Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομιζω να φταιει αυτο, βασικα χρησιμοποιησα τα ιδια αρχεια που εχω περασει και σε μενα, και το repartition ηταν τικαρισμενο.

Απο την αλλη να πηγε κατι στραβα στην διαδικασια απο random λογους δεν το πιστευω...

Σκεφτομαι να της πω να κανει root και να εγκαταστησει παλι το μαρκετ (την νεα εκδοση), αλλα και παλι δεν νομιζω πως ειναι ο,τι λογικοτερο, ειναι σαν να κανεις εγχειριση για να βγαλεις ενα δοντι που ποναει και δεν ξερω κι αν θα δουλεψει...

Πετρο,γιατι δεν της περνας μια και καλη την jpy μεσω kies?θα μπει απροβληματιστα και δε θα σκας με διαφορα τετοια τερτιπια.

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω παλι περασα την 7.7 κανονικα συμφωνα με την διαδικασια στην ιστοσελιδα πανω απο την 7.6 μαλιστα την εκδοση no wipe και μεχρι στιγμης μου λειτουργει απροβληματιστα

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Πετρο,γιατι δεν της περνας μια και καλη την jpy μεσω kies?θα μπει απροβληματιστα και δε θα σκας με διαφορα τετοια τερτιπια.

Καλα λες, παιζει κι αυτο. Απλως με επιασε το πεισμα :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλα λες, παιζει κι αυτο. Απλως με επιασε το πεισμα :lol:
εμενα να δεις ποσες φορες με εχει πιασει το πεισμα και..ποσες φορες κατεληξα σε wipe η ξαναφλασαρισμα :lol:

Καλησπέρα παιδιά... έκανα μια αναζήτηση στο φορουμ αλλά δεν βγάζει αποτελέσματα...

μάλλον είναι μικρή η λέξη.

Έχω βάλει την 2.2.1 Jpu και πλέον δεν δουλεύει σωστά το gps.

Χτες που το δοκίμασα έκανε πάρα πολύ ώρα για να συνδεθεί... ενώ με eclair συνδεόταν αμέσως. Έχω κάνει και το gps fix... είχα δει αναφορές σε κάποια ποστ

αλλά δεν τα βρίσκω με την αναζήτηση (μάλλον επειδή είναι μικρή λέξη).

Τέλος πάντων... υπάρχει κάποια λύση μέχρι στιγμής?

P.S. Επίσης το MLS Destinator δεν δουλεύει καν πια... μάλλον δεν είναι συμβατό ε;

.

αγαπητε τελικα πηρες το Galaxy και οχι το Νεξους ε;

το σκεφτομαι και εγω ακομα...

απ οτι καταλαβα με KIES μπορω να περασω ανετα την JPY σωστα;

ειναι ακομα πιο γρηγορη απο την JPU?

καλη χρονια σε ολους ευχομαι και χρονια πολλα με υγεια και τυχη !!! :)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλησπέρα παιδιά... έκανα μια αναζήτηση στο φορουμ αλλά δεν βγάζει αποτελέσματα...

μάλλον είναι μικρή η λέξη.

Έχω βάλει την 2.2.1 Jpu και πλέον δεν δουλεύει σωστά το gps.

Χτες που το δοκίμασα έκανε πάρα πολύ ώρα για να συνδεθεί... ενώ με eclair συνδεόταν αμέσως. Έχω κάνει και το gps fix... είχα δει αναφορές σε κάποια ποστ

αλλά δεν τα βρίσκω με την αναζήτηση (μάλλον επειδή είναι μικρή λέξη).

Τέλος πάντων... υπάρχει κάποια λύση μέχρι στιγμής?

P.S. Επίσης το MLS Destinator δεν δουλεύει καν πια... μάλλον δεν είναι συμβατό ε;

Βαλε jpy. Το gps δουλεύει άψογα. Και για πολλοστή φορά το Destinator δεν παίζει σε froyo...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nαι μεχρι το reboot οκ. Μετα τι εννοεις σαν να ειχες κανει hard reset? Σου εσβησε δεδομενα?

Ναι μου έσβησε τα δεδομένα όλα σαν wipe μόνο η εφαρμογή superuser ήταν παραπάνω από ένα καινούργιο τηλέφωνο ....

smartphone madness:)

Εγω παλι περασα την 7.7 κανονικα συμφωνα με την διαδικασια στην ιστοσελιδα πανω απο την 7.6 μαλιστα την εκδοση no wipe και μεχρι στιγμης μου λειτουργει απροβληματιστα

και εμενα το ιδιο...αν και εγω την περασα πανω απτην 7

Εχω ομως το ιδιο προβλημα με την φορτηση στα 98%

Εχω κανει calibration απειρες φορες αλλα τπτ.

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι τους πιο έμπειρους. Το κινητό το πήρα με I9000XWJM2 που δίνει η Cosmote. Το φλάσαρα με JPA -> JPU -> JPX -> JPY -> darky 7.0 και τώρα είμαι με DOC 6.2 και CSC KOR. Μπορώ να ξαναφλασάρω την I9000XWJM2 και το κινητό να είναι όπως το αγόρασα? θα γυρίσω έτσι σε COS και θα είμαι εντάξει με την εγγύηση? Ευχαριστώ. Πάντως το τηλέφωνο είναι για πολύ φλασάρισμα και έχω αρχίζει να γίνομαι flash addict:lol:. Δεν υπάρχει βραδυ που να μην δοκιμάζω νέο theme. Κι ανά 3-4 μέρες ψιλοφλασσάρω.
Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι τους πιο έμπειρους. Το κινητό το πήρα με I9000XWJM2 που δίνει η Cosmote. Το φλάσαρα με JPA -> JPU -> JPX -> JPY -> darky 7.0 και τώρα είμαι με DOC 6.2 και CSC KOR. Μπορώ να ξαναφλασάρω την I9000XWJM2 και το κινητό να είναι όπως το αγόρασα? θα γυρίσω έτσι σε COS και θα είμαι εντάξει με την εγγύηση? Ευχαριστώ. Πάντως το τηλέφωνο είναι για πολύ φλασάρισμα και έχω αρχίζει να γίνομαι flash addict:lol:. Δεν υπάρχει βραδυ που να μην δοκιμάζω νέο theme. Κι ανά 3-4 μέρες ψιλοφλασσάρω.

Φυσικά και μπορείς, μέσω odin και repartition ενεργοποιημένο φυσικά, έτσι;

αγαπητε τελικα πηρες το Galaxy και οχι το Νεξους ε;

το σκεφτομαι και εγω ακομα...

απ οτι καταλαβα με KIES μπορω να περασω ανετα την JPY σωστα;

ειναι ακομα πιο γρηγορη απο την JPU?

καλη χρονια σε ολους ευχομαι και χρονια πολλα με υγεια και τυχη !!! :)

Nαι και το μετανιωσα που εχασα χρονο περιμενοντας το nexus η πιο παλια που δεν ειχα δωσει τα λιγα περισσοτερα χρηματα και ειχα παρει Desire...435 εδωσα απο skroutz και ειναι αψογο.Τωρα δουλευω froyo με gingerbread theme δλδ την Darkys rom....βασικα τοσο καιρο κολλουσα λογω εμφανισης αλλα τελικα δεν ειναι και τοσο ασχημο :p.....μεχρι να βγει το GS2 και να δοκιμαστει στην αγορα δλδ το αργοτερο επομενα χριστουγεννα δεν αλλαζω παλι κινητο.Και αυτο περι ποιοτητας πλαστικων ειναι πλεον ανουσιο να λεγεται....οι περισσοτεροι αγοραζουν θηκες οποτε καλα εκανε η sam και εβαλε ενα απλο πλαστικο καπακι στο πισω μερος...το θεμα ειναι τι hardware εχει στα σπλαχνα του και εκει ριχνει ακομα και στο Desire HD.Και τετραπυρηνα να βγουν κινητο χωρις samoled ειναι μουσακας χωρις μελιντζανες.Χτυπα το ασυζητητη εχει τρελη υποστηρηξη απο xda.Το κινητο με την JPY 2.2.1 δεν εχει καμια σχεση σε ταχυτητα με αυτο που βλεπεις δοκιμαζοντας τα Galaxy στις μεγαλες αλυσιδες....απλα οτι πιο γρηγορο σε smart. Edited by sakiss

Nαι και το μετανιωσα που εχασα χρονο περιμενοντας το nexus η πιο παλια που δεν ειχα δωσει τα λιγα περισσοτερα χρηματα και ειχα παρει Desire...435 εδωσα απο skroutz και ειναι αψογο.Τωρα δουλευω froyo με gingerbread theme δλδ την Darkys rom....βασικα τοσο καιρο κολλουσα λογω εμφανισης αλλα τελικα δεν ειναι και τοσο ασχημο :p.....μεχρι να βγει το GS2 και να δοκιμαστει στην αγορα δλδ το αργοτερο επομενα χριστουγεννα δεν αλλαζω παλι κινητο.Και αυτο περι ποιοτητας πλαστικων ειναι πλεον ανουσιο να λεγεται....οι περισσοτεροι αγοραζουν θηκες οποτε καλα εκανε η sam και εβαλε ενα απλο πλαστικο καπακι στο πισω μερος...το θεμα ειναι τι hardware εχει στα σπλαχνα του και εκει ριχνει ακομα και στο Desire HD.Και τετραπυρηνα να βγουν κινητο χωρις samoled ειναι μουσακας χωρις μελιντζανες.Χτυπα το ασυζητητη εχει τρελη υποστηρηξη απο xda.Το κινητο με την JPY 2.2.1 δεν εχει καμια σχεση σε ταχυτητα με αυτο που βλεπεις δοκιμαζοντας τα Galaxy στις μεγαλες αλυσιδες....απλα οτι πιο γρηγορο σε smart.

καλο θα ηταν να εχουμε πιο ανθεκτικο κινητο αλλα τελος παντων...θεμα γουστου ειναι

Παντως αυτο με την οθονη εχεις απολυτο δικιο...

το desire της κοπελας μου μου φαινεται πολυ fake πλεον....lol

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Ακολουθησα τον οδηγο για επαναφορα του recovery 2e στη JPY και τωρα με τα 3 κουμπια κολαει στην μαυρη οθονη που λεει με ασπρα γραμματα : Galaxy S GT-I9000 και Samsung. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?

Επανεφερα το recovery 3e κανοντας αντιστροφα τη διαδικασια του οδηγου και μπαινει κανονικα σε recovery mode τωρα, αλλα 3e.

Ειπα λοιπον να ξαναδοκιμασω,αλλα αυτη τη φορα εκανα τα copy/paste με terminal emulator αντι για root explorer και ετσι ανακαλυψα ποιο ηταν το προβλημα. Οταν ετρεξα λοιπον την εντολη "cp -r /sdcard/recovery2e/xbin/recovery /system/xbin/ " μου πεταξε error οτι ο φακελος xbin δεν εχει αρκετο χωρο για να ολοκληρωθει η αντιγραφη. Ξερει κανεις πως το αντιμετωπιζουμε αυτο?

Φυσικά και μπορείς, μέσω odin και repartition ενεργοποιημένο φυσικά, έτσι;

Ευχαριστώ φίλε stinger και χρόνια πολλά.

Και γιατί ο tyxerakias στην πρώτη σελίδα λέει "Αν έχεις τώρα Froyo, η επιστροφή σε Eclair ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα, αν και μάλλον το ξέρεις αυτό και μάλλον αυτός ο οδηγός δεν είναι για σένα" .

Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4

"cp -r /sdcard/recovery2e/xbin/recovery /system/xbin/ " μου πεταξε error οτι ο φακελος xbin δεν εχει αρκετο χωρο για να ολοκληρωθει η αντιγραφη. Ξερει κανεις πως το αντιμετωπιζουμε αυτο?

sgs tools --> cleanup system apps!

έχει διάφορες άχρηστες εφαρμογές, διάλεξε και πάρε

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ #@$!@##$^$^

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

παιδια καλη χρονια να εχουμε.που μπορω να βρω τον γνησιο πλοηγο της samsung? τον εσβησα κατα λαθος και τον θελω παλι.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ:):):)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Eιναι στους οδηγους hacks/root/βελτιωσεις αυτο ακριβως που ζητας.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Για να βαλεις JPY πρεπει απλα να αλλαξεις το product code σε XEU μεσω kies patcher, σωστα?

Nαι βαζεις ΧΕU και σου δινει JPY. Αλλιως δινεις COS και παιρνεις την ελληνικη. Οδηγοι πρωτη σελιδα κλασσικα

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Χρονια πολλα παιδια!!!Καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

ΚΑΛΗ ΧΡΌΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Και σε ένα χρόνο να είμαστε καλά και να ξαναευχόμαστε σε ΑΥΤΌ το forum έτσι; lol lol

Εγώ πάντως αν δεν σηκωθεί να φύγει το κινητό με αυτά που του κάνω, εδώ θα είμαι!

GALAXY S

ΕΙΣΑΙ THE BEST!

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Με ολους εσας εδω μεσα δεν αντεξα. Μολις εβαλα JPY και εκανα factory reset. Για να δουμε :)
Get BIG and RIPPED or DIE trying!

Χαχαχα, το καλητερο πρωτοχρονιατικο δωρο. Το κινητο απλα δεν κολλαει πουθενα. Ολα ανοιγουνε στιγμιαια. Οποιος δεν την εχει να την βαλει asap :)
Get BIG and RIPPED or DIE trying!

Αντωνακη ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα, θα αλλαξω το galaxy s μονο οταν βγει το galaxy s 2, και οταν πλεον εχει δοκιμαστει και ειμαι σιγουρος οτι αξιζει πραγματικα.

αρα ετσι οπως τα βλεπω μεχρι το επομενο φθινοπωρο θα ειμαστε ολοι εδω παρεουλα με τα γαλαξιακια μας, που πιστευω οτι θα τρεχουν καποια στιγμη ακομα και την honeycomp !!!! (ανεπισημα φυσικα :lol:)

Καπως ετσι τα βλεπω τα πραγματα κι εγω. Το κινητο θα το κρατησω σιγουρα μεχρι το φθινοπωρο και αν δεν δω κατι πραγματικα καινουργιο και ριζοσπαστικο (οχι το desire HD και το nexus s δηλαδη) δεν το αλλαζω. Ουτως η αλλως ετσι πως ειναι τα πραγματα τωρα δεν μας επιτρεπεται να αλλαζουμε τα κινητα σαν τα πουκαμισα, αφου το χομπι μας ειναι ακριβο. Να ναι καλα η τεραστια υποστηριξη απο xda μερια και το κινητακι μας θα ανανεωνεται συνεχως και δεν θα το βαρεθουμε.

Βασικα σχετικα με την οθονη ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα...ηταν απο τα πρωτα πραγματα που μου εκαναν εντυπωση οταν επιασα στα χερια και τα 2 αυτα κινητα ταυτοχρονα.

Δημητρη εχοντας παιξει λιγο με ολα τα smartphone της κατηγοριας του galaxy, το μονο που μπορει να συγκριθει μαζι του ειναι το iphοne4 (για οθονες μιλαω παντα). Σε ολα τα υπολοιπα οτι super και να βαλουν μπροστα δεν μπορουν να χτυπησουν την s-amoled. Και το εχω παρατηρησει σε ολους, απο τελειως ασχετους με κινητα και τεχνολογια μεχρι χομπιστες που λιωνουν ολη μερα με αυτα, η αντιδραση ολων μολις ενεργοποιειται η s-amoled ειναι "Πωπω οθοναρα!'. Ολων, με εξαιρεση φυσικα 2-3 iphoners αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Καλα για τη φωτεινοτητα που λες, προσωπικα και για λογους διαχειρησης ενεργειας, αλλα αν δεν ειμαι σε εξωτερικες δουλειες και ειμαι βραδυ στο σπιτι το κινητο ειναι στην minimum φωτεινοτητα, γιατι πολυ απλα σε σκοτεινο η με χαμηλο φωτισμο δωματιο, σχεδον σε τυφλωνει. Οταν ειμαι σε φωτεινο χωρο βεβαια, αλλα και οταν θελω να κανω show off η φωτεινοτητα αυτοματα παει στο full.:p

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The topic was unlocked