Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@TonyK: Αντώνη αν θες να βάλεις τον οδηγό για την μπαταρία (ή και το battery icon mod που έκανα παλιότερα) στο blog σου ευχαρίστως! Αν θες ας μείνει μόνο εδώ για τυχόν υποδείξεις σαν τις δικές σου καλή ώρα και μόλις νιώσεις ότι είναι οκ πάρε το.

Βασιλη καλησπερα φιλε,

ο οδηγος σου ειναι πολυ σουπερ και αρκετα ολοκληρωμενος οπως σου ειπα και σε προηγουμενο μου ποστ. επισης ειναι πολυ καλογραμενος και φανταζομαι οτι θα εφαγες πολυ χρονο για ολο αυτο.

Φυσικα και θελω να τον ανεβασω στο blog μου (και ποιος δεν θα ηθελε :)).

Μιας και ξεκινησες ολη αυτη την δουλεια και αν δεν εχεις προβλημα φυσικα, εχω ξεκινησει να γραφω ενα αρθρο, στο οποιο αναφερω και αρκετα αλλα tips που εχουν να κανουν με την αυτονομια. Καποια απο αυτα τα γνωριζουμε και καποια απο αυτα ισως καποιοι να μην τα εχουν υποψην τους.

Μολις ολοκληρωσω το αρθρο που γραφω, το οποιο απ'οτι πιστευω θα ειναι 1 η 2 σελιδες (χωρις τον δικο σου οδηγο), μπορουμε να μιλησουμε με pm, και να φτιαξουμε εναν ολοκληρωμενο οδηγο, που θα περιεχει τον δικο σου οδηγο και το δικο μου αρθρο μαζι, οποτε θα ειναι ολα μαζεμενα σε ενα αρθρο.

θα δανειστω και απο αυτα που εχει γραψει ο Αλεξανδρος στην πρωτη σελιδα οτι εχει να κανει με αυτονομια, και θα βγει ενα αρθρο 3-4 σελιδες με tips και εξηγησεις που πιστευω οτι θα ειναι μοναδικος.

οποτε θα μπει και στο blog αλλα και στην πρωτη σελιδα να τον εχουμε ολοι !!!

τι λες ? πως σου φαινεται η ιδεα μου ?

*Εννοειται οτι το ολοκληρωμενο αρθρο που θα ανεβασω στο blog, οτι θα γραφει και τα ονοματα σας (Βασιλης, Αλεξανδρος). ποτε δεν γραφω κατι που δεν ειναι δικο μου και να μην αναφερω το ονομα του δημιουργου. αυτο το εχετε δει στο blog μου :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καταρχάς διάβασα μόλις στο xda οτι το reg patcher δεν λειτουργεί στην έκδοση 2.0 του kies.

Δέυτερον θέλω ξανά να ρωτήσω κάτι. Αν και μάλλον οδεύω σε customs roms παρά σε patcher+kies για official, όταν κάνουμε registry patcher, αυτό απλά αλλάζει το registry του kies, ουτως ώστε να στείλει στο κινητό την Αγγλική πχ έκδοση; Το product code του κινητού μένει ως έχει; Αλλάζει με το kies reg patcher, αλλάζει όταν μπαίνει το νέο firmware, ή δεν αλλάζει καθόλου;

Βασιλη καλησπερα φιλε,

ο οδηγος σου ειναι πολυ σουπερ και αρκετα ολοκληρωμενος οπως σου ειπα και σε προηγουμενο μου ποστ. επισης ειναι πολυ καλογραμενος και φανταζομαι οτι θα εφαγες πολυ χρονο για ολο αυτο.

Φυσικα και θελω να τον ανεβασω στο blog μου (και ποιος δεν θα ηθελε :)).

Μιας και ξεκινησες ολη αυτη την δουλεια και αν δεν εχεις προβλημα φυσικα, εχω ξεκινησει να γραφω ενα αρθρο, στο οποιο αναφερω και αρκετα αλλα tips που εχουν να κανουν με την αυτονομια. Καποια απο αυτα τα γνωριζουμε και καποια απο αυτα ισως καποιοι να μην τα εχουν υποψην τους.

Μολις ολοκληρωσω το αρθρο που γραφω, το οποιο απ'οτι πιστευω θα ειναι 1 η 2 σελιδες (χωρις τον δικο σου οδηγο), μπορουμε να μιλησουμε με pm, και να φτιαξουμε εναν ολοκληρωμενο οδηγο, που θα περιεχει τον δικο σου οδηγο και το δικο μου αρθρο μαζι, οποτε θα ειναι ολα μαζεμενα σε ενα αρθρο.

θα δανειστω και απο αυτα που εχει γραψει ο Αλεξανδρος στην πρωτη σελιδα οτι εχει να κανει με αυτονομια, και θα βγει ενα αρθρο 3-4 σελιδες με tips και εξηγησεις που πιστευω οτι θα ειναι μοναδικος.

οποτε θα μπει και στο blog αλλα και στην πρωτη σελιδα να τον εχουμε ολοι !!!

τι λες ? πως σου φαινεται η ιδεα μου ?

*Εννοειται οτι το ολοκληρωμενο αρθρο που θα ανεβασω στο blog, οτι θα γραφει και τα ονοματα σας (Βασιλης, Αλεξανδρος). ποτε δεν γραφω κατι που δεν ειναι δικο μου και να μην αναφερω το ονομα του δημιουργου. αυτο το εχετε δει στο blog μου :).

Φυσικά, είμαι διαθέσιμος για ότι χρειαστείς πολύ καλή η ιδέα σου και γενικότερα είμαι της άποψης πως όσο περισσότεροι συνεισφέρουν τόσο ποιο ολοκληρωμένο θα είναι!:)

Λοιπον εφτιαξα μια ρομ με την κουζινα του Doc, βαση JPY και Supercurio kernel.

Επειδη δεν εχει ακουστει ιδιαιτερα στο φορουμ, ποιος αλλος εχει περασει αυτον τον συνδυασμο? Εχει αναλογα θεματα με αυτα που διαβαζω του Darkyy? Και οταν λεω θεματα εννοω προβληματα, themes ξερω πως παιρνει, και του Androdena ειναι ηδη στα υποψη :)

Εχω ξεμεινει με την JPU και σημερα που εχω λιγο χρονο ειπα να φλασαρω αλλα δεν το εχω αποφασισει ακομα. Που εφτασα, ΛΟΛ με κακομαθε η Sammy με την 2.2.1.

Α, και κατι αλλο. Επειδη γενικα δεν ειμαι πολυ υπερ της αλλαγης kernel, τον original της JPY που τον βρισκω? Με ενα προχειρο search στους xda δεν εβγαλα ακρη. Οχι τιποτα αλλο, αλλα αν δεν μου αρεσει κατι (ή κολλαει κατι) να μην αναγκαστω να φλασαρω παλι, αλλα απλως να του βαλω τον stock :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Επειδη δεν εχει ακουστει ιδιαιτερα στο φορουμ, ποιος αλλος εχει περασει αυτον τον συνδυασμο? Εχει αναλογα θεματα με αυτα που διαβαζω του Darkyy? Και οταν λεω θεματα εννοω προβληματα, themes ξερω πως παιρνει, και του Androdena ειναι ηδη στα υποψη :)

Εχω ξεμεινει με την JPU και σημερα που εχω λιγο χρονο ειπα να φλασαρω αλλα δεν το εχω αποφασισει ακομα. Που εφτασα, ΛΟΛ με κακομαθε η Sammy με την 2.2.1.

Α, και κατι αλλο. Επειδη γενικα δεν ειμαι πολυ υπερ της αλλαγης kernel, τον original της JPY που τον βρισκω? Με ενα προχειρο search στους xda δεν εβγαλα ακρη. Οχι τιποτα αλλο, αλλα αν δεν μου αρεσει κατι (ή κολλαει κατι) να μην αναγκαστω να φλασαρω παλι, αλλα απλως να του βαλω τον stock :)

περνα το και πες μας εντυπωσεις Πετρο!!!:lol::lol:

:p

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

[*]14. Last but not least SetCPU!! Θα χρησιμοποιήσουμε την λειτουργία profiles για να "πούμε" στον επεξεργαστή στα πόσα mhz θέλουμε να δουλεύει.

Εγκαθιστούμε το SetCpu. Το ανοίγουμε 2η καρτέλα profiles. Enable + notifications για να βλέπεται πότε είσαι σε ισχύ το κάθε Profil.

Condition: Charging, Max 1000 min 100, Scaling on demand, priority 100

Condition: Battery <101%, Max 1000 min 100, Scaling on demand, priority 100 (μπορείτε να το βάλετε και Perfomance και conservative, το προφίλ που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι το Screenoff)

Condition: Screen off, Max 100 min 100, Scaling on powersave, priority 100

Προσέξτε το τελευταίο profil. Του λέμε ότι όταν σβήνει η οθόνη θα δουλεύει στα 100Mhz. Αυτή η επιλογή και μόνο μου κέρδισε χοντρικά 15% με 20% στην μπαταρία μου.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον οδηγο! Εκατσα τον διαβασα και τον τον εβαλα σε εφαρμογη. Τωρα περιμενω τα αποτελεσματα... :)

Θελω να σε ρωτησω στο βημα 14 μετα την εγκατασταση μου εβγαλε αυτη την εικονα: http://img716.imageshack.us/img716/1720/sc20110106182133.png Εδω πατησα την 2η επιλογη (Autodetect speeds rocommended) και μετα πηγα στη καρτελα profiles και ακολουθησα τις οδηγιες σου και βγηκε αυτο το αποτελεσμα: http://img832.imageshack.us/img832/3761/sc20110106182511.png

Τα εχω κανει σωστα ή εκανα καμια πατατα?

Επισης αν δε σου ειναι μεγαλος κοπος μπορεις να μου πεις τι σημαινουν τα αλλα 2 προφιλ?

Πέρασα και εγώ την darkly 8 όλα καλά το μόνο θέμα είναι ότι δεν σώζει με τίποτα τις ρυθμίσεις του handcent, το ίδιο μου έκανε και όταν είχα βάλει την darkly 7 αλλά δεν θυμάμαι τι είχα κάνει και έφτιαξε...wipe έχω κάνει...ξέρει κανείς;

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Καλησπέρα από μένα.

Ακολούθησα τον οδηγό για αναβάθμιση του αξιόπιστου φίλου Tyxerakia με Kies Registry Patcher αλλά μου βγάζει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για το λογισμικό που έχω (PCode: GT-I9000HKDFTM).Μίλησα και με τον ίδιο με ΠΜ για κάποιες ρυθμίσεις τις οποίες και έκανα αλλά πάλι τα ίδια...Έχω σχηματίσει την χειρότερη γνώμη για τη δική μου συγκεκριμένα συσκευή και νομίζω πως ήταν τζάμπα τα λεφτά του εν ολίγοις...δεν ξέρω αν αυτό ισχύει και για άλλους...Αν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει...

Ευχαριστώ

Εδώ θά τούς κρατήσουμε λέγει ό Λεωνίδας

Εδώ θά πολεμήσουμε

Εδώ οί Βάρβαροι θά πεθάνουν

Ετοιμάστε τίς Ασπίδες σας

HOW TO: Κάντε port οποιοδήποτε battery icon mod στο ρομ σας, ασχέτως έκδοσης!!

Αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=826870 κανει κατι αντιστοιχο με τον οδηγο σου με τη διαφορα οτι ειναι πιο περιορισμενο οσον αφορα στα διαφορα icon mods και στο οτι μπορει να εφαρμοστει και σε stock ROMs?

Επειδη δεν εχει ακουστει ιδιαιτερα στο φορουμ, ποιος αλλος εχει περασει αυτον τον συνδυασμο? Εχει αναλογα θεματα με αυτα που διαβαζω του Darkyy? Και οταν λεω θεματα εννοω προβληματα, themes ξερω πως παιρνει, και του Androdena ειναι ηδη στα υποψη

περνα το και πες μας εντυπωσεις Πετρο!!!:lol:

:p

Δεν ξέρεις τι χάνεις Πέτρο ;) (για τους κερνελς εννοώ). Doc kitchen από την 1η μέρα που βγήκε, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, τουλάχιστον δεν βρήκα εγώ κανένα! Το δικό μου build είναι πολύ κοντά στην stock, ποιο μινιμαλ χωρίς τα bloatware, με hardcore kernel (speedmod) στα 500hz για supersmooth εμπειρία :) Και σε συνδυασμό με τα tweaks του οδηγού...

http://dl.dropbox.com/u/17413068/SC20110106-194121.png

Μου θυμίζει την διαφήμιση της energizer .. και συνεχίζει... και συνεχίζει...!! :lol:

@Eladrin

Αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=826870 κανει κατι αντιστοιχο με τον οδηγο σου με τη διαφορα οτι ειναι πιο περιορισμενο οσον αφορα στα διαφορα icon mods και στο οτι μπορει να εφαρμοστει και σε stock ROMs?

Όχι αυτό σου δίνει 10 icon mods και τέλος. Ο οδηγός μου ισχύει για οποιαδήποτε μοντ υπάρχει ή δεν έχει φτιαχτεί ακόμα :cool:

Edited by Stinger

Δεν ξέρεις τι χάνεις Πέτρο ;) (για τους κερνελς εννοώ). Doc kitchen από την 1η μέρα που βγήκε, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, τουλάχιστον δεν βρήκα εγώ κανένα! Το δικό μου build είναι πολύ κοντά στην stock, ποιο μινιμαλ χωρίς τα bloatware, με hardcore kernel (speedmod) στα 500hz για supersmooth εμπειρία :) Και σε συνδυασμό με τα tweaks του οδηγού...

Μου θυμίζει την διαφήμιση της energizer .. και συνεχίζει... και συνεχίζει...!! :lol:

Προτεινεις Hardcore λοιπον ε? Οκ, Hardcore shall be. Παω να φτιαξω μια. Αν σου πω πως το μονο που βαριεμαι ειναι το στησιμο του Launcher Pro Plus τι θα πεις? Δεν κραταει τα widgets οταν κανεις επαναφορα γμτο!

ΕΝΤΙΤ: Ποιον απο τους δυο εχεις? Hardcore's Kernel - SpeedMod K12H with HZ=500 ή Hardcore's Kernel - SpeedMod K12I with HZ=500

Edited by Tyxerakias
Αφαίρεση εικόνας παράθεσης

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

HOW TO: Κάντε port οποιοδήποτε battery icon mod στο ρομ σας, ασχέτως έκδοσης!!

Απαιτήσεις

[*]Deodexed Rom (κοινώς custom rom)

Συμφωνα με αυτο, δεν σημαινει ομως οτι ο οδηγος μπορει να εφαρμοστει μονο για γαλαξίες με custom ROMs, δηλαδη για την μειοψηφια?

Καλησπέρα από μένα.

Ακολούθησα τον οδηγό για αναβάθμιση του αξιόπιστου φίλου Tyxerakia με Kies Registry Patcher αλλά μου βγάζει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για το λογισμικό που έχω (PCode: GT-I9000HKDFTM).Μίλησα και με τον ίδιο με ΠΜ για κάποιες ρυθμίσεις τις οποίες και έκανα αλλά πάλι τα ίδια...Έχω σχηματίσει την χειρότερη γνώμη για τη δική μου συγκεκριμένα συσκευή και νομίζω πως ήταν τζάμπα τα λεφτά του εν ολίγοις...δεν ξέρω αν αυτό ισχύει και για άλλους...Αν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει...

Ευχαριστώ

εε και τi στενοχωριεσαι?? odin φιλε μου,ρομ απο samfirmware και σε 5 λεπτακια εισαι με official jpy. ;)

Προτεινεις Hardcore λοιπον ε? Οκ, Hardcore shall be. Παω να φτιαξω μια. Αν σου πω πως το μονο που βαριεμαι ειναι το στησιμο του Launcher Pro Plus τι θα πεις? Δεν κραταει τα widgets οταν κανεις επαναφορα γμτο!

ΕΝΤΙΤ: Ποιον απο τους δυο εχεις? Hardcore's Kernel - SpeedMod K12H with HZ=500 ή Hardcore's Kernel - SpeedMod K12I with HZ=500

Ναι ο άνθρωπος είναι μπροστά, αυτός βρήκε το bug με τους wifi drivers, το bug με το corruption στο /system στους ULK κερνελς, το gps optimisation που χρησιμοποιούν όλοι πλέον... οπότε.. in hardcore we trust :) Έγραψα ηδη ότι έχω την έκδοση στα 500hz η διαφορά που κάνει στην μπαταριά (more smooth and more power hungry) Είναι ανεπαίσθητη!

Συμφωνα με αυτο, δεν σημαινει ομως οτι ο οδηγος μπορει να εφαρμοστει μονο για γαλαξίες με custom ROMs, δηλαδη για την μειοψηφια?

Ναι γράφω στις απαιτήσεις ότι χρειάζεται deodexed rom, και ναι απευθύνεται στην μειοψηφία. Custom mod είναι, σε custom rom απευθύνεται.

Ναι ο άνθρωπος είναι μπροστά, αυτός βρήκε το bug με τους wifi drivers, το bug με το corruption στο /system στους ULK κερνελς, το gps optimisation που χρησιμοποιούν όλοι πλέον... οπότε.. in hardcore we trust :) Έγραψα ηδη ότι έχω την έκδοση στα 500hz η διαφορά που κάνει στην μπαταριά (more smooth and more power hungry) Είναι ανεπαίσθητη!

Ναι γράφω στις απαιτήσεις ότι χρειάζεται deodexed rom, και ναι απευθύνεται στην μειοψηφία. Custom mod είναι, σε custom rom απευθύνεται.

Λολ και οι δυο στα 500 ειναι. Αλλα κατεληξα στην Η διαβασα πως ειναι η προηγουμενη και πολλοι την εξυμνουν οποτε. Σε λιγο φλασαρω και τσεκαρω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Λολ και οι δυο στα 500 ειναι. Αλλα κατεληξα στην Η διαβασα πως ειναι η προηγουμενη και πολλοι την εξυμνουν οποτε. Σε λιγο φλασαρω και τσεκαρω.

Ωχ δεν κατάλαβα ρε συ, γράψε λάθος :) Κ12Η έχω δεν αναβάθμισα στην τελευταία, από τότε που παίζω με αυτόν τον συνδυασμό (kitchen + k12h) σταμάτησα να βάζω ότι βγαίνει κάθε μέρα, το κινητό πάει υπερβολικά καλά δεν μου πάει η καρδιά να το πειράξω (ακόμα :lol:).

εχει δοκιμασει καποιος την [KERNEL] SpeedMod Froyo [K12I EXT4-SYSTEM BLN2.3 STABLE] σε Darky's v8.0... παιζει..????

Εγώ, παίζει μία χαρά!

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Εγώ, παίζει μία χαρά!

Sent from Galaxy !

εχεις δει καλυτερη συμπεριφορα στην μπαταρια....????.εαν και λιγο που το εψαξα λεει καποιος οτι η οθονη ειναι λιγο πιο θολη..??????

LG G4

εχεις δει καλυτερη συμπεριφορα στην μπαταρια....????.εαν και λιγο που το εψαξα λεει καποιος οτι η οθονη ειναι λιγο πιο θολη..??????

Αν και την έβαλα σήμερα μου φαίνεται πως ναι η μπαταρία τα πάει μία χαρά, για το άλλο που λες δεν έχω δει θολούρα

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Επειδη δεν εχει ακουστει ιδιαιτερα στο φορουμ, ποιος αλλος εχει περασει αυτον τον συνδυασμο?

Hablas Espanol? No problema muchacho!

Ακριβώς αυτήν δοκίμασα, απροβλημάτιστα έπαιζε(για μία μέρα) κάτι gps,γρηγοράδα γενικά κομπλε.

Την έβγαλα γιατί δεν έπαιρνε Themes και η μαμίσια lockscreen μου τη σπάει.

υγ; άμα δείτε ένα ομορφόπαιδο στο blog του αντώνη, με καπέλο και γυαλιά ηλίου

μη μασήσετε.

Εγώ είμαι! :ninja:

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Hablas Espanol? No problema muchacho!

Ακριβώς αυτήν δοκίμασα, απροβλημάτιστα έπαιζε(για μία μέρα) κάτι gps,γρηγοράδα γενικά κομπλε.

Την έβγαλα γιατί δεν έπαιρνε Themes και η μαμίσια lockscreen μου τη σπάει.

υγ; άμα δείτε ένα ομορφόπαιδο στο blog του αντώνη, με καπέλο και γυαλιά ηλίου

μη μασήσετε.

Εγώ είμαι! :ninja:

Σωστος!

Αν και μια διορθωση. Παιρνει themes, μολις του φορτωσα ενα blue lite.

Α και το samsung keyboard (το οποιο δεν χρησιμοποιω) εχει ελληνικα. Το ιδιο υποθετω και το swype (το οποιο δεν εβαλα καν).

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπέρα από μένα.

Ευχαριστώ

Δεν τον ακολούθησες τότε σωστά, ή κάτι ξέχασες να κάνεις, π.χ. Write Registry. Το έχουμε δοκιμάσει και με τηλέφωνα εξωτερικού σαν το δικό σου και δουλεύει μια χαρά. Δεν ξέρω τί δεν έκανες, αλλά αν βρεις που κόλλησες στείλε πάλι πμ.

- Alex

Kαλησπέρα σε όλους σας από έναν κολασμένο...!

Ερώτηση: Δοκίμασα το 3-button combination με κλειστή τη συσκευή, και το μόνο που έκανα είναι να το ξαναενεργοποιήσω..άρα προφανώς δεν το έχω.

Για να κάνω το update σε 2.2.1 είναι απαραίτητο να λειτουργεί?

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Kαλησπέρα σε όλους σας από έναν κολασμένο...!

Ερώτηση: Δοκίμασα το 3-button combination με κλειστή τη συσκευή, και το μόνο που έκανα είναι να το ξαναενεργοποιήσω..άρα προφανώς δεν το έχω.

Για να κάνω το update σε 2.2.1 είναι απαραίτητο να λειτουργεί?

Όχι, αλλά θα ήταν προτιμότερο, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

- Alex

• The topic was unlocked