cyberbop Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Να ρωτησω παιδια. Τα tweaks του speedmode kernel στο recovery τα εχετε ενεργοποιησει? Και τι κανουν αυτα ξερετε? to misc που ειχα βαλει για τη μπαταρια παντως δεν ειχα δει καμια διαφορα τα γραφει τι ειναι το καθενα στους xda καποιο link υπαρχει...??? ευχαριστω Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη για να κανουμε βιντεο κλησεις μεσω wifi με τις επαφες μας στο hotmail? και μια ερωτηση σχετικα με το fring εαν κανω μεσω fring κλησιες φωνης σε επαφες μου που χρησιμοποιουν το fring χρεωνομαι? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 καποιο link υπαρχει...??? ευχαριστω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756 αυτο ειναι το γενικο τοπικ κ πληροφοριες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=813309 και αυτο στο τι κανουν τα tweeks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnorthosisAmmoxo Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Εχω το software 2.2 και θέλω να το αναβαθμίσω σε Darky. Μετά θα μπορώ να φέρω πίσω το 2.2 αν δεν θέλω το darky; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Εχω το software 2.2 και θέλω να το αναβαθμίσω σε Darky. Μετά θα μπορώ να φέρω πίσω το 2.2 αν δεν θέλω το darky; Δεν θα θες να γυρίσεις αλλά τέλος πάντων, μπορείς να γυρίσεις μέσω odin //Darky's v9.2/Black Android theme/Speedmod Kernel K13A// Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 το καταλαβα αλεξ , αλλα τα παιδια νομιζουν οτι φταει η εκδοση 2.1 του setcpu ενω στη πραγματικοτητα φταει η εκδοση 2.1 του eclair που η οθονη δε ξυπναει :p Αλλα εμείς (εγώ τουλάχιστον) έχoυμε/έχω 2.1 έκδοση SetCPU και 2.2.1 έκδοση Android :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Πως μπορούμε να δούμε το αρχικό product code όταν αγοράστηκε το τηλέφωνο και να το γυρίσουμε εκεί; Μιας και δεν απάντησε κανείς το επαναλαμβάνω γιατί μάλλον θα ξεχάστηκε Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756 αυτο ειναι το γενικο τοπικ κ πληροφοριες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=813309 και αυτο στο τι κανουν τα tweeks Για να περασουμε καινουρια rom η kernel πρεπει να απενεργοποιησουμε τα tweaks οπως και το lagfix ή δε παιζει ρολο? Μιας και δεν απάντησε κανείς το επαναλαμβάνω γιατί μάλλον θα ξεχάστηκε Απο που το πηρες το κινητο? cosmote, vodafone? Ειναι ελληνικο? Λογικα θα ειχε COS ή EUR, εκτος αν ηταν branded. Μπορεις να επιστρεψεις φλασαροντας την αρχικη rom που ειχε ή καποιο επισημο update της. Edited February 15, 2011 by THV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnorthosisAmmoxo Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Δεν θα θες να γυρίσεις αλλά τέλος πάντων, μπορείς να γυρίσεις μέσω odin //Darky's v9.2/Black Android theme/Speedmod Kernel K13A// Ισως να θέλω διότι δεν καταφέρνω να εγκαταστήσω το Darky Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Ισως να θέλω διότι δεν καταφέρνω να εγκαταστήσω το Darky Μέσα από cwm προσπαθείς ή odin; Διάβασε προσεχτικά τις οδηγίες στο thread του darky στο πρώτο του ποστ στο xda //Darky's v9.3 beta 1/Speedmod Kernel K13A// Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Αλλα εμείς (εγώ τουλάχιστον) έχoυμε/έχω 2.1 έκδοση SetCPU και 2.2.1 έκδοση Android :grin: Όπως και εγώ JS5 :p , άρα κάτι φταίει με το setcpu. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Όπως και εγώ JS5 :p , άρα κάτι φταίει με το setcpu. Σήμερα το προσπάθησα πάλι αλλα τίποτα..Απο κάποια στιγμή και μετά προσπαθούσα να το ξεκλειδώσω, μαύρη οθόνη.Έκανα μία κλήση απ' το σταθερό μου στο κινητό μπάς και ξεκολλήσει,μαύρη οθόνη -ενώ στο σταθερό ακουγόταν οτι χτυπούσε κανονικά , το κινητάκι ήταν στον κόσμο του :grin: - ...Απ' τι στιγμή που δεν έχουν άλλοι θέμα με το SetCPU μήπως ευθύνεται ο kernel?Τί kernel έχεις εσύ φίλε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Όπως και εγώ JS5 :p , άρα κάτι φταίει με το setcpu. Σήμερα το προσπάθησα πάλι αλλα τίποτα..Απο κάποια στιγμή και μετά προσπαθούσα να το ξεκλειδώσω, μαύρη οθόνη.Έκανα μία κλήση απ' το σταθερό μου στο κινητό μπάς και ξεκολλήσει,μαύρη οθόνη -ενώ στο σταθερό ακουγόταν οτι χτυπούσε κανονικά , το κινητάκι ήταν στον κόσμο του :grin: - ...Απ' τι στιγμή που δεν έχουν άλλοι θέμα με το SetCPU μήπως ευθύνεται ο kernel?Τί kernel έχεις εσύ φίλε? :) κοιταχτε να δειτε αν ειστε 2.2.1 , προφανως δεν ισχυει για 2.1 που ελεγα κατι αλλο ομως που σκεφτηκα κ εχω παρατηρησει ειναι οτι το set cpu δε συνεργαζεται καλα με ολες τις ρομ,, ειχα βαλει js3 k js5 κ ειχα παρα πολυ καταναλωση(χωρις τιποτα περασμενο στο τηλ εκτος απο το setcpu)ξερω οτι δεν ειναι ιδιο το προβλημα αλλα φαινεταει σαν να μη δουλευει, χθες γυρισα σε κουζινα αλλα jpy που μου δουλευε καλα κ πεταει παλι , καταναλωση 0 δε ξερω ειναι με τις ορεξεις του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 κοιταχτε να δειτε αν ειστε 2.2.1 , προφανως δεν ισχυει για 2.1 που ελεγα κατι αλλο ομως που σκεφτηκα κ εχω παρατηρησει ειναι οτι το set cpu δε συνεργαζεται καλα με ολες τις ρομ,, ειχα βαλει js3 k js5 κ ειχα παρα πολυ καταναλωση(χωρις τιποτα περασμενο στο τηλ εκτος απο το setcpu)ξερω οτι δεν ειναι ιδιο το προβλημα αλλα φαινεταει σαν να μη δουλευει, χθες γυρισα σε κουζινα αλλα jpy που μου δουλευε καλα κ πεταει παλι , καταναλωση 0 δε ξερω ειναι με τις ορεξεις του δοκιμαστε αυτο---->http://www.appbrain.com/app/droid-overclock/com.jrummy.droidx.overclock Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Σήμερα το προσπάθησα πάλι αλλα τίποτα..Απο κάποια στιγμή και μετά προσπαθούσα να το ξεκλειδώσω, μαύρη οθόνη.Έκανα μία κλήση απ' το σταθερό μου στο κινητό μπάς και ξεκολλήσει,μαύρη οθόνη -ενώ στο σταθερό ακουγόταν οτι χτυπούσε κανονικά , το κινητάκι ήταν στον κόσμο του :grin: - ...Απ' τι στιγμή που δεν έχουν άλλοι θέμα με το SetCPU μήπως ευθύνεται ο kernel?Τί kernel έχεις εσύ φίλε? :) Παιδιά στο θέμα με το setcpu να προσθέσω κάτι που δοκικασμενα έχει πρόβλημα: Αν Βάλετε priority 50% (όπως βάζει μόνο του το setcou) και όχι 100% τότε πάντα θα κολλάει, ελέγξτε το και πείτε... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 - ...Απ' τι στιγμή που δεν έχουν άλλοι θέμα με το SetCPU μήπως ευθύνεται ο kernel?Τί kernel έχεις εσύ φίλε? :) Stock . Δεν έχω αλλάξει. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Παιδιά στο θέμα με το setcpu να προσθέσω κάτι που δοκικασμενα έχει πρόβλημα: Αν Βάλετε priority 50% (όπως βάζει μόνο του το setcou) και όχι 100% τότε πάντα θα κολλάει, ελέγξτε το και πείτε... Αν και νομίζω 100 είχα βάλει θα ξαναδοκιμάσω. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 δεν ξέρω γιατί και πως αλλά κι εμένα με 2..2.1 το setcpu άρχισε μερικέ μέρες τώρα και δεν λειτουργεί. δουλεύει κάνα τέταρτο και μετά κλείνει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 δοκιμαστε αυτο---->http://www.appbrain.com/app/droid-overclock/com.jrummy.droidx.overclock Θα το δοκιμάσω :D Thanks! Παιδιά στο θέμα με το setcpu να προσθέσω κάτι που δοκικασμενα έχει πρόβλημα: Αν Βάλετε priority 50% (όπως βάζει μόνο του το setcou) και όχι 100% τότε πάντα θα κολλάει, ελέγξτε το και πείτε... 100 το έχω :/ Stock . Δεν έχω αλλάξει. Άρα ούτε θέμα kernel είναι.. (είμαι με speedmod..άρα..) :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 μηπως ειναι θεμα ροοτ? και χανει σαν εφαρμογη την εγκριση ροοτ superuser? μπορει ισως να ειναι κ κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 εχουν αρχισει και βγαινουν ηδη καποιες custom μεταφορες 2.3 σε κινητα οπως desire, blade κτλ για τον γαλαξια ακομη τιποτα ρε γμτ? και υποτιθεται οτι μιας και το nexus s εχει παρεμφερη χαρακτηριστικα με το galaxy s θα γινοταν και γρηγορα το porting... :lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 εχουν αρχισει και βγαινουν ηδη καποιες custom μεταφορες 2.3 σε κινητα οπως desire, blade κτλ για τον γαλαξια ακομη τιποτα ρε γμτ? και υποτιθεται οτι μιας και το nexus s εχει παρεμφερη χαρακτηριστικα με το galaxy s θα γινοταν και γρηγορα το porting... :lol::lol: Μα όλες είναι Beta! Αν θες beta παίζει και για το galaxy.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=940095 Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Καλημερα,υπαρχει καποιος τροπος να κανω τη gmail εφαρμογη να ειναι σε μαυρο φοντο; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Καλημερα,υπαρχει καποιος τροπος να κανω τη gmail εφαρμογη να ειναι σε μαυρο φοντο; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος. Μπορείς όμως να βάλεις το gmail σου στην εφαρμογή e-mail του κινητού και εκεί έχει επιλογή για σκούρο φόντο (και μάλιστα διάφορα χρώματα). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandy Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μηπως μπορεί κανείς να μου λύσει μία απορία; Προσπαθώ με τον root explorer να μορφοποιήσω ένα αρχείο από το system, συγκεκριμένα το gps.conf αλλά δε μου σώζει τις αλλαγές, ούτε με αφήνει να το διαγράψω. Το κουμπάκι είναι μονίμως στο r/o οταν είμαι στo system ( αν καταλαβαίνω σωστά αφού είμαι σε κατάσταση r/w μπορώ να το τροποποιήσω). Καμιά βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts