Giw Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 δεν ειχες την προηγουμενη για να μας πεις εντυπώσεις ετσι....? :) κυριως για την μπαταρια... οκ απλα καπου ειχα διαβασει κατι για ελληνικα στο πληκτρολόγιο... οποτε ολα οκ... λεω να την περασω αμα ειναι και εγω σημερα....(παει το χερι μονο του λεμεεεεε:lol:) Η μπαταρία μετα απο μια μερα χρησης με 15 κλησεις και μιση ωρα Opera ειναι στο 75%. Πολυ καλυτερη αυτονομια απο την αρχικη 2.3.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Ρε παιδιά δεν μου εμφανίζει τις επαφές μου! Μου έχει ένα μήνυμα που λέει να πατήσω στο μενού "Βρείτε φίλους" για να εισάγω επαφές από λογαριασμούς και κάτι τέτοια... καμία συμβουλή? edit: και κάτι ακόμα.. πως μπορώ να αλλάξω από launcher στο κλασσικό μενού της samsung? Edited April 12, 2011 by spysot Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Ρε παιδιά δεν μου εμφανίζει τις επαφές μου! Μου έχει ένα μήνυμα που λέει να πατήσω στο μενού "Βρείτε φίλους" για να εισάγω επαφές από λογαριασμούς και κάτι τέτοια... καμία συμβουλή? edit: και κάτι ακόμα.. πως μπορώ να αλλάξω από launcher στο κλασσικό μενού της samsung? Άκυρο, το βρήκα. Έπρεπε να πατήσω στην επιλογή εισαγωγή εξαγωγή! Όσον αφορά την αλλαγή από launcher σε κλασσικό περιβάλλον ακόμα ψάχνω... Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giw Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Άκυρο, το βρήκα. Έπρεπε να πατήσω στην επιλογή εισαγωγή εξαγωγή! Όσον αφορά την αλλαγή από launcher σε κλασσικό περιβάλλον ακόμα ψάχνω... Πατα 2 φορες γρηγορα το κεντρικο πληκτρο για να σου βγαλει την επιλογη. Αν εχεις επιλεξει ως προεπιλογη τον launcher κατεβασε το launcher switcher ή καποιο παρομοιο προγραμμα απο το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Άμα κάνω update σε cf-root 3.1 από 2,9 που έχω τώρα με το CMW application χάνω τπτ από το τηλέφωνο? Πρέπει να το ξαναστείσω από την αρχή δλδ ή όχι? Edited April 12, 2011 by Devil_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Άμα κάνω update σε cf-root 3.1 από 2,9 που έχω τώρα με το CMW application χάνω τπτ από το τηλέφωνο? Πρέπει να το ξαναστείσω από την αρχή δλδ ή όχι? υπαρχει καποιος λογος για να το κανεις? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Καταρχην παιδια θελω να σας ευχαριστησω για την βοηθεια που ελαβα και ειμαι πλεον με 2.2.1js8και το τηλ.παει σουπερ:superman:.Τωρα ομως που ζεσταθηκα λεω να περασω την XXJVK 2.3.3.Την βρηκα με google searsh και με εβγαλε σε μια σελιδα του xda developers.Να την περασω ειναι ελεγμενη γενικα;Ακολουθω παλι τα βηματα φλασαρισματος οπως για την js8 της πρωτης σελιδας του τυχερακια;Ελληνικα εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Καταρχην παιδια θελω να σας ευχαριστησω για την βοηθεια που ελαβα και ειμαι πλεον με 2.2.1js8και το τηλ.παει σουπερ:superman:.Τωρα ομως που ζεσταθηκα λεω να περασω την XXJVK 2.3.3.Την βρηκα με google searsh και με εβγαλε σε μια σελιδα του xda developers.Να την περασω ειναι ελεγμενη γενικα;Ακολουθω παλι τα βηματα φλασαρισματος οπως για την js8 της πρωτης σελιδας του τυχερακια;Ελληνικα εχει; οχι δεν ειναι τα ιδια βηματα θα σου ελεγα να μεινεις λιγο στην js8 μιας και δεν θα δεις κατι πολυ διαφορετικο στην 2.3 αν θες να την δοκιμασεις δωσε μας και το link στην οποια αναφερεσαι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 οχι δεν ειναι τα ιδια βηματα θα σου ελεγα να μεινεις λιγο στην js8 μιας και δεν θα δεις κατι πολυ διαφορετικο στην 2.3 αν θες να την δοκιμασεις δωσε μας και το link στην οποια αναφερεσαι Οκ οποτε μενω με js8 ωσπου να δωσουν τα παιδια απο εδω μεσα καποια 2.3 με τα βηματα.Κυριως πιστευα οτι εχει μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα και σε μενου εικονες κτλ.και ειπα να την βαλω.Νασαι καλα φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 υπαρχει καποιος λογος για να το κανεις? Ναι. Όταν το έχω κλειστό και το βάζω να φορτίσει κολλάει το εικονίδιο της μπαταρίας και δεν σου δείχνει ότι φορτίζει και πόσο % είναι. Και φταίει ο kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolbe Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Ναι. Όταν το έχω κλειστό και το βάζω να φορτίσει κολλάει το εικονίδιο της μπαταρίας και δεν σου δείχνει ότι φορτίζει και πόσο % είναι. Και φταίει ο kernel. Πάς εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108. Τα λέει όλα αναλυτικα για αλλαγές kernels και update .Αρκεί να προσέξεις ποιό αρχείο zip θα διαλέξεις για την ανάλογη rom που έχεις. Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Πάς εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108. Τα λέει όλα αναλυτικα για αλλαγές kernels και update .Αρκεί να προσέξεις ποιό αρχείο zip θα διαλέξεις για την ανάλογη rom που έχεις. To έχω δει αυτό και θα το κάνω με αυτόν τον τρόπο: - Copy the zip file to your SD card - Stop sharing SD card with computer over USB, unplug the cable, etc - Applications -> CWM -> Flash kernel. Select the ZIP file on your SD card. - Done Απλά δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο πρέπει μετά να ξαναστίσω το τηλέφωνο από την αρχή ή αν όλα μένουν όπως είχαν. Εφαρμογές κτλ. Αυτό θέλω μάθω. Thanks anyway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolbe Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) Oxi δέν ξαναστήνεις τιποτα.Μένουν όλα όπως είναι.Δευτερόλεπτα δουλειά είναι. Καλό είναι να βγάλεις το lagfix άν είχες βάλει,και κάτι άλλο..Άν το κάνεις με CWM και δείς κατά τη διαδικασία στα άσπρα γραμματάκια να λέει abort και δεν το κάνει, τότε κάντο με odin χωρίς repartition σε downlowdmode κλπ.Ετσι θα γινει σίγουρα. Μόλις τόκανα κι εγώ.Απίστευτο αυτο το κινητό!!! Είμαι στην jvk και έκανα ένα ωραίο update από cf-root 2.9 σε 3.1 Με cwm πατώντας στην επιλογή Flash Kernel (μετραω στοquantrant 1000) και έπειτα κάνω ext4,convert to ext4, και μετράω στο quantrant 1627(πρώτο). Edited April 13, 2011 by coolbe Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) Άμα κάνω update σε cf-root 3.1 από 2,9 που έχω τώρα με το CMW application χάνω τπτ από το τηλέφωνο? Πρέπει να το ξαναστείσω από την αρχή δλδ ή όχι? Oxi δέν ξαναστήνεις τιποτα.Μένουν όλα όπως είναι.Δευτερόλεπτα δουλειά είναι. Καλό είναι να βγάλεις το lagfix άν είχες βάλει,και κάτι άλλο..Άν το κάνεις με CWM και δείς κατά τη διαδικασία στα άσπρα γραμματάκια να λέει abort και δεν το κάνει, τότε κάντο με odin χωρίς repartition σε downlowdmode κλπ.Ετσι θα γινει σίγουρα. Μόλις τόκανα κι εγώ.Απίστευτο αυτο το κινητό!!! Είμαι στην jvk και έκανα ένα ωραίο update από cf-root 2.9 σε 3.1 Με cwm πατώντας στην επιλογή Flash Kernel (μετραω στοquantrant 1000) και έπειτα κάνω ext4,convert to ext4, και μετράω στο quantrant 1627(πρώτο).Δεν σε προλαβα,τωρα μπηκα στο thread,θα σου ελεγα να μην το βαλεις.Ειχα μια εβδομαδα την jvk με cf-root 2.6 και δουλευε μια χαρα,προχθες δοκιμασα το 3.0 και..ξαναφλασαρισα!!!!!! Πολλα fc και κατι ανωμαλιες ανευ προηγουμενου,μεχρι και στο bluetooth ειχα κρασαρισμα,εβαλα το 2.7 και δουλευει μια χαρα. Η αληθεια ειναι οτι με το 3.0 επαιζε σε καλα επιπεδα μνημης,αλλα εκλεινε ανεξαιρετως οτι εβρισκε μπροστα του :( anyway,ισως το 3.1 να δουλευει καλυτερα,ειδα οτι το εχει σε recomended update απο το 3.0,αν δεις οτι δουλευει καλα βαλε φωνη edit: ειχα δοκιμασει κι εγω αυτη τη χαζομαρα το quantrant (γιατι δεν το θεωρω αξιοπιστο),απλα για να εχω ενα στοιχειωδες μετρο συγκρισης,να δω τη διαφορα με convert σε ext4 (εκει ηταν που τα πηρε στο κρανιο το galaxy :lol:),αρχικα μου εδειξε 987 και με convert σε ext4 καπου στα 1650,η αληθεια ειναι οτι με ext4 δεν ειδα καμια διαφορα πουθενα και οσο για το ~1000 με rfs εχω να πω οτι η 2.3.3 ειναι πιο γρηγορη απο την js8 που μου ειχε δειξει ~1300...τι μετραει αυτο το προγραμμα κι απο που βγαζει αποτελεσματα,αγνωστο!!!!:blink:...οτι ναναι!!!!!! Edited April 13, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolbe Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Ευχαριστώ Πάρη, πάω δουλειά τώρα.θά το πασπατεύω όλο το βραδάκι και αργά που θα γυρίσω θα αναφέρω... Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OniBocho Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Όσοι έχετε Αutokiller και κάνατε update, δοκιμάστε τα advanced system tweaks (όλα εκτός από το IO scheduler). Aκόμα τεστάρω, αλλά νομίζω έχει κάνει διαφορά, και στη μπαταρία (τουλάχιστον ο TonyK τώρα θα το δοκιμάσει σίγουρα :lol:) Θα συμφωνήσω ότι φαίνεται να κάνει μια σχετική διαφορά. Βεβαίως, αν δεν είναι αγορασμένο το πρόγραμμα, δεν κρατάει τις ρυθμίσεις στα advanced system tweaks μετά από reboot, αλλά κατά τα άλλα δείχνει να κάνει δουλειά. Για όποιον φίλο τύχει να ενεργοποιήσει το IO scheduler που στέλνει το τηλέφωνο σε συνεχή reboots, ο πιο "πλάγιος" και γρήγορος τρόπος, είναι με το που ανοίξει το τηλέφωνο και βάλει ΡΙΝ, να πάει απευθείας Applications - Manage Applications και να κάνει uninstall το Autokiller. Ειδάλλως θα βλέπει το SGS του να ανοιγοκλείνει συνεχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 ρε παιδια πως αδιαζουμε την system storage για το galaxy μιλαμε, γιατι δεν εχει καθολου χωρο? και δεν μπορω να περασω ενα προγραμμα που θελω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 ρε παιδια πως αδιαζουμε την system storage για το galaxy μιλαμε, γιατι δεν εχει καθολου χωρο? και δεν μπορω να περασω ενα προγραμμα που θελω ? Tί έχεις βάλει στο κινητό; Είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί αυτό. Έχεις κάποιο παλιό lagfix ας πούμε; Ποιo firmware? Όσο για το cf-root.... ουδέν σχόλιον .. :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 ρε παιδια πως αδιαζουμε την system storage για το galaxy μιλαμε, γιατι δεν εχει καθολου χωρο? και δεν μπορω να περασω ενα προγραμμα που θελω ?μα καλα,πως τη γεμισες βρε θηριο??????? με προλαβε ο Αλεξ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 με OCLF την είχα γεμίσει και εγώ όταν δεν ήξερα, αλλά το OCLF είναι αρχαίο και άχρηστο πλέον :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Αρκετα καλη--->GingerCriskeloV29 PWRMenuExt+hackCamera NoIncreasingRing I9000/T/M JVK-Stable--->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978354 Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Την έβαλες; Έλεγα να τη δοκιμάσω κάποια στιγμή; Αν την έβαλες δεν την γλιτώνεις με ένα απλό "απλά καλή". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Αρκετα καλη--->GingerCriskeloV29 PWRMenuExt+hackCamera NoIncreasingRing I9000/T/M JVK-Stable--->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978354 Φιλε περασα προσφατα την 2.2.1 js8 αλλα θελω να κανω upgrade σε gingearbread.Ποια ειναι τα βηματα φλασαρισματος;Που τα γραφει;Πες μας και αν αυτη η εκδοση ειναι γρηγοροτερη και σταθερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) Φιλε περασα προσφατα την 2.2.1 js8 αλλα θελω να κανω upgrade σε gingearbread.Ποια ειναι τα βηματα φλασαρισματος;Που τα γραφει;Πες μας και αν αυτη η εκδοση ειναι γρηγοροτερη και σταθερη. αμα μπεις στο site που παραθετεις γραφει ολα οσα πρεπει να ξερεις... ;) edit ρε παιδια αυτο το voodoo sound το εχει δοκιμασει κανεις? εχει διαφορα? Edited April 13, 2011 by suspect21 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Αρκετα καλη--->GingerCriskeloV29 PWRMenuExt+hackCamera NoIncreasingRing I9000/T/M JVK-Stable--->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978354 Μπορω να πω ισως η καλυτερη μεχρι τωρα...... Την ειχα για 4 μερες την αφησα για να δοκιμασω την simply αλλα μετα απο μιση μερα ξαναγυρισα....... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts