Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο XDA στη σελιδα του Darky στο ποστ 26729 στην υπογραφη του sewe εχει ενα αρχειο zip (XEU ) περνατο με CWM και θα εχεις ολες τις εφαρμογες της samsung 25 +. Δεν σου αλλαζει τιποτε αλλο , δοκιμασμενο .

Aυτό εξαρτάται από τη χώρα... εγώ στην Αγγλία έχω 40+ εφαρμογές Samsung

- Alex

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aυτό εξαρτάται από τη χώρα... εγώ στην Αγγλία έχω 40+ εφαρμογές Samsung

Τοσες ειναι Alex 41 , τωρα τις μετρησα .

ΓΙΑΝΝΗΣ

Ρε παιδια παιζει ποτε να τα παιξει η καρτα flash του κινητου απτα πολλα flashαρισματα ή απτα πολλα enable/disable lagfix?

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Είχα ρωτήσει κάτι που δεν πήρα απάντηση ποτέ, οπότε θα ξαναρωτήσω μήπως με διαφωτίσει κάποιος. Στα specification του κινητού αναγράφεται ότι έχει 512mb ram, στην πράξη όμως μέσα από το διαχειριστικό του κινητού βλέπω ότι έχω 300mb ram. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μπορώ να κάνω κάτι να δει 512mb ram;

Και εγω απ'το συγκεκριμενο παλικαρι το πηρα πριν τρεις μερες. Και μου ηρθε και μενα σε 5 μερες (και ΣΚ μεσα).

Καλο θα ειναι ολοι οσοι ασχολουμαστε με φλασαρισματα και με πειραγματα του κινητου (δλδ οσοι διαβαζουμε αυτο το thread :p) να εχουμε ενα τετοιο για καθε ενδεχομενο. Οχι οτι ετσι αποκλειετε να το μπρικαρουμε απλα ειναι μια ασφαλεια παραπανω και δε ψαχνομαστε τελευταια στιγμη αφου κανουμε την μακακια να βρουμε ποιος ειναι κοντα και μπορει να μας δωσει.

Γλυτώνουμε ταλαιπωρια και πιθανα εγκεφαλικα...

ΥΓ:Thanks tyxerakia για το λινκ.

τι κανει ρε φιλε ακριβως αυτο το εξαρτημα ?

@miza το κινητο μας μπορει να εχει 512 αλλα το λειτουργικο δεν μπορει να εκμεταλευτει και τα 512 mb...Εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι σε αυτο...Μονο καποιοι custom kernel εχουν καταφερει να ανεβασουν λιγο την διαθεσημη μνημη αλλα οχι να την πανε 512...

@super3 αυτο το usb βαζει το κινητο σε download mode σε περιπτωση που το brickarεις καταλαθος κατα το φλασαρισμα...μολις παραγγειλα και εγς ενα

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Follow me

Είχα ρωτήσει κάτι που δεν πήρα απάντηση ποτέ, οπότε θα ξαναρωτήσω μήπως με διαφωτίσει κάποιος. Στα specification του κινητού αναγράφεται ότι έχει 512mb ram, στην πράξη όμως μέσα από το διαχειριστικό του κινητού βλέπω ότι έχω 300mb ram. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μπορώ να κάνω κάτι να δει 512mb ram;

με βαση διαφορα που εχω διαβασει κι ακουσει το υπολοιπο της ραμ το τρωει η gpu του επεξεργαστη επειδη ειναι ισχυρα τα γραφικα του:happy:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Πείτε μου εάν αυτό που συνέβη είναι λογικό :p Flashαρα την Darky 9.1 Extreme bla bla και ενώ στην αρχή ήταν με Gingerbread U.I μετα απο ένα wipe data που έκανα απο recovery εξαφανίστηκε ο launcher και το menu Ging-Style και πλέον έχω το κλασικό της Samsung..Όχι οτι με ενοχλεί..Απλά αν είναι φυσιολογικό... :)

Να δει τι? 512 ειναι η ram του. Μη μπερδευεις το πως δειχνει τη ram ενα unix λειτουργικο με τα windows. Το android σου δειχνει παντα την ελευθερη διαθεσιμη μνημη που μπορει να διαχειριστει απο εφαρμογες. Να στο κανω πιο λιανα. Το pc σου εστω οτι εχει 2gb ram συνολικα. Η διαθεσιμη ram του π.χ με ενα λειτουργικο λεγε με windows 7 π.χ ειναι 2gb? Φυσικα και οχι. Τα prosesses του λειτουργικου χωρις να τρεχουν τριτες υπηρεσιες στο προσκυνιο (msn,antivirus,drivers απο συσκευες,κτλπ) καταλανωνουν περιπου κοντα στα 800-900 mb απο τη συνολικη ram του συστηματος. Συμπερασμα? Η διαθεσιμη ram που εχει αυτο το θεωρητικο μηχανημα ειναι βαρια βαρια καπου στα 1,2gb. Αυτο ακριβως το διαθεσιμο ποσοστο μνημης σου δειχνει ως ram το android.

@miza το κινητο μας μπορει να εχει 512 αλλα το λειτουργικο δεν μπορει να εκμεταλευτει και τα 512 mb...Εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι σε αυτο...Μονο καποιοι custom kernel εχουν καταφερει να ανεβασουν λιγο την διαθεσημη μνημη αλλα οχι να την πανε 512...

Λαθος. Το τηλ βλεπει και παραβλεπει τα 512 της ram που εχει. Διαβασε το απο πανω post. Οι custom kernels π.χ το speedmod και πιο συγκεκριμενα οι εκδοσεις bigmem, δινουν συνολικη διαθεσιμη μνημη μερικα mb παραπανω πετσοκοβωντας χαρακτηριστικα της συσκευης, λεγε με no 720 recording. Δεν ειναι μαγοι αυτοι που κανουν custom kernels. Για να ξεζουμισεις λιγη παραπανω μνημη κοβεις κατι απο τα prosesses του λειτουργικου.

με βαση διαφορα που εχω διαβασει κι ακουσει το υπολοιπο της ραμ το τρωει η gpu του επεξεργαστη επειδη ειναι ισχυρα τα γραφικα του:happy:

Σωστα δε τρωει ολο το υπολοιπο αλλα κοντα στα 64mb ram που και παλι ειναι αρκετα σε σχεση με τα 32mb του adreno 205 και τα 16mb παλαιοτερων σειρων gpu οπως adreno 200 και powervr 520/530. Αλλα εκει βρισκεται και η μαγεια του Galaxy. Ειναι σημειο αναφορας η τρομερη ισχυς στο 3d που εχει σε σχεση με οτι αλλο κυκλοφορει εως τωρα.

Edited by amdnikos

Και άλλη μία ερώτηση στο καπάκι :p Τελικά για μπαταρία/επιδόσεις η καλύτερη λύση είναι Speedmod αντί για Voodoo (supercurio)? Για να γίνει αλλαγή απο Voodoo (με ενεργοποιημένο lagfix) σε Speedmod πρέπει να γίνει εκ νέου μετατροπή απο ext4 σε rfs και μετά πάλι σε ext4 απο Speedmod? :confused:

Πείτε μου εάν αυτό που συνέβη είναι λογικό :p Flashαρα την Darky 9.1 Extreme bla bla και ενώ στην αρχή ήταν με Gingerbread U.I μετα απο ένα wipe data που έκανα απο recovery εξαφανίστηκε ο launcher και το menu Ging-Style και πλέον έχω το κλασικό της Samsung..Όχι οτι με ενοχλεί..Απλά αν είναι φυσιολογικό... :)

Αν πατησεις το κεντρικο πληκτρο δε σου δινει επιλογη να επιλεξεις wizzard? Μηπως εχεις προεπιλογη τον stock launcher? O ginger launcher ειναι ακομα εγκατεστημενος στο τηλ σου?

Και άλλη μία ερώτηση στο καπάκι :p Τελικά για μπαταρία/επιδόσεις η καλύτερη λύση είναι Speedmod αντί για Voodoo (supercurio)? Για να γίνει αλλαγή απο Voodoo (με ενεργοποιημένο lagfix) σε Speedmod πρέπει να γίνει εκ νέου μετατροπή απο ext4 σε rfs και μετά πάλι σε ext4 απο Speedmod? :confused:

Και τα δυο ειναι τα αγαπημενα μου kernel. Οσο αφορα αυτονομια νικητης βγαινει το speedmod. Σε απολυτες επιδοσεις, υστεροντας ομως σε αυτονομια ειναι το Voodoo. Ναι παντα disable το lagfix πριν φλασαρεις το νεο kernel και το ενεργοποιεις εκ νεου με τον νεο kernel. Επι τη ευκαιρια. lagfix σε speedmod = πατατα. :p

Υπαρχουν περιπτωσεις που το κιν τραβαει πολυ χειροτερα με το ext4 παρα να το αφησεις με rfs. Μεγαλη διαφορα και οχι μονο στα benches αλλα σε load times παιχνιδιων- εφαρμογων θα δεις μονο με το Voodoo kernel. Κατα μεσο ορο ο speedmod εχει περιπου ενα +30-40% μεγαλυτερη αυτονομια σε σχεση με voodoo. Οταν με το καλο λυσει το θεμα του wifi battery drain θα ειναι ξανα ο καθημερινος μου kernel.

1)Όχι :p Μετά το wipe δεν υπήρχε τίποτα..SGS Tools,Wallpapers τίποτα..Έχω μία Darky σαν stock :D

2)Άντε να δούμε..Θέλω επιδόσεις αλλα θέλω και το παλό καλό Galaxy που μου κράταγε 2 μέρες + :D Μπορεί να δοκιμάσω μία και SpeedMod αν δε βαρεθώ :p

1)Όχι :p Μετά το wipe δεν υπήρχε τίποτα..SGS Tools,Wallpapers τίποτα..Έχω μία Darky σαν stock :D

2)Άντε να δούμε..Θέλω επιδόσεις αλλα θέλω και το παλό καλό Galaxy που μου κράταγε 2 μέρες + :D Μπορεί να δοκιμάσω μία και SpeedMod αν δε βαρεθώ :p

Εντυπωση μου κανει αν και δεν εχω περασει ποτε darky μιας και τη θεωρω πολυ mucho-forto. :p

Δε ξερω τη δομη εχει κατα το flash και αν απλα κανεις το φλασαρισμα μεσω cwm η αν κανει διαμορφωση με scripts αφου την φλασαρεις. Κατα την ταπεινη μου αποψη, μαγειρεψε κατι μεσω κουζινας. Αλλο πραμμα να φτιαχνεις το φαγητο που εσυ θελεις οπως το θελεις και αλλο παρε κατι ετσι οπως το θελω εγω. :)

Α δεν έχω ιδέα πώς γίνονται όλα αυτά :grin: Ωραία..Τροφή για σκέψη :p Δεν αγχώνομαι για την απουσία του Gingerbread στυλ..Όσο η ROM λειτουργεί σωστά δε με νοιάζει τίποτα άλλο :D Σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις φίλε :)

Και τα δυο ειναι τα αγαπημενα μου kernel. Οσο αφορα αυτονομια νικητης βγαινει το speedmod. Σε απολυτες επιδοσεις, υστεροντας ομως σε αυτονομια ειναι το Voodoo. Ναι παντα disable το lagfix πριν φλασαρεις το νεο kernel και το ενεργοποιεις εκ νεου με τον νεο kernel. Επι τη ευκαιρια. lagfix σε speedmod = πατατα. :p

Υπαρχουν περιπτωσεις που το κιν τραβαει πολυ χειροτερα με το ext4 παρα να το αφησεις με rfs. Μεγαλη διαφορα και οχι μονο στα benches αλλα σε load times παιχνιδιων- εφαρμογων θα δεις μονο με το Voodoo kernel. Κατα μεσο ορο ο speedmod εχει περιπου ενα +30-40% μεγαλυτερη αυτονομια σε σχεση με voodoo. Οταν με το καλο λυσει το θεμα του wifi battery drain θα ειναι ξανα ο καθημερινος μου kernel.

Ακριβώς αυτές είναι και οι δικές μου σκέψεις για τους δύο καλύτερους kernels. Απλά αντί για 30-40%, ίσως έβαζα 20% αν είναι κανείς με μη αυτόματο φωτισμό, μιας και εκεί κερδίζει έδαφος ο speedmod, που έχει καλύτερη ρύθμιση για auto brightness.

Στις custom roms το factory reset το κανουμε πριν το flash, οχι μετα.

Χαίρω πολύ :p Απλά έκανα μπούρδα και είχε κολλήσει σε ένα infinite bootloop..Οπότε αναγκαστικά έκανα full wipe και συνουσιάσθη το σύμπαν έκτοτε :)

Στις custom roms το factory reset το κανουμε πριν το flash, οχι μετα.

Εξαρταται απο την rom που πας να περασεις καθε φορα. Στις περισσοτερες σοβαρες rom υπαρχει επιλογη για auto wipe, δηλαδη πριν το flashing κανει wipe σε data,davlic/ext cache,battery stats. Οποτε ειναι κομματακι ακυρο να κανεις 2 wipes. Οπως και να εχει αν η rom δε στηριζετε σε scripts μετα το περας του φλασαρισματος της για theming extra/modded apps το data wipe/factory reset δεν αγγιζει για κανενα λογο την rom μιας και τα οποια mods περιλαμβανονται ως κομματι της rom οπως και μια official rom. Με λιγα λογια θεωρω λιγο απιθανο το wipe της darky να επηρεασε τις εφαρμογες και τον launcher που εχει προεγκατεστημενη ως rom.

Ακριβώς αυτές είναι και οι δικές μου σκέψεις για τους δύο καλύτερους kernels. Απλά αντί για 30-40%, ίσως έβαζα 20% αν είναι κανείς με μη αυτόματο φωτισμό, μιας και εκεί κερδίζει έδαφος ο speedmod, που έχει καλύτερη ρύθμιση για auto brightness.

Με το wifi disabled οι διαφορες σε αυτονομια ειναι αμελητεες μεταξυ των δυο. Το καλυτερη ειναι σχετικο μιας και για πολλους θεωρειτε αρκετα σκοτεινη(και για μενα). Παντως λογικο οσο λιγοτερη φωτεινοτητα εχεις στο τηλ τοσο μεγαλυτερη αυτονομια εχεις.

Edited by amdnikos

Με το wifi disabled οι διαφορες σε αυτονομια ειναι αμελητεες μεταξυ των δυο. Το καλυτερη ειναι σχετικο μιας και για πολλους θεωρειτε αρκετα σκοτεινη(και για μενα). Παντως λογικο οσο λιγοτερη φωτεινοτητα εχεις στο τηλ τοσο μεγαλυτερη αυτονομια εχεις.

Σύμφωνα με δικές μου εντυπώσεις μετα απο χρήση και των 2 kernels το voodoo τα κάνει όλα και συμφαίρει,καλο στα benchs,καλή αυτονομία με σωστό callibration(αναφορικά με μέτρια χρήση βγάζει χαλαρά 2μιση μέρες,με wifi sleep policy:when screen off,και setcpu profiles),και απροβλημάτιστο scrolling στο ιnterface.Επίσης αξίζει να αναφέρω πως μετά απο 8-9 ώρες ύπνο δεν χάνει ούτε 1% με ενεργοποιημένο το gsm και κλειστό το wifi.

Το speedmod κάνει πάνω κάτω τα ίδια αλλά δεν με έχει κερδίσει λόγω χαμηλής φωτεινότητας και αν και τα bench δεν λένε και πολλά προτιμώ να βλέπω το quadrant στο 1700 παρά στο 1200 :p(βέβαια στο speedmod αν ενεργοποιήσουμε OΛΑ τα lagfixes (convertions),το score παει στον θεο γύρω στα 2100,αλλά η αυτονομία πάει στον πάτο).

Tελικά όποιο kernel και να φορέσει κάποιος αν δεν ακολουθήσει μερικά απλά βήματα που έχουν αναφερθεί,δέν θα δεί τρομερή αυτονομία,όπως να σβήσει το 3g όταν δέν το χρειάζεται η ακόμα και να το γυρίσει σε μόνο gsm,να βάλει την φωτεινότητα σε κάποιο χαμηλό μεν επίπεδο αλλά αρκετά δυνατό ώστε να μην κουράζει,(έτσι απενεργοποιείται ο light sensor και γλιτώνουμε και από εκέι μπαταρία),να κλείσουμε το auto rotate και να το ανοίγουμε πριν κάνουμε browsing καθώς και αυτό το sensor τρώει την μπαταρία μας.

Και τέλος ενα setcpu profile αν δεν χρειάζονται παραπάνω που να βάζει ώς ανώτερη συχνότητα λειτουργίας της cpu τα 100mhz όταν σβήνει η οθόνη βοηθάει επίσης.

Ας ελπίσουμε πως με την έλευση του gingerbread (τέλος φλεβάρη λένε αν κάνουμε αρκετές προσευχές και θυσίες),δεν θα μας λιώσουν την αυτονομία :)

Edited by Terrorbladez

Στο XDA στη σελιδα του Darky στο ποστ 26729 στην υπογραφη του sewe εχει ενα αρχειο zip (XEU ) περνατο με CWM και θα εχεις ολες τις εφαρμογες της samsung 25 +. Δεν σου αλλαζει τιποτε αλλο , δοκιμασμενο .

πωω ναι!! Μου πήρε λίγη ώρα να το βρω αλλά χάρηκα!

τελικά τα πάντα μπορείς να κάνεις με αυτό το κιν!! :D

@terrorbladez ώστε για τέλη φλεβάρη πάει?? Για official μέσω Kies μιλάμε ή κάποιο custom?

Edited by femiros

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

τι κανει ρε φιλε ακριβως αυτο το εξαρτημα ?

Σε περιπτωση που κατι παει στραβα με καποιο φλασαρισμα (συνηθως απο δικο μας λαθος) και κολησουμε σε καποια απο αυτες τις οθονες:

http://www.imgupload.org/images/tn_4_brick2.jpg ή http://www.imgupload.org/images/tn_643_brick1.jpg ή το κινητο μας δε bootαρει

και για καποιο λογο δε λειτουργει ο συνδυασμος των τριων πληκτρων, βαζοντας το usb αυτο στο κινητο το "αναγκαζει" να μπει σε download mode ωστε να μπορεσουμε να ξαναφλασαρουμε με odin και να αποφυγουμε το service.

Οριστε και ενα σχετικο

Ακομα ευτυχως δε μου εχει χρειαστει και ελπιζω να ΜΗ μου χρειαστει. Αλλα επειδη ποτε δε ξερεις καλο ειναι να υπαρχει. :p

Το gingerbread look μπορεις να το ξαναβαλεις. Ενας launcher ειναι τον οποιον τον κατεβαζεις απο το market.

Και ειναι λογικο να σου σβηστουνε αυτα μετα απο hard reset γιατι ουτε o launcher ουτε το πχ. το SGS tools ειναι μερος της rom. Απλα ειναι εξτρα που μπαινουνε μαζι με τη rom για συντομια...

Edited by THV

Να δει τι? 512 ειναι η ram του. Μη μπερδευεις το πως δειχνει τη ram ενα unix λειτουργικο με τα windows. Το android σου δειχνει παντα την ελευθερη διαθεσιμη μνημη που μπορει να διαχειριστει απο εφαρμογες. Να στο κανω πιο λιανα. Το pc σου εστω οτι εχει 2gb ram συνολικα. Η διαθεσιμη ram του π.χ με ενα λειτουργικο λεγε με windows 7 π.χ ειναι 2gb? Φυσικα και οχι. Τα prosesses του λειτουργικου χωρις να τρεχουν τριτες υπηρεσιες στο προσκυνιο (msn,antivirus,drivers απο συσκευες,κτλπ) καταλανωνουν περιπου κοντα στα 800-900 mb απο τη συνολικη ram του συστηματος. Συμπερασμα? Η διαθεσιμη ram που εχει αυτο το θεωρητικο μηχανημα ειναι βαρια βαρια καπου στα 1,2gb. Αυτο ακριβως το διαθεσιμο ποσοστο μνημης σου δειχνει ως ram το android.

Δεν μπερδεύω καθόλου το unix με τα windows, γιατί το main λειτουργικό είναι Debian Gnu/Linux και έχω ασχοληθεί αρκετά με το administration σε server.

Στο Linux μου δείχνει κανονικά όση μνήμη έχει το hardware . Το android είναι Linux based, όποτε δεν νομίζω να έχουν διαφορά σε αυτό. Ακόμα και αν τερματίσω όλες τις εφαρμογές του android δεν έχω 300mb ελεύθερα , ούτε καν 200mb. Για να αποδείξω και αυτό που λέω θα παραθέσω την εντολή free σε Linux και σε Android.

Free σε Linux που έχει σαν hardware 4gb ram και βλέπει στο total όντος 4gb ram

total       used       free     shared    buffers     cached
Mem:       4061212    1060012    3001200          0     107984     265976
-/+ buffers/cache:     686052    3375160
Swap:      3124600          0    3124600

Free σε Android που θεωρητικά εχει 512mb ram αλλα στο total έχει 311mb ram

total         used         free       shared      buffers
 Mem:       311348       265576        45772            0         7344
Swap:            0            0            0
Total:       311348       265576        45772

Η πιο λογική απάντηση μου φαίνεται αυτή του ότι χρησιμοποιήτε αυτή που λείπει από τα γραφικά.

Edited by miza

Ρε παιδια μια πρωινη απορια...

παρατηρησα οτι το κατω μερος του volume κουμπιου(volume down) ειναι ελαχιστα πιο πεταχτο απο οτι το (volume up).Φαινεται ετσι λογο της θηκης ή εγω του εχω βγαλει τα ματια εξω?

Follow me

Ρε παιδια μια πρωινη απορια...

παρατηρησα οτι το κατω μερος του volume κουμπιου(volume down) ειναι ελαχιστα πιο πεταχτο απο οτι το (volume up).Φαινεται ετσι λογο της θηκης ή εγω του εχω βγαλει τα ματια εξω?

του τα έχεις βγάλει μάλλον λίγο :p

Σύμφωνα με δικές μου εντυπώσεις μετα απο χρήση και των 2 kernels το voodoo τα κάνει όλα και συμφαίρει,καλο στα benchs,καλή αυτονομία με σωστό callibration(αναφορικά με μέτρια χρήση βγάζει χαλαρά 2μιση μέρες,με wifi sleep policy:when screen off,και setcpu profiles),και απροβλημάτιστο scrolling στο ιnterface.Επίσης αξίζει να αναφέρω πως μετά απο 8-9 ώρες ύπνο δεν χάνει ούτε 1% με ενεργοποιημένο το gsm και κλειστό το wifi.

Το speedmod κάνει πάνω κάτω τα ίδια αλλά δεν με έχει κερδίσει λόγω χαμηλής φωτεινότητας και αν και τα bench δεν λένε και πολλά προτιμώ να βλέπω το quadrant στο 1700 παρά στο 1200 :p(βέβαια στο speedmod αν ενεργοποιήσουμε OΛΑ τα lagfixes (convertions),το score παει στον θεο γύρω στα 2100,αλλά η αυτονομία πάει στον πάτο).

Tελικά όποιο kernel και να φορέσει κάποιος αν δεν ακολουθήσει μερικά απλά βήματα που έχουν αναφερθεί,δέν θα δεί τρομερή αυτονομία,όπως να σβήσει το 3g όταν δέν το χρειάζεται η ακόμα και να το γυρίσει σε μόνο gsm,να βάλει την φωτεινότητα σε κάποιο χαμηλό μεν επίπεδο αλλά αρκετά δυνατό ώστε να μην κουράζει,(έτσι απενεργοποιείται ο light sensor και γλιτώνουμε και από εκέι μπαταρία),να κλείσουμε το auto rotate και να το ανοίγουμε πριν κάνουμε browsing καθώς και αυτό το sensor τρώει την μπαταρία μας.

Και τέλος ενα setcpu profile αν δεν χρειάζονται παραπάνω που να βάζει ώς ανώτερη συχνότητα λειτουργίας της cpu τα 100mhz όταν σβήνει η οθόνη βοηθάει επίσης.

Ας ελπίσουμε πως με την έλευση του gingerbread (τέλος φλεβάρη λένε αν κάνουμε αρκετές προσευχές και θυσίες),δεν θα μας λιώσουν την αυτονομία :)

Ο Voodoo είναι stock απλά με voodoo sound opts και lagfix preenabled. Γι'αυτό βλέπεις 1700αρια. Σε speedmod για να κάνεις ένα Voodoo-like lagfix, κάνεις μόνο το /Data και το /system σε ext4.

Όσο για αυτονομία.....υπάρχει η βίβλος ;)

• The topic was unlocked