Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως μπορω το handcent να το βαλω κατω στην μπαρα που ειναι το τηλεφωνο οι επαφες..και γενικα να το κανω να ειναι αυτο το προγραμμα για τα μηνυματα?

edit:αυτο με την μπαρα το βρηκα

Settings, aplications, manage, βρίσκεις το messaging και κάνεις clear defaults. Όταν θα σου ξανάρθει μήνυμα θα βγάλει ποπ απ και θα σε ρωτήσει με τι θέλεις να το ανοίξει. Βάζεις handsend και το κάνεις προεπιλογή. Επίσης πάς messaging στα Settings και βγάζεις το notifications, αλλιώς θα σου έρχονται 2 ειδοποιήσεις.

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως μπορω το handcent να το βαλω κατω στην μπαρα που ειναι το τηλεφωνο οι επαφες..και γενικα να το κανω να ειναι αυτο το προγραμμα για τα μηνυματα?

edit:αυτο με την μπαρα το βρηκα

Πας στο μενου πατας επεξεργασια κρατας το δαχτυλο πατημενο πανω στην εφαρμογη μηνυματων και την πετας απο τη μπαρα στο μενου. Κανεις το ιδιο για το εικονιδιο του handcent απο το μενου στη μπαρα..

Οσο για το αλλο πηγαινε να στειλεις ενα sms η να ανοιξεις ενα ηδη υπαρχον και θα σε ρωτησει ποιο προγραμμα θες για προεπιλογη. Τικαρεις και επιλεγεις το handcent.

Παω στοιχημα οτι η επομενη σου ερωτηση θα εχει να κανει με την αναφορα παραδοσης:p

edit - Σωστος ο vipercubic!! Επειδη την ψυλλιαστηκε σαν εμενα σου απαντησε ηδη στην επομενη σου ερωτηση χαχα

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

χαχα οκ τα βρηκα ολα θα ψαξω λιγο για την αναφορα και αν δεν το βρω θα ρωτησω :p

η αναφορα ειναι μονο με ενα τικ που μπαινει διπλα?:p επισης γινεται οταν μου στελνουν μηνυμα και ειναι πχ κλειδωμενη η οθονη η εμφανιση του εκει να γινεται αλλιως??

η αναφορα ειναι μονο με ενα τικ που μπαινει διπλα?:p επισης γινεται οταν μου στελνουν μηνυμα και ειναι πχ κλειδωμενη η οθονη η εμφανιση του εκει να γινεται αλλιως??

Χαχα ειδες που στα λεγα? Ναι ειναι με αυτο το τικ οπως επισης μπορει να σου ερχεται σαν κανονικο μηνυμα στις ειδοποιησεις. Ειναι στις ρυθμισεις. Το δευτερο μπορεις να το κανεις με μια εφαρμογουλα ονοματι Noled αν θυμαμαι καλα απο το market. Δεν ξερω αν λεγεται ακομα ετσι. Ηταν απο τα πρωτα που εβαλα στο κινητο. Ουσιαστικα σου βγαζει ενα μικρο κοκκινο τετραγωνακι για τα sms στην οθονη χωρις να σου την ενεργοποιησει. Η αληθεια ειναι οτ δεν με βολευε πολυ και το σουταρα. Αν ξερει καποιος κατι αλλο το λεει...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

τελικα με βολευει ετσι οπως ειναι γιατι στελνω γρηγορη απαντηση χωρις να ανοιξει ολοκληρο και κλεινει και μπαμ μπαμ :p ειδες ομως την βρηκα την αναφορα :p

παντως αυτο που μου ειπατε οτι οταν μου ερθει μηνυμα θα διαλεξω προγραμμα που να μου το ανοιγει δεν εγινε...

παντως αυτο που μου ειπατε οτι οταν μου ερθει μηνυμα θα διαλεξω προγραμμα που να μου το ανοιγει δεν εγινε...

Δοκιμασε αυτο που σου ειπα

"Οσο για το αλλο πηγαινε να στειλεις ενα sms η να ανοιξεις ενα ηδη υπαρχον και θα σε ρωτησει ποιο προγραμμα θες για προεπιλογη. Τικαρεις και επιλεγεις το handcent."

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ουτε ετσι μου το ανογει απευ8ειας με το handcent...τουλαχιστον πηγα στις εφαρμογες διεγραψα τα δεδομενα απο τα μηνυματα και εκανα και επιβολη διακοπης...

Μιας και βλέπω ότι συζητάτε για το handcent, έχω την darky 5.6, και το handcent δεν μου κρατάει τα settings, του έχω κάνει clear cache κλπ αλλά τίποτα, συμβαίνει και σε κάποιον άλλο;

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Ξέρει κανένας πως μπορώ να κάνω dump με το odin ώστε μετά αν πάει κάτι στραβά να κάνω restore και να έρ8ει ακριβός στην ίδια κατάσταση το κινητό;

καλημερα να ρωτησω κατι εγω που εχω jpu 2,2,1 με cf root 2e εχω και το clocckworkmod ? αν οχι δωστε μου ενα λινκ

ευχαριστω

θοδωρης

:ninja:

Μιας και βλέπω ότι συζητάτε για το handcent, έχω την darky 5.6, και το handcent δεν μου κρατάει τα settings, του έχω κάνει clear cache κλπ αλλά τίποτα, συμβαίνει και σε κάποιον άλλο;

Sent from Galaxy !

Καλημέρα, είχα το ίδιο πρόβλημα (στο ίδιο ρομ) με τον Launcher pro, έχανε τις ρυθμίσεις, το έλυσα κάνοντας clear cache, clear data, uninstall και install από την αρχή.

@cjvirus Αν και νομίζω ότι ρωτάς σε λάθος thread, κάνε ένα nandroid backup από CWM Recovery. (google it).

Μόλις παρέλαβα το jig που κατασκεύασε και μου έστειλε ο φίλος-συμφορουμίτης jimacid. Κατοικώ στην Αθήνα, οπότε όποιος έχει πρόβλημα με χαρά να του το δανείσω. Θυμίζω ότι το jig είναι η τελευταία λύση πριν το service όταν το κινητό δεν ανοίγει και δεν δουλεύει ο συνδυασμός των 3 κουμπιών για να μπει σε download mode (κουμπιά: κάτω ένταση - κεντρικό - power)

Παιδια εχω βαλει την 2.2 στο κινητο,εχει καποιος σε λινκ να κατεβασουμε και να βαλουμε μεσω odin την 2.2.1. διοτι εψαξα αλλα ειναι πολλες οι σελιδες Αρη....:p
android or ios or wm......who cares.....???

Παιδια εχω βαλει την 2.2 στο κινητο,εχει καποιος σε λινκ να κατεβασουμε και να βαλουμε μεσω odin την 2.2.1. διοτι εψαξα αλλα ειναι πολλες οι σελιδες Αρη....:p

Κοίταξε στο blog του TonyK

http://antonis-news.blogspot.com/2010/12/jpu-samsung-galaxy-s-i-9000.html

εχει και links για αρχεία και βίντεο με οδηγίες....

Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο!

https://db.tt/OCU7WIRo

Igo my way 8.4.2.139242 και παίζει απροβλημάτιστα σε μένα :confused: ίσως να φταίει η έκδοση.

ποια ρομ φορας?σου κλειδωνει αμεσως το igo?

σε ρωτω γιατι εγω εχθες κοντεψα να σκασω.Μολις περασα την jpx δοκιμασα το gps

με το gps test και επαθα την πλακα μου,σε λιγα δευτερολεπτα κλειδωνε δορυφορους.στην συνεχεια περασα το motonav(pπαραλαγη του igo) και δεν το δοκιμασα να δω τι γινεται.ανεβαινωντας εχθες στη θεσσαλονικη το ανοιγω στο δρομο να δω τι γινεται και εκει τα ειδα ολα..δεν κλειδωνε με τιποτα,ουτε αυτο ουτε το gps test,εκανα αμαν καθε φορα για να λοκαρει.απεγκατεστησα το motonav αλλα γιατρεια δεν ειδα!!

σημερα το πρωι αφου ξαναδοκιμασα με το gps test και το προβλημα συνεχιζονταν,εκανα wipedata στη συσκευη και βλεπω οτι δουλευει παλι τελεια,κλειδωμα σε 5 δευτερα!!καπου κατι με το motonav δημιουργησε προβλημα.

το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο προγραμμα το δουλευω καιρο και με αλλες ρομ και σε αλλο android και δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα,ισως κατι συμβαινει με αυτο στην jpx.

και κατι αλλο για το handcent..ενω μου ερχονται τα μηνυματα εκει και ειδοποιησεις μονο απο εκει..στην εφαρμογη μηνυματα μου γραφει τον αριθμο μηνυματων που ερχονται και ειναι αδιαβαστα...δηλαδη δειχνει εναν αριθμο στην εφαρμογη αναλογα με τα ποσα μηνυματα δεν εχω δει...

ευχαριστω παρα πολυ..με τοσες σελιδες χαθηκα...

βρε παιδια το κατεβασα και εκανα extract και μου βγαζει μονο τα αρχεια :Modem & code..... :(

Edited by tarirs

βρε παιδια το κατεβασα και εκανα extract και μου βγαζει μονο τα αρχεια :Modem & code..... :(

κανεις δεν γνωριζει?:what:

Παίδες πέρασα του Darky την 6 και όταν ανοιγοκλείνω το apn δεν παίρνει μπρος ξανά η σύνδεση δεδομένων.

έχετε καμιά ιδέα τι παίζει;

κανεις δεν γνωριζει?:what:

Πηγαινε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850229 και ακολουθησε τις οδηγιες του πρωτου post εκτος αν θελεις να ξανακατεβασεις το πακετο απο εδω http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm που τα εχει μεσα ολα.

Οταν κατι εχει απαντηθει αλλες 450 φορες καλο θα ηταν να χρησιμοποιησουμε το κουμπακι της Αναζητησης που σκοπιμα βρισκεται σε περιοπτη θεση, γιατι αλλιως το τοπικ γεμιζει με απαντησεις του τυπου "ξερει κανεις να απαντησει εδω?" κλπ. Αν βιαζομαστε να μαθουμε την απαντηση σε κατι ψαχνουμε και λιγο μονοι μας. Μην θυμωσεις φιλικα τα λεω για να βλεπουν και ολοι.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Πηγαινε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850229 και ακολουθησε τις οδηγιες του πρωτου post εκτος αν θελεις να ξανακατεβασεις το πακετο απο εδω http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm που τα εχει μεσα ολα.

Οταν κατι εχει απαντηθει αλλες 450 φορες καλο θα ηταν να χρησιμοποιησουμε το κουμπακι της Αναζητησης που σκοπιμα βρισκεται σε περιοπτη θεση, γιατι αλλιως το τοπικ γεμιζει με απαντησεις του τυπου "ξερει κανεις να απαντησει εδω?" κλπ. Αν βιαζομαστε να μαθουμε την απαντηση σε κατι ψαχνουμε και λιγο μονοι μας. Μην θυμωσεις φιλικα τα λεω για να βλεπουν και ολοι.

Για ποιο πραγμα να θυμωσω,εγινε κατι....:) πηγα στην αναζητηση αλλα δεν ηξερα με τι λεξη να το ψαξω και δεν εβγαζε τιποτα ....:( ευχαριστω παντως κ χρονια πολλα:D

Για ποιο πραγμα να θυμωσω,εγινε κατι....:) πηγα στην αναζητηση αλλα δεν ηξερα με τι λεξη να το ψαξω και δεν εβγαζε τιποτα ....:( ευχαριστω παντως κ χρονια πολλα:D

Ειπα μηπως το παρεις στραβα .Eπειδη αυτη η rom παιζει πολυ τελευταια και την εχουν περασει πολλα παιδια, εχει γινει πολυ συζητηση εδω για το ποιο CSC να φλασαρουν κλπ. Αφου εγινε η δουλεια σου τοτε ολα οκ:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The topic was unlocked