mylogic_x Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978354 την 55 δεν την φόρεσα ποτέ, πας κατευθείαν στην 56? εχει όντως προβλήματα όπως διαβαζα εδω μέσα απο καποια παιδια? υγ το samsungapps δεν μπορει να κατέβει μέσω ιντερνετ. υποστηρίζει το site μονο bada κινητα...εκτός από wipe (που ειλικρινα βαρέθηκα να κάνω) καμια άλλη ιδέα? Edited May 16, 2011 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 την 55 δεν την φόρεσα ποτέ, πας κατευθείαν στην 56? εχει όντως προβλήματα όπως διαβαζα εδω μέσα απο καποια παιδια? υγ το samsungapps δεν μπορει να κατέβει μέσω ιντερνετ. υποστηρίζει το site μονο bada κινητα...εκτός από wipe (που ειλικρινα βαρέθηκα να κάνω) καμια άλλη ιδέα? κι εγώ από 54 σε 56 πήγα (δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής αλλά δεν έχει και πολύ ώρα που έκανα την αλλαγή για το samsung apps http://www.filecrop.com/samsung-apps-apk.html κατέβασετο από εδώ και πέρνα το στο κινητό (έτσι έκανα εγώ και δουλεύει κανονικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 την 55 δεν την φόρεσα ποτέ, πας κατευθείαν στην 56? εχει όντως προβλήματα όπως διαβαζα εδω μέσα απο καποια παιδια? υγ το samsungapps δεν μπορει να κατέβει μέσω ιντερνετ. υποστηρίζει το site μονο bada κινητα...εκτός από wipe (που ειλικρινα βαρέθηκα να κάνω) καμια άλλη ιδέα? Παιδιά, ένα πολυ χρήσιμο link χάρη σε ένα καλο σαμαρείτη του XDA ονόματι siwy25leszno http://www38.zippyshare.com/v/42458405/file.html για την criskelo 56 μου χρειαστηκε γιατι δεν ειχε ελληνικό swype. Το παραπάνω zip δουλευει τελεια, με cwm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Thanks guys.... Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Κάποιος που να χρησιμοποιεί το adb σε linux θα μπορούσε να μου πει τι πρέπει να κάνω για να για να μην χρειάζεται να βάζω τον φάκελο του adb κάθε φορά στο PATΗ; Χρησιμοποιώ Ubuntu 11.04. Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Κάποιος που να χρησιμοποιεί το adb σε linux θα μπορούσε να μου πει τι πρέπει να κάνω για να για να μην χρειάζεται να βάζω τον φάκελο του adb κάθε φορά στο PATΗ; Χρησιμοποιώ Ubuntu 11.04. Ευχαριστώ. Eννοείς κάτι σαν $ export PATH=$PATH:/home/tifoso/sdk/tools (ή όποιο directory περιέχει το adb)? Αν δε θες να το κανεις αυτό κάθε φορά, απλά βάλε τη γραμμή στο profile σου (sudo gedit ~/.bashrc ίσως, ανάλογα με το shell που έχεις). Αν δε δουλέψει (δεν έχω linux box πρόχειρο τώρα για να δω) δοκίμασέ το και σε 2 βήματα, δηλαδή στο τέλος του .bashrc, βάλε τις 2 γραμμές: PATH=$PATH:/home/tifoso/sdk/tools/ (άλλαξέ το προφανώς με το δικό του dir) export PATH Edited May 16, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Ακριβώς. Για να το χρησιμοποιήσω πρέπει κάθε φορά να κάνω export. Το αρχείο .bashrc που αναφέρεις είναι στο φάκελο root ή είναι κρυφό αρχείο στον φάκελο του user (πχ tifoso)? Παράθεση Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Ακριβώς. Για να το χρησιμοποιήσω πρέπει κάθε φορά να κάνω export. Το αρχείο .bashrc που αναφέρεις είναι στο φάκελο root ή είναι κρυφό αρχείο στον φάκελο του user (πχ tifoso)? To 2o. Δες το με $ ls -la Δεν έχει σχέση με root. Μπορεί να λέγεται και .bash_profile δε θυμάμαι τώρα στο ubuntu. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Καλα τα λεει ο τυχερακιας. θελει πχ. PATH=${PATH}:/home/giorgos/android-sdk-linux_x86/tools στο .bashrc Για να δουλεψει ομως σωστα στο galaxy s ηθελε και udev.rules σε ubuntu 10.10 Για το 11.04 δεν ξερω Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) Οκ. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ. :) Edit : Δουλεύει άψογα. Edited May 16, 2011 by tifoso_111 Παράθεση Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) Παιδια εχω simply 3.2. Καταρχην! Πλεον το home button μου σκοτωνει τις εφαρμογες με αποτελεσμα για παραδειγμα να ανοιγω συνεχεια το internet καταναλωνοντας περισσοτερη μπαταρια! Πως το επαναφερω ωστε να βαζει το ιντερνετ στο προσκηνιο και να μην το σκοτωνει? Edited May 16, 2011 by spysot Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) Βγήκε καινούριο firmware 2.2.1 JSD. Eλέγχω και σας λέω. Φαίνεται ότι περιέχει Ελληνικά από μόνο του! Link εδώ: http://hotfile.com/dl/118021962/55fd95a/I9000XWJSD.rar.html Edited May 16, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Εχουμε νεοτερα; με odin θα την περασεις; περιμενουμε σχολια.... Ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Βγήκε καινούριο firmware 2.2.1 JSD. Eλέγχω και σας λέω. Φαίνεται ότι περιέχει Ελληνικά από μόνο του! Link εδώ: http://hotfile.com/dl/118021962/55fd95a/I9000XWJSD.rar.html είδα xda, λες να είναι η ελληνική 2.2.1; καλά οι βόρειες χώρες ετοιμάζονται για 2.3.3 και εμάς θα μας δώσουνε 2.2.1 ενώ την ίδια στιγμή στην επίσημη σελίδα έχουνε manual για 2.3.3 ..... Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Ειμαστε λιγουλακι πισω .....; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Βγήκε καινούριο firmware 2.2.1 JSD. Eλέγχω και σας λέω. Φαίνεται ότι περιέχει Ελληνικά από μόνο του! Link εδώ: http://hotfile.com/dl/118021962/55fd95a/I9000XWJSD.rar.html Καλα κρασια αν ειναι επισημο ελληνικο. Παντως παρολο το βρισιμο, δες που θα παρουμε και ελληνικη 2.2.1! Ποιος θα το πιστευε...Βεβαια με τον τροπο που ερχεται δεν ξερω αν πρεπει να γελαμε η να κλαιμε (η και τα 2?). Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Καλα κρασια αν ειναι επισημο ελληνικο. Παντως παρολο το βρισιμο, δες που θα παρουμε και ελληνικη 2.2.1! Ποιος θα το πιστευε...Βεβαια με τον τροπο που ερχεται δεν ξερω αν πρεπει να γελαμε η να κλαιμε (η και τα 2?). Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο εδραιώνεται μέσα μου η πεποίθηση ότι η Samsung είναι η μοναδική κορεάτικη εταιρεία που διευθύνεται από Έλληνες πολιτικούς. Θα κυκλοφορήσει, θα...,θα...,θα... Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 είδα xda, λες να είναι η ελληνική 2.2.1; καλά οι βόρειες χώρες ετοιμάζονται για 2.3.3 και εμάς θα μας δώσουνε 2.2.1 ενώ την ίδια στιγμή στην επίσημη σελίδα έχουνε manual για 2.3.3 ..... Είναι πιθανό, αν δεν είναι η Ελληνική, σίγουρα περιλαμβάνει Ελλάδα. PDA: XWJSD MODEM: XXJPY CSC: OXXJS6 Mόλις την κατέβασα, θα κοιτάξω μέσα να δω διαφορές, και μάλλον θα αντικαταστήσω την JS8 στην πρώτη σελίδα. Όσοι έχουν 2.2 JPH επίσημη, κοιτάξτε στο Kies μήπως έχει βγει αναβάθμιση για 2.2.1... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 CSC = I9000TDCJV3 CSC = I9000ODKJV3 CSC = I9000TENJV3 Γνωρίζουμε τα συγκεκριμένα CSC's της JVH σε ποιές χώρες απευθύνονται και τί ρόλο βαράνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obrax1977 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης αν και αρχαριος ακολουθησα εναν οδηγο οσο αφορα του να φλασαρω το galaxy μου (Flash JS8 Firmware Galaxy S) http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/smartphones/how-to-flash-js8-firmware-galaxy-s-r190 το προβλημα μου ειναι οτι μετα την εγκατασταση του s1_odin_20100512.pit το κινητο μου δεν αναβει εχει γινει ΤΟΥΒΛΟ υπαρχει αναστρεψιμη διαδικασια σε κατι η να το στειλω για την οικοδομη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Γνωρίζουμε τα συγκεκριμένα CSC's της JVH σε ποιές χώρες απευθύνονται και τί ρόλο βαράνε; Aπλά είναι διαφορετικά για τις διαφορετικές Σκανδιναβικές χώρες και παρόχους για τις οποίες βγήκε... π.χ. το TEN είναι της Νορβηγίας. Όπως όλα τα CSC, προφανώς περιέχει τα APN κτλ. για τη συγκεκριμένη χώρα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης αν και αρχαριος ακολουθησα εναν οδηγο οσο αφορα του να φλασαρω το galaxy μου (Flash JS8 Firmware Galaxy S) http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/smartphones/how-to-flash-js8-firmware-galaxy-s-r190 το προβλημα μου ειναι οτι μετα την εγκατασταση του s1_odin_20100512.pit το κινητο μου δεν αναβει εχει γινει ΤΟΥΒΛΟ υπαρχει αναστρεψιμη διαδικασια σε κατι η να το στειλω για την οικοδομη? πριν βαλεις τη js8 ειχες lagfix...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης αν και αρχαριος ακολουθησα εναν οδηγο οσο αφορα του να φλασαρω το galaxy μου (Flash JS8 Firmware Galaxy S) http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/smartphones/how-to-flash-js8-firmware-galaxy-s-r190 το προβλημα μου ειναι οτι μετα την εγκατασταση του s1_odin_20100512.pit το κινητο μου δεν αναβει εχει γινει ΤΟΥΒΛΟ υπαρχει αναστρεψιμη διαδικασια σε κατι η να το στειλω για την οικοδομη? Πρίν φλασάρεις, ποιά ROM είχες; Δοκίμασες να βγάλεις την μπαταρία και μετά αφού την ξαναβάλεις να δοκιμάσεις να μπεις σε download mode(VolD+Home+Power); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obrax1977 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 πριν κανω αυτο ειχα βαλει την (Gingerbread JVK Rom) 2.3.3 galaxy s rom XXJVK και ηταν ολα οκ ---------------- ναι την εχω βγαλει αλλα nothing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης αν και αρχαριος ακολουθησα εναν οδηγο οσο αφορα του να φλασαρω το galaxy μου (Flash JS8 Firmware Galaxy S) http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/smartphones/how-to-flash-js8-firmware-galaxy-s-r190 το προβλημα μου ειναι οτι μετα την εγκατασταση του s1_odin_20100512.pit το κινητο μου δεν αναβει εχει γινει ΤΟΥΒΛΟ υπαρχει αναστρεψιμη διαδικασια σε κατι η να το στειλω για την οικοδομη? Προφανώς και δεν ανάβει, αφού δεν έχει τίποτα μέσα... πρέπει να το βάλεις σε download mode, με τα 3 κουμπιά, όπως έκανες την πρώτη φορά. Βγάλε τη μπαταρία για μισο λεπτό, ξαναβάλτην και πάτα το volume down + home + power συνδυασμό μέχρι να μπει σε download mode, και συνέχισε τη διαδικασία. Edited May 16, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts