arpa Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 άν έχει κανένας το Ε7 και ενδιαφέρεται, ενημερώνω πως έχω εγκαταστήσει μια custom rom η οποία κάνει το κινητό μας να πετάει. Ενδιαφέρομαι , μπορεις να στείλεις οδηγίες ? Επίσης γνωρίζει κανει κανενα eshop με φθηνα parts για το Ε7, εχουν ξεκολλήσει τα καλυματα βίδας πανω και κάτω και μου έχει ξεκολλήσει επίσης το κάλυμα της κάμερας (το τζαμακι) απο την πίσω πλευρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundayE7 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) Είναι αυτή. Απλά πρέπει να περάσετε 1)ελληνικά (αν τα θέλετε , εγώ προσωπικά με swype δεν με νοιάζουν ) 2)έχει default το γερμανικό πληκτρολόγιο, δηλαδή κάποια σύμβολα δεν βγαίνουν όπως πρέπει απο το φυσικό πληκτρολόγιο, πρέπει να αλλάξετε με νοκια κουκερ το ροφς. Αν τα κάνετε αυτά το κινητό πετάει. Του πέρασα και το κινετικ σκρολ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Απαγορεύεται αυστηρά η ανάρτηση περιεχομένου που αφορά τροποποιημένα ή μη τροποποιημένα αρχεία firmware. Οι ήδη δημοσιευμένοι σύνδεσμοι έχουν αφαιρεθεί, ενώ στο μέλλον θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Θα σας παρακαλέσουμε να μην προχωρήσετε δημόσια σε αιτήματα για την ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής, ούτε όμως και να διακινείτε τέτοιους συνδέσμους μέσα από τα forums του myphone.gr Edited June 28, 2013 by impreza_sti Παράθεση The age of G2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 χαιρεται παιδια!!! μολις μπηκα και γω στην παρεα του Ε7 δεν εχει ελληνικα, ουτε γραφει, οποτε θα γινει το απαραιτητο φλασαρισμα. τωρα φοραω belle καμια προταση για καστομ ρομ εχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundayE7 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 χαιρεται παιδια!!! μολις μπηκα και γω στην παρεα του Ε7 δεν εχει ελληνικα, ουτε γραφει, οποτε θα γινει το απαραιτητο φλασαρισμα. τωρα φοραω belle καμια προταση για καστομ ρομ εχουμε; Swype beta labs. Αν το περασεις θα έχεις ελληνικά οταν πληκτρολογεις. :) Παράθεση The age of G2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Swype beta labs. Αν το περασεις θα έχεις ελληνικά οταν πληκτρολογεις. :) και με το qwerty "βλέπει" ελληνικά με το swype? Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) Κυριακή, ευχαριστώ για το πμ θέλω να περάσω cfw. το κανω με το phoienix, σωστα; αν κατι παει στραβα, μπορω να επαναφέρω τη συσκευη;;;;;;;;; εδιτ: τελικα το περασα πριν 2 λεπτα! ολα πηγαν καλα! πεταει η συσκευη!!!! Edited November 3, 2013 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundayE7 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κυριακή, ευχαριστώ για το πμ θέλω να περάσω cfw. το κανω με το phoienix, σωστα; αν κατι παει στραβα, μπορω να επαναφέρω τη συσκευη;;;;;;;;; εδιτ: τελικα το περασα πριν 2 λεπτα! ολα πηγαν καλα! πεταει η συσκευη!!!! τίποτα φίλε μου. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.. Παράθεση The age of G2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κυριακή, ευχαριστώ για το πμ θέλω να περάσω cfw. το κανω με το phoienix, σωστα; αν κατι παει στραβα, μπορω να επαναφέρω τη συσκευη;;;;;;;;; εδιτ: τελικα το περασα πριν 2 λεπτα! ολα πηγαν καλα! πεταει η συσκευη!!!! ειναι καλο αυτο το firmware? θελω να το βαλω και εγω...εβαλες και Ελληνικα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 ναι, είναι οκ! υποψιν, δε λειτουργω αρκετα τη συσκευη, οποτε δε μπορω να τσεκαρω αν εχει bugs, Κλπ δεν εβαλα ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 ναι, είναι οκ! υποψιν, δε λειτουργω αρκετα τη συσκευη, οποτε δε μπορω να τσεκαρω αν εχει bugs, Κλπ δεν εβαλα ελληνικά και εγω το ιδιο δεν το εχω για πολυ χρηση...ΟΚ θα το βαλω και εγω..thanks man Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παιδιά το κινητό από ότι έχω καταλάβει έχει αυτόματη φωτεινότητα, αλλά επειδή μου φαίνεται αρκετά ενοχλητική αυτή η λειτουργία θέλω να την απενεργοποιήσω, γίνεται όμως; Γιατί δεν το βρίσκω πουθενά στις ρυθμίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παιδιά το κινητό από ότι έχω καταλάβει έχει αυτόματη φωτεινότητα, αλλά επειδή μου φαίνεται αρκετά ενοχλητική αυτή η λειτουργία θέλω να την απενεργοποιήσω, γίνεται όμως; Γιατί δεν το βρίσκω πουθενά στις ρυθμίσεις. Θα βοηθήσει αν περάσεις το belle extra buttons, έχει μέσα επιλογή για την φωτεινότητα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Σε ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω! Κάτι ακόμα. Το κινητό είναι ελληνικό cosmote και έχει μέσα πράγματα όπως cosmote boot animation και ο browser λέγεται myview πχ. και τέλος δεν έχει και την τελευταία αναβάθμιση belle refresh, αλλά (λόγω cosmote υποθέτω) είναι στην 111,030,0609. Αξίζει να μπω στην διαδικασία να του κάνω unbrand (και πως γίνεται αυτό; ) η δεν έχει να μου προσφέρει και πολλά σε σχέση με την έκδοση που φοράω; p.s. Είναι η πρώτη μου symbian συσκευή (ναι εν έτη 2013!) οπότε είμαι τελείως noob σε θέματα flashing κλπ, αλλά δεν έχω πρόβλημα να ασχοληθώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 βγαλε ολη τη σαβουρα της κοσμοτε για να ελαφρυνει λιγο η συσκευη! θα βρεις οδηγους για φλασαρισμα στο φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αυτός δηλαδή ο οδηγός κάνει; Γιατί είναι για symbian^3 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305272 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 αυτος ειναι ο οδηγος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αυτός δηλαδή ο οδηγός κάνει; Γιατί είναι για symbian^3 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305272 Έχω περάσει την custom rom "The One". Πολύ γρήγορη και απροβλημάτιστη. Ψάξε την. :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Καλησπέρα. Έχω κατεβάσει την έκδοση 2010.48.004.44602 του Phoenix όπως λέει ο οδηγός παραπάνω, και όταν δίνω το product code της συσκευής μου (059F8L0) μου βγάζει το μήνυμα "Access is denied. Verify credentials". Κάνω κάτι λάθος; edit: Δοκίμασα και με τα product codes που βρήκα στο πρώτο ποστ του θέματος (059D0R0 και 059D0R5) και μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα Edited January 4, 2014 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 το ιδιο ελεγε και σε μενα και αναγκαστικα εβαλα custom fw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Δεν έχω πρόβλημα να το δοκιμάσω και αυτό. Για παράδειγμα την The One που προτέινει πιο πάνω ο SaintPetrouil. Απλά δεν ξέρω ούτε αυτό πως γίνεται. Μπορείς να με διαφωτίσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλησπέρα. Έχω κατεβάσει την έκδοση 2010.48.004.44602 του Phoenix όπως λέει ο οδηγός παραπάνω, και όταν δίνω το product code της συσκευής μου (059F8L0) μου βγάζει το μήνυμα "Access is denied. Verify credentials". Κάνω κάτι λάθος; edit: Δοκίμασα και με τα product codes που βρήκα στο πρώτο ποστ του θέματος (059D0R0 και 059D0R5) και μου έβγαλε το ίδιο μήνυμααρχικά, κατέβασε νεότερο phoenix, 2012 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundayE7 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 αρχικά, κατέβασε νεότερο phoenix, 2012 Αν και έρχομαι να απαντήσω με καθυστέρηση, ναι όντως, το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και εγώ, και ως άσχετη με τα φλασαρισματα δεν ήξερα τι να κάνω :lol: Παράθεση The age of G2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 προταση για μπαταρια; η οριτζιναλ κοστιζει καπου στα 30-40 ευρω φθηνοτερη αλλα με καλη αποδοση θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arpa Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδω http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=battery+for+nokia+e7&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR3.TRC1.A0.H0.XBL-4d+nokia+e7&_nkw=BL-4d+nokia+e7&_sacat=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 η αναβαθμιση απο anna σε belle δε μπορει να γινει OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts