Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το reboot οντως δεν εκανε τιποτα

πατησα τα 3 πληκτρα και τωρα εχει γυρισει σε downloading με το τριγωνο

τι κανουμε τωρα?

Μάλλον είσαι αναγκασμένος να κάνεις factory reset. Θα χάσεις όλες σου τις εφαρμογές αν δεν έχει πάρει backup ως root, δε θα χάσεις τα αρχεία σου και τις εικόνες σου, που είναι στην sdcard.

Πάτα τον πρώτο συνδυασμό 3ων πλήκτρων για να μπεις σε recovery mode, και αντι για reboot now διάλεξε πρώτα wipe cache, κι αν μετά από reboot πάλι δε δουλεύει (μάλλον δε θα δουλεύει), ξαναμπες recovery και διάλεξε wipe data.

Eλπίζω να έχεις τις επαφές σου στο Google τουλάχιστον.

Edited by Tyxerakias
- Alex

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι εννοειται προσπαθησε πρωτα factory reset πριν απο φλασαρισμα, αν και δεν νομιζω να πιασει, τουλαχιστον σε μενα οταν ειχε συμβει μονο με φλασαρισμα διορθωθηκε.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

back up ειχα κανει με το τιτανιουμ...χθες

πως κανω factory reset στη φαση που ειμαι τωρα? (downloading?)

φλασαρισμα δεν εχω πως γινεται και τι χρειαζεται (το ειχα αφησει για αργοτερα..)

μ

touchwiz apo s2??? lol.... i ll give it a try απλα να το τσεκαρω

ερώτηση, αν την ανοιξω "σπαει" η σφραγίδα?

(μεσω recovery την περναω ε? odin δεν βλεπω να παίζει)

Vita Brevis

back up ειχα κανει με το τιτανιουμ...χθες

πως κανω factory reset στη φαση που ειμαι τωρα? (downloading?)

φλασαρισμα δεν εχω πως γινεται και τι χρειαζεται (το ειχα αφησει για αργοτερα..)

μ

Βγάλε τη μπαταρία, περίμενε 10 δευτερόλεπτα και ξαναβάλτην, και μετά μπες σε recovery mode (όχι download που μπήκες τώρα). (πάνω volume)

- Alex

Βγάλε τη μπαταρία, περίμενε 10 δευτερόλεπτα και ξαναβάλτην, και μετά μπες σε recovery mode (όχι download που μπήκες τώρα). (πάνω volume)

και παταω Yes delete all user data? σωστα?

touchwiz apo s2??? lol.... i ll give it a try απλα να το τσεκαρω

ερώτηση, αν την ανοιξω "σπαει" η σφραγίδα?

(μεσω recovery την περναω ε? odin δεν βλεπω να παίζει)

Παντως για να μην παραξενευτεις το κινητο κατα πασα πιθανοτητα θα σου κολλησει και θα πρεπει η να βγαλεις μπαταρια η να το κλεισεις κρατωντας για πολλη ωρα πατημενο το power. Το αλλο με την σφραγιδα που ειπες δεν το πιασα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

short write of tmp/sideload/package.zip (no space left on device)

installation aborted

alex καμια ιδέα?

red δεν το εβαλα τελικα διαβασα διαφορα σχολια

εννοώ άνοιξα το v51 του (το rar αρχειο) μηπως δεν έπρεπε να το ανοιξω?????

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

installation aborted

alex καμια ιδέα?

μάλλον χρειάζεσαι και εσύ CCW από ότι κατάλαβα... το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με την deodex rom που ήθελα να βάλω.

Κάνε root με το CF-Root-XW_NEE_JVH-v3.2-CWM3RFS.zip από την 1η σελίδα του τυχεράκια.

~~~ Νίκος

και παταω Yes delete all user data? σωστα?

Σωστά... δοκίμασε πρώτα κι ένα delete cache μπας και γλυτώσεις, αν και δε νομίζω.

installation aborted

alex καμια ιδέα?

εννοώ άνοιξα το v51 του (το rar αρχειο) μηπως δεν έπρεπε να το ανοιξω?????

μάλλον χρειάζεσαι και εσύ CCW από ότι κατάλαβα... το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με την deodex rom που ήθελα να βάλω.

Κάνε root με το CF-Root-XW_NEE_JVH-v3.2-CWM3RFS.zip από την 1η σελίδα του τυχεράκια.

Με κανονικό recovery προσπαθείς; Προφανώς και δε γίνεται. Πρέπει να το κάνεις μέσω clockworkmod (CWM - όχι CCW) recovery, όχι την stock android recovery.

- Alex

οποτε κανω την διαδικασια απο την πρωτη σελιδα με την φινλανδικη root σωστά?

ευχαριστώ

(με εχει λιγο γαμ... ο οτε σημερα ολο interrupted μου βγαζει τα download)

Vita Brevis

οποτε κανω την διαδικασια απο την πρωτη σελιδα με την φινλανδικη root σωστά?

ευχαριστώ

(με εχει λιγο γαμ... ο οτε σημερα ολο interrupted μου βγαζει τα download)

Mε τη φινλανδική rom, όχι root. Ναι, τη rom μπορείς να τη βρεις στο samfirmware.com

- Alex

Σωστά... δοκίμασε πρώτα κι ένα delete cache μπας και γλυτώσεις, αν και δε νομίζω.

τελικα μπηκα με factory reset...παλι καλα (το μαθαμε κι αυτο...!)

για να κανω επαναφορα πρεπει να κατεβασω το titanium?

θυμηθηκα τωρα οτι οταν το συνδεσα στο pc εβησα (delete) και ενα folder του Νavigon (με χαρτες κλπ) που ειχα κατεβασει..

το προγραμμα το κανει uninstall γιατι δεν με βολεψε 2-3 μερες πριν...Μπορει να φταιει αυτο?

τελικα μπηκα με factory reset...παλι καλα (το μαθαμε κι αυτο...!)

για να κανω επαναφορα πρεπει να κατεβασω το titanium?

θυμηθηκα τωρα οτι οταν το συνδεσα στο pc εβησα (delete) και ενα folder του Νavigon (με χαρτες κλπ) που ειχα κατεβασει..

το προγραμμα το κανει uninstall γιατι δεν με βολεψε 2-3 μερες πριν...Μπορει να φταιει αυτο?

Πολύ αμφιβάλλω.

Ναι, για να κάνεις επαναφορά πρέπει να κατεβάσεις το titanium (συνιστώ ανεπιφύλακτα το pro, το free είναι δύσχρηστο), και θα σου βρει μόνο του το backup που είχε κάνει στην sdcard σου.

αυτη δηλαδη

CF-Root-XW_NEE_JVH-v3.2-CWM3RFS.zip

Αυτό είναι μόνο το kernel που περιέχει το root. Πρέπει να το εγκαταστήσεις πάνω στην JVH, που θα κατεβάσεις από samfirmware.com , αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Και please όταν γράφεις ένα μήνυμα ενώ έχουν προηγηθεί άλλα, χρησιμοποίησε την παράθεση, γιατί χάνεται η συνέχεια στο thread. :)

- Alex

Παράθεση από mylogic_x>

αυτη δηλαδη

CF-Root-XW_NEE_JVH-v3.2-CWM3RFS.zip

Αυτό είναι μόνο το kernel που περιέχει το root. Πρέπει να το εγκαταστήσεις πάνω στην JVH, που θα κατεβάσεις από samfirmware.com , αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Και please όταν γράφεις ένα μήνυμα ενώ έχουν προηγηθεί άλλα, χρησιμοποίησε την παράθεση, γιατί χάνεται η συνέχεια στο thread.

εχεις δικιο σορρυ

την 2.3.3. την εχω εγκαταστήσει..ολα οκ... (JVH)

Το επόμενο βήμα ποιο είναι βρε συ αλεξ? :)Δεν ειναι να περάσω αυτο που γραφεις στην 1η σελίδα? κάνοντάς το root? (σ εχω ζαλισει σορρυ)

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

Πολύ αμφιβάλλω.

Ναι, για να κάνεις επαναφορά πρέπει να κατεβάσεις το titanium (συνιστώ ανεπιφύλακτα το pro, το free είναι δύσχρηστο), και θα σου βρει μόνο του το backup που είχε κάνει στην sdcard σου.

προς το παρον θα κατεβασω το φρεε αλλα μολις φτιαξω καποιον λογαρισμο θα το αγορασω το προ σιγουρα..

οταν θα μου ζητησει να κανει restore τα applications + data τι να ζητησω καλυτερα? (μονο applications ή και data)

Σε ευχαριστω (ξανα) παρα πολυ...

εχεις δικιο σορρυ

την 2.3.3. την εχω εγκαταστήσει..ολα οκ... (JVH)

Το επόμενο βήμα ποιο είναι βρε συ αλεξ? :)Δεν ειναι να περάσω αυτο που γραφεις στην 1η σελίδα? (σ εχω ζαλισει σορρυ)

Nαι, αυτό είναι το επόμενο βήμα, αν έχεις βάλει την original JVH σίγουρα δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

προς το παρον θα κατεβασω το φρεε αλλα μολις φτιαξω καποιον λογαρισμο θα το αγορασω το προ σιγουρα..

οταν θα μου ζητησει να κανει restore τα applications + data τι να ζητησω καλυτερα? (μονο applications ή και data)

Σε ευχαριστω (ξανα) παρα πολυ...

Αυτό από σένα εξαρτάται, από τη στιγμή που δεν άλλαξες rom από χθες δεν έχει σημασία. Απλά στη θέση σου θα απέφευγα να ξαναβάλω την τελευταία εφαρμογή που έβαλες που μπορεί να ευθύνεται για το κόλλημα.

- Alex

Να προτεινω κατι που με εχει σωσει καμποσες φορες απο χασιμο εφαρμογων και ειδικα notes. Επειδη δεν παιρνω μπακαπ καθημερινα (προφανως) και επειδη καποιες φορες μπορει να εχω κατι που καλο ειναι να μην χαθει με flash/hardreset/κλπ γιατι θα ειναι μπελας να βρεθει παλι, εχω παντα μεσα στην SD μια No Wipe rom. Οποτε αν καποια φορα γινει στραβη στο ασχετο, περναω την No Wipe, το συστημα επανερχεται προσωρινα (με κολληματα βεβαια) οποτε εχω τον χρονο να παρω μπακαπ απο ο,τι θελω και μετα ξαναφλασαρω/whatever.

Εντελως μπακαλιστικο βεβαια, αλλα στατιστικα εχει αποδειχθει πρακτικο οταν ειμαι απροσεχτος. I'm just saying.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Nαι, αυτό είναι το επόμενο βήμα, αν έχεις βάλει την original JVH σίγουρα δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

sorry αλλα εγκαταλειπω..δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει ρε γμτ

Vita Brevis

OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

sorry αλλα εγκαταλειπω..δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει ρε γμτ

To τηλέφωνο είναι σε download mode, σωστά; Το πρόσθεσα στον οδηγό, αν και είναι αυτονόητο, το Odin μόνο σε download mode δουλεύει.... Ελπίζω να μην έκανες αυτήν την πατάτα :)

Edited by Tyxerakias
- Alex

To τηλέφωνο είναι σε download mode, σωστά;

ναι βρε ειπαμε...:lol::p

ηταν τελικα κατεστραμμένο αρχειο...

το ξανακατεβασα

και..μαντεψε κατεστραμμενο αρχειο και στο criskelo...lol

miso-μπρικαρε τώρα, ευτυχώς αν παθει και τιποτα αλλο εχω το τζιγκακι

thanks alex δεν υπηρχε περιπτωση να βγαλω ακρη (το καταλαβα οταν ελειπαν κατι kb απο το αρχικο αρχείο)

αντε το ξεμπρικάρω, περνάω την criskelo και γω και σας λεω εντυπώσεις

ερωτηση...γιατι βγαζει logo galaxys-2??? lol

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

Παιδιά η criskelo τα έχει όλα κ συμφέρει. Παίζει κ το αουρα απροβλημάτιστα. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Απορώ πως τόσο καιρό παιδευόμουν με τζουβε, σιμπλυ κ js8. Πέρα δώθε συνέχεια.

Βάλτε τη να βρείτε την υγειά σας.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παιδιά η criskelo τα έχει όλα κ συμφέρει. Παίζει κ το αουρα απροβλημάτιστα. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Απορώ πως τόσο καιρό παιδευόμουν με τζουβε, σιμπλυ κ js8. Πέρα δώθε συνέχεια.

Βάλτε τη να βρείτε την υγειά σας.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Εδώ θέλω να τονίσω ότι το θέμα της απόδοσης στο 3D, συμπεριλαμβανομένου και του aura, έχει ήδη λυθεί από την stock έκδοση της JVH. Αν λοιπόν το μόνο που θέλετε είναι να τρέξετε το aura απροβλημάτιστα μπορείτε να περάσετε την stock JVH χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να καταφύγετε σε custom roms.

Μάκης

• The topic was unlocked