cyberbop Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) Έλα φίλος κάρμεν talking :lol: . Έκανα root βάση αυτό εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12411858&postcount=350 Βέβαια έπαθα μία ανακοπή καθώς το odin όταν πήγαινε να περάσει το δεύτερο αρχείο έγραψε ένα κατακόκκινο fail και με έπιασε τρομάρα. Αλλά απλά το έκλεισα το ξανα άνοιξα και οκ μετά. Θέλει πολύ υπομονή και αναμονή κατά το φλασάρισμα αλλά όταν γίνει ειλικρινά δεν έχετε ξαναδεί τόσο γρήγορη εκκίνηση. Επίσης πρώτη φορά είδα τη gallery μου με τόσα icons και φωτογραφίες που έχω μέσα να ανοίγει τόσο γρήγορα. Νομίζω αξίζει. Επίσης από θέμα μπαταρίας. Το έβγαλα από το φορτιστή στις 7 και τώρα μετά απο ατελείωτο σκάλισμα από ότι καταλαβαίνεις είμαι στο 75% (έπαιξα και ένα δεκάλεπτο angry birds :P ) edit: Τώρα βέβαια πάω για ξάπλα. Αν δείτε το video είναι χαράματα :lol: Titanium backup λειτουργει..??? *****RomKitchen's beta για *NEW* XXJVK v1.1 WIPE Android 2.3.3 Edited March 27, 2011 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Το titanium μου λειτουργεί. Για root έκανα ότι λέει στο post που έβαλε η karmen. Και με τον ultimate γίνεται, αλλά αυτό νομίζω είναι καλύτερο. Απλά μέσω Odin φλασάρεις τον cfroot jv1 kernel, το έκλεισα (βγάζοντας τη μπαταρία) και το ξαναέβαλα σε download mode και φλάσαρα τον δεύτερο kernel (jvk). Αυτή τη στιγμή κάνει restore apps. Όλα οκ, πρέπει να βρω ελληνικό πληκτρολόγιο. Το κακό είναι οτι δεν μπορώ να το περάσω μέσω adb στο /system/app γιατί δεν μπορεί στον υπολογιστή μου να ξεκινήσει το adb σε root (cannot run as root in production builds). Κατα τ' άλλα γρήγορη rom, κανένα πρόβλημα προς το παρόν. Τη πρώτη φορά δεν ξεκίναγε, αλλά έβαλα την darky resurrection να τα καθαρίσω όλα με το repartition, απενεργοποίησα το voodoo lagfix και το ξαναφλάσαρα, και ξεκίνησε. Ξεκινάει πολύ γρήγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Καλημέρα. Χθες είχα κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά έριξα μερικές ματιές στις συζητήσεις εδώ πέρα αλλά και σε xda. Από τι έχω καταλάβει μιλάμε για 2.3 με αρκετά καλές επιδόσεις - very nice, απλά 2 ερωτήσεις: υπάρχουν 2 φλασαριστά αρχεία, ένα με bootloader και ένα χωρίς, ποια η διαφορά ; έχουμε κάποιο eta σε juwe/darky/doc βασισμένες στην καινούρια 2.3 ; θα ρίξω λίγο διάβασμα ακόμα και σε καμιά ωρίτσα θα φλασάρω και εγώ, :thanks: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Εγώ έβαλα απο τη Kitchen, μπορείς να κάνεις το ίδιο. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον συνδυασμό των 3-κουμπιών ούτε τίποτα άλλο. Ο Juwe11 όπως έγραψα παραπάνω βρίσκεται σε testing φάση. Πιστεύω τις προσεχείς μέρες να βγάλει. Δεν διάβασα στο thread του darky, αλλά δεν μπορώ να πω οτι βγάζει γρήγορα νέες εκδόσεις. Κατα πάσα πιθανότητα ο juwe θα βγάλει πρώτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Λοιπόν αν μπορέσει κάποιος να δώσει λύση γιατί τα έχω δεί όλα. Είχα βάλει την js5 με darkys rom και δεν συμαζεύεται και επειδή είμαι γκαντέμης χάλασε το ακουστικό και τρίζει μεσα στο αυτί μου. Προσπάθησα να περάσω πάλι την παλιά έκδοση αλλά.. Βάζοντας την JPH δείχνει ότι έχει product code XEN. Βάζοντας την jm5 σύμφωνα με τον οδηγό του tyxerakia στην αρχική σελίδα και αφού έβαλα τον κωδικό *#272*κλπ και έκανε install την eur πάλι το kies δεν το κάνει αναβάθμιση σε επίσημο froyo και συνεχίζει να έχει product code XEN. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 εμενα μου εχει δημιουργηθει μια απορια... ολοι περιμενουν την εκδοση μεσω kies για να εχουν και καλα τα sources για να μπορουν να τροποποιησουν kernel και τα σχετικα... το Kies με το samfirmware μας δινουν και τα 2 τα ιδια 3 αρχειακια, τι διαφορα εχει και θελουν τοσο την εκδοση του kies? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 εμενα μου εχει δημιουργηθει μια απορια... ολοι περιμενουν την εκδοση μεσω kies για να εχουν και καλα τα sources για να μπορουν να τροποποιησουν kernel και τα σχετικα... το Kies με το samfirmware μας δινουν και τα 2 τα ιδια 3 αρχειακια, τι διαφορα εχει και θελουν τοσο την εκδοση του kies? Αν το λές για μένα δεν θέλω την έκδοση του kies, απλά να αλλάξω το product code γιατί δεν θα περνάει στην εγγύηση.. :( Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Αν το λές για μένα δεν θέλω την έκδοση του kies, απλά να αλλάξω το product code γιατί δεν θα περνάει στην εγγύηση.. :( οχι δεν το λεω για σενα φιλε μου... :p περασες τη jph μεσω odin? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Εβαλα και εγώ την official gingerbread και έκανα και root. Τώρα γίνεται restore από Τitanium και αναμένονται εντυπώσεις! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 εμενα μου εχει δημιουργηθει μια απορια... ολοι περιμενουν την εκδοση μεσω kies για να εχουν και καλα τα sources για να μπορουν να τροποποιησουν kernel και τα σχετικα... το Kies με το samfirmware μας δινουν και τα 2 τα ιδια 3 αρχειακια, τι διαφορα εχει και θελουν τοσο την εκδοση του kies? Με το kies παίρνουν και τον κώδικα; Σίγουρα; Νομίζω πως απλά συμπίπτει η δημοσίευση του source code όταν βγει με το kies. Δηλαδή 1-2 μέρες πριν/μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Αυτά βλέπω και διστάζω να αλλάξω πάλι rom.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 οχι δεν το λεω για σενα φιλε μου... :p περασες τη jph μεσω odin? ναι.. και τίποτα.. και μετά έβαλα eclair jm5 με eur (όπως το πήρα δλδ) πάλι τίποτα.. :( Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Αυτά βλέπω και διστάζω να αλλάξω πάλι rom.. :p Αυτά με ποιά rom τα βλέπεις? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Αυτά με ποιά rom τα βλέπεις? :P Darky's 9.4 JS8 με Ultimate kernel 1.2 b4 (1ghz 125mV underclock).. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Μολις εβαλα την Android 2.3.3 Gingerbread απο το Gsmarena .Mια χαρα γρηγορη φαινεται αλλα δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο ξερει κανεις πως και απο που μπορω να του βαλω;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 καλησπερα! ξερω εχετε λιωσει περιμενοντας την ginger μαγγες (οπως κι εγω οταν με το καλο κατασταλαξει) αλλα θελω να ρωτησω κι αν εχετε καποια λυση να μου πειτε. εχω βαλει το ρολογακι του optimus (ειχε postarιστει πιο παλια κι εδω απο καποιο παλικαρο) και με την αλαγη της ωρας που εγινε αυτο εξακολουθει και δειχνει την παλια ωρα..ολα τα widgets και το galaxy εχει ενημερωθει μα σ αυτο δε μπορω να βρω καποιο τροπο να το φτιαξω. τα updates του δειχνουν οτι ενημερωνεται κανονικα με την νεα ωρα οπως και ο καιρος στο accuweather.το ρολοι του ομως παραμενει μια ωρα πριν. καμμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 καλησπερα! ξερω εχετε λιωσει περιμενοντας την ginger μαγγες (οπως κι εγω οταν με το καλο κατασταλαξει) αλλα θελω να ρωτησω κι αν εχετε καποια λυση να μου πειτε. εχω βαλει το ρολογακι του optimus (ειχε postarιστει πιο παλια κι εδω απο καποιο παλικαρο) και με την αλαγη της ωρας που εγινε αυτο εξακολουθει και δειχνει την παλια ωρα..ολα τα widgets και το galaxy εχει ενημερωθει μα σ αυτο δε μπορω να βρω καποιο τροπο να το φτιαξω. τα updates του δειχνουν οτι ενημερωνεται κανονικα με την νεα ωρα οπως και ο καιρος στο accuweather.το ρολοι του ομως παραμενει μια ωρα πριν. καμμια λυση? Κάνε reinstall το πρόγραμμα.Το δικό μου έτσι έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosg83 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 παιδια θελω να περασω την darky. 9.5 θελει να περασσω τον καινουργιο kernel Dark Core v1.0? πρωτα τι περναω των kernel η την room? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) Μολις εβαλα την Android 2.3.3 Gingerbread απο το Gsmarena .Mια χαρα γρηγορη φαινεται αλλα δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο ξερει κανεις πως και απο που μπορω να του βαλω;:p greek ime στο μαρκετ, thnx supect21 ! καλησπερα! ξερω εχετε λιωσει περιμενοντας την ginger μαγγες (οπως κι εγω οταν με το καλο κατασταλαξει) αλλα θελω να ρωτησω κι αν εχετε καποια λυση να μου πειτε. εχω βαλει το ρολογακι του optimus (ειχε postarιστει πιο παλια κι εδω απο καποιο παλικαρο) και με την αλαγη της ωρας που εγινε αυτο εξακολουθει και δειχνει την παλια ωρα..ολα τα widgets και το galaxy εχει ενημερωθει μα σ αυτο δε μπορω να βρω καποιο τροπο να το φτιαξω. τα updates του δειχνουν οτι ενημερωνεται κανονικα με την νεα ωρα οπως και ο καιρος στο accuweather.το ρολοι του ομως παραμενει μια ωρα πριν. καμμια λυση? και σε μένα, unistall και delete, ούτως η άλλως ήταν άσχημο:lol: Εγώ απλά να πω οτι τρέχω την 2.3.3 του doc και μέχρι τώρα κομπλέ 2 bugs που έχω παρατηρήσει ο vplayer τίνει να κρασάρει κάθε 2-3 video ο default music player(ναι αυτόν χρησιμοποιώ) απλά κρασάρει μόνιμα όταν πάω να παίξω κάποιο κομάτι. Edited March 27, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Μολις εβαλα την Android 2.3.3 Gingerbread απο το Gsmarena .Mια χαρα γρηγορη φαινεται αλλα δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο ξερει κανεις πως και απο που μπορω να του βαλω;:p δες εδω, δεν ξερω αμα δουλευει σε 2.3 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103 δοκιμασε και το greek ime απο market Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 δες εδω, δεν ξερω αμα δουλευει σε 2.3 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103 δοκιμασε και το greek ime απο market Eυχαριστω πολυ φιλε μου ολα καλα το υποστηριζει το 2.3;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Κάνε reinstall το πρόγραμμα.Το δικό μου έτσι έστρωσε. @ntragas κοιτα να δεις που το πιο απλο δεν ερχεται ποτε στο μυαλο χαχα ευχαριστω φιλε it did the trick @saliez μηπως ειχες περασει το 3D Digital Weather Clock?γιατι αυτο αδερφε κι αν ειναι κακασχημο ! του optimus ειναι πιο φινετσατο αλλα γουστα ειναι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Darky's 9.4 JS8 με Ultimate kernel 1.2 b4 (1ghz 125mV underclock).. :D εμενα με την ιδια συνθεση μου βγαζει force close στο system με τα 100mv ειναι μια χαρα για την ωρα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Μολις εβαλα την Android 2.3.3 Gingerbread απο το Gsmarena .Mια χαρα γρηγορη φαινεται αλλα δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο ξερει κανεις πως και απο που μπορω να του βαλω;:p Μπορείς να δοκιμάσεις και το SlideIT Soft Keyboard που υποστηρίζει και Ελληνικά https://market.android.com/details?id=com.dasur.slideit.vt.lite&feature=search_result Βολεύεσαι για 15 μέρες και μετά βλέπεις τι κάνεις, μιας και είναι evaluation έκδοση, άλλα δουλεύει χωρίς περιορισμό. Η full είναι αυτή https://market.android.com/details?id=com.dasur.slideit&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 εμενα με την ιδια συνθεση μου βγαζει force close στο system με τα 100mv ειναι μια χαρα για την ωρα εγω το εχω κανει o/c @1200mhz (ετσι για να λεμε... :p) με ext2 και unervolt 50mv και ειναι σταθερο :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts