Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια πως φλασαρω τηξν JS8 κατεβασα το firmware απο το λινκ που δινετε στο αντιστοιχο θεμα και εμενα μεσα δεν εχει ουτε pda ουτε τπτ......εχει μονο κατι αρχεια cashe.rfs...modem.bin .....πως θα βρω τα pda??

Μαλλον απο οτι καταλαβα περναω μονο το ενα αρχειο και ολα τα αλλα κενα ..τωρα το ειδα συγνωμη

Edited by Madness

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επείγουσα βοήθεια. έχω το galaxy S me PDA I9000XWJPH, PHONE I9000XXJPP, CSC I9000OXXJP9, build info 2010.12.

έχω κατεβάσει το firmware PDA_XWJVI_Sbl.tar, PHONE_XXJVO.tar.md5, CSC_DBTJV2.tar.md5, και το Odin3 v1.3.exe.

στις οδηγείες που δίνει ο τυχεράκιας, αναφέρει για τα αρχεία boot.bin και sbl.bin που είναι απαραίτητα όταν από froyo πας σε Gingerbread.

δεν τα βρίσκω πουθενά.

επείσης τα αρχεία PHONE_XXJVO.tar.md5, CSC_DBTJV2.tar.md5 πρέπει να τα μετονομάσω σε tar;

βοήθεια παρακαλώ

μεσα στο pda πρεπει να υπαρχουν...

αμα το ανοιξεις με ενα προγραμμα αποσυμπιεσης θα τα βρεις

οχι δεν τα μετονομαζεις, τα βαζεις οπως ειναι...

Ρε παιδια πως φλασαρω τηξν JS8 κατεβασα το firmware απο το λινκ που δινετε στο αντιστοιχο θεμα και εμενα μεσα δεν εχει ουτε pda ουτε τπτ......εχει μονο κατι αρχεια cashe.rfs...modem.bin .....πως θα βρω τα pda??

Μαλλον απο οτι καταλαβα περναω μονο το ενα αρχειο και ολα τα αλλα κενα ..τωρα το ειδα συγνωμη

απουσμπιεσες το pda για αυτο σου εβγαλε αυτα

μην το αποσυμπιεσεις, οπως ειναι θα το φλασαρεις

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Λοιπον εγινε και δεν παιρνει μπρος με τπτ

.....θελει και wipe data????

α ρε παιδια, α ρε παιδια...

τι εγινε δηλαδη? τι εκανες και τι σου δειχνει?

α ρε παιδια, α ρε παιδια...

τι εγινε δηλαδη? τι εκανες και τι σου δειχνει?

Βγαζει το S κολλαει 10 λεπτα εκει και μετα σβηνει μονο του... η διαδικασια ακουθηθηκε κατα γραμμα και περασα την Κυπριακη JS8

Στο reboot βγαζει samsung recovery utils Και μουθ λεει να κανω επιλογη ενα απο τα παρακατω

reboot system now

apply sdcard: update.zip

wipe data /factry reset

wipe cache

format internal sd card

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Βγαζει το S κολλαει 10 λεπτα εκει και μετα σβηνει μονο του... η διαδικασια ακουθηθηκε κατα γραμμα και περασα την Κυπριακη JS8

Πως έκανες το update? Τι είχες πριν την JS8? Λίγες παραπανω λεπτομέρειες please..

- Alex

Πως έκανες το update? Τι είχες πριν την JS8? Λίγες παραπανω λεπτομέρειες please..

Επισημη froyo 2.2 απο Kies ειχα....και ειπα να περασω JS8 sygnvmh

cant mount /dev/blockstl10

invalid argument

your storage not prepared yet

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

ναι κανονικα οπως στις οδηγιες.......

Πλάκα κάνεις έτσι; :) Αν πω τώρα ότι δε σου φταίει κανένας αν δεν μπορείς να διαβάσεις τις οδηγίες θα γίνω κακός....

ΔΕΝ έπρεπε να κάνεις repartition. Και ο λόγος είναι κι αυτός στις οδηγίες.

Τέλος πάντων, μπες σε download mode, φλάσαρε την JSD ΜΕ repartition και θα είσαι OK. Aν μετά θες οπωσδήποτε την JS8, βάλτην από πάνω ΧΩΡΙΣ repartition.

** ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ repartition. Διάβασε τις οδηγίες... Προσεκτικά. **

Edited by Tyxerakias
- Alex

Πλάκα κάνεις έτσι; :) Αν πω τώρα ότι δε σου φταίει κανένας αν δεν μπορείς να διαβάσεις τις οδηγίες θα γίνω κακός....

Γιατι ρε συ δεν επρεπε ....τωρα το ειδα οτι ειχε για την froyo.....ναι βρισε με οσο θες ...ειμαι ηλιθιος...ναι ναι ....κτλβα...αυτο δσιορθωνεται η μπρικαρε

εκανε repartition χωρις το .pit?

αλλιως γιατι να υπηρχε προβλημα?

η λυση madness ειναι να ξαναφλασαρεις, σωστα ομως αυτη τη φορα ;)

εκανε repartition χωρις το .pit?

αλλιως γιατι να υπηρχε προβλημα?

η λυση madness ειναι να ξαναφλασαρεις, σωστα ομως αυτη τη φορα ;)

Όχι Bill, έχω ξαναδεί να λες για τα καλά του repartition. Κάνεις μεγάλο λάθος. ΔΕΝ κάνουμε πάντα repartition, εξαρτάται από τη rom.

Παραθέτω το επίμαχο κομμάτι από τον οδηγό:

"... δε χρειάζεται να κάνεις repartition. Eπίσης μην κάνεις repartition αν το καινούριο σου firmware δεν είναι πλήρες, δηλαδή αν λείπει το dbdata.rfs ή το cache.rfs, από τα .tar αρχεία (συμβαίνει, ειδικά με τα firmwares του Kies, και αυτά που είναι σε ένα αρχείο)."

@ madness, κάνε αυτό που είπα στο προηγούμενο μήνυμα, και θα είσαι οκ. Η JSD μάλιστα είναι πιο καινούρια από την JS8.

- Alex

Όχι Bill, έχω ξαναδεί να λες για τα καλά του repartition. Κάνεις μεγάλο λάθος. ΔΕΝ κάνουμε πάντα repartition, εξαρτάται από τη rom.

Παραθέτω το επίμαχο κομμάτι από τον οδηγό:

"... δε χρειάζεται να κάνεις repartition. Eπίσης μην κάνεις repartition αν το καινούριο σου firmware δεν είναι πλήρες, δηλαδή αν λείπει το dbdata.rfs ή το cache.rfs, από τα .tar αρχεία (συμβαίνει, ειδικά με τα firmwares του Kies, και αυτά που είναι σε ένα αρχείο)."

ναι ενταξει, αμα φλασαρεις μονο pda εννοειται οτι δεν κανεις repartition...

εγω παντα κανω, παντα και με τα 3 αρχειακια και ουδεποτε εχω αντιμετωπισει προβλημα, και εχω φλασαρει πολλες, παρα πολλες φορες... :lol:

ναι ενταξει, αμα φλασαρεις μονο pda εννοειται οτι δεν κανεις repartition...

εγω παντα κανω, παντα και με τα 3 αρχειακια και ουδεποτε εχω αντιμετωπισει προβλημα, και εχω φλασαρει πολλες, παρα πολλες φορες... :lol:

Δεν "εννοείται" τίποτα... είδες τι γίνεται :p O λόγος που εσύ δεν είχες πρόβλημα, είναι οτί συνήθως τα 3 αρχεία είναι πλήρη, δηλαδή έχουν κομμάτια που πάνε σε όλα τα partitions. Το JS8, όπως και άλλα firmwares με ένα μόνο αρχείο, δεν έχει το dbdata.rfs. Γι'αυτό το λόγο, τώρα βγάζει στον Μadness ότι δε βρίσκει τίποτα στο /dev/block/stl10, που είναι το μέρος που ψάχνει να κάνει mount στο /dbdata .

Δεν ισχύει για όλα τα PDA που είναι μόνα τους αυτό, ας πούμε οι περισσότερες gingerbread που είναι ένα αρχείο είναι πλήρης. Γι'αυτό και αν κάνεις repartition τότε δεν τρέχει τίποτα. Όπως είπα, εξαρτάται από το τι περιέχει το κάθε tar.

Oταν λες να κανω την JSD με repartiotin εννοεις στο 1ο βημα??? στο 2ο το ξετικαρω

Όχι, εννοώ οτί για την JS8 δεν έπρεπε να κάνεις ΚΑΘΟΛΟΥ το πρώτο βήμα.

- Alex

Δεν "εννοείται" τίποτα... είδες τι γίνεται :p O λόγος που εσύ δεν είχες πρόβλημα, είναι οτί συνήθως τα 3 αρχεία είναι πλήρη, δηλαδή έχουν κομμάτια που πάνε σε όλα τα partitions. Το JS8, όπως και άλλα firmwares με ένα μόνο αρχείο, δεν έχει το dbdata.rfs. Γι'αυτό το λόγο, τώρα βγάζει στον Μadness ότι δε βρίσκει τίποτα στο /dev/block/stl10, που είναι το μέρος που ψάχνει να κάνει mount στο /dbdata .

Δεν ισχύει για όλα τα PDA που είναι μόνα τους αυτό, ας πούμε οι περισσότερες gingerbread που είναι ένα αρχείο είναι πλήρης. Γι'αυτό και αν κάνεις repartition τότε δεν τρέχει τίποτα. Όπως είπα, εξαρτάται από το τι περιέχει το κάθε tar.

Όχι, εννοώ οτί για την JS8 δεν έπρεπε να κάνεις ΚΑΘΟΛΟΥ το πρώτο βήμα.

Τωρα με repartition και στα 2 βηματα??? η μονο στο 1ο κανονικα? σορρυ

Όχι 2 φορές, δε χρειάζεται. Μία φορά κάνουμε repartition. Αν θες μπορείς να κάνεις και τα 2 βήματα σε ένα, να βάλεις δηλαδή όλα τα αρχεία, ΚΑΙ το pit, KAI repartition.

Και το 2ο βήμα μόνο βασικά να κάνεις, δε θα έχεις πρόβλημα. Απλά βάλε την JSD.

- Alex

Bαλε τα 3 αρχεια PDA-PHONE-CSC στις αντιστοιχες επιλογες του odin KAI εκει πανω πανω που γραφει pit πρεπει να βαλεις ενα αρχειο το pit512,τικαρεις και το repartition και πατα start να φυγει

edit με προλαβε ο Αλεξ

Tην jvp,απο που την κατεβασες?απο samfirmware η απο το xda?

Την κατέβασα από το λινκ που έδωσε ο Αλέξης και είναι από samfirmware

http://hotfile.com/dl/120313261/aeb6a12/I9000XXJVP.rar.html

Eυχαριστω παρα πολυ τον tyxerakia προσωπικα......περαστηκε οκ......και ναι τωρα το κινητο μου σε σχεση με την 2.2 παει φετες.....

Ευχαριστω παρα πολυ για ολα παιδια πραγματικα

όποιος μπορεί ας βοηθήσει! Είπα να κάνω αναβάθμιση από froyo 2.2 σε 2.2.1 (επίσημες εκδόσεις και οι δυο, την πρώτη την είχα περάσει με τον οδηγό του τυχεράκια με το Kies patcher και η δεύτερη είναι η Κυπριακή). Διάβασα προσεκτικά τον οδηγό για την την εγκατάσταση των επίσημων firmwares, έγινα root, έκανα επαναφορά εργοστ. ρυθμ., format την εσωτ. sdcard, μπήκα σε download mode στο κινητό, άνοιξα το odin, τσέκαρα το PDA και διάλεξα το αντίστοιχο αρχείο .tar, πάω να συνδέσω το κινητό και πάπαλα. Μου βγάζει μετά από λίγο ότι τα windows δεν αναγνωρίζουν τη συσκευή usb που συνδέθηκε. Τί κάνω τώρα που έμεινε το κινητό σε download mode; Να το κλείσω από το κουμπί on/off στα δεξιά ή δεν επιτρέπεται; Επίσης, μπορείτε να μου πείτε αν πρέπει να κάνω re-partition γιατί μπερδεύτηκα.
Κωνσταντίνος

• The topic was unlocked