Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε Άλεξ για αυτό εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3503186#post3503186

που ρωτάω επίσης σχετικά με το CWM, έχεις καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Αντώνης.

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε Άλεξ για αυτό εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3503186#post3503186

που ρωτάω επίσης σχετικά με το CWM, έχεις καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Aν έχεις βάλει το recovery μόνος σου, τα 3 κουμπιά δε σε βγάζουν στο cwm, αλλά στο 2e... oπότε δεν είμαι σίγουρος τί ρωτάς.

- Alex

Κι όμως εκεί με βγάζουν.... κατευθείαν.... και το έχω βάλει μόνος μου.

Θυμάμαι μόνο την πρώτη φορά αφού έβαλα το CWM που με έβγαζε στο 2e recovery και για να μπω έτρεξα το update.zip

και μετά μπήκα στο CWM, έκτοτε αν θυμάμαι καλά με βγάζει στο CWM απευθείας και μετά από το reboot όλα κολάνε.

Σε κάθε περίπτωση τώρα μπορώ να βγάλω κάπως το CWM για να το ξαναβάλω αν έχει πάει κάτι στραβά?

Edited by Morfie
Αντώνης.

Κι όμως εκεί με βγάζουν.... κατευθείαν.... και το έχω βάλει μόνος μου.

Θυμάμαι μόνο την πρώτη φορά αφού έβαλα το CWM που με έβγαζε στο 2e recovery και για να μπω έτρεξα το update.zip

και μετά μπήκα στο CWM, έκτοτε αν θυμάμαι καλά με βγάζει στο CWM απευθείας και μετά από το reboot όλα κολάνε.

Σε κάθε περίπτωση τώρα μπορώ να βγάλω κάπως το CWM για να το ξαναβάλω αν έχει πάει κάτι στραβά?

Aν κάνεις adb reboot recovery από το adb, σε βγάζει πάλι στο cwm?

- Alex

Ρε ****το, διστάζω να το κάνω γιατί λογικά εκεί θα με βγάλει πάλι και μετά θα πρέπει να ξαναστήσω το κινητό με το Titanium.....

Μπορώ με κάποιο τρόπο να το απεγκαταστήσω το CWM?

Αντώνης.

Ας ανεβάσω και τα πειστήρια :p 2 μέρες και 19 ώρες με 40% υπόλοιπο στην μπαταρία..Αυτο περιλαμβάνει 2 ώρες & 31 λεπτά με ενεργή οθόνη καθώς και 2 ώρες & 8 λεπτά κλήσεις (αρκετές εκ των οποίων με χρήση bt headset)..Τα sms θεωρώ περιλαμβάνονται στην προβολή (περίπου 100)..Not bad..

[Darky 9.2 ROM,SpeedMod kernel K12U-T4]

Άσχετο..Το clock/weather widget της AccuWeather απο το Optimus 2X είναι όλα τα λεφτά :D

Ας ανεβάσω και τα πειστήρια :p 2 μέρες και 19 ώρες με 40% υπόλοιπο στην μπαταρία..Αυτο περιλαμβάνει 2 ώρες & 31 λεπτά με ενεργή οθόνη καθώς και 2 ώρες & 8 λεπτά κλήσεις (αρκετές εκ των οποίων με χρήση bt headset)..Τα sms θεωρώ περιλαμβάνονται στην προβολή (περίπου 100)..Not bad..

[Darky 9.2 ROM,SpeedMod kernel K12U-T4]

Άσχετο..Το clock/weather widget της AccuWeather απο το Optimus 2X είναι όλα τα λεφτά :D

και πως το καταφερες αυτο?που το βρηκες το widget?

μπορει να μου πει κανεις τη γνωμη του για τη μπαταρια μου?2 σελιδες πισω ειναι το ποστ μου

Edited by mantzaros

Έβγαλε ένας τυπάς το apk και απλά το κάνεις install :D Μισό να το ανεβάσω να σας δώκω link :)

edit : voila!

Edited by gregorisvas

Έβγαλε ένας τυπάς το apk και απλά το κάνεις install :D Μισό να το ανεβάσω να σας δώκω link :)

Ευχαριστουμε φιλε μου, αλλα δεν το κανει install. Βγαζει "Σφαλμα αναλυσης του πακετου". Γιατι αραγε? Μηπως καταστραφηκε στο ανεβασμα που του εκανες? Παντως το ξανακατεβασα για δευτερη φορα για σιγουρια, και το ιδιο μου γραφει. Με τιποτα δε κανει install Edited by aby

"Ξεκινάμε αντιγράφοντας το αρχείο framework-res.apk από το τηλέφωνό μας, στο pc. Αυτό βρίσκεται μέσα στο φάκελο /system/framework. (με Root explorer το αντιγράφουμε στην sd και από εκεί στο pc). Το αφήνουμε ως έχει προς το παρόν θα μας χρειαστεί αργότερα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Copy και όχι Cut !!"

πώς αντιγράφω με astro αυτό το αρχείο στην κάρτα sd, για να το μεταφέρω στον υπολογιστή μετα;

Ευχαριστουμε φιλε μου, αλλα δεν το κανει install. Βγαζει "Σφαλμα αναλυσης του πακετου". Γιατι αραγε? Μηπως καταστραφηκε στο ανεβασμα που του εκανες? Παντως το ξανακατεβασα για δευτερη φορα για σιγουρια, και το ιδιο μου γραφει. Με τιποτα δε κανει install

:confused: Και στο δικό μου και σε ενός φίλου δούλεψε άριστα..Χμμμ..Δοκίμασε κι απο δώ φίλε..

:)

"Ξεκινάμε αντιγράφοντας το αρχείο framework-res.apk από το τηλέφωνό μας, στο pc. Αυτό βρίσκεται μέσα στο φάκελο /system/framework. (με Root explorer το αντιγράφουμε στην sd και από εκεί στο pc). Το αφήνουμε ως έχει προς το παρόν θα μας χρειαστεί αργότερα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Copy και όχι Cut !!"

πώς αντιγράφω με astro αυτό το αρχείο στην κάρτα sd, για να το μεταφέρω στον υπολογιστή μετα;

Βρίσκεις το αρχείο,κρατάς πατημένο το δάχτυλο πάνω στο αρχείο,πατάς Edit-->Copy πηγαίνεις στην ext_sd και πατάς Edit-->Paste.. :) Αν κατάλαβα σωστά την ερώτησή σου :p

Edited by gregorisvas

δεν μπορώ να αντιγράψω ένα αρχείο στην κάρτα με το αστρο...

δεν μπορώ να αντιγράψω ένα αρχείο στην κάρτα με το αστρο...

Δεν κάνει τέτοιες δουλειές το astro. Θες κάτι σαν το root explorer.

- Alex

:confused: Και στο δικό μου και σε ενός φίλου δούλεψε άριστα..Χμμμ..Δοκίμασε κι απο δώ φίλε..

:)

Βρίσκεις το αρχείο,κρατάς πατημένο το δάχτυλο πάνω στο αρχείο,πατάς Edit-->Copy πηγαίνεις στην ext_sd και πατάς Edit-->Paste.. :) Αν κατάλαβα σωστά την ερώτησή σου :p

ευχαριστώ πολύ...

δεν μου δούλευε επειδή είχα συνδεμένο το τηλέφωνο με το καλώδιο...

:) Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα παλι το ιδιο μου γραφει. Κατεβασα και αυτο μια απ τα ιδια, δε το κανει install. Να σε ρωτησω μηπως ξερεις, μηπως πρεπει να σαι Root για να το κανει install..? Γιατι εγω δεν ειμαι..

Απ' ότι διαβάζω κι άλλος ένας είχε το ίδιο πρόβλημα με XPERIA X10 και ήταν rooted..Δε νομίζω οτι παίζει ρόλο το root όμως..apk είναι :( Την εγκατάσταση απο άγνωστες πηγές την έχεις ενεργοποιημένη απ' τις ρυθμίσεις εφαρμογών?Σου βγάζει προειδοποιητικό αλλα τί να πώ δε μου έρχεται κάτι άλλο :/

Ευχαριστούμε πολύ, μόλις το εγκατέστησα και δούλεψε μια χαρά στο επίσημο froyo ! ;)

Γιάννης

Απ' ότι διαβάζω κι άλλος ένας είχε το ίδιο πρόβλημα με XPERIA X10 και ήταν rooted..Δε νομίζω οτι παίζει ρόλο το root όμως..apk είναι :( Την εγκατάσταση απο άγνωστες πηγές την έχεις ενεργοποιημένη απ' τις ρυθμίσεις εφαρμογών?Σου βγάζει προειδοποιητικό αλλα τί να πώ δε μου έρχεται κάτι άλλο :/
Την εγκατασταση απο αγνωστες πηγες την εχω απ την αρχη που το πηρα ενεργοποιημενη, εχω κατεβασει απειρες εφαρμογες. Δεν ξερω γιατι μου το κανει, δε πειραζει φιλε μου μη σκας. Σ ευχαριστω πολυ παντως :)

Καλησπερα.Μια απορια εχω για το Galaxy και τα update του...Το συνδεω στο λοιπον στο Kies και παω στο firmware update οπου μου εμφανιζει το εξης μηνυμα

"CURRENT VERSION :PDA:JPK/PHONE:JPK και απο κατω

"This device's version cannot be updated".

Εχω την 2.2 και ηθελα να περασω την 2.2.1.

Ξερεις κανεις γι'αυτο;

Δημήτρης

παιδια με το speedmod 13A ειδε κανεις διαφορα με τα χρωματα εγω το εχω στο warm αλλα δεν μπορω να καταλαβω διαφορα. εδω θελω γνωμες. και κατι αλλο καθε φορα που αναβαθμιζω το speedmod πρεπει να απενεργοποιω το lagfix?
υπογραφή εκτός ορίων

Για τα χρώματα δεν εκφέρω γνώμη δεν το χω βάλει καν :p Για το lagfix όμως δε χρειάζεται..Ακόμα και απο Voodoo σε speedmod δε χρειάζεται (σύμφωνα με το faq του hardcore)..Προσωπικά -αν και τώρα δεν έχω ενεργοποιημένο lagfix- στις αρχές που άλλαζα συνεχώς kernel και το filesystem το είχα σε ext4 ποτέ δεν απενεργοποιούσα και ποτέ δεν είχα θέμα.. :)

Ναι αλλα το τηλεφωνο ειναι απο Αγγλια...Υποτιθεται οτι με το firmware που εχει θα επρεπε να παρει το update.Αλλα ακομα και ετσι γιατι βγαζει διαθεσιμο update το Kies και απο κατω μου πεταει

το "This device's version cannot be updated";

Δημήτρης

• The topic was unlocked