Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρήκα αυτό εδώ από ένα ισπανικό σίτε μήπως καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνω εάν ναι, μπορείς να μου το εξηγήσεις??

Εγκατάσταση Root Explorer που διατίθεται στην αγορά

- Πρόσβαση στον κατάλογο / σύστημα / lib, στη συνέχεια, κάντε "mount R / W

- Τώρα έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα. Μην αφήνετε την εξερεύνηση ρίζα, και έκανε ένα σπίτι τρέχει OLCF,

- Εκτελέστε την επιλογή "Αφαίρεση EXT2 Εργαλεία».

- "Αναίρεση OneClickLagFx v2 +" δεν είναι ακόμη διαθέσιμα, "αποκατάσταση animation εκκίνησης"

- "Αναίρεση OneClickLagFx v2 +" είναι τώρα διαθέσιμο και λειτουργεί κανονικά, αν το SMS σας χρεώνεται το 40% τουλάχιστον.

- Η lagfix διαγράφεται :-)

πηγη http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=fr&u=http://forum.frandroid.com/topic/40246-remove-ext2-tools-failed-resolu-solution/&ei=biRITZDlNIOj4QaLgKWYBQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=7&ved=0CFsQ7gEwBg&prev=/search%3Fq%3Dremove%2Bext2%2Btools%2Bfail%26hl%3Del%26biw%3D1920%26bih%3D955%26prmd%3Divnsfd

lol στο google translate, uber fail. :lol:

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βρήκα αυτό εδώ από ένα ισπανικό σίτε μήπως καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνω εάν ναι, μπορείς να μου το εξηγήσεις??

Εγκατάσταση Root Explorer που διατίθεται στην αγορά

- Πρόσβαση στον κατάλογο / σύστημα / lib, στη συνέχεια, κάντε "mount R / W

- Τώρα έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα. Μην αφήνετε την εξερεύνηση ρίζα, και έκανε ένα σπίτι τρέχει OLCF,

- Εκτελέστε την επιλογή "Αφαίρεση EXT2 Εργαλεία».

- "Αναίρεση OneClickLagFx v2 +" δεν είναι ακόμη διαθέσιμα, "αποκατάσταση animation εκκίνησης"

- "Αναίρεση OneClickLagFx v2 +" είναι τώρα διαθέσιμο και λειτουργεί κανονικά, αν το SMS σας χρεώνεται το 40% τουλάχιστον.

- Η lagfix διαγράφεται :-)

πηγη http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=fr&u=http://forum.frandroid.com/topic/40246-remove-ext2-tools-failed-resolu-solution/&ei=biRITZDlNIOj4QaLgKWYBQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=7&ved=0CFsQ7gEwBg&prev=/search%3Fq%3Dremove%2Bext2%2Btools%2Bfail%26hl%3Del%26biw%3D1920%26bih%3D955%26prmd%3Divnsfd

Nαι, απλά πρέπει να κάνεις το /system directory writable, για κάποιο λόγο το oclf δε μπορεί να το κάνει. Aν έχεις το root explorer, πάτα το κουμπάκι πάνω δεξιά όταν είσαι στο /system, και θα δουλέψει.

Εναλλακτικά σύνδεσέ το στο adb, και γράψε

adb shell

su

mount -o remount rw /system

Mετά βγάλε το ext2 tools όπως προσπαθείς και τώρα.

EDIT: Koίταξα τον κώδικα του OCLF, και αν δεν έχεις κάνει το lagfix ακόμα, δεν πειράζει να κάνεις απεγκατάσταση το πρόγραμμα, αλλά αν δε βγάλεις τα ext2 tools θα αφήσεις πολλά σκουπίδια πίσω. Αν θες μπορείς μετά να τα βγάλεις χειροκίνητα με το root explorer, τα αρχεία είναι o φάκελος /data/oclf/ oλόκληρος, καθώς και τα αρχεία "libext2_blkid.so", "libext2_com_err.so", "libext2_e2p.so", "libext2_profile.so", "libext2_uuid.so", "libext2fs.so", από το φάκελο /system/lib.

Kαλύτερα λοιπόν να τα βγάλεις. Αν δεν τα βγάλεις πάντως δε θα εκραγεί τίποτα.

Edited by Tyxerakias
- Alex

ΚΙΤCHEN--->JP9 Multi CSC - DefaultJP9 Multi CSC

ATO, AUT, BSE, CNX, COA, ----->COS,<---- CRO, CYO, CYV, EUR, HAT; IRD, MET, MOT, MOZ, MSR, MTL, O2C, O2I, ONE, ORO, ORS, SEB, SIM, SMO, SUN, TMZ, TOP, TPH, TRA, TRG, TWO, VDH, VDI, VIM, VIP, VVT, XEH, XEO, XEZ, XFA, XFE, XFM

ειναι νεα ρομ αυτη...και για Ελλαδα...????

LG G4

ΚΙΤCHEN--->JP9 Multi CSC - DefaultJP9 Multi CSC

ATO, AUT, BSE, CNX, COA, ----->COS,<---- CRO, CYO, CYV, EUR, HAT; IRD, MET, MOT, MOZ, MSR, MTL, O2C, O2I, ONE, ORO, ORS, SEB, SIM, SMO, SUN, TMZ, TOP, TPH, TRA, TRG, TWO, VDH, VDI, VIM, VIP, VVT, XEH, XEO, XEZ, XFA, XFE, XFM

ειναι νεα ρομ αυτη...και για Ελλαδα...????

Tί το καινούριο έχει; Η JP9 csc είναι αυτή που έχει το επίσημο XWJPH 2.2 firmware. Tα ελληνικά csc είναι το COS και το EUR.

- Alex

εχω την ελληνικη 2.2 και σημερα που το συνδεσα στο kies μου εβγαλε οτι υπαρχει αναβαθμιση. εχει βγει η 2.2.1 ελληνικη ?

εχω την ελληνικη 2.2 και σημερα που το συνδεσα στο kies μου εβγαλε οτι υπαρχει αναβαθμιση. εχει βγει η 2.2.1 ελληνικη ?

ποια ρομ εχεις ακριβως και ποια ρομ σου βγαζει στο kies διαθεσιμη ?

Για γραψε μας εδω τι γραφει στο kies εκει στην αναβαθμιση.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

ποια ρομ εχεις ακριβως και ποια ρομ σου βγαζει στο kies διαθεσιμη ?

Για γραψε μας εδω τι γραφει στο kies εκει στην αναβαθμιση.

τρεχουσα εκδοση pda:jm5/phone:jm1:/csc:jm1

τελευταια εκδοση: pda:jph/phone:jpp/csc:js9

Η εκδοση που εχεις τωρα ειναι 2.1

η αναβαθμιση που σου δινει ειναι η επισημη ελληνικη 2.2.

η 2.2.1 εχει δοθει επισημα σε καποιες χωρες μονο, και ακομα οχι στην Ελλαδα.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Eμ... αυτή έχει βγει από τις 14 Ιανουαρίου. Και είναι η επίσημη 2.2 που δόθηκε στην Ελλάδα. Καμία σχέση με την 2.2.1. Διάβασε το πρώτο μήνυμα του θέματος...

- Alex

ξαναφλασαρε...

πανω που ελεγα οτι εχω βαρεθει τα φλασαρισματα...:lol::lol:

Δηλαδή κοίταξες στους οδηγούς και δεν βρήκες τίποτα? Άρε συνονόματε.. πφφφ :p

Βρε συνονόματε (Stinger) μην βαράς!!! κοίταξα τον οδηγό όπου λες στο 10 για το wifi (και τις ρυθμίσεις) με 2 διαφορές,

1) Δεν βρίσκω ρύθμιση για το wifi (πότε θα "κοιμάται"- ρυθμίσεις πάω αλλά τέτοια ρύθμιση δε βρίσκω (η απλά υπάρχει αλλα είμαι πολύ newbie τελικά)...

2) γιαυτό και ρώτησα με τους kernels τι γίνεται και καμιά οδηγία (και ιδίως ποιον συνιστάται οι έμπειροι).

(suspect21) σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά είναι λύση το ξανα-φλασάρισμα; Έκανα hard reset πριν το φλασάρισμα και μετά το φλασάρισμα (το πριν το φλασάρισμα έγινε για άλλους λόγους αλλά αφού έχασα τα backup που είχα είπα να ρισκάρω να περάσω και την 2.2.1 να ξεμπερδεύω).

Βασίλης!

ρε παιδια ποια εκδοση μου προτεινεται να βαλω γιατι στο samsungfirmware εχει πολλες 2.2.1 και δεν βγαζω ακρη. ποια ειναι η καλυτερη

ρε παιδια ποια εκδοση μου προτεινεται να βαλω γιατι στο samsungfirmware εχει πολλες 2.2.1 και δεν βγαζω ακρη. ποια ειναι η καλυτερη

αν θες 2.2.1 βαλε την js3 κοιτωντας την πρωτη σελιδα....:p

Καλη...μέρα πλέον...εχω να κάνω μια ερώτηση! Έχω ακόμα το 2.1 και θελω να κάνω ενα backup στα app μου με Titanium Backup αλλά μου λέει οτι πρέπει να γίνω πρώτα root...σε περίπτωση που γίνω μέσω One Click Root(αξιζει αυτο?) κάνω το backup και στη συνέχεια και το update σε 2.2 Froyo θα συνεχίσω ακόμα να είμαι root?

Επισης (ισως ακουστεί λιγο newbiko αλλά δειτε και την είκονα αριστερά) πως ξέρω αν εχω lagfix?

Καλη...μέρα πλέον...εχω να κάνω μια ερώτηση! Έχω ακόμα το 2.1 και θελω να κάνω ενα backup στα app μου με Titanium Backup αλλά μου λέει οτι πρέπει να γίνω πρώτα root...σε περίπτωση που γίνω μέσω One Click Root(αξιζει αυτο?) κάνω το backup και στη συνέχεια και το update σε 2.2 Froyo θα συνεχίσω ακόμα να είμαι root?

Επισης (ισως ακουστεί λιγο newbiko αλλά δειτε και την είκονα αριστερά) πως ξέρω αν εχω lagfix?

Δες στην πρωτη σελιδα. Υπαρχει ο καλυτερος τροπος για root και ειναι ο χειροκινητος. Αλλιως super one click. Αν αλλαξεις rom πρεπει να ξαναγινεις root. Οσο για το αν εχεις lagfix μονο εσυ μπορεις να το ξερεις αυτο. Πειραξες ποτε το κινητο?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Kαλημερα σε όλους!

Μια ερώτηση!

Μπορώ να περάσω στην stock js3 το Power menu που είδα στην rom του darky? αυτο που έχει και reboot, recovery, download Κλπ

Κάπου το είχε παρει το μάτι μου αλλα έλεγε υπάρχει πρόβλημα με την συνύπαρξη του με mοd τησ μπαταριας.

Αυτή την στιγμη χρησιμοποιώ το SGS battery icon mod 2

Ευχαριστώ!

Δες στην πρωτη σελιδα. Υπαρχει ο καλυτερος τροπος για root και ειναι ο χειροκινητος. Αλλιως super one click. Αν αλλαξεις rom πρεπει να ξαναγινεις root. Οσο για το αν εχεις lagfix μονο εσυ μπορεις να το ξερεις αυτο. Πειραξες ποτε το κινητο?

Να πω ότι o χειροκίνητος τρόπος είναι για το froyo... στο eclair που έχει recovery 2e, το One click root που έχει στην πρώτη σελίδα για eclair είναι η πιο εύκολη λύση...

- Alex

Kαλημερα σε όλους!

Μια ερώτηση!

Μπορώ να περάσω στην stock js3 το Power menu που είδα στην rom του darky? αυτο που έχει και reboot, recovery, download ΚλπΕυχαριστώ!

Εγώ από την άλλη, έχοντας την άποψη ότι η υπερβολική χρήση κάθε κουμπιού το φθείρει, θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το widgetsoid από το market, το οποίο σου δίνει δυνατότητα reboot -> hot reboot, recovery (όπου αφού έχεις js3 αν περάσεις cwm θα έχεις και reboot in download mode από εκεί). Πέραν τούτου, έχει αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης (ίσως τις περισσότερες από οτιδήποτε αντίστοιχο) και είναι εξαιρετικά βολικό για διάφορες ρυθμίσεις στο τηλέφωνο μας.

Εγώ από την άλλη, έχοντας την άποψη ότι η υπερβολική χρήση κάθε κουμπιού το φθείρει, θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το widgetsoid από το market, το οποίο σου δίνει δυνατότητα reboot -> hot reboot, recovery (όπου αφού έχεις js3 αν περάσεις cwm θα έχεις και reboot in download mode από εκεί). Πέραν τούτου, έχει αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης (ίσως τις περισσότερες από οτιδήποτε αντίστοιχο) και είναι εξαιρετικά βολικό για διάφορες ρυθμίσεις στο τηλέφωνο μας.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου!

Το δοκίμασα! Υπερπαραμετροποιήσημο! Γέμισε ο τοπος διαθεσιμα widgets!

Κάνει την δουλεια που θέλω!

Το καλο είναι οτι μου εδωσες ιδεα να βρω κατι πιο ελαφρυ στο Market ;)

Απο τη κυριακη φοραω js3 cooked + speedmode + generation x v2. Το κινητο απλα δεν υπαρχει. Δεν κολλαει πουθενα, δεν υπαρχει το παραμικρο lag, τπτ απολυτος. Πολυ ευχαριστημενος προς το παρον :)

Επισης τελειο ειναι το widgetsoid, δεν το ηξερα και πριν λιγο το κατεβασα.

Get BIG and RIPPED or DIE trying!

καλημέρα σε όλους σας.

εβαλα με τις οδηγίες του παρόντος θέματος τη 2.2.1. ενώ προηγουμένως είχα τη 2.2 με εεπίσημη αναβάθμιση μέσω Κιες. παρατηρώ τραγική πτώση της μπαταρίας και θέλω να γυρίσω στη 2.2. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό παιδιά;

καλημέρα σε όλους σας.

εβαλα με τις οδηγίες του παρόντος θέματος τη 2.2.1. ενώ προηγουμένως είχα τη 2.2 με εεπίσημη αναβάθμιση μέσω Κιες. παρατηρώ τραγική πτώση της μπαταρίας και θέλω να γυρίσω στη 2.2. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό παιδιά;

την βαζεις μεσω kies patcher...εχει οδηγιες στην πρωτη σελιδα...η κοιτα την υπογραφη μου ;):p

κατ' αρχήν ευχαριστώ Λεωνίδα.

Κατά δεύτερον δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς πρέπει να κάνω, διότι δεν καταλαβαίνω τι γράφεις στην υπογραφή σου, ούτε ποιο κεφάλαιο αντιστοιχεί στην περίπτωσή μου από την πρώτη σελίδα.

τέλος, δεν είμαι root.

• The topic was unlocked