Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν εχει καν σαν επιλογη για το menu τα ελληνικα απο τις ρυθμισεις???

αν δεν εχει φλασαρε την js8 οδηγιες θα βρεις στην πρωτη σελιδα εδω

εν'τω μεταξυ μολις εβαλα την juwe 2.3.3 κυριως για τα πολυ καλα σχολια που ακουσα

θα πω απλα οτι δεν εντυπωσιαστηκα, με την πρωτη ευκαιρια θα γυρισω στην 2.2.1 μαλλον στον darky 9.3 η 9.5 θα δω

υπαρχει και ενα θεμα οπως εχουν πει με την δυναμη του wifi, ειναι αρκετα μικροτερο σε σχεση με τις 2.2.1

νομιζω πρεπει να δωθουν τα sources πρωτα πριν δουμε custom 2.3 της προκοπης

παντως η miui 2.3 μου εκανε πολυ καλυτερη εντυπωση απο του juwe

μετά το αίσχος της MIUI ποιος και γιατί να σε εντυπωσιάσει ; :p

εγώ κρατιέμαι και κάνω υπομονή, αλλά πριν που έτρωγα έφαγα φλασιά και ψηνόμουνα να δοκιμάσω το κτήνος που ακούει στο όνομα της cyanogen

δεν ξέρω αν θα το τολμήσω πάντως -.- όχι τίποτα άλλο αλλά χθες έκανα καλιμπράρισμα της μπαταρίας :ninja:

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μηπως μπορει καποιος να μου στειλει το .apk της καθημερινης ενημερωσης απο την 2.3.3?

Voilà:

http://www.multiupload.com/YF9MMA72QP

Deodexed.

Edited by Tyxerakias
- Alex

άλεξ στο θέμα της μπαταρίας τελικά καλιμπραρίστηκε αλλά θέλει 1-2 κύκλους ακόμα σίγουρα

ερώτηση, έβαλες 2.3.3 και αν ναι ποια ;

άλεξ στο θέμα της μπαταρίας τελικά καλιμπραρίστηκε αλλά θέλει 1-2 κύκλους ακόμα σίγουρα

ερώτηση, έβαλες 2.3.3 και αν ναι ποια ;

Είδες τελικά θέλει τις μερούλες του.

Δεν έχω προλάβει αυτό το σαβ/κο πέσανε επισκέπτες και άλλα off-topic :)

- Alex

μετά το αίσχος της MIUI ποιος και γιατί να σε εντυπωσιάσει ; :p

εγώ κρατιέμαι και κάνω υπομονή, αλλά πριν που έτρωγα έφαγα φλασιά και ψηνόμουνα να δοκιμάσω το κτήνος που ακούει στο όνομα της cyanogen

δεν ξέρω αν θα το τολμήσω πάντως -.- όχι τίποτα άλλο αλλά χθες έκανα καλιμπράρισμα της μπαταρίας :ninja:

βαλτη και πες και σε μας :lol:

στις λειτουργιες-δυσλειτουργιες πανω κατω πρεπει να ισχυει οτι ισχυει και στην miui γιατι και η miui στο cm7 βασιζεται...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

βαλτη και πες και σε μας :lol:

στις λειτουργιες-δυσλειτουργιες πανω κατω πρεπει να ισχυει οτι ισχυει και στην miui γιατι και η miui στο cm7 βασιζεται...

νομίζω μοιράζονται τον ίδιον kernel από τι έχω καταλάβει, από εκεί και πέρα δεν έχω ιδέα ~

νομίζω μοιράζονται τον ίδιον kernel από τι έχω καταλάβει, από εκεί και πέρα δεν έχω ιδέα ~

κερνελ εχουν ιδους σιγουρα

δεν ξερω, γενικα καποια προβληματα που εντοπησα και ρωτησα για αυτα στο xda μου λεγαν οτι αυτα τα προβληματα οφειλονται στην cm7 και δεν μπορουν να τα αλλαξουν...

κερνελ εχουν ιδους σιγουρα

δεν ξερω, γενικα καποια προβληματα που εντοπησα και ρωτησα για αυτα στο xda μου λεγαν οτι αυτα τα προβληματα οφειλονται στην cm7 και δεν μπορουν να τα αλλαξουν...

Εγω παλι νομιζω οτι εχουν διαφορετικους kernels.

Η miui αντι για τον kernel της cyanogen χρησιμοποιει ενα custom του bilboa1

Οπως και να εχει ομως,αν δεν δουμε stable cyanogen δεν θα δουμε stable miui!

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Εγω παλι νομιζω οτι εχουν διαφορετικους kernels.

Η miui αντι για τον kernel της cyanogen χρησιμοποιει ενα custom του bilboa1

Οπως και να εχει ομως,αν δεν δουμε stable cyanogen δεν θα δουμε stable miui!

οχι οχι, το Miui σιγουρα χρησιμοποιει τους kernels της cm7 τουλαχιστον για το developing του galaxy s

ειναι του bilboa ο ενας που λες και συ και του zacharias.maladroit ο αλλος :)

Καλησπερα.Για οποιον με 2.3.3 ενδιαφερεται για το εφε στο κλεισιμο οθονης η για εικονιδιο μπαταριας με ποσοστο η και lockscreen aosp,υπαρχουν εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12459602&postcount=29

τα εβαλα πριν λιγο στην stock 2.3.3 και λειτουργουν αψογα,μου αρεσε και η προσθηκη στο power menu των επιλογων για reboot,recovery και download mode

Άψογος Πάρη, με γλίτωσες από το flashάρισμα custom rom μόνο και μόνο για να βάλω τα παραπάνω mods :thanks:

Μάκης

Για πείτε παιδιά, όσοι βάλατε την official ginger τι λέει από διαχείριση μνήμης..είχα βάλει μια custom που η ram έπεφτε σχετικά εύκολα στα 50 mb...και εκεί το κινητό άρχιζε να φρενάρει..

Sent from our Galaxy ...

Αντώνης

Δεν είναι η custom μόνο, έτσι ακριβώς είναι η επίσημη :)

Εγώ που είχα αυτό το πρόβλημα το έλυσα με τις προτεινόμενες τιμές του darky(autokiller) και να που αυτά που είχαμε ξεχάσει από 2.2.1 τα ξαναθυμόμαστε στην 2.3.3 :D

anyways, όταν με το καλό βγει η επίσημη επίσημη δεν νομίζω να έχει αυτές τις παιδικές ασθένειες

edit; μέχρι να φρενάρει όμως φέτες μόνο ! :D

Δεν είναι η custom μόνο, έτσι ακριβώς είναι η επίσημη :)

Εγώ που είχα αυτό το πρόβλημα το έλυσα με τις προτεινόμενες τιμές του darky(autokiller) και να που αυτά που είχαμε ξεχάσει από 2.2.1 τα ξαναθυμόμαστε στην 2.3.3 :D

anyways, όταν με το καλό βγει η επίσημη επίσημη δεν νομίζω να έχει αυτές τις παιδικές ασθένειες

edit; μέχρι να φρενάρει όμως φέτες μόνο ! :D

Οκ thanks...θα παραμείνω σε js8 λοιπόν και θα περιμένω βελτιωμένες εκδόσεις ginger..για μένα η js8 αυτή την στιγμή rules..

Sent from our Galaxy ...

Αντώνης

Δεν γνωρίζω αν αυτό που πρόσεξα είναι bug της JVK ή αν απλά δεν μου έκατσε εμένα καλά η rom ή αν έχουν μείνει κατάλοιπα στο system από τον speedmod.

Τέλοσπάντων, όποιος άλλος έχει στήσει την JVK με CF root ας παρατηρήσει αν η οθόνη αλλάζει συνέχεια (περίπου κάθε 5 sec) φωτεινότητα, όταν βέβαια είναι επιλεγμένη η αυτόματη φωτεινότητα. Φαίνεται σαν ο αισθητήρας να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον μία φωτεινό μία σκοτεινό, ακόμα και όταν βρίσκομαι ακίνητος στο ίδιο σημείο.

Μάκης

Δεν γνωρίζω αν αυτό που πρόσεξα είναι bug της JVK ή αν απλά δεν μου έκατσε εμένα καλά η rom ή αν έχουν μείνει κατάλοιπα στο system από τον speedmod.

Τέλοσπάντων, όποιος άλλος έχει στήσει την JVK με CF root ας παρατηρήσει αν η οθόνη αλλάζει συνέχεια (περίπου κάθε 5 sec) φωτεινότητα, όταν βέβαια είναι επιλεγμένη η αυτόματη φωτεινότητα. Φαίνεται σαν ο αισθητήρας να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον μία φωτεινό μία σκοτεινό, ακόμα και όταν βρίσκομαι ακίνητος στο ίδιο σημείο.

Μάλλον δεν είσαι ο πρώτος...το είχα διαβάσει στο xda, νομίζω στο επίσημο thread για την ginger...δεν είχα δει τι είχε γίνει μετά...ρίξε εκεί μια ματιά αν θες...

Sent from our Galaxy ...

Αντώνης

jvk+stock kernel είναι κομπλέ πάντως η αυτόματη φωτεινότητα

Sent from my GT-I9000

Καλημέρα..

Πράγματι η js8 είναι η καλύτερη απο καταβολής.Όσοι εχουν παλαιότερες πρέπει άμεσα

να πάνε σ'αυτήν για ν'απολαύσουν το κινητό τους.Όμως η jvk είναι άκρως γοητευτική,

ενισχυμένη και με τα εφε που έδωσε ο Πάρης απο xda πιό εύκολη καί παιχνιδιάρα...

Όποιος θέλει να δεί απίστευτο κλείδωμα gps μόνο jvk ΠΡΙΝ να μπεί το cf-root.Μετά απ'

Αυτό αργεί λίγο...παει στα 11 δέύτερα το κλείδωμα.

Ενα ευχαριστώ στον Άλεξ γιά το πληκτρολόγιο και ένα στον Πάρι βεβαίως...

Χρήστος.

Καλημερα στην παρεα.

Σε ευχαριστω Αλεξ :happy:

Άψογος Πάρη, με γλίτωσες από το flashάρισμα custom rom μόνο και μόνο για να βάλω τα παραπάνω mods :thanks:
Μακη ειχα κατεβασει jvk deodexed και ημουν ετοιμος να τη φλασαρω κι εγω μονο και μονο για αυτο το λογο,ευτυχως καναμε τη δουλεια μας.:D

Για το θεμα της φωτεινοτητας τωρα,διαβαζωντας το ποστ σου το γυρισα στην αυτοματη,γιατι εγω το βαζω παντα σε στανταρ θεση και εκανα δοκιμες μεσα κι εξβ απο το σπιτι,δεν ειδα κατι τετοιο,κατι εναλλαγες μου εκανε εκει που αλλαζε το περιβαλον.Με την ευκαιρια τωρα θελω να πω ενα περιεργο που παρατηρησα στην εγκατασταση της jvk,αρχικα την φλασαρα πανω σε js8 deodexed που ειχα κι ολα καλα.Επειδη εκανα κατι ταρζανιες με τα εικονιδια και το μπικαρισα,μου την εδωσε και το ξαναφλασαρα αλλα αυτη τη φορα εκανα και repartition!!

Aυτο που διαπιστωσα προς μεγαλη μου εκπληξη ηταν οτι πλεον το τηλεφωνο δουλευε με μεγαλυτερη ταχυτητα,ολα ετρεχαν πλεον πιο γρηγορα.Μου την εδωσε και το ξαναφλσαρισα μετα απο μια μερα για να μου φυγει η απορια να δω αν οντως ειχε κανει τη δουλεια το repartition και διαπιστωνω οτι και παλι το κινητο πηγαινε παλι με ταχυτητα και ολα δουλευαν αψογα.Στα ειπα αυτα γιατι,ισως να παιζει κατι τετοιο και με σενα.Προβληματα ειχε και ο Αλεκος (matzaros) εχθες με το gps που ειχε φλασαρει jvk πανω σε αλλη custom 2.2.1 και μολις καναμε το τηλεφωνο σαν καινουριο,ολα πηγαν πλεον ρολοι.

Καλημέρα..

Πράγματι η js8 είναι η καλύτερη απο καταβολής.Όσοι εχουν παλαιότερες πρέπει άμεσα

να πάνε σ'αυτήν για ν'απολαύσουν το κινητό τους.Όμως η jvk είναι άκρως γοητευτική,

ενισχυμένη και με τα εφε που έδωσε ο Πάρης απο xda πιό εύκολη καί παιχνιδιάρα...

Όποιος θέλει να δεί απίστευτο κλείδωμα gps μόνο jvk ΠΡΙΝ να μπεί το cf-root.Μετά απ'

Αυτό αργεί λίγο...παει στα 11 δέύτερα το κλείδωμα.

Ενα ευχαριστώ στον Άλεξ γιά το πληκτρολόγιο και ένα στον Πάρι βεβαίως...

Αν θέλετε, για όσους είμαστε ακόμα σε js8 και θέλουμε καλύτερο τρόπο κλειδώματος, κατεβάστε την εφαρμογή screen lock and off, δωρεάν απο μάρκετ..εκεί να δείτε τρόποι κλειδώματος...!

Παίζει και σε ginger!

Sent from our Galaxy ...

Αντώνης

Για το θεμα της φωτεινοτητας τωρα,διαβαζωντας το ποστ σου το γυρισα στην αυτοματη,γιατι εγω το βαζω παντα σε στανταρ θεση και εκανα δοκιμες μεσα κι εξβ απο το σπιτι,δεν ειδα κατι τετοιο,κατι εναλλαγες μου εκανε εκει που αλλαζε το περιβαλον.Με την ευκαιρια τωρα θελω να πω ενα περιεργο που παρατηρησα στην εγκατασταση της jvk,αρχικα την φλασαρα πανω σε js8 deodexed που ειχα κι ολα καλα.Επειδη εκανα κατι ταρζανιες με τα εικονιδια και το μπικαρισα,μου την εδωσε και το ξαναφλασαρα αλλα αυτη τη φορα εκανα και repartition!!

Aυτο που διαπιστωσα προς μεγαλη μου εκπληξη ηταν οτι πλεον το τηλεφωνο δουλευε με μεγαλυτερη ταχυτητα,ολα ετρεχαν πλεον πιο γρηγορα.Μου την εδωσε και το ξαναφλσαρισα μετα απο μια μερα για να μου φυγει η απορια να δω αν οντως ειχε κανει τη δουλεια το repartition και διαπιστωνω οτι και παλι το κινητο πηγαινε παλι με ταχυτητα και ολα δουλευαν αψογα.Στα ειπα αυτα γιατι,ισως να παιζει κατι τετοιο και με σενα.Προβληματα ειχε και ο Αλεκος (matzaros) εχθες με το gps που ειχε φλασαρει jvk πανω σε αλλη custom 2.2.1 και μολις καναμε το τηλεφωνο σαν καινουριο,ολα πηγαν πλεον ρολοι.

Και εγώ σκεφτόμουν το repartition αλλά μετά το άρθρο του ramad άλλαξα γνώμη και δεν το χρησιμοποίησα. Τεσπα, τώρα βαριέμαι να ξαναστήνω το κινητό, το έχω όπως θέλω, θα διορθωθεί στο επόμενο φλασάρισμα ginger, ελπίζω.

Μάκης

Αν θέλετε, για όσους είμαστε ακόμα σε js8 και θέλουμε καλύτερο τρόπο κλειδώματος, κατεβάστε την εφαρμογή screen lock and off, δωρεάν απο μάρκετ..εκεί να δείτε τρόποι κλειδώματος...!

Παίζει και σε ginger!

Sent from our Galaxy ...

στηη jpy δηλαδη...δεν παιζει;:p

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

παιδια που μπορω να βρω AOSP lockscreen για την V10 του Darky? αυτα που εδωσε ο φιλος Παρης λιγο πιο πισω παιζουν στην V10 του Darky?
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια που μπορω να βρω AOSP lockscreen για την V10 του Darky? αυτα που εδωσε ο φιλος Παρης λιγο πιο πισω παιζουν στην V10 του Darky?

αοφυ και η νταρκυ v10 ειναι jvk λογικα θα παιζει

• The topic was unlocked