gup_ Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Γιατί στο γραφείο; Απλά σβήστο με τον super manager που έχεις. Όταν λες ότι οι 2ο φάκελοι γράφουν το ίδιο, τί εννοείς; Οι 2 φακελοι γραφουν αυτο που αναφερεις "rwxr-xr-x" Στο γραφειο εχω το προβλημα, οποτε δεν μπορω να δοκιμασω αν δουλευει τωρα... Αληθεια στο γραφειο εκτος απο wifi (που θελω πολυ να το λυσω) εχουμε και lan (αν το λεω σωστα " ειμαστε και ενσυρματοι " το κινητο μπορει να "παρει" internet απο το pc? και αν ναι πως? ευχαριστώ για την βοηθεια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis895 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Καλησπερα παιδια. Θελω να κανω delete τα battery stats με τον root explorer. Αυτα βρισκονται στο /data/system/batterystats.bin. Αρκει να διαγραψω αυτα η χρειαζεται και τιποτα αλλο? Ειναι ασφαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Καλησπερα παιδια. Θελω να κανω delete τα battery stats με τον root explorer. Αυτα βρισκονται στο /data/system/batterystats.bin. Αρκει να διαγραψω αυτα η χρειαζεται και τιποτα αλλο? Ειναι ασφαλες? διάβασε εδώ για περαιτέρω και ναι είναι ασφαλές Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 @gup 2 ερωτήσεις που μπορεί να σε σώσουν από πολύ κόπο... 1ον μήπως το ρουτερ σου είναι sisco; 2ον να φανταστώ έχεις δοκιμάσει να ανοιγκλείσεις το ρουτερ έτσι; καλησπέρα 1 επειδη το ρουτερ ειναι στον 5ο δεν εχω ανεβει για να το δω, αρα δεν ξερω 2 τους εχω βαλει να το ανοιγοκλεισουν 3 φορες μεχρι τωρα... το θεμα ειναι οτι τα iphone για παραδειγμα συνδεονται ανετα και αυτο με χαλαει ακομα περισσοτερο...τι παει να πει sisco κλπ κανονικα πρεπει να συνδεεται...φαντασου να εισαι σε κανενα wifi spot και να λες..παιδια ας κανουμε 1 ρεσταρτ κι αν ειναι σισκο να το ρυθμισουμε για να συνδεομαι..χαλια μαυρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis895 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 διάβασε εδώ για περαιτέρω και ναι είναι ασφαλές Διαβασα φιλε μου αλλα το Tuxility δεν υπαρχει πια και επειδη εχω root expl ειπα να την κανω ετσι την δουλεια... Να σβησω απλα τα batterystats?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 καλησπέρα 1 επειδη το ρουτερ ειναι στον 5ο δεν εχω ανεβει για να το δω, αρα δεν ξερω 2 τους εχω βαλει να το ανοιγοκλεισουν 3 φορες μεχρι τωρα... το θεμα ειναι οτι τα iphone για παραδειγμα συνδεονται ανετα και αυτο με χαλαει ακομα περισσοτερο...τι παει να πει sisco κλπ κανονικα πρεπει να συνδεεται...φαντασου να εισαι σε κανενα wifi spot και να λες..παιδια ας κανουμε 1 ρεσταρτ κι αν ειναι σισκο να το ρυθμισουμε για να συνδεομαι..χαλια μαυρα Καταρχάς να σου πω οτι καταλαβαίνω τα παράπονα σου αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρα να σε ενημερώσω/βοηθήσω τα ξέρω τα αρνητικά του android/samsung από την καλή και από την ανάποδη Απλά να σου πω πως αν είναι sisco πιθανότατα δεν θα βγάλεις άκρη, είναι γενικό θέμα του android. "why my android can't connect to sisco" ψάξε αυτό στο google, ίσως βγάλεις άκρη γιατί εγώ δεν ξέρω τόσο τους τεχνικούς όρους. @alexis895 ναι Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) καλησπέρα 1 επειδη το ρουτερ ειναι στον 5ο δεν εχω ανεβει για να το δω, αρα δεν ξερω 2 τους εχω βαλει να το ανοιγοκλεισουν 3 φορες μεχρι τωρα... το θεμα ειναι οτι τα iphone για παραδειγμα συνδεονται ανετα και αυτο με χαλαει ακομα περισσοτερο...τι παει να πει sisco κλπ κανονικα πρεπει να συνδεεται...φαντασου να εισαι σε κανενα wifi spot και να λες..παιδια ας κανουμε 1 ρεσταρτ κι αν ειναι σισκο να το ρυθμισουμε για να συνδεομαι..χαλια μαυρα Cisco είναι μάρκα, και τα androids έχουν πρόβλημα. Ρώτα αυτούς που το ανοιγοκλείνουν να σου πούνε τί μάρκα είναι... ίσως το ψάχνουμε άδικα. Aν και το πρόβλημα συνήθως είναι με τα VPN δίκτυα, που προφανώς εσύ δεν έχεις... δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα με απλούς cisco routers. Υποθέτω δοκίμασες ήδη να σβήσεις το wifi spot της δουλειάς και να το ξαναβάλεις; ---------------------------------- Για όσους θέλουν CWM recovery, βγήκε επιτέλους το kernel cf-root του Chainfire. (3.2) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 Edited May 9, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Cisco είναι μάρκα, και τα androids έχουν πρόβλημα. Ρώτα αυτούς που το ανοιγοκλείνουν να σου πούνε τί μάρκα είναι... ίσως το ψάχνουμε άδικα. Παιδια στην δουλεια εχουμε cisco 850w μονο για το γραφειο που παιρνει απο το κεντρικο rack που ειναι επισης cisco και δεν εχω κανενα προβλημα...Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι συγκεκριμένα τα cisco να δημιουργουν προβλημα στα android... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) εισαι ευχαριστημένος με την gingercriskelo ?? Υπαρχει κατι που να σε χαλασε....? γιατι και μενα μου αρεσε παρα πολυ οταν την εβαλα...:) διαβαζω βεβαια κατι παραπονα για την μπροστινή καμερα και κατι τετοια.... υπαρχει θεμα εδω....? προσεξες κατι...? Ο Criskelo γενικά προτιμούσε τον damiangto kernel. Έτσι όταν έβγαλε την JVH rom είχε στην αρχή τον ultimate beta 3, που ήταν πάνω σε JVH kernel. Αλλά είχε πρόβλημα με την κάμερα, ενδεχομένως και κανένα άλλο πρόβλημα, δε θυμάμαι. Έτσι έβγαλε μετά έκδοση με τον stock kernel JVH που δεν είχε πρόβλημα. Στη συνέχεια, η τωρινή full rom v51 έχει μέσα τον supercurio kernel, και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ο damian ήδη έχει διορθώσει το πρόβλημα με την κάμερα, και επιβεβαιώθηκε απο κάποιους. Ίσως στην επόμενη gingercriskelo να βάλει τον damiangto ή τον cf-root, θα δείξει. Πάντως οι περισσότεροι λένε οτι στην gingerbread ο damiangto kernel είναι γρηγορότερος. Πάντα συμπαθούσα περισσότερο τις προσπάθειες του supercurio, και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ο ultimate kernel έχει βγάλει περισσότερες προβληματικές εκδόσεις, τις οποίες διορθώνει μετά. Τέλος μέχρι τώρα, σε όλες τις custom gingers, μόνο η criskelo με τον supercurio kernel τρέχει κανονικά το aura. Η darky έχει σίγουρα θέμα με το πληκτρολόγιο. Στους περισσότερους έχει fc το gmail (λύνεται με uninstall-reinstall). Σε μερικούς έχει auto reboots. Ίσως να είναι επειδή έχει kernel βασισμένο σε JVB. Θα έπρεπε να περιμένει να βγει dark core πάνω σε JVH, να δοκιμαστεί αρκετά η rom του και μετά. Άλλωστε τόσα tweaks υποτίθεται κάνει τόσο καιρό, και δεν μπορώ να πω οτι η criskelo είναι πιο αργή. Edited May 9, 2011 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Παιδιά λύστε μου μια απορία..... ποιοι ακριβώς είναι οι κίνδυνοι να είναι σε ext4 το filesystem? Εσείς τι προτείνεται? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Παιδιά λύστε μου μια απορία..... ποιοι ακριβώς είναι οι κίνδυνοι να είναι σε ext4 το filesystem? Εσείς τι προτείνεται? υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα να υπαρξει απωλεια δεδομενων και απο την οποια εμπειρια που εχω απο φλασαρισματα η μετατροπη σε ext4 οδηγει σε αυξημενη καταναλωση μπαταριας αλλα αρνητικα δεν εχει απο πλευρας επιδοσεων (περισσοτερο στα χαρτια) σιγουρα ειναι καλυτερο ειτε το ext2 ειτε το ext4 τωρα το αν αξιζει δεν ξερω... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 και κατανάλωση μπαταρίας? κακό αυτό για επιδόσεις μόνο στα χαρτιά όπως λες! Θα το γυρίσω σε rfs.. Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα να υπαρξει απωλεια δεδομενων και απο την οποια εμπειρια που εχω απο φλασαρισματα η μετατροπη σε ext4 οδηγει σε αυξημενη καταναλωση μπαταριας αλλα αρνητικα δεν εχει απο πλευρας επιδοσεων (περισσοτερο στα χαρτια) σιγουρα ειναι καλυτερο ειτε το ext2 ειτε το ext4 τωρα το αν αξιζει δεν ξερω... Και φυσικα ο κλασσικος κινδυνος να ξεχασουμε/δεν ξερουμε οτι εχουμε κανει μετατροπη σε ext4 (lagfix) και να παμε να φλασαρουμε κατι stock με αποτελεσμα να μπρικαρουμε Edited May 10, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) Καλημέρα guys ξαναπέρασα την JVH με hard reset αυτή τη φορά και όλα τα wipe.... έκανα και re partition ... το usb debug είναι απενεργοποιημένο αλλά και πάλι δεν κάνει connect στο kies.... Unable to connect to GT-I9000. Failed to retrieve device information. E.... τι άλλο να κάνω??? Καμιά ιδέα ? Θα κατεβάσω και την ΝΕΕ έκδοση μπας και αλλάξει κάτι... Edited May 10, 2011 by Leoniums Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Τι στο διά....ο πάλι τα ίδια ρε γμτ... ρε την μ@λ@κι@......... Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλημέρα guys ξαναπέρασα την JVH με hard reset αυτή τη φορά και όλα τα wipe.... έκανα και re partition ... το usb debug είναι απενεργοποιημένο αλλά και πάλι δεν κάνει connect στο kies.... Unable to connect to GT-I9000. Failed to retrieve device information. E.... τι άλλο να κάνω??? Καμιά ιδέα ? Θα κατεβάσω και την ΝΕΕ έκδοση μπας και αλλάξει κάτι... H JVH επίσημα μόνο ΝΕΕ έχει βγει. Κατέβασέ την αυθεντική από samfirmware.com, αντί από κει που τη βρήκες, για να είσαι σίγουρος... Μπορεί να έχει βγάλει κάτι ο ramad, δεν ξέρω. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Στο μεταξύ, με τον ίδιο τρόπο που έσβησες το dhcp_list, βρες και σβήσε το /data/wifi/bcm_supp.conf . (Θα πρέπει να ξαναβάλεις τα passwords αλλά υποθέτω τα ξέρεις) Κάνε reboot και ξαναδοκίμασε να συνδεθείς. Με αυτο καταφερα και συνδεθηκα...Ακομα δεν εχω καταφερει να παω στον πεμπτο γιατι εκει ειναι η γενικη διευθυνση και δεν ειναι και ευκολο....ρωτησα για το ρουτερ αλλα δεν ξερουν..αυτο που δινει το connex μου ειπαν..αλλα δεν ειναι σιγουρο... Το θεμα ειναι οτι για να συνδεθω βγηκα στο μπαλκονι που εχει λιγο καλυτερο σημα.. Μεσα στο γραφειο αν και μου διχνει οτι συνδεεται, παιρνει ip και λεει connected δεν μπαινει στο internet ή το market Μια - δυο φορες την περασμενη εβδομαδα πριν κολλησει ειχα μπει και κανονικα και μεσα απο το γραφειο... Υπαρχει καποιο app για να λαμβανει ισχυροτερο σημα..? Τυχερακια σ ευχαριστω ετσι κι αλλιως γιατι εστω και εξω τα καταφερα... * κατι ακόμα μαλλον ασχετο για αυτο το θρεντ αλλα θεωρω οτι θα ξερετε Εχω συνδεση εταιρικη cosmote (τωρα μαλλον θα μας το ριξουν το χρονο ομιλιας -- περικοπες...) μπορω να βαλω στο Galaxy καποια sim 2σε1 οπου την δευτερη να την εχω μονο για internet όποτε μου χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Τελικά ήταν θέμα Kies... έκανα re install και όλα οκ. Thnks guys. Σχετικά με την JVH έχω να πω πως είναι πιο αργή από την JVB. Στις επόμενες μέρες θα έχετε και την γνώμη μου σχετικά με internet GPS και μπαταρία. Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) Ψάχνω από το πρωί αλλά δεν βρίσκω κάτι. Μήπως κανείς έχει δει αν υπάρχει πουθενά η android stock lockscreen για την odexed JVH; Edit: Επί της ευκαιρίας, φόρεσα την JVH και χάρηκα πολύ που επιτέλους το Sygic Aura δείχνει να μην κολλάει καθόλου. Φαίνεται σαν να έφτιαξαν το θέμα του 3D στην ginger. Edited May 10, 2011 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ο Criskelo γενικά προτιμούσε τον damiangto kernel. Έτσι όταν έβγαλε την JVH rom είχε στην αρχή τον ultimate beta 3, που ήταν πάνω σε JVH kernel. Αλλά είχε πρόβλημα με την κάμερα, ενδεχομένως και κανένα άλλο πρόβλημα, δε θυμάμαι. Έτσι έβγαλε μετά έκδοση με τον stock kernel JVH που δεν είχε πρόβλημα. Στη συνέχεια, η τωρινή full rom v51 έχει μέσα τον supercurio kernel, και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ο damian ήδη έχει διορθώσει το πρόβλημα με την κάμερα, και επιβεβαιώθηκε απο κάποιους. Ίσως στην επόμενη gingercriskelo να βάλει τον damiangto ή τον cf-root, θα δείξει. Πάντως οι περισσότεροι λένε οτι στην gingerbread ο damiangto kernel είναι γρηγορότερος. Πάντα συμπαθούσα περισσότερο τις προσπάθειες του supercurio, και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ο ultimate kernel έχει βγάλει περισσότερες προβληματικές εκδόσεις, τις οποίες διορθώνει μετά. Τέλος μέχρι τώρα, σε όλες τις custom gingers, μόνο η criskelo με τον supercurio kernel τρέχει κανονικά το aura. Η darky έχει σίγουρα θέμα με το πληκτρολόγιο. Στους περισσότερους έχει fc το gmail (λύνεται με uninstall-reinstall). Σε μερικούς έχει auto reboots. Ίσως να είναι επειδή έχει kernel βασισμένο σε JVB. Θα έπρεπε να περιμένει να βγει dark core πάνω σε JVH, να δοκιμαστεί αρκετά η rom του και μετά. Άλλωστε τόσα tweaks υποτίθεται κάνει τόσο καιρό, και δεν μπορώ να πω οτι η criskelo είναι πιο αργή. δηλαδή φίλε κάμερα και αουρα σου δουλεύουν κανονικά με την 51 έτσι ; γιατί είμαι στο παρά πέντε να την βάλω...επισης βλέπω ότι μερικοί στο θέμα της συγκεκριμενης ρομ εξακολουθούν να κάνουν παράπονα για την μπροστινή κάμερα και προβληματίζομαι .. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Εμφανιστηκε νεα rom xxjvo...Και λενε οτι βγαινει ιταλια... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 δηλαδή φίλε κάμερα και αουρα σου δουλεύουν κανονικά με την 51 έτσι ; γιατί είμαι στο παρά πέντε να την βάλω...επισης βλέπω ότι μερικοί στο θέμα της συγκεκριμενης ρομ εξακολουθούν να κάνουν παράπονα για την μπροστινή κάμερα και προβληματίζομαι .. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Σε εμένα κανονικά εμφανίζοταν. Τώρα έχω βάλει CM7 και δεν μπορώ να το ξανακάνω. Πάντως δεν κλείνει πλέον με τον voodoo kernel, αλλά δείχνει ανάποδα δεξιά-αριστερά απο ότι κατάλαβα. Αν θες τη βάζεις, και αν έχει πρόβλημα, βάζεις τον damian kernel που λέει οτι η front-camera του δουλεύει κανονικά πλέον. Εμφανιστηκε νεα rom xxjvo...Και λενε οτι βγαινει ιταλια... Μήπως μπερδεύτηκαν και κοίταξαν το Modem JVO, γιατί στο about phone γράφει για το modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) Σημείωση: Αναφέρθηκαν κάποια προβλήματα με σύνδεση με το Κies, γιατί λείπουν 2 αρχεία, αν δε συνδέεται δοκιμάστε να περάσετε τα 2 αυτά αρχεία στο /system/bin: http://www.myphone.gr/forum/showthre...93#post3612293 . Ο dev είπε ότι θα τα προσθέσει σε επόμενη έκδοση του Fuguroot, για την ώρα μπορούμε και μόνοι μας. Warning You cannot paste here because the file system is read only Τι πρέπει να κάνω? Edit Forget about it.... μόλις βρήκα το κουμπακι R/W--->R/O ;) Edit2Τελικά συνδέεται κανονικά αλλά μόλις πας να ανοίξεις την καρτέλα contacts.... κολλάει στο 0% και από ότι καταλαβαίνετε δεν διαβάζει τπτ... Edited May 10, 2011 by Leoniums Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Σε εμένα κανονικά εμφανίζοταν. Τώρα έχω βάλει CM7 και δεν μπορώ να το ξανακάνω. Πάντως δεν κλείνει πλέον με τον voodoo kernel, αλλά δείχνει ανάποδα δεξιά-αριστερά απο ότι κατάλαβα. Αν θες τη βάζεις, και αν έχει πρόβλημα, βάζεις τον damian kernel που λέει οτι η front-camera του δουλεύει κανονικά πλέον. . Φίλε ένα λινκ για τον damian kernel που λες σου είναι ευκολο σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά ; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Σε εμένα κανονικά εμφανίζοταν. Τώρα έχω βάλει CM7 και δεν μπορώ να το ξανακάνω. Πάντως δεν κλείνει πλέον με τον voodoo kernel, αλλά δείχνει ανάποδα δεξιά-αριστερά απο ότι κατάλαβα. Αν θες τη βάζεις, και αν έχει πρόβλημα, βάζεις τον damian kernel που λέει οτι η front-camera του δουλεύει κανονικά πλέον. Μήπως μπερδεύτηκαν και κοίταξαν το Modem JVO, γιατί στο about phone γράφει για το modem. Αμα βιαζεσαι αυτα παθαινεις...Εχεις δικιο δεν το τσεκαρα προσεκτικά!Wrong Alarm... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts