαθμίζει και τον bootloader? Το hardware brick δεν υφισταται ως ορος. Μπορει το κινητο να μπρικαρει ναι, αλλα το hardware δεν θα παθει κατι. Απλα ή θα εισαι τυχερος και θα εχεις το 3 button combo για να ξαναφλασαρεις, ή θα εισαι ατυχος (δεν θα εχεις το συνδυασμο) και θα πρεπει να το στειλεις στο service. Αλλη λυση ειναι το usb jig. Το αν θα αναβαθμιστουν οι bootloaders εξαρταται απο την εκδοση στην οποια εισαι. Αν πχ πας απο froyo σε gingerbread οι bootloaders θα αλλαξουν. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceblade Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι με τον όρο hardware brick εννοώ ότι δεν μπορεί να μπεί download mode με 3 button combo ή jig και πρέπει να πάει service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Παιδιά μια ερώτηση. Κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης μέσω KIES, υπάρχει κίνδυνος hardware brick αν κάτι πάει στραβά; Το ΚΙΕS αναβαθμίζει και τον bootloader? πάντως σε μένα που κόλλησε δεν έπαθε τπτ, βγάζεις μπαταρία κ είναι όπως πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι με τον όρο hardware brick εννοώ ότι δεν μπορεί να μπεί download mode με 3 button combo ή jig και πρέπει να πάει service πάντως σε μένα που κόλλησε δεν έπαθε τπτ, βγάζεις μπαταρία κ είναι όπως πριν. Υπάρχει μικρή πιθανότητα να brickάρεις το κινητό αλλά αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ αν διακοπεί η διαδικασία κατα τη διάρκεια περάσματος των νέων bootloaders (διαδικασία ελάχιστων δευτερολέπτων) και όχι της αναβάθμισης συνολικά (δηλαδή οι bootloaders να είναι corrupted)... Αυτό ισχύει και για το φλασάρισμα μέσω ODIN και όχι απλά μέσω kies! Λύση σε αυτή τη περίπτωση δίνει το JIG (μπορείς να βρεις στο ebay ή να ζητήσεις σε κάποιο ηλεκτρολόγο να στο φτιάξει ή ακόμα και μόνος σου). Στο service της Samsung παρόμοια εργαλεία χρησιμοποιούν οπότε στην (απίθανη) περίπτωση που δεν δουλεύει ούτε το JIG πιθανώς να μη μπορούν να το επαναφέρουν ούτε απο το service (και άρα δεν μπορούν να δουν αν φταις)! Για να κλείσω 2 απλά πράγματα 1) το kies έχουμε πάψει οι περισσότεροι να το χρησιμοποιούμε, βολευτήκαμε με το ODIN :)... 2) κάνε αναβάθμιση μέσω Kies άφοβα, αν κάνεις την αναβάθμιση που αντιστοιχεί στο κινητό σου και κοπεί η διαδικασία δεν ευθύνεσαι εσύ αλλά το KIES (οπότε είσαι καλυμμένος απο την εγγύηση). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Mακη δοκιμασα πριν λιγο τον t16,τον εβαλες εσυ?Προβληματικο τον ειδα,ξαναεβαλα τον t15 Που ειδες προβλημα Παρη? Πριν λιγο περασα κι εγω τον t16. Πάρη τον πέρασα και εγώ, όπως ο Παναγιώτης, χθες το απόγευμα και δεν βλέπω να μου δημιουργεί κάποιο θέμα. Εσύ τι αντιμετώπισες; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) Που ειδες προβλημα Παρη? Πριν λιγο περασα κι εγω τον t16. Πάρη τον πέρασα και εγώ, όπως ο Παναγιώτης, χθες το απόγευμα και δεν βλέπω να μου δημιουργεί κάποιο θέμα. Εσύ τι αντιμετώπισες;Αρχικα μου εδινε την εντυπωση οτι ηταν λιγο πιο αργος,μεχρι που εφτασα στο σημειο να τον μετρησω με quadrant για να μου φυγει η περιεργεια και ειδα οτι ειχα δικιο.Εκτος αυτου ειδα προβληματα σε καποια βαρια παιχνιδια,τα γραφικα πηγαιναν περιπατο.Εκανα και wipe cache+dalvik μηπως επαιζε κατι απο εκει αλλα δεν ειδα διαφορα και τον εβγαλα,εβαλα παλι τον t15 και ολα οκ. υ.γ Παντως παιδια με τον t12 που ειχα μεχρι χθες το απογευμα και με αμετρητες κλησεις δεν εχω δει ακομη fc,το τεσταρω συνεχως βαζωντας λιγες λιγες εφαρμογες να δω αν οντως ειναι ο κερνελ η γινεται conflict με καποια εφαρμογη Edited June 28, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Αρχικα μου εδινε την εντυπωση οτι ηταν λιγο πιο αργος,μεχρι που εφτασα στο σημειο να τον μετρησω με quadrant για να μου φυγει η περιεργεια και ειδα οτι ειχα δικιο.Εκτος αυτου ειδα προβληματα σε καποια βαρια παιχνιδια,τα γραφικα πηγαιναν περιπατο.Εκανα και wipe cache+dalvik μηπως επαιζε κατι απο εκει αλλα δεν ειδα διαφορα και τον εβγαλα,εβαλα παλι τον t15 και ολα οκ. Μάλιστα. Για να πω την αμαρτία μου δεν δοκίμασα να παίξω παιχνίδι με βαριά 3D. Αν μου κάτσει στο μέλλον θα γυρίσω και εγώ στον 15 (αν και νομίζω ότι μέχρι τότε θα έχει βγει ο 17 :lol:). Σε ένα άλλο θέμα τώρα, έχεις ακόμα πρόβλημα με fc στις κλήσεις ή τέλειωσε μ' αυτό; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Μάλιστα. Για να πω την αμαρτία μου δεν δοκίμασα να παίξω παιχνίδι με βαριά 3D. Αν μου κάτσει στο μέλλον θα γυρίσω και εγώ στον 15 (αν και νομίζω ότι μέχρι τότε θα έχει βγει ο 17 :lol:). Σε ένα άλλο θέμα τώρα, έχεις ακόμα πρόβλημα με fc στις κλήσεις ή τέλειωσε μ' αυτό;Μακη μολις τωρα εκανα προσθηκη στο προηγουμενο ποστ μου,εως τωρα ολα καλα και το εχω λιωσει στις κλησεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Μακη μολις τωρα εκανα προσθηκη στο προηγουμενο ποστ μου,εως τωρα ολα καλα και το εχω λιωσει στις κλησεις. Πάντως, γιατί παραλίγο να σε βγάλουμε τρελό εγώ και Παναγιώτης :lol:, ο hardcore πιστεύει και αυτός ότι τα fc στις κλήσεις είναι κάποιο πρόβλημα της JVP (εδώ). Και κάποιο μέλος αναφέρει ότι αυτή είναι η λύση. Έτσι για την ιστορία :). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Αρχικα μου εδινε την εντυπωση οτι ηταν λιγο πιο αργος,μεχρι που εφτασα στο σημειο να τον μετρησω με quadrant για να μου φυγει η περιεργεια και ειδα οτι ειχα δικιο.Εκτος αυτου ειδα προβληματα σε καποια βαρια παιχνιδια,τα γραφικα πηγαιναν περιπατο.Εκανα και wipe cache+dalvik μηπως επαιζε κατι απο εκει αλλα δεν ειδα διαφορα και τον εβγαλα,εβαλα παλι τον t15 και ολα οκ. υ.γ Παντως παιδια με τον t12 που ειχα μεχρι χθες το απογευμα και με αμετρητες κλησεις δεν εχω δει ακομη fc,το τεσταρω συνεχως βαζωντας λιγες λιγες εφαρμογες να δω αν οντως ειναι ο κερνελ η γινεται conflict με καποια εφαρμογη Παρη, εγω παλι με τον t12 παρατηρουσα καθυστερησεις και κολληματα (και στην stock αλλα και στην simply) και ξαναγυρισα σε semaphone.Τον t15/16 δεν τον εχω δοκιμασει ακομη. Σαν το supercurio... Sent from GalaxyS Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts