Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ χρησιμοποίησα αυτό και παίζει μια χαρά :)

Το κάνεις εγκατάσταση από cwm ...όπως και την rom του darky ...η οποία με clean install --και προσεχτικά-- μάλλον μπήκε μια χαρά :)

οπτικά πώς είναι και αν έχεις την ευχαρίστηση μές μου κατα πόσο έχεις ακρίβεια με το GPS και αν έχει drop out στο κλείδωμα των δορυφόρων όπως και η παλιά darky 4.2.

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1) Είχα contacts / calendar / tasks συγχρονισμένα με gmail. Έκανα backup στον Η/Υ μου όλα τα αρχεία μου. Έκανα backup apps + data με Titanium Backup και στο τέλος έκανα επαναφορά όσες εφαρμογές ήθελα πάλι με restore από Titanium, αφού πρώτα το έκανα fix με τον οδηγό του kalpik. Επίσης έκανα copy τον φάκελο /efs και με *#06# στον dialer σημείωσα το ΙΜΕΙ της συσκευής μου.

2) Ακολούθησα προσεχτικά τον οδηγό του Darky για clean install

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την χρήση του odin βοήθησε ο πιο αναλυτικός οδηγός του tyxerakias.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν έχετε τον συνδυασμό των 3 κουμπιών, ακολουθήστε τον οδηγό του tyxerakias για να τα επαναφέρετε, ειδάλλως μην επιχειρήσετε τίποτα!!!

3) Εγκατέστησα CSC το EUR από τον οδηγό του bloodrider ("AUTOMATIC" METHOD). Χάνει κάποιες ρυθμίσεις ή εφαρμογές του Darky οπότε ότι θέλω το ξαναπροσθέτω από market ή titanium backup

4) Εγκατέστησα ελληνικό swype από τον οδηγό του Tom_82

Εναλλακτικά: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9690370&postcount=534

5) Έβαλα gmail να συγχρονίσει τα δεδομένα μου από το google στο κινητό, επανέφερα με titanium όσες εφαρμογές ήθελα, και έκανα όλες τις παραμετροποιήσεις, καθώς και bump charge (αφού ξεφόρτισε στο 5%, το φόρτισα στο 100%, έβγαλα τον φορτιστή, το έκλεισα, το ξαναφόρτισα κλειστό για 30'' έως ότου δείξει 100%, έβγαλα τον φορτιστή, το άνοιξα, το έκλεισα, το ξαναφόρτισα κλειστό για 30'' έως ότου δείξει πάλι 100%) και battery stats reset (μπήκα με συνδυασμό 3 κουμπιών σε cwm -> advanced -> battery stats reset).

Edited by ilpara

Καλημέρα σε όλους. Είμαι ενας απο τους ευτυχείς κατόχους του galaxy, αλλα και απο τους δυστυχεις που δεν εχουν το combo των τριων κουμπιών. "Κατάφερα" να brickaro το κινητο μου οποτε χρειάζωμαι βοήθεια. Τα εχω δοκιμάσει όλα, οπότε το μονο που θα με σώσει πιθανών είναι το jiigaki. Μένω Θεσσαλονικη, όποτε οποιος το εχει εδω κοντα θα με υποχρέωνε να το μοιραστεί μαζι μου. Ευχαριστω

Καλημέρα παιδιά,

διαβάζοντας για την καινούργια 2.2.1 λέω να δοκιμάσω το πρώτο μου flash. Αυτή την στιγμή είμαι με 2.1 μόνο με root, lagfic (OCLF) και ακολουθώντας τον οδηγό του tyxerakia (thanks, Alex) έχω επαναφέρει το 3 Button Combo. Σκεφτόμουν να περιμένω την επίσημη από Samsung αλλά βλέποντας τα σχόλιά σας νομίζω ότι δεν μπορώ να περιμένω άλλο!!!

Σκέφτομαι λοιπόν ή να βάλω την stock JPU ή την Darky. Εγώ κλίνω προς την Darky γιατί τα έχει όλα περασμένα (root κτλ) αλλά δεν με χαλάει να βάλω την stock και να περάσω αυτά που θέλω εγώ. Εσείς ποια μου προτείνετε;

Το αντίστοιχο installous ονομάζεται applanet.net για να κατεβάσεις το apk πρέπει να κάνεις register στη σελίδα του όταν το κάνεις εγκατάσταση εμφανίζεται μία εφαρμογή ίδια εμφανισιακά με το μάρκετ με την διάφορα ότι σου εμφανίζει και τις επί πληρωμή εφαρμογές με την τιμή τους διαγραμμισμενη τις όποιες μπορείς να κάνεις εγκατάσταση κανονικά.

Ελπίζω να βοήθησα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δε νομιζω να δουλευει

Δε νομιζω να δουλευει

δουλευει!!!!! απλα μπες απο το πισι(εγω ετσι εκανα) κανε μια εγγραφη και μετα κατεβασε το APK καντο μεταφορα στην συσκευη σου, εγκατασταση και αυτο ηταν!!!!!

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

δουλευει!!!!! απλα μπες απο το πισι(εγω ετσι εκανα) κανε μια εγγραφη και μετα κατεβασε το APK καντο μεταφορα στην συσκευη σου, εγκατασταση και αυτο ηταν!!!!!

δουλευει μια χαρα :D

1) Είχα contacts / calendar / tasks συγχρονισμένα με gmail. Έκανα backup στον Η/Υ μου όλα τα αρχεία μου. Έκανα backup apps + data με Titanium Backup και στο τέλος έκανα επαναφορά όσες εφαρμογές ήθελα πάλι με restore από Titanium, αφού πρώτα το έκανα fix με τον οδηγό του kalpik. Επίσης έκανα copy τον φάκελο /efs και με *#06# στον dialer σημείωσα το ΙΜΕΙ της συσκευής μου.

2) Ακολούθησα προσεχτικά τον οδηγό του Darky για clean install

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την χρήση του odin βοήθησε ο πιο αναλυτικός οδηγός του tyxerakias.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν έχετε τον συνδυασμό των 3 κουμπιών, ακολουθήστε τον οδηγό του tyxerakias για να τα επαναφέρετε, ειδάλλως μην επιχειρήσετε τίποτα!!!

3) Εγκατέστησα CSC το EUR από τον οδηγό του bloodrider ("AUTOMATIC" METHOD)

4) Εγκατέστησα ελληνικό swype από τον οδηγό του Tom_82

5) Έβαλα gmail να συγχρονίσει τα δεδομένα μου από το google στο κινητό και έκανα όλες τις παραμετροποιήσεις.

επειδη ψηνομαι και εγω να περασω την Darky's v5.2 Gingerbread Edition

το βημα 1) εκει που λες για ........αφού πρώτα το έκανα fix με τον οδηγο του kalpik......ειναι υποχρεωτικο?

στο 3) πρεπει να γινει και αυτο?

εχω την eclair.xwjm2

και εκδοση kernel 2.6.29 backlight notification

πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερως?

[sIGPIC][/sIGPIC]

κατι ασχετο...ξερει κανεις τι κανει το change schedule στο oclf??γιατι ειδα οτι προτεινει να το αλλαξουμε σε deadline...

επειδη ψηνομαι και εγω να περασω την Darky's v5.2 Gingerbread Edition

το βημα 1) εκει που λες για ........αφού πρώτα το έκανα fix με τον οδηγο του kalpik......ειναι υποχρεωτικο?

στο 3) πρεπει να γινει και αυτο?

εχω την eclair.xwjm2

και εκδοση kernel 2.6.29 backlight notification

πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερως?

To 1) ειναι αν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις το Titanium για restore.

Το 3) δεν ειναι αν δεν εχεις προβλημα να περασεις τα apn σου χειροκινητα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

To 1) ειναι αν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις το Titanium για restore.

Το 3) δεν ειναι αν δεν εχεις προβλημα να περασεις τα apn σου χειροκινητα.

ευχαριστω

θα το τολμησω αυριο που θα ειναι ανοιχτο και τo servis του γερμανου:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους. Είμαι ενας απο τους ευτυχείς κατόχους του galaxy, αλλα και απο τους δυστυχεις που δεν εχουν το combo των τριων κουμπιών. "Κατάφερα" να brickaro το κινητο μου οποτε χρειάζωμαι βοήθεια. Τα εχω δοκιμάσει όλα, οπότε το μονο που θα με σώσει πιθανών είναι το jiigaki. Μένω Θεσσαλονικη, όποτε οποιος το εχει εδω κοντα θα με υποχρέωνε αν το μοιραζόταν μαζι μου. Ευχαριστω

Καλημερα σε ολους

Εχει προσεξει κανεις με την darky 5.2 την απιστευτη καταναλωση μπαταριας;

Μιλαμε πως βγαζω το φορτιστη στο 100% και ενω με εχει ειδοποιησει οτι φορτισε και πεφτει καρφι στο 99%

Εχει κανεις καμια λυση;βεβαια η συσκευη πεταει!

Επεισης χρειαζεται να αλλαξω csc;δε νομιζω πως ειναι απαραιτητο

Αν εχεις βαλει τα apn μονος σου, δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις το CSC.

Δεν ξερω για την μπαταρια, μπορει να ειναι θεμα rom αλλα μπορει να ειναι και θεμα calibration μπαταριας...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αν εχεις βαλει τα apn μονος σου, δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις το CSC.

Δεν ξερω για την μπαταρια, μπορει να ειναι θεμα rom αλλα μπορει να ειναι και θεμα calibration μπαταριας...

Εκανα πολλες φορες απο χτες calibration αλλα τζιφος διαβασα στο xda πως φταιει ο voodo kernel βεβαια το lagfix το χω απενεργοποιησει

Σκεφτομαι να της περασω το speedmod kernel σε stock μορφη και οχι oc

Μερικές παρατηρήσεις από την ως τώρα ενασχόληση με την JPU

H ROM είναι γρήγορη, έχει καλή απόκριση και ως τώρα δείχνει να μην laggάρει ιδιαίτερα. Οι αλλαγές και βελτιώσεις, όχι μόνο από Eclair σε Froyo, αλλά κι από JPA σε JPU είναι αισθητές και πολύ χρήσιμες.

Ώστε να δουλέψει στην εντέλεια, για κάποιον που βρίσκεται στο γιουνανιστάν, θα πρέπει να περάσουμε ελληνικό CSC ή να ανακτήσουμε με κάποιον τρόπο τα APN μας, ενώ προεραιτικά, για όσους βολευόμαστε με το Swype, χρειάζεται εγκατάσταση ελληνικού πληκτρολογίου. Σε μένα και τα δύο, έγιναν με την δεύτερη. Κι εξηγούμαι: Αφού πήρα backup με την εφαρμογή APN Backup and Restore τα APN στην JM5, όταν πέρασα την JPU, ξαναπέρασα το πρόγραμμα, του έβαλα να κάνει ένα backup εκείνη την ώρα (δεν υπήρχαν ΑΡΝ) ώστε να δημιουργήσει από μόνο του τον φάκελο APNBackupAndRestore στην sdcard (υποθέτω πως κι αν τον δημιουργούσα απλά με τον Root Explorer θα λειτουργούσε) κι εκεί πέρασα το αρχείο .xml που είχε δημιουργήσει η εφαρμογή στην JM5. Από την εφαρμογή έκανα restore κι από εκεί και πέρα, απλώς ήθελε την επανεκίννησή του για να στρώσει.

Το ίδιο και με το Swype, με το .zip αρχείο που έδωσε στους XDA ο Tom82. Το πέρασα από CWM, αλλά δεν δούλεψε με την πρώτη. Μου έκανε απανωτά Force Close κι έτσι, αναγκάστηκα να σβήσω τα 3 αρχεία και τον φάκελο που μας γράφει ο Tyxerakias στους οδηγούς για νέους χρήστες και να ξαναπεράσω το swype.zip από cwm, ώστε να δουλέψει επιτυχώς.

Το μοναδικό "πρόβλημα" ως τώρα, που έλυσα με κάπως "μπακάλικο" τρόπο, ήταν το ζήτημα της μουσικής και των ήχων (ringtones/notifications/alarms). Την μουσική, την πέρασα χύμα σε έναν φάκελο που ονόμασα music, στην /sdcard, αλλά έχω ένα ζήτημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες για την εγχώρια δισκογραφία. Τα 3 αρχεία που ήθελα να χρησιμοποιώ για ringtone/notification/alarm αντίστοιχα, τα διάλεξα από τα settings, αφού όμως εγκατέστησα το Handcent SMS, που σου δίνει την δυνατότητα να ψάξεις με το δικό του browser. Οποιεσδήποτε ιδέες επ' αυτών των θεμάτων, ευπρόσδεκτες.

Τέλος, κατέβασα το APN on/off widget από το Market, το οποίο χρησιμοποιώ για να κόβω την συνεχή σύνδεση, αλλά παρατήρησα πως αν κόψεις από το Power Menu (ή από τα Settings) το Data Network Mode, το widget είναι άχρηστο. Άρα, για όποιον θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο, να θυμάται πως πρέπει να αφήσει από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, ανοιχτό το Χρήση Πακέτων Δεδομένων.

Για την μπαταρία δεν έχω να αναφέρω κάτι ακόμα, θα ήταν και άτοπο, αλλά με τα flashαρίσματα, τις μεταφορές αρχείων (άρα χρήση του καλωδίου usb και συνεπώς μικρές φορτίσεις/αποφορτίσεις) πρέπει να την έχω ξεκάνει την δύσμοιρη... Σε κάθε περίπτωση, θα επανέλθω επί του θέματος της κατανάλωσης σε 3-4 μέρες, ίσως και παραπάνω. Στην JM5 πάντως, άνετα έφτανα στις 2,5 μέρες, χωρίς να περιορίζω την χρήση μου, με αρκετά μηνύματα/κλήσεις κτλ κτλ.

Καλημερα σε ολους

Μιλαμε πως βγαζω το φορτιστη στο 100% και ενω με εχει ειδοποιησει οτι φορτισε και πεφτει καρφι στο 99%

Δεν είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης ROM , και εμένα που εχω την stock eclair μου το κάνει μερικές φορές οταν το βγάζω αμέσως. Αλλες φορές δεν το κάνει.

Μπορεί να εχει να κάνει και με την μπαταρία που αρχίζει να χαλάει με τις φορτισεις-αποφορτίσεις ...

δοκιμάστε το νέο market. το δοκίμασα στο galaxy 3 και παίζει μια χαρά :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=9750624#post9750624

Καλημερα σε ολους

Αυτό είδα ότι γίνεται στην jpu...μάλλον δεν φταίει καθαυτή η ρομ του darky αλλά η jpu που έχει σαν βάση..όσοι έχουν περάσει jpu ας το επιβεβαιώσουν

Sent from Galaxy !

Αντώνης

κανας φίλος περιοχή ανω Γλυφάδας πρόθυμος να μου περάσει froyo υπάρχει ?? :confused:...δεν αντέχω άλλο ρε παιδιά :worry: με eclair και φοβάμαι να ο δοκιμάσω μόνος μου !!!

σαν το γυφτάκι στα φανάρια κανω το ξέρω..αλλά φοβάμει ότι δεν θα μας δώσουν ποτέ επίσημη αναβάθμιση:cry:

Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell.

κανας φίλος περιοχή ανω Γλυφάδας πρόθυμος να μου περάσει froyo υπάρχει ?? :confused:...δεν αντέχω άλλο ρε παιδιά :worry: με eclair και φοβάμαι να ο δοκιμάσω μόνος μου !!!

σαν το γυφτάκι στα φανάρια κανω το ξέρω..αλλά φοβάμει ότι δεν θα μας δώσουν ποτέ επίσημη αναβάθμιση:cry:

Εγώ γείτονα αλλά δεν προλαβαίνω! πολλές οι υποχρεώσεις βλέπεις..γιατί δεν διαβάζεις τον οδηγό του τυχεράκια; μην το φοβάσαι και πάλι αν έχεις θέμα όλοι εδώ θα βοηθήσουμε!

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Εγώ γείτονα αλλά δεν προλαβαίνω! πολλές οι υποχρεώσεις βλέπεις..γιατί δεν διαβάζεις τον οδηγό του τυχεράκια; μην το φοβάσαι και πάλι αν έχεις θέμα όλοι εδώ θα βοηθήσουμε!

Sent from Galaxy !

Αν μπορείς να μπεις σε download mode με τα 3 πλήκτρα μη φοβάσαι τίποτα.

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Ρε παιδια μια βοηθεια. Εχω αγανακτησει. Πως μπορω να βαλω μπ3 τραγουδια μου σαν ηχο κλησης και σαν μυνηματος; Ειχα βαλει ενα προγραμμα zedge αλλα δεν γινεται. Ουτε να φτιαξω φακελο. Υπαρχςι καποιος αλλος τροπος;

Sent from Galaxy !

οκ θα το δοκιμάσω ..και το κριμα στο λαιμό μου !!:lol:

κατεβαζω το http://www.multiupload.com/CWQGQVOJW3 απ τον οδηγο του τυχεράκια, και μετα το odin...φανταζομαι πρεπει να βγάλω το lagfix πρώτα ε ?

ο συνδιασμος των 3 κουμπιών πρεπει να μου λειτουργεί γτ όταν πρωτορουταρισα αντι για volume up είχα πατησει αρχικά down και ειχε βγαλει το κιτρινο τριγωνάκι με τον τυπο που εσκαβε..και το πσιλιάστηκα οτι έκανα μλκ και το σταματησα..:O

Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell.

• The topic was unlocked