jimacid Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 μονο που αυτες οι δυο δεν ειναι official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Υπαρχει περιπτωση να μου κατσει τετοιο στα καινουργια ? διοτι βρηκα ενα σφραγισμενο στα 380 , υπαρχει περιπτωση μαμισιο να μην κανει τιποτα με το τρια κουμπακια ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Περιχαρής, δηλώνω ότι το Download Mode δουλεύει πλέον. Δεν το ανέκτησα κάπως, απλώς έκανα κάποια reboot και δούλεψε. Αφήνω μία ελάχιστη πιθανότητα να ΜΗΝ πατούσα σωστά τον συνδυασμό πιο πριν, αλλά το θεωρώ τόοοοσο απίθανο, μιας και το δοκίμασα πάρα πολλές φορές. 2.2.1 FTW!!!!! Σοβαρα?! Καλα αν ενα ακομα απο τα νεα features της JPU ειναι οτι ενεργοποιει το download mode μιλαμε για ROM - επανασταση! Σου ενεργοποιησε και το recovery mode? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 μονο που αυτες οι δυο δεν ειναι official γιατι το xda ασχολειται με official rom??? :lol::lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) στον τιτλο παντως που εχει τα firmware ελεγε official και εκανε ενας χθες comm οτι δεν ειναι ολα official οπως η jpu που ειναι leaked και καλο θα ηταν να αλλαξουν τιτλο και το εβαλαν σημερα stock firmwares :p:p παντως εχουν και την jm2 που δινουν στην ελλαδα αρα καποια ειναι official... Edited December 11, 2010 by domigr Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 μονο που αυτες οι δυο δεν ειναι official Official έτσι όπως έχουν τα πράγματα είναι αυτή που έρχεται με το κινητό σου, και οποιαδήποτε αναβάθμιση κάνεις από kies (χωρίς τίποτα registry κλπ) σε αυτήν...τώρα άμα μπει στο χορό το odin και το xda παρτο αυγό και κούρευτο lol Επιπλέον η λέξη official στο xda είναι άγνωστη! Sent from Galaxy ! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Παιδιά πέρασα το JPU, μετά το reboot μου έβγαλε κάτι can't mount και έβγαλε ένα μενου εκεί προσπάθησα να κάνω όλες τις επιλογες. Format int sd, Hard reset. Αλλά πέταγε συνέχεια το msg cannot mount. Μετά μπήκε κανονικά. Εκανα και το root κανονικότατα. Όλα καλά, αλλά ο market έχει πρόβλημα, δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα, ακόμα και αν αλλάξω region Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 παιδια τη βοηθεια σας! εβαλα τη ρομ Darky's v5.2 Gingerbread Edition με συνδυασμο κουμπιων κανονικα. μετα μεσα απο το τηλεφωνο πηγα να κανω factory reset και το τηλεφωνο μενει στη μαυρη οθονη samsung galaxy s gt-i9000 και δεν προχοραει! ο συνδυασμος των κουμπιων τωρα δε δουλευει και το τηλεφωνο μενει συνεχεια στην οθονη galaxy s! παει το τηλεφωνο??!!!!! χαλασε?!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 παιδια τη βοηθεια σας! εβαλα τη ρομ Darky's v5.2 Gingerbread Edition με συνδυασμο κουμπιων κανονικα. μετα μεσα απο το τηλεφωνο πηγα να κανω factory reset και το τηλεφωνο μενει στη μαυρη οθονη samsung galaxy s gt-i9000 και δεν προχοραει! ο συνδυασμος των κουμπιων τωρα δε δουλευει και το τηλεφωνο μενει συνεχεια στην οθονη galaxy s! παει το τηλεφωνο??!!!!! χαλασε?!!! Περίμενε 2-3 λεπτάκια. Πιστεύω ότι θα μπει. Αλλιώς βγάλε μπαταρία και δοκίμασε ξανά. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 περιμενα για 10 λεπτα! εβγαλα τη μπαταρια αλλα τιποτα παλι! μαλον το διελυσα!:cry: ειχες recovery 2e ή 3e? ...... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OniBocho Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ και το πέρασμα της JPU τελείωσε όπως το περιγράφεις. Μόνο που μετά από το wipe data/factory reset, δούλεψε κανονικά. Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το Market και επίσης, από το μενού του τηλεφώνου Settings (Ρυθμίσεις) - Privacy (Απόρρητο) δεν μπορώ να κάνω Factory Reset (Επαναφορά Εργοστασιακών Δεδομένων). Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι μάλλον δεν έκατσε καλά η ROM, αλλά το ακόμα πιο τρελλό είναι ότι δεν μπορώ να ξαναμπώ σε Download Mode με τα 3 κουμπιά, ενώ το μεσημέρι μπήκα 2 φορές κανονικότατα... Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά βλέπω να ξαναφλασάρω με re-partition, ακόμα κι αν μπω στο Download Mode από το ADB. Γ@μ... :X EDIT: Τελικώς, μετά από πολλές δοκιμές, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: Μπορώ να μπω σε Recovery Mode (2e btw, λόγω της JPU) και σε Download Mode, αν πατήσω τον αντίστοιχο συνδυασμό 3 πλήκτρων, όμως με την προϋπόθεση ότι η μπαταρία είναι εκτός και το usb από το pc συνδεδεμένο. Άντε να δούμε που θα μας βγάλει η όλη υπόθεση... Edited December 11, 2010 by OniBocho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSis Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 δεν μπορώ να ξαναμπώ σε Download Mode με τα 3 κουμπιά, ενώ το μεσημέρι μπήκα 2 φορές κανονικότατα... Μαλλον κατι δεν κανεις καλα αφου εχεις μπει και δεν μπορεις τωρα... δυσκολευομουν κι εγω να μπω σε download mode στις αρχες. Δοκιμασε το εξης: Σβησε το κινητο και περιμενε 30 δευτερα, πατα το πλαινο, μετα το home και αφου βεβαιωθεις οτι τα πατας καλα τοτε πατα το power. Κρατα τα πατημενα καλα και τα τρια μεχρι να φυγει απο την οθονη το gti9000 samsung galaxy s. Με λιγα λογια μη βιαζεσαι :confused: Παράθεση Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Μαλλον κατι δεν κανεις καλα αφου εχεις μπει και δεν μπορεις τωρα... δυσκολευομουν κι εγω να μπω σε download mode στις αρχες. Δοκιμασε το εξης: Σβησε το κινητο και περιμενε 30 δευτερα, πατα το πλαινο, μετα το home και αφου βεβαιωθεις οτι τα πατας καλα τοτε πατα το power. Κρατα τα πατημενα καλα και τα τρια μεχρι να φυγει απο την οθονη το gti9000 samsung galaxy s. Με λιγα λογια μη βιαζεσαι :confused: βασικα μη βιαζεσαι και μη ταραζεσαι δοκιμασε και αυτο κρατα πατημενα τα 3 κουμπια voll up home power μολις αναψει η οθονη ασε το power και μετα απο 1 δευτερο ασε και τα αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ και το πέρασμα της JPU τελείωσε όπως το περιγράφεις. Μόνο που μετά από το wipe data/factory reset, δούλεψε κανονικά. Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το Market και επίσης, από το μενού του τηλεφώνου Settings (Ρυθμίσεις) - Privacy (Απόρρητο) δεν μπορώ να κάνω Factory Reset (Επαναφορά Εργοστασιακών Δεδομένων). Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι μάλλον δεν έκατσε καλά η ROM, αλλά το ακόμα πιο τρελλό είναι ότι δεν μπορώ να ξαναμπώ σε Download Mode με τα 3 κουμπιά, ενώ το μεσημέρι μπήκα 2 φορές κανονικότατα... Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά βλέπω να ξαναφλασάρω με re-partition, ακόμα κι αν μπω στο Download Mode από το ADB. Γ@μ... :X EDIT: Τελικώς, μετά από πολλές δοκιμές, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: Μπορώ να μπω σε Recovery Mode (2e btw, λόγω της JPU) και σε Download Mode, αν πατήσω τον αντίστοιχο συνδυασμό 3 πλήκτρων, όμως με την προϋπόθεση ότι η μπαταρία είναι εκτός και το usb από το pc συνδεδεμένο. Άντε να δούμε που θα μας βγάλει η όλη υπόθεση... φλασαροντας τη jpu εχεις 2e??? :blink: του περασες το cf root? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OniBocho Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Θα ξαναδοκιμάσω παιδιά, γιατί πρέπει να βεβαιωθώ για αυτή την κατάσταση. suspect, ναι έχω περάσει το cf-root. Και το Recovery Mode είναι 2e. Το λέει ακόμα κι ο Darkyy στις οδηγίες του, ότι με JPU και CF-Root έχεις το 2e. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Έχω darky's v4.1. Έστω ότι σύμφωνα με τις οδηγίες περνάω με odin την stock XXJPU (κάνοντας repartition για διόρθωση του rfs corruption) και μετά περνάω την darky's v5.2 ROM και ακολουθεί factory reset, cache wipe and dalvik wipe από CWM. ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχω εγκαταστήσει apps από το market, κάποια free και κάποια λίγα payed. Δεδομένου ότι δεν θέλω να επαναφέρω τα πάντα από backup αλλά μόνο τις αγορασμένες εφαρμογές, επιλεκτικά, πως κάνω backup και πως τις επαναφέρω μόνο αυτές? Το ιδανικό θα ήταν να καταλάβαινε το market ότι τις έχω αγοράσει και να τις ξανακατέβαζα free. Τι κάνω? ΥΓ: Έκανα nandroid και titanium backup. Που τα σώζουν για να τα βρω και να κάνω restore, στην εξ. κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 παιδιά έχει βγει αναβάθμιση του galaxy s σε froyo 2.2 μέσω kies για Ελλάδα? και μετά θα χρειαστεί να κατεβάσεις το lagfix? επίσης χρειάζεται να το κάνεις root και να κατεβάσεις από adroid market το market enabler και appbrain για να έχεις πρόσβαση και στα paid apps η και κάτι άλλο? είμαι χρήστης του ios,και δεν την παλέβω με τον steve, θέλω να το γυρίσω σε galaxy από iphone4, απλά πιο πριν θέλω να μάθω 5 πράγματα Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Όσοι έχετε πρόβλημα με το μαρκετ, clear cache παιδιά...settings-->applications-->manage-->market-->clear data και clear cache. done (ή Cachemate από το μάρκετ αλλά για να το κατεβάσεις θα πρέπει πρώτα να μπορείς να μπείς :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Έχω darky's v4.1. Έστω ότι σύμφωνα με τις οδηγίες περνάω με odin την stock XXJPU (κάνοντας repartition για διόρθωση του rfs corruption) και μετά περνάω την darky's v5.2 ROM και ακολουθεί factory reset, cache wipe and dalvik wipe από CWM. ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχω εγκαταστήσει apps από το market, κάποια free και κάποια λίγα payed. Δεδομένου ότι δεν θέλω να επαναφέρω τα πάντα από backup αλλά μόνο τις αγορασμένες εφαρμογές, επιλεκτικά, πως κάνω backup και πως τις επαναφέρω μόνο αυτές? Το ιδανικό θα ήταν να καταλάβαινε το market ότι τις έχω αγοράσει και να τις ξανακατέβαζα free. Τι κάνω? ΥΓ: Έκανα nandroid και titanium backup. Που τα σώζουν για να τα βρω και να κάνω restore, στην εξ. κάρτα? περνα καλυτερα μια απλη εκλαιρ πριν την 5.2 βρες απο καπου το αρχειο apk του τιτανιουμ αν και εχουν αναφερθει προβληματα με αυτο εγω προτιμω το my back up και οταν περασεις την 5.2 κανεις εγκατασταση και το τιτανιουμ η το my back up και επαναφερεις τις εφαρμογες σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OniBocho Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Όσοι έχετε πρόβλημα με το μαρκετ, clear cache παιδιά...settings-->applications-->manage-->market-->clear data και clear cache. done (ή Cachemate από το μάρκετ αλλά για να το κατεβάσεις θα πρέπει πρώτα να μπορείς να μπείς :lol: ) Ήταν το πρώτο που σκέφτηκε φίλε, αλλά γιοκ! Τσούκου! Νούλα! Νάδα! Μηδενικό! Κουλούρα! Τεράστιο, ανυπέρβλητο Χ. Για αυτό κατέληξα στο ότι μάλλον δεν έκατσε καλά η JPU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 παιδιά έχει βγει αναβάθμιση του galaxy s σε froyo 2.2 μέσω kies για Ελλάδα? και μετά θα χρειαστεί να κατεβάσεις το lagfix? επίσης χρειάζεται να το κάνεις root και να κατεβάσεις από adroid market το market enabler και appbrain για να έχεις πρόσβαση και στα paid apps η και κάτι άλλο? είμαι χρήστης του ios,και δεν την παλέβω με τον steve, θέλω να το γυρίσω σε galaxy από iphone4, απλά πιο πριν θέλω να μάθω 5 πράγματα Μόνο οι vodafone branded συσκευές έχουν πάρει φρογιο μέσω κιες. Για τις Payed όπως το είπες. Συμβουλή: ξέχνα το κιες μην το βάλεις καν στο pc σου είναι εντελώς αχρείαστο, διάβασε τους οδηγούς για νέους να μάθεις 5 βασικά πράγματα και μετά απλά θα περάσεις την JPU. Ούτε lagfix ούτε τίποτα θα μείνεις υπερευχαριστημένος :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Θα ξαναδοκιμάσω παιδιά, γιατί πρέπει να βεβαιωθώ για αυτή την κατάσταση. suspect, ναι έχω περάσει το cf-root. Και το Recovery Mode είναι 2e. Το λέει ακόμα κι ο Darkyy στις οδηγίες του, ότι με JPU και CF-Root έχεις το 2e. φλασαροντας τη jpu, σου βαζει αυτοματα 3e μετα μολις το κανεις root με το cf root σου μπαινει το 2e Έχω darky's v4.1. Έστω ότι σύμφωνα με τις οδηγίες περνάω με odin την stock XXJPU (κάνοντας repartition για διόρθωση του rfs corruption) και μετά περνάω την darky's v5.2 ROM και ακολουθεί factory reset, cache wipe and dalvik wipe από CWM. ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχω εγκαταστήσει apps από το market, κάποια free και κάποια λίγα payed. Δεδομένου ότι δεν θέλω να επαναφέρω τα πάντα από backup αλλά μόνο τις αγορασμένες εφαρμογές, επιλεκτικά, πως κάνω backup και πως τις επαναφέρω μόνο αυτές? Το ιδανικό θα ήταν να καταλάβαινε το market ότι τις έχω αγοράσει και να τις ξανακατέβαζα free. Τι κάνω? ΥΓ: Έκανα nandroid και titanium backup. Που τα σώζουν για να τα βρω και να κάνω restore, στην εξ. κάρτα? το titanium τα αποθηκευει στην εσωτερικη μνημη μολις κανεις το φλασαρισμα, ξανακατεβαζεις την εφαρμογη titanium και πατας batch και τις επαναφερεις Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSis Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 παιδιά έχει βγει αναβάθμιση του galaxy s σε froyo 2.2 μέσω kies για Ελλάδα? και μετά θα χρειαστεί να κατεβάσεις το lagfix? επίσης χρειάζεται να το κάνεις root και να κατεβάσεις από adroid market το market enabler και appbrain για να έχεις πρόσβαση και στα paid apps η και κάτι άλλο? είμαι χρήστης του ios,και δεν την παλέβω με τον steve, θέλω να το γυρίσω σε galaxy από iphone4, απλά πιο πριν θέλω να μάθω 5 πράγματα Το 2.2 ακομα το περιμενουμε. Lagfix θα πρεπει να βαλεις αν θες να πηγαινει το κινητο "σφαιρα". Root χρειαζεται για το market enabler. Αν εχεις υπομονη περιμενε να δεις και το Nexus S το οποιο θα φοραει μαμα την 2.3! Παράθεση Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Ήταν το πρώτο που σκέφτηκε φίλε, αλλά γιοκ! Τσούκου! Νούλα! Νάδα! Μηδενικό! Κουλούρα! Τεράστιο, ανυπέρβλητο Χ. Για αυτό κατέληξα στο ότι μάλλον δεν έκατσε καλά η JPU. Εάν τελικά χρειαστεί, ΠΡΙΝ περάσεις την JPU, wipe data, + wipe dalvik cache. Το cachemate αδειάζει όλες τιs cache (με αυτό το έκανα εγώ) οπότε δοκίμασε να αδειάσεις και ότι έχεις να κάνει με gmail, gtalk κτλ. Εάν και πάλι δεν σου δουλέψει κάνε ένα login στο gtalk. @Msis στην JPU η μόνη διαφορά με lagfix είναι στο boot time.. και στην κατανάλωση μπαταρίας που είναι υψηλότερη :) Edited December 11, 2010 by vipercubic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 παιδια εχω την 2.1 jm5 μαμα και της εχω oclf και autokiller με τιμες 40,50,60...υπαρχει καποιος καλυτερος συνδιασμος?σημειωνω οτι δεν θελω να αλλαξω firmware απλως θελω να ξερω αν το lagfix που εχω ειναι οκ?η θελω καποιο αλλο?η δν θελω καθολου?επισης να του εχω autokiller η οχι??δεν θελω αλλες rom :p γιατι περιμενω το official :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts